Največja modna platforma v Sloveniji

Abercrombie & Fitch online nakup oblačila in obutev za dekleta

146
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška pižama Abercrombie & Fitch zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Dolžina hlačnice: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch siva barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrogel, rebrast izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 45 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch bela barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 46 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroška pižama Abercrombie & Fitch bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch siva barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Luknja za palec na dnu rokava.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Melange pletenina.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 47 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroška jeans jakna Abercrombie & Fitch
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dva drsna stranska žepa.- Tanek material.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-112 cm.
  • Otroške kratke hlače Abercrombie & Fitch črna barva
    - Zračen material.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 20 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kratke hlače Abercrombie & Fitch
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu.- Vključen je pas iz tekstila.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23,5 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška kratka majica Abercrombie & Fitch rumena barva
    - Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 43,5 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške hlače Abercrombie & Fitch bež barva
    - Ohlapna hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroški top Abercrombie & Fitch bež barva
    - Raven kroj.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 135-142 cm.
  • Otroška pižama Abercrombie & Fitch
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-112 cm.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch črna barva, s kapuco
    - Tehnologija odvajanja vlage s površine kože in hitro sušenje materiala povečujeta udobje pri nošenju med aktivnostjo.- Uporaba rešitve 4-way stretch zagotavlja materialu fleksibilnost  raztegovanje v štirih  smereh, kar bistveno poveča udobje uporabe in ne ovira  gibov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Zapiranje na kratko zadrgo omogoča udobno oblačenje in slačenje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 54 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 48 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Abercrombie & Fitch
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroške pajkice Abercrombie & Fitch črna barva
    - Oprijet kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 24 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Dolžina: 61 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Abercrombie & Fitch siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 67 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 - 120 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Abercrombie & Fitch
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Rahlo oblazinjen model.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 68,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroške kavbojke Abercrombie & Fitch
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Dva žepa na zadnjici.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 51 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroška jopica Abercrombie & Fitch bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 49 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Abercrombie & Fitch
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Luknja za palec na dnu rokava.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 53 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-112 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Abercrombie & Fitch roza barva
    - Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Model z okrasnimi volančki.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroške kavbojke Abercrombie & Fitch
    - Kroj super skinny.- Oprijeta hlačnica.- Visok pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dolžina: 67 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110/116 cm.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch vijolična barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Luknja za palec na dnu rokava.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 51 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Abercrombie & Fitch siva barva
    - Raven kroj.- Kroj flared.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 26,5 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18,5 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 67 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110/120 cm.
  • Otroška dolga majica Abercrombie & Fitch bela barva
    - Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Okrasen rob.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroška kratka majica Abercrombie & Fitch črna barva
    - Oprijet kroj.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroška kratka majica Abercrombie & Fitch
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 110-116 cm.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch roza barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroška kratka majica Abercrombie & Fitch črna barva
    - Raven kroj.- V izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-116 cm.
  • Otroški nahrbtnik Abercrombie & Fitch črna barva
    - Komora z zategovanjem z vrvicami.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Žep spredaj.- Primerno za format A4.- Stranski žep za steklenico.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- Globina: 14 cm.- Višina: 41 cm.- Širina na osnovi: 32 cm.
  • Otroški brezrokavnik Abercrombie & Fitch črna barva
    - Model s polnilom iz 100% recikliranega poliestra.- Nepremočljiv in na veter odporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Visok ovratnik.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroško krilo iz jeansa Abercrombie & Fitch
    - Nabran kroj.- Pleteno notranje spodnje perilo.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Z žepi.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v bedrih: 30 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kratke hlače Abercrombie & Fitch siva barva
    - Oprijet kroj.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška torba za kosilo Abercrombie & Fitch
    - Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zadrgo na sprednji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Kratek ročaj.- Ne ustreza A4.- Dimenzije: 8,5 cm x 23 cm x 26 cm.
  • Otroški top Abercrombie & Fitch siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 - 120 cm.
  • Otroška obleka Abercrombie & Fitch bež barva
    - Kvadratni izrez.- Nabran kroj.- Debela, elastična pletenina.- Model z naramnicami.- Efektiven vzorec pletenja.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Abercrombie & Fitch
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Model z okrasnimi obrobami.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elistični denim.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18,5 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroške lanene kratke hlače Abercrombie & Fitch rumena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 21 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroške spodnje hlače Abercrombie & Fitch 5-pack rjava barva
    Otroški Spodnjice iz kolekcije Abercrombie & Fitch. Model izdelan iz elastične, enobarvne pletenine. V kompletu je pet kosov.
  • Otroška jeans jakna Abercrombie & Fitch bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Dva drsna stranska žepa.- Dva prsna žepa z gumbi.- Notranji žepi za vlaganje.- Neizoliran model brez podloge.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 57 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Abercrombie & Fitch
    - Notranja nastavitev širine pasu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Pas v pasu.- Model z okrasnimi vezeninami.- Z žepi.- Elistični denim.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške lanene hlače Abercrombie & Fitch bela barva
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Vrvice v pasu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Luknja za palec na dnu rokava.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 56 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh