Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta velikosti 140

1839
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška kratka majica Pepe Jeans QUANISE siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z okrasnimi volančki.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška trenirka Lego roza barva
    - Dolgi rokav.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške hlače Pinko Up črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Notranja nastavitev širine pasu.- Povišan pas.- Okrasni šivi.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 31,5 cm.- Širina v bedrih: 38,5 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 80,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas rjava barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jeans jakna Pinko Up bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Dva prsna žepa z gumbi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava:- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroško krilo iz jeansa Pinko Up
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 31 cm.- Dolžina: 28,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Pinko Up
    - Flare kroj.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Priložen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina hlačnice: 78,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Pinko Up črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans ROMINA siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Pepe Jeans ORIEL bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dva drsna stranska žepa.- Širok, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28,5 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški bombažni kombinezon Pepe Jeans ORNELLA
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kvadratni izrez.- Kratek rokav.- Model z elastičnim vložkom.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 41,5 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jeans jakna Desigual bela barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi na prsih.- Model na zapiranje.
  • Otroška obleka Coccodrillo roza barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Podložen model.
  • Otroške kratke hlače Calvin Klein Jeans roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.
  • Dvodelne otroške kopalke Roxy HAPPY TROPICAL bela barva
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Enodelne otroške kopalke Roxy HAPPY TROPICAL bela barva
    - Okrogli izrez.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Dvodelne otroške kopalke Roxy RG STORY oranžna barva
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Model s potiskom.
  • Enodelne otroške kopalke Roxy BICOASIC STRI mornarsko modra barva
    - Mehka košarica.- Okrogli izrez.- Nastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroške bombažne hlače Coccodrillo črna barva
    - Kroj jogger.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Cargo žepi.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroški pulover Lacoste črna barva
    - Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip na sprednji strani.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška obleka Pinko Up vijolična barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model z naramnicami.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Pinko Up turkizna barva
    - Kratek rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Elastični trak v pasu.- Okrasna vezenina.- V izrez.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška srajca Roxy HOLD ME CLOSER roza barva
    - Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Vzorčast material.
  • Dvodelne otroške kopalke Roxy TOTALLY ICONIC roza barva
    - Vsaj polovico poliestra, uporabljenega v tej zasnovi, predstavlja recikliran poliester.- Komplet vsebuje spodnji del z visokim pasom in modrček z mehkimi košaricami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.
  • Otroški pulover adidas s kapuco
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover Lacoste
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Logotip na sprednji strani.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške kratke hlače Pinko Up
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčki.- Pas v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška srajca Pinko Up
    - Kroj relaxed.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje na gumbe.- Spuščena ramenska linija.- Model z nalepko.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj wide leg.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Dva žepa na zadnjici.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Razširjena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške farmarke Pepe Jeans ABBY FABBY JR
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače Coccodrillo
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroški suknjič United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroška bombažna obleka Pinko Up črna barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice.- Zapenjanje na gumb na hrbtni strani.- Širok, elastičen trak v pasu.- Okrasni izrez na hrbtni strani.- Podložen model.- Model z okrasno nalepko.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Pinko Up črna barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasna kravata na vratnem izrezu.- Kratek rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Columbia Columbia Trek II Jo roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 74,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • adidas Originals otroški pulover
    - Boljša bombažna pobuda. Izdelki, označeni s to znamko, vsebujejo vsaj 50% bombaž prodajalca ali blagovne znamke, ki je v lasti Better Cottona in vlagajo v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz reciklinega poliestra.- Nežno oblazinjena manekenka.- Preprost slog.- Okrogli izrez.- Model s kapuco.- Debela, elastična tkanina.- Model z aplikacijo.- Končaj z zategnjenega.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pazduhe: 37 cm.- Dimenzije, dane za rast: 128 cm.
  • Bluza adidas Originals
    - Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.
  • Otroška bombažna obleka Liewood bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Okrogli izrez.- Model z naramnicami.- Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Prešiti model.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška puhovka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model je polnjen z naravnim, recikliranim puhom.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Kapuca s snemljivim umetnim krznom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače Mayoral črna barva
    - Raven kroj.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Rokavi zaključeni s patentom.- Podložen model.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 54 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Običajen pas.- Žepi spredaj.- Zapenjanje na gumb.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroška jakna Calvin Klein Jeans črna barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Kroj oversize.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 58 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapna hlačnica.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroški spodnji del trenirke Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina: 69 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Pas v pasu.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška kratka majica Tommy Hilfiger roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans roza barva
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 61 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bluza Mayoral roza barva
    - Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model z elastičnim vložkom.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 59 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 94 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroška obleka Mayoral
    - Nabran kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Model z elastičnim vložkom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Kratek rokav.
  • Dvodelne otroške kopalke Roxy ARUBA RG vijolična barva
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroška bluza Mayoral oranžna barva
    - Kratek rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Carmen izrez.
  • Otroško krilo Pinko Up črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 m.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Jack Wolfskin SMILEYWORLD MIDLAYER oranžna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Gladka pletenina.- Visok ovratnik.- Model je izdelan iz materiala s tehnologijo TEXASHIELD PRO, zaradi katere zagotavlja odpornost proti vetru in vodi ter visoko stopnjo zračnosti.- Spodnji sloj je izdelan iz mehkega flis materiala POLARTEC® 200 SERIES, ki je v celoti izdelan iz recikliranega poliestra. Ta material zagotavlja optimalno toploto v hladnih dneh in hkrati zagotavlja visoko raven zračnosti.
  • Otroški športni modrček adidas G LIN CR črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • AQUA SPEED Kids's Swimsuits EMILY
    Description: The Emily costume is a great option for older girls and teenagers available in two fashionable colour combinations. Perfect for the pool and the beach, this swimsuit is made from the pleasant-to-touch Malaga knit and features a lining on the bust and an almond-shaped cut-out on the back. Properties of the MALAGA knit: MALAGA offers the perfect balance between lightness and elasticity. Stretch- and UV-resistant (UPF 50+), it is perfect for swimwear and meets the highest demands of the sports world.
  • Otroški top Mayoral črna barva
    - Model na eno ramo.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.
  • Otroške hlače Reima Virrat rdeča barva
    - Snemljive hlačnice.- Raven kroj.- Običajen pas.- Žep z zapiranjem.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Na hrbtni strani izvezen logotip znamke.
  • Dvodelne otroške kopalke adidas Performance
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model s potiskom.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTMAE zelena barva
    - Košarica z odstranljivimi vložki.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTSHEILA rdeča barva
    - Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Elastični material.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTIREEN
    - Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroška kratka majica United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z okrasnimi volančki.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški bombažen pulover Coccodrillo črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Dvodelne otroške kopalke United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Model z okrasnimi volančki.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.
  • AQUA SPEED Kids's Swimsuits EMILY
    Description:The Emily costume is a great option for older girls and teenagers available in two fashionable colour combinations. Perfect for the pool and the beach, this swimsuit is made from the pleasant-to-touch Malaga knit and features a lining on the bust and an almond-shaped cut-out on the back. Properties of the MALAGA knit: MALAGA offers the perfect balance between lightness and elasticity. Stretch- and UV-resistant (UPF 50+), it is perfect for swimwear and meets the highest demands of the sports world.
  • Otroški pulover adidas G FI 3S črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Loose fit kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 53 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton x Disney mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Model z drsnimi žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Protest PRTSHAKILA roza barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Podložen model.
  • Otroške bombažne hlače Pepe Jeans OLLIE
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Kroj culotte.- Visok pas z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Pepe Jeans A-LINE SHORT HW JR bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva drsna stranska žepa.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Protest PRTTARAH zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.
  • Top United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Kvadratni izrez.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroško bombažno krilo United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Nabran kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 33 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroška puhovka Liewood črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroška kratka majica Mayoral črna barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroške bombažne kratke hlače United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 101 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas G FI 3S črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Elastičen pas z vrvico.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 21 cm.,- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške lanene kratke hlače United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Model je izdelan iz lanu, ki se prideluje v Evropi. Proizveden z manjšo porabo naravnih virov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 38 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Pepe Jeans bordo barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 43 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Roxy TOTALLY ICONIC
    - Vsaj polovico poliestra, uporabljenega v tej zasnovi, predstavlja recikliran poliester.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastični material.
  • Bombažna majica Sisley siva barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Carmen izrez.- Model z elastičnim vložkom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška puhovka Reima Paimio rjava barva
    - Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Polnilo iz naravnega puha in perja.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Polnilo je narejeno iz naravnega recikliranega puha, proizvedenega v skladu s predpostavkami certifikata RDS (Responsible Down Standard).- Model odporen proti vodi in vetru.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Children's hardshell jacket HUSKY Nelory K faded turquoise
    Thicker and waterproof, the Nelory K children's jacket with a light lining is ideal for all adventurers who want to stay warm and dry on their travels. This model has a cut adapted for comfortable wearing even in difficult conditions. The high water column combined with the high-quality DWR treatment will provide you with great protection against wind and rain. Features: Durable 3-layer HUSKY TECH 10,000 material for use even in harsh conditions. Waterproof and breathable technology with a water column: 10,000 mm H2O and breathability: 10,000 g/m2/24 h wicks moisture away from the body and keeps you dry and warm. DWR water-repellent outer treatment of the top layer of the garment material prevents moisture from seeping through and water immediately runs off the surface in the form of balls.
  • Otroška obleka Lacoste mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 31 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroška bluza iz platna United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z okrasnimi volančki.- Kvadratni izrez.- Model z elastičnim vložkom.- Vzorčasta tkanina.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Model s stranskimi črtami.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Mayoral oranžna barva
    - Nabran kroj.- Globok izrez.- Model z naramnicami.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas Originals oranžna barva
    - Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna obleka United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška bombažna mikica Mayoral
    - Model z okrasnimi volančki.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas roza barva
    - Loose fit kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Koničast, rebrast izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 28 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh