Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta velikosti 34

1016
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški usnjeni sandali Camper zelena barva
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Anatomsko oblikovan vložek iz plute povečuje udobje pri nošenju in podpira stopalo.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Geox Visoke superge KALISPERA
    Geox Visoke superge KALISPERA Črna Na voljo za dekliško velikost. 24,25,26,27. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Citrouille et Compagnie Polškornji HORELI
    Citrouille et Compagnie Polškornji HORELI Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Primigi Polškornji FLAKE GTX
    Primigi Polškornji FLAKE GTX pisana Na voljo za dekliško velikost. 32,33,34. Podloga iz volne Gore Tex Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroški sandali Pepe Jeans POOL ONE B zelena barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški natikači iz semiša Birkenstock Arizona Shearling roza barva, 1027920
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Mod'8 Polškornji ALDIZIA
    Mod'8 Polškornji ALDIZIA Rdeča Na voljo za dekliško velikost. 36,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Gioseppo Polškornji TELAGH
    Gioseppo Polškornji TELAGH Bordo Na voljo za dekliško velikost. 37,32,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Gioseppo Polškornji ERSKINE
    Gioseppo Polškornji ERSKINE Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,26,32,33. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroški natikači Melissa CRIATURA + FABULA INF črna barva
    - Čevlji so veganski in hipoalergeni ter jih je mogoče 100 % reciklirati.- Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Mod'8 Polškornji ALDIZE
    Mod'8 Polškornji ALDIZE Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Birkenstock Polškornji PASADENA HIGH KIDS
    Birkenstock Polškornji PASADENA HIGH KIDS Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 30,31,33,34. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Be Only škornji za dež CORVETTE
    Be Only škornji za dež CORVETTE Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > škornji za dež
  • Mod'8 Polškornji BLANOU
    Mod'8 Polškornji BLANOU Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Geox Visoke superge J KALISPERA GIRL
    Geox Visoke superge J KALISPERA GIRL Črna Na voljo za dekliško velikost. 38,27,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Birkenstock otroški sandali Rio
    - Gladki material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Nazobčen podplat.- Udobna notranjost.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške balerinke Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Usnjen vložek.
  • Otroški zimski škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški nizki škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Gioseppo Polškornji NAIVASHA
    Gioseppo Polškornji NAIVASHA Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,39,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Geox otroške balerinke
    - Geox Respira sistem: Imajo tehnologijo Geox Respira, ki zahvaljujoč tri plasti podstavka s sistemom dihalnih perforacijskih del izboljšuje prezračevanje, kar vam omogoča, da poskrbite za zdravje stopal in poskrbite za udobje uporabe čevljev.- Antibakterijski vstavek.- Sistem za absorbiranje šoka.- Okrogel, rahlo zaokrožen nos.- Nesklizni, stabilen podložk.- Zatisnjena hlod.- Udobna notranjost.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 29.
  • Otroški sandali Liewood bež barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Udoben vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api srebrna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Model z nizko peto.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Geox zlata barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški sandali Biomecanics oranžna barva
    - Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Imajo stranski stabilizator, ki nadzoruje gibanje stopala v stran.- Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Biomecanics roza barva
    - Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški sandali Columbia roza barva
    - Gladek material.- Tekalna plast podplata Omni-Grip™ zagotavlja dober oprijem ne glede na zunanje razmere, posebna konstrukcija, ki ne pušča sledi, pa preprečuje nastanek umazanih sledi.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali Reima Ratas rdeča barva
    - Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Nazobčen podplat.
  • Otroške teniske Native mornarsko modra barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Rahlo utrjena peta.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32,5.
  • Otroški nizki škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Tekstilna notranjost.- Stabilen podplat.- Model z vezalkami.
  • Otroški gležnarji Geox SHAYLAX črna barva, J36EXB.067NH
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Udobna notranjost.- Tekstilen vložek.- Utrjena peta.- Model z elastičnim vložkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Citrouille et Compagnie Polškornji PICOTI
    Citrouille et Compagnie Polškornji PICOTI Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,34. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Reebok Classic Nizke superge RBK ROYAL REWIND RUN ALT
    Reebok Classic Nizke superge RBK ROYAL REWIND RUN ALT Bela Na voljo za dekliško velikost. 27,28,29,30,32,33,34,32 1/2,27 1/2,31 1/2,30 1/2. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Citrouille et Compagnie Mestni škornji AMATIS
    Citrouille et Compagnie Mestni škornji AMATIS pisana Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Mestni škornji
  • Shepherd Nogavice PITEA
    Shepherd Nogavice PITEA Siva Na voljo za dekliško velikost. 24,26,27,28,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Nogavice
  • Tommy Hilfiger Polškornji T4A5-33031-0775800-C
    Tommy Hilfiger Polškornji T4A5-33031-0775800-C pisana Na voljo za dekliško velikost. 30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Geox Visoke superge J KALISPERA GIRL
    Geox Visoke superge J KALISPERA GIRL Modra Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroški sandali Camper zelena barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Usnjena notranjost.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški gležnarji Geox JUNETTE črna barva, J46HVC.0BCNH
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Utrjena peta.- Model z elastičnim vložkom.- Nedrseči, reliefni podplat.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroški gležnarji Geox PHAOLAE črna barva, J46ETA.000HH
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Utrjena peta.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Nedrseči, stabilen podplat.
  • Otroški sandali adidas ALTASWIM 2.0 C roza barva
    - Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Mehka peta.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • GBB Polškornji JESSINE
    GBB Polškornji JESSINE Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,31,32,33,34. - optimalno udobje, idealno prileganje- usnjene podloge za preprečevanje učinkov znoja- naravni, zračni in prožni materiali- nedrseč podplatKot vsi čevlji GBB je izdelek certificiran brez škodljivih izdelkov s certifikatom Innoshoe. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • GBB Polškornji THELIE
    GBB Polškornji THELIE Kostanjeva Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Topla podloga- Idealna podpora- Usnjene podloge proti potenju- Podplat s kapuco za zaščito čevlja pred udarci- Naravni, zračni in prožni materiali- Velcro jeziček, ki preprečuje, da bi se zapiralo spustiloIzdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • GBB Visoke superge SEPHY
    GBB Visoke superge SEPHY Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. - Odstranljiv vložek- Usnjena podloga proti potenju- Naravni, zračni in prožni materiali- Zavezovanje z vezalkami, dopolnjeno z zadrgo z ježkom, ki preprečuje, da bi se zapenjanje spustiloIzdelek certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe kot vsi čevlji GBB. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroški sandali Geox zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Model z nizko peto.- Usnjen vložek.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški usnjeni sandali Geox rjava barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Model z nizko peto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Agatha Ruiz de la Prada Sandali & Odprti čevlji SANDALIA OLIMPIADAS
    Agatha Ruiz de la Prada Sandali & Odprti čevlji SANDALIA OLIMPIADAS Bela Na voljo za dekliško velikost. 28,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Otroški sandali Columbia TODDLER TECHSUN WAV črna barva
    - Tehnologija Memory Foam je mehak in inovativen vložek, ki se popolnoma prilagaja telesu.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Zapenjanje z ježkom.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške teniske Vans Knu Skool zelena barva, VN000CYUBOC1
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Citrouille et Compagnie Polškornji POUDRE
    Citrouille et Compagnie Polškornji POUDRE Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Podloga, ki omogoča zračno prepustnost : mikro linija Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Geox Nizke superge J ECLYPER GIRL
    Geox Nizke superge J ECLYPER GIRL Bela Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške balerinke Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Okrasni detajl spredaj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški zimski škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Zapenjanje z velcro in zadrgo.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški gležnarji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • adidas Nizke superge VS PACE 2.0 CF C
    adidas Nizke superge VS PACE 2.0 CF C Vijolična Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35,33 1/2,31 1/2,30 1/2,28 1/2. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške snežke Puma Evolve Boot AC+ PS črna barva
    - Vložek Softfoam + se prilega obliki stopala in zagotavlja udobje tudi med daljšo aktivnostjo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27,5.
  • Geox Polškornji J CASEY GIRL
    Geox Polškornji J CASEY GIRL Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroški sandali Jack Wolfskin ZULU črna barva
    - Vmesni podplat iz lahke, prožne pene EVA, izdelane iz plastike, zagotavlja optimalno blaženje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.
  • GBB Visoke superge DOZZY
    GBB Visoke superge DOZZY Črna Na voljo za dekliško velikost. 31,33,34. - optimalno udobje, idealno prileganje- usnjene podloge za preprečevanje učinkov znoja- naravni, zračni in prožni materiali- možnost izbire zapenjanja z vezalko ali zadrgoKot vsi čevlji GBB je izdelek certificiran brez škodljivih izdelkov s certifikatom Innoshoe. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroški sandali adidas ALTAVENTURE 2.0 C črna barva, ID7859
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Okrogla, gumirana kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški chelsea Tommy Hilfiger črna barva, T3A5-33572
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Pablosky Balerinke 334010
    Pablosky Balerinke 334010 Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Balerinke
  • Otroške superge Vans SK8-Hi siva barva, VN000CYND3Y1
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast, rahlo prilagodljiv podplat.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR 1V črna barva, A10385C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Rahlo utrjena peta.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški čevlji Reima Edistys črna barva
    - Vodoodporen model.- Model s tekstilnim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Okrogla kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Ta izdelek je veganski.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški čevlji Reima Edistys roza barva
    - Vodoodporen model.- Model s tekstilnim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Okrogla kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Ta izdelek je veganski.
  • Otroški polškornji Reima Skeitti črna barva
    - Okrogla kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilnim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Model z odsevnimi vstavki.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Vodoodpornost čevljev je bila ustvarjena brez uporabe strupenih snovi PFC.- Lahek vložek EVA, ki blaži udarce.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX TRAILMAKER MID R.RDY bordo barva, ID0925
    - Napredna vodoodporna tehnologija RAIN.RDY ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami, kot sta dež in veter. Zaradi uporabe te tehnologije je model popolnoma vodotesen, kar vam omogoča, da ste aktivni na prostem tudi v slabem vremenu.- Sistem TRAXION temelji na uporabi posebej oblikovanih vložkov v podplatu čevlja, ki zagotavljajo visok oprijem s podlago, kar preprečuje drsenje v vseh smereh ter izboljšuje okretnost in hitrost gibanja.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški sandali Liewood Bre rdeča barva
    - Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Okrogla, mehka kapica.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Udoben vložek.
  • Otroški gležnarji Geox SHAYLAX črna barva, J46EXA.00067
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udobna notranjost.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.
  • Little Mary Gležnjarji MAGGIE
    Little Mary Gležnjarji MAGGIE Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Notranje zapiranje na zadrgo Deklice > Čevlji > Gležnjarji
  • Geox Visoke superge J SKYLIN GIRL E
    Geox Visoke superge J SKYLIN GIRL E pisana Na voljo za dekliško velikost. 24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroški gumijasti škornji Tommy Hilfiger roza barva
    - Nedrseči, gumijasti podplat.- Gladki material.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški zimski škornji Reima črna barva
    - Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Izoliran model.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Otroški zimski škornji Reima črna barva
    - Vodoodporen model.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.- Okrogla, utrjena kapica.- Izoliran model.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api zlata barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Usnjena notranjost.- Udoben vložek.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Model z elastičnim podplatom.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški polškornji Reima Patter 2.0 črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Okrogla, utrjena kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Utrjena peta.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.
  • Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR HEARTS EASY-ON
    Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR HEARTS EASY-ON Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 27,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Geox Visoke superge J WASHIBA GIRL
    Geox Visoke superge J WASHIBA GIRL Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroški sandali Geox SANDAL SOLEIMA srebrna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • adidas Tek & Trail FortaRun 3.0 EL C
    adidas Tek & Trail FortaRun 3.0 EL C Vijolična Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35,33 1/2,31 1/2,30 1/2,28 1/2. Deklice > Čevlji > Tek & Trail
  • Otroški sandali Keen črna barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Gladki material.- Utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Mehka peta.- Oblikovan vložek.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32/33.
  • Otroški sandali Sisley črna barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Udoben vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • adidas Tek & Trail RUNFALCON 5 EL C
    adidas Tek & Trail RUNFALCON 5 EL C Modra Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35,33 1/2,31 1/2,30 1/2,28 1/2. Deklice > Čevlji > Tek & Trail
  • adidas Nizke superge Tensaur Sport 2.0 CF K
    adidas Nizke superge Tensaur Sport 2.0 CF K Bela Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35,33 1/2,31 1/2,30 1/2,28 1/2. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR FALL LEAVES
    Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR FALL LEAVES Kostanjeva Na voljo za dekliško velikost. 30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR LUGGED GLITTER
    Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR LUGGED GLITTER Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX AX4R MID roza barva, IF6524
    - Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Trpežen zunanji podplat z žlebovi zagotavlja visoko oprijemljivost na podlago.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.5.
  • Otroški sandali Mayoral bež barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Udoben vložek.
  • Otroški natikači United Colors of Benetton rdeča barva
    - Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški zimski škornji Jack Wolfskin VOJO SHELL XT TEXAPORE MID črna barva
    - 3 v 1 SYSTEM SHORT - zunanji sloj iz TEXAPORE materiala ščiti pred dežjem in vetrom, notranji flis pa vas ogreje.- Utrjen ovratnik zgornjega dela.- Izoliran model.- Model z vezalkami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.- Tekstilna notranjost.
  • Otroški zimski škornji Sorel YOUTH OUT N ABOUT I bela barva, 2088651
    - Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki. Ohranja notranjost čevlja suho.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Sistem hitrega zavezovanja z zamaški omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški copati iz semiša Sorel YOUTH LANNER RIDGE črna barva, 1929651
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški zimski škornji Sorel YOUTH OUT N ABOUT I vijolična barva, 2101321
    - Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, gumirana kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Sistem hitrega zavezovanja z zamaški omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški copati United Colors of Benetton rdeča barva
    - Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Mod'8 Polškornji BLANOU
    Mod'8 Polškornji BLANOU Modra Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,32,33,34. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Gioseppo Polškornji HETLAND
    Gioseppo Polškornji HETLAND Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroški sandali Melissa MAR SANDAL DISNEY mornarsko modra barva
    - Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Čevlji Melissa so veganski in trajnostno proizvedeni in zagotavljajo nizke emisije CO2 in aktivno sodelujejo v procesu recikliranja.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Prilagodljiv zgornji del se zlahka prilagodi stopalu.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Citrouille et Compagnie Nizke superge GLASSIA
    Citrouille et Compagnie Nizke superge GLASSIA Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 28,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Little Mary Gležnjarji MINA
    Little Mary Gležnjarji MINA Črna Na voljo za dekliško velikost. 30,33,34. Deklice > Čevlji > Gležnjarji

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh