Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta velikosti 18

306
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški usnjeni polškornji Geox MACCHIA turkizna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni copati Liewood oranžna barva
    - Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Mehka kapica.- Usnjena notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Čevlji za dojenčka Polo Ralph Lauren bela barva
    - Mehak in elastičen podplat.- Okrogla, mehka kapica.- Nekoliko ojačan, prilagodljiv petni števec.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Biomecanics Nogavice BIOGATO HOME
    Biomecanics Nogavice BIOGATO HOME Modra Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23,24. Deklice > Čevlji > Nogavice
  • Biomecanics Nizke superge BIOGATO CASUAL
    Biomecanics Nizke superge BIOGATO CASUAL Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23,24. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške balerinke Mayoral bela barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla kapica.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh