Največja modna platforma v Sloveniji

FILA in Lorenzo Villoresi online nakup oblačila in obutev za dekleta

234
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške pajkice Fila črna barva
    - Oprijet kroj.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroške superge Fila roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroška mikica Fila mornarsko modra barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model s kapuco.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 34 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86-92 cm.
  • Otroške superge Fila FFK0121 FILA VENTOSA velcro bela barva, China
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Udobna notranjost.- Penasta podloga.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške kratke hlače Fila siva barva
    - Povišan pas.- Vrvice v pasu.- Model z nalepko.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 37 cm.- Širina hlačnice spodaj: 35 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina: 39,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 170/176 cm.
  • Otroške superge Fila RAY TRACER roza barva
    - Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Superge Fila DISRUPTOR F roza barva, FFT0121
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Model z vezalkami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila DISRUPTOR F vijolična barva, FFK0224
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Model z vezalkami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 2,5 cm.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški pulover Fila BABINA GREDA roza barva, FAK0121
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 49 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 - 116 cm.
  • Otroško krilo Fila bež barva,
    - Nabran kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Plisiran model.- Širina v pasu: 27 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Fila BREDDORF črna barva
    - Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-116 cm.
  • Otroški natikači Fila
    - Vzorčast material.- Gumijast podplat.- Oblikovan vložek.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila Collene roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Vložek iz pene in gumijast podplat.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Model z debelim podplatom.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.- Višina platforme: 4 cm.
  • Otroška jakna Fila BERMBACH črna barva, FAT0362
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Podložen model.- Dolžina rokava: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dolžina: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroška jakna Fila BERGHUELEN črna barva, FAT0361
    - Model odporen proti vetru.- Model s povečano odpornostjo na vodo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Z žepi.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146-152 cm.
  • Otroške superge Fila FILA REGA velcro siva barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške nogavice Fila 3-pack vijolična barva
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Otroške superge Fila C. COURT CB velcro roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Fila otroški nahrbtnik
    - Enosmerni model.- Zadrgo zaponko.- Ročico za roke.- Nastavljiva dolžina traku.- Drži format A4.- Žep spredaj.- Dodatni žepi v notranjosti.- Globina: 15 cm.- Višina: 32 cm.- Širina v podnožju: 28 cm.
  • Otroški natikači Fila roza barva
    - Udobna notranjost.- Model z nizko peto.- Okrasni detajl.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški top Fila vijolična barva
    - Oprijet model.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 28 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroške nogavice Fila
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Otroški pulover Fila BREDDIN črna barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Visok ovratnik.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroški pulover Fila BLANKENHAGEN siva barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 158-164 cm.
  • Fila otroški čevlji
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške superge Fila Collene roza barva
    - Mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila CROSSCOURT LINE mornarsko modra barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila Disruptor roza barva
    - Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške superge Fila STRADA DREAMSTER CB roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški spodnji del trenirke Fila BALBOA roza barva, FAK0124
    - Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 58,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98-104 cm.
  • Otroški pulover Fila BAJONE roza barva, s kapuco, FAK0120
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolgi rokav.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroški pulover Fila BAAR-EBENHAUSEN roza barva, s kapuco, FAK0203
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98-104 cm.
  • Otroške superge Fila STRADA DREAMSTER bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh