Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta velikosti 140

1839
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Cargo žepi.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška kratka majica United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance črna barva
    - Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška pižama United Colors of Benetton bež barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Vzorčast material.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 87 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Pepe Jeans NICKY roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška pižama United Colors of Benetton x Disney bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški bombažen pulover Mayoral črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Žepi spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Gladka pletenina.
  • Otroški spodnji del trenirke United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Cargo žepi.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 62 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška jeans jakna United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Žepi spredaj.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 58 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške hlače Mayoral črna barva
    - Kroj chinosy.- Model z vezenino.- Cargo žepi.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroške hlače Mayoral roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroška jopica Sisley črna barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Dolgi rokav.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokava: 43 cm.- Dolžina: 25 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans ROSE
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 59 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška jeans obleka United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Vrvica v pasu.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroška obleka Mayoral roza barva
    - Nabran kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.
  • Otroška bombažna obleka Mayoral črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Nabran kroj.- Podložen model.- Ozek, elastičen trak v pasu.
  • Otroška obleka z mešanico lanu Mayoral bež barva
    - Nabran kroj.- Vrvica v pasu.- Okrasni detajli.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroška obleka Mayoral črna barva
    - Nabran kroj.- Model z naramnicami.- Klasičen okrogel izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.
  • Otroška obleka Mayoral rumena barva
    - Tanka, neelastična tkanina.- Nabran kroj.- V izrez.- Model z elastičnim vložkom.
  • Otroški top Mayoral mornarsko modra barva
    - Asimetrični model.- Model z naramnicami.- Okrasna vezenina.- V izrez.
  • Otroška majica Mayoral
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Glede na namestitev rokavov se lahko nosi kot španski ali karo izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Spodnji rob zaključen s patentom.
  • Otroška kratka majica Mayoral zelena barva
    - Glede na namestitev rokavov se lahko nosi kot španski ali karo izrez.- Kratek rokav.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.
  • Enodelne otroške kopalke Mayoral oranžna barva
    - Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastični material.
  • Otroški komplet Mayoral rumena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z naramnicami.- Klasičen okrogel izrez.- Visok pas z elastičnim trakom.
  • Otroški bombažen komplet Mayoral oranžna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni naborki.- Visok pas z elastičnim trakom.
  • Otroške kratke hlače Mayoral črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.
  • Otroške kratke hlače Mayoral bež barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Okrasni gumbi.
  • Otroške bombažne kratke hlače Mayoral bela barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Elistični denim.
  • Otroške kratke hlače Mayoral bordo barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna majica Mayoral roza barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- V izrez.- Gladka tkanina.
  • Otroško bombažno krilo Mayoral roza barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Nabran kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Širok, elastičen trak v pasu.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23 L PNT Y črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Tanek material.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Liewood Gram Printed Sweatshorts roza barva
    - Izdelek ima certifikat Global Organic Textile Standard (GOTS), ki zagotavlja visoko kakovost izdelka v skladu z določenimi ekološkimi standardi. Postopek certificiranja zajema vse faze izdelave izdelkov iz naravnih materialov, od surovine do končnega izde- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.
  • Otroška jeans jakna Desigual
    - Izdelek iz serije Investing in Better Bombaž™. Better Cotton je vodilna svetovna pobuda za trajnostni razvoj bombaža, katere poslanstvo je pomagati skupnostim, ki se ukvarjajo z bombažem, da preživijo in uspevajo, hkrati pa zaščititi in obnoviti okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Žepi na prsih.
  • Otroško bombažno krilo Sisley zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu.- Vključen je pas iz tekstila.- Širina v pasu: 28 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Raven kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 93 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jeans obleka United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Spuščena ramenska linija.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Pas v pasu.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 65 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroški pulover adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66,5 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Sisley siva barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroška obleka Pinko Up črna barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Desigual bela barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.
  • Otroška bombažna kratka majica Pinko Up bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans OLYA mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans OMARA bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Pepe Jeans BANDANA ASY BIKINI SET rdeča barva
    - Model na eno ramo.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Elastični material.
  • Bombažna jakna iz jeansa Pepe Jeans ISA JACKET JR
    - Oprijet kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Neizoliran model brez podloge.- Model z ovratnikom.- Tanek material.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška vodoodporna jakna Didriksons NORMA KIDS PR JKT 3 turkizna barva
    - Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški pulover Didriksons MONTE KIDS HALF BU 3
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastični material.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.
  • Otroški bombažen top Roxy BAILA PA MI mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Nastavljive naramnice.- Model z elastičnim vložkom.- Tanek, neelastični material.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Pepe Jeans OFRA
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Model z okrasnimi obrobami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Roxy PRECIOUS RG bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z drsnimi žepi.- Cargo žepi.- Elastičen pas z vrvico.
  • Bombažna kratka majica Roxy GONE TOCALIFORA bela barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška bluza Mayoral roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroški pulover Mayoral črna barva
    - Ohlapen kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z nalepko.
  • Otroški pulover adidas mornarsko modra barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Na sprednji strani je praktičen kenguru žep z zadrgo.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška obleka Mayoral roza barva
    - Nabran kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z nalepko.
  • Otroški kombinezon Didriksons SLASKEMAN KIDS SET 2 turkizna barva
    - Model izdelan iz materiala s certifikatom OEKO-TEX.- Model je vodoodporen.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rob s patentom.- Neizoliran model.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Nastavljivi naramnice, ki jih ni mogoče odstraniti.- Model z odsevnimi vstavki.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška jakna Didriksons LINGON KIDS JKT vijolična barva
    - Model s polnilom Sorona® Aura, ki je lahek in zagotavlja optimalno izolacijo. Poleg tega je polimer, iz katerega je izdelan, delno rastlinskega izvora, kar zmanjšuje njegov negativni vpliv na okolje.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Otroške hlače Didriksons LÖVET KIDS PANT 8 vijolična barva
    - PFC Free je izdelek, izdelan brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Nepremočljiv in na veter odporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Elastični trak v pasu.- Rob s patentom.
  • Otroška jakna Didriksons ENSO KIDS JACKET 5 oranžna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Nepremočljiv in na veter odporen model.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva stranska žepa, ki se zapneta na ježka.- Snemljiva kapuca.- Odsevni element poveča vidljivost in varnost v temi.- Neizoliran model s podlogo.
  • Otroški kombinezon Didriksons WATERMAN KIDS SET10 mornarsko modra barva
    - Model izdelan iz materiala s certifikatom OEKO-TEX.- Model je vodoodporen.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rob s patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z odsevnimi vstavki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška vodoodporna jakna Jack Wolfskin SMILEYWORLD AOP siva barva
    - Prilagodljiva in udobna za nošenje, tkanina TEXADRI diha, odlično vpija vlago in se hitro suši.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Odsevni elementi.
  • Otroški kombinezon Roxy HEY SOUL SISTER bež barva
    - Raven kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Dva drsna stranska žepa.
  • Dvodelne otroške kopalke Roxy RG STORY oranžna barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Elastična pletenina.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Enodelne otroške kopalke Roxy ALL ABOUT SOL oranžna barva
    - Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.
  • Otroška bombažna kratka majica Jack Wolfskin TAKE A BREAK oranžna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška vodoodporna jakna Jack Wolfskin SMILEYWORLD AOP roza barva
    - Strateško razporejene plošče iz materiala, ki diha, s tehnologijo TEXADRI. Zaradi uporabe ustreznih vlaken ima ta material sposobnost zbiranja velike količine vlage in jo učinkovito odvaja v naslednjo plast ali na zunanjo stran.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni s patentom.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Žepi spredaj.- Model je vodoodporen.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške hlače Jack Wolfskin DESERT mornarsko modra barva
    - Strateško razporejene plošče iz materiala, ki diha, s tehnologijo TEXADRI. Zaradi uporabe ustreznih vlaken ima ta material sposobnost zbiranja velike količine vlage in jo učinkovito odvaja v naslednjo plast ali na zunanjo stran.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Pokrita zaponka.- Elastični trak v pasu.- Elastični material.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.
  • Otroška srajca Pinko Up roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina spredaj: 53 cm.- Dolžina zadaj: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Reima Sydvest 3 v 1 mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Snemljiva kapuca.- Izoliran model s podlogo.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Glavni šivi z lepilnim trakom tesnijo in preprečujejo dostop vetra in vlage.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Zračnost: 7000 g/m2/24h.- Vodoodpornost: 10000 mm.
  • Otroška jakna Columbia Lily Basin Jacket
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokava: 43 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška srajca Pinko Up roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Rokavi so zaključeni z elastičnim trakom.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 52,5 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 45,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški suknjič Pinko Up vijolična barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- Imitacija žepa.- Podložen model.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški suknjič Pinko Up
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- Imitacija žepa.- Podložen model.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen top Mayoral črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.
  • Otroške kratke hlače Levi's bež barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroški bombažen pulover Levi's LVB CHAMBRAY ANORAK s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z ovratnikom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.
  • Otroški pulover Levi's LVB PALM BATWING FILL HOODIE bela barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.
  • Otroška jakna Levi's LVG MESH LINED WOVEN JACKET
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO24 SWHOODY črna barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s stranskimi črtami.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bomber jakna Levi's LVG DENIM BOMBER JACKET
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj oversize.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.
  • Otroška bluza Pinko Up črna barva
    - Kratek rokav.- Podložen model.- Glede na namestitev rokavov se lahko nosi kot španski ali karo izrez.- Rob s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška kratka majica Sisley bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO24 SWPNTY črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 89 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške bombažne hlače Liewood Birger Seersucker Check Pants
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroška srajca Pinko Up vijolična barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški suknjič Pinko Up roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- Imitacija žepa.- Podložen model.- Zapenjanje na gumb.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Reima Schiff
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Možnost snemanja kapuce povečuje funkcionalnost.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Model je vodoodporen.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Lepljeni šivi.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Levi's LVG 501 ORIGINAL SHORTS
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 22,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Coccodrillo oranžna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroška jeans jakna Coccodrillo mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Nezaključen spodnji rob.- Okrasni detajl.
  • Otroško krilo Coccodrillo črna barva
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške hlače Coccodrillo bela barva
    - Ohlapen kroj.- Cargo žepi.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Gladka tkanina.- Dva drsna stranska žepa.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroška bombažna kratka majica Lego roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška obleka Pepe Jeans REGINA vijolična barva
    - Nabran kroj.- Glede na namestitev rokavov se lahko nosi kot španski ali karo izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Enodelne otroške kopalke United Colors of Benetton roza barva
    - Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroško krilo Pinko Up črna barva
    - Nabran kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Dolžina: 31,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Pinko Up roza barva
    - Kroj cropped.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Vzorčasta tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh