Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta velikosti 37

2243
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške superge Michael Kors SKATE SPLIT 3 bež barva, MK101077
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Zapenjanje na zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške balerinke Michael Kors KENYA BOW zlata barva, MK101128
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške snežke Michael Kors LUXY LAURINDA 2 rjava barva, MK101112
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Priročno stransko zapenjanje z zadrgo za enostavno oblačenje in slačenje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Michael Kors JORDANA AUDREY srebrna barva, MK101061
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Primigi rjava barva, PROGT 68724
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje na zadrgo.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Michael Kors BILLIE MYERS črna barva, MK101087
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške usnjene superge Converse CHUCK TAYLOR AS BERKSHIRE BOOT rjava barva, A08442C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Povišan zgornji del čevlja.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške balerinke Michael Kors KENYA BOW črna barva, MK101129
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in zelo prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški gležnarji Michael Kors HASKELL MK FACET črna barva, MK101144
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški gležnarji Michael Kors HASKELL MOTO črna barva, MK101100
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Michael Kors BILLIE MYERS zlata barva, MK101088
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • GBB Polškornji GLORIA
    GBB Polškornji GLORIA Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • GBB Nizke superge HERMINE*
    GBB Nizke superge HERMINE* Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške snežke Mayoral črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Zapenjanje na zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroške superge Fila CROSSCOURT LINE mornarsko modra barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške usnjene superge Camper TWS bež barva, K900261.009
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Povišan zgornji del čevlja.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški čevlji Jack Wolfskin VILI SNEAKER LOW K črna barva
    - Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Okrogla kapica.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Nazobčen podplat.
  • Otroški zimski usnjeni čevlji Geox J16FAB 032BC J SHAYLAX bež barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilen vložek.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox MIKIROSHI črna barva, J46DVA.000BC
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vmesni podplat iz lahke in elastične pene EVA za optimalno blaženje.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Model s tekstilno podlogo.- Okrogla, utrjena kapica.- Okrasni detajl.
  • Geox Visoke superge J MIKIROSHI GIRL
    Geox Visoke superge J MIKIROSHI GIRL Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Zimska obutev Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški gležnarji Skechers GRAVLEN roza barva, 302918L
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo podložen model.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške snežke Primigi bež barva, PFZGT 68803
    - Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Primigi rjava barva, PWE GTX 69382
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Okrogla, utrjena kapica.- Zapenjanje na zadrgo.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške snežke Inuikii PATCHWORK siva barva, 65202.076
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške superge Garvalin srebrna barva, 241820
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Antibakterijski vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške snežke Inuikii FULL LEATHER PRINT roza barva, 65202.088
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške superge Patrizia Pepe rjava barva, PPJ855
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Okrasni detajl.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Patrizia Pepe črna barva, PPJ853
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Patrizia Pepe črna barva, PPJ850
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Model z debelim podplatom.- Okrasni detajli.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Patrizia Pepe bela barva, PPJ854
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Zanka na jeziku olajša obuvanje čevljev.- Okrasni detajl.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge JORDANA AUDREY
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge JORDANA AUDREY Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški gležnarji Geox črna barva,
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Nazobčen podplat.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroški zimski škornji Sorel YOUTH OUT N ABOUT I rjava barva, 2102201
    - Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki. Ohranja notranjost čevlja suho.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Sistem hitrega zavezovanja z zamaški omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • GBB Nizke superge TOCANI
    GBB Nizke superge TOCANI Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,35. - Popolno udobje in vzdrževanje- Usnjena podloga proti potenju- Dvignjen podplat za zaščito čevlja pred udarci- Naravni, zračni in prožni materiali- Dvojni sistem zapiranja: vezalke in zadrga- Velcro jeziček, ki preprečuje, da bi se zapiralo spustiloIzdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • GBB Sandali & Odprti čevlji ANNABELLE
    GBB Sandali & Odprti čevlji ANNABELLE Kostanjeva Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,35. Udobje in optimalna podpora:Usnjena podloga proti potenjuNaravni, zračni in prožni materialiSistem zapiranja z zaponko za boljšo avtonomijo in dobro podporo.GBB NASVET: prvih nekaj dni vedno nosite nov čevelj z nogavicami in pustite nekaj časa, da se usnje zmehča.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Otroške snežke Geox WILLABOOM bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Michael Kors roza barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški sandali Birkenstock Rio Kids BF Patent roza barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Nastavljiv pas za optimalno prileganje stopalu.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški usnjeni gležnarji Tommy Hilfiger črna barva, T4A6-33591
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Obseg zgornjega dela obutve: 36 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 34 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Reima Kiritin roza barva, 5400134A
    - Vodoodporen model.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Okrogla, utrjena kapica.- Odstranljiv udoben vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Lahek vložek EVA, ki blaži udarce.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren FRAZIER mornarsko modra barva, RL01267410
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • GBB Nizke superge LIMONADE
    GBB Nizke superge LIMONADE Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,35. Udobje in optimalna podpora:Usnjena podloga proti potenjuDvignjen podplat za zaščito čevlja pred udarciNaravni, zračni in prožni materialiDvojni sistem zapiranja: vezalke in zadrga.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Primigi Polškornji GIRL CAMDEN
    Primigi Polškornji GIRL CAMDEN Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroške snežke iz semiša Emu Australia Wallaby Mini Teens črna barva
    - Ima certifikat Woolmark, ki ga podeljuje izdelkom iz naravne, čiste volne, ki so bili proizvedeni v tovarnah, ki ustrezajo ustreznim visokim standardom.- Notranjost obutve je izdelana iz visokokakovostne merino volne (avstralske ovce), ki zagotavlja boljše zadrževanje toplote in dobro kroženje zraka.- Patentiran, prilagodljiv EMU podplat je sestavljen iz treh plasti, ki podpirajo ustrezno blaženje. Posebej oblikovan vzorec rezov zagotavlja popoln oprijem na podlago.- Vmesni podplat EVA zagotavlja lahkotnost in blaženje.- Izoliran model.- Okrogla, mehka kapica.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.
  • Otroške superge Puma Enzo 2 Refresh Jr črna barva
    - Vložek Softfoam + se prilega obliki stopala in zagotavlja udobje tudi med daljšo aktivnostjo.- Mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške usnjene superge Elisabetta Franchi bež barva, F4A9.E0106.1251
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z debelim podplatom.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške usnjene superge Patrizia Pepe bela barva, PPJ858
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni nizki škornji Geox SHAYLAX črna barva, J46EXD.00043
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Rahlo podložen model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.
  • Gležnarji Camper Norte mornarsko modra barva, K900149.013
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zankami lahko čevelj enostavno obujete na nogo.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Otroški usnjeni nizki škornji Elisabetta Franchi črna barva, F4A5.E0135.1251
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Z zankami lahko čevelj enostavno obujete na nogo.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox LAQUINNY črna barva, J46M3B.000BC
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.
  • Otroške superge Geox LAQUINNY črna barva, J46M3C.0LVBC
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.
  • GBB Nizke superge BECKIE
    GBB Nizke superge BECKIE Srebrna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,35. Odstranljiv vložekIdealno udobje in vzdrževanjeUsnjena podloga proti potenjuPodplati z zavihki za zaščito copatov pred udarciNaravni, zračni in prožni materialiDvojni sistem zapiranja: vezalke in zadrgaIzdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški čevlji Jack Wolfskin VOJO TEXAPORE LOW K črna barva
    - Texapore membrana ščiti stopalo pred vlago.- Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Okrogla kapica.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Nazobčen podplat.
  • Otroški zimski škornji Sorel YOUTH OUT N ABOUT™ CLASSIC WP črna barva
    - Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Gumijast podplat.- Model s skrito peto.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški zimski škornji Sorel YOUTH OUT N ABOUT I bela barva, 2088651
    - Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki. Ohranja notranjost čevlja suho.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Sistem hitrega zavezovanja z zamaški omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške snežke Reima Samojedi rjava barva, 5400034A
    - Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- zagotavlja toplotno udobje tudi pri temperaturah do -20.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Izoliran model.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške snežke iz semiša Primigi črna barva, PWE GTX 69382
    - Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Priročno stransko zapenjanje z zadrgo za enostavno oblačenje in slačenje.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške snežke Sorel CHILDRENS SOREL EXPL srebrna barva, 2088511
    - Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki. Ohranja notranjost čevlja suho.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Priročno stransko zapenjanje z zadrgo za enostavno oblačenje in slačenje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo podložen model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške snežke Sorel CHILDRENS SOREL EXPL črna barva, 2088511
    - Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren TRAIN 89 SPORT siva barva, RL01213030
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke Sorel CHILDRENS WHITNEY I roza barva, 2088571
    - Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki. Ohranja notranjost čevlja suho.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo podložen model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške snežke Sorel CHILDRENS FLURRY BO roza barva, 2114091
    - V notranjosti je debela klobučevina, sestavljena iz več plasti, ki izolirajo mraz.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Superge Michael Kors SUMMER ALINE II bež barva, MK101081
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Gležnarji Primigi siva barva, PND 68763
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Priročno stransko zapiranje z zadrgo omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške snežke Pepe Jeans JARVISLOSSOM mornarsko modra barva, PGS50200
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zgornji rob zgornjega dela je zaključen z vrvicami z zamaškom, ki omogoča individualno prilagajanje obsega..- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški nizki škornji Pepe Jeans LILLI STUDS črna barva, PGS50202
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Gležnarji Michael Kors FINLEY RORY rjava barva, MK101118
    - Priročno stransko zapiranje z zadrgo omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina pet: 3 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški usnjeni nizki škornji Elisabetta Franchi črna barva, F4A5.E0145.1316
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke Primigi črna barva, PWE GTX 69380
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Nazobčen podplat.- Priročno stransko zapenjanje z zadrgo za enostavno oblačenje in slačenje.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Skechers STREET GLITZ roza barva, 310952L
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke iz semiša Inuikii CLASSIC roza barva, 65202.001
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z volneno notranjostjo, ki vas zaradi visokih termoregulacijskih lastnosti greje, ko je hladno, in hladi, ko je toplo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • GBB Nizke superge HERMINE
    GBB Nizke superge HERMINE Pozlačena Na voljo za dekliško velikost. 37,39. - Popolno udobje in vzdrževanje- Usnjena podloga proti potenju- Dvignjen podplat za zaščito čevlja pred udarci- Naravni, zračni in prožni materiali- Sistem zapiranja: vezalke.- GBB NASVET: prvih nekaj dni vedno nosite nov čevelj z nogavicami in pustite nekaj časa, da se usnje zmehča.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Tommy Hilfiger Polškornji PIXIE
    Tommy Hilfiger Polškornji PIXIE Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge OLYMPIA
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge OLYMPIA Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Puma Rickie Jr bež barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Primigi bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge Michael Kors črna barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Reima Hiipien zelena barva, 5400018B
    - Vodoodporen model.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odstranljiv udoben vložek.- Podplat iz materiala EVA.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bež barva, V3A9-80982
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger črna barva, T3X9-33670
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Rahlo utrjena peta.- Sistem hitrega zavezovanja z zamaški omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Prilagodljiv zgornji del se zlahka prilagodi stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bež barva, T3A9-33550
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bela barva, V3X9-81075
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Sistem hitrega zavezovanja z zamaški omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Zimska obutev Geox FLEXYPER AB roza barva, J46APC.054FU
    - Geox Tex Waterproof - poseben sistem, ki zagotavlja vodoodpornost.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški gležnarji Geox ECLAIR črna barva, J469QC.000BC
    - Tehnologija Geox Respira zahvaljujoč posebni zračni in vodoodporni membrani omogoča prehod vlage in zagotavlja vodoodpornost.- Okrogla kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Gumijast podplat.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.
  • Otroški nizki škornji Geox MAQUINNENS črna barva, J46M6C.000CN
    - Okrogla kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.
  • Otroški nizki škornji Calvin Klein Jeans črna barva, V3A5-81017
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Skechers UNO LITE črna barva, 314064L
    - Model je pralni v pralnem stroju.- NON-MARKING podplat ne pušča sledi in zagotavlja odličen oprijem.- Vložek Air-Cooled Memory Foam® iz posebne pene, ki se prilagodi obliki stopala in si jo "zapomni". Poleg tega pomaga vzdrževati mikroklimo v notranjosti čevlja in tako zagotavlja optimalno kroženje zraka, suhost in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.5.
  • Otroški usnjeni nizki škornji Elisabetta Franchi črna barva, F4A5.E0137.1780
    - Okrogla, utrjena kapica.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Patrizia Pepe črna barva, PPJ857
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Okrasni detajli.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške usnjene balerinke Elisabetta Franchi črna barva, F4A3.E0094.0243
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški gležnarji Geox ECLAIR črna barva, J469QA.000BC
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.
  • Gležnarji Calvin Klein Jeans črna barva, V3X5-81096
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški zimski škornji Geox THELEVEN AB J46HTA.077BC
    - Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Geox Respira - 3D vlakna, nameščena na ovratniku, zasnovana tako, da ustvarijo prostor med materialom in telesom. To omogoča prost pretok zraka ob istočasnem ohranjanju ogrevalnih lastnosti.- Okrogla kapica.- Povišan zgornji del čevlja.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udobna notranjost.
  • Otroški zimski škornji Geox ADELHIDE AB mornarsko modra barva, J16EWA.0LVBC
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model, ki zagotavlja zaščito pred temperaturami do -30 °C.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox LAQUINNY črna barva, J46M3F.000BC
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Rahlo utrjena peta.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.
  • Zimska obutev Camper Brutus rjava barva, K900179.026
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški elegantni škornji Geox ECLAIR črna barva, J469QD.000BC
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroške superge Geox LAQUINNY srebrna barva, J46M3D.0EWNF
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Rahlo utrjena peta.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh