Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta velikosti 37

2238
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • New Balance Tek & Trail 520
    New Balance Tek & Trail 520 Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,35,34 1/2. Deklice > Čevlji > Tek & Trail
  • Otroški natikači Pepe Jeans roza barva
    - Vzorčast material.- Nazobčen podplat.- Oblikovan vložek.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Primigi bela barva
    - Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški sandali Primigi roza barva
    - Vmesni podplat RAPIDTECH zagotavlja odlično blaženje.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic CLUB C EXTRA bela barva, 100075205
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, mehka kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.
  • Otroški chelsea Karl Lagerfeld črna barva, Z30365
    - Okrogla kapica.- Utrjen ovratnik zgornjega dela.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji MAYANA
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji MAYANA Rdeča Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35. [DOUBLURE CUIR] Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Otroške snežke CMP Kids Ahto Wp Snow Boots roza barva
    - CMP ClimaProtect® je posebna toplotnoizolacijska membrana, ki zagotavlja zaščito pred mrazom, hkrati pa ohranja visoko zračnost.- Okrogla, utrjena kapica.- Izoliran model.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Skechers Nizke superge UNO LITE BASKETS
    Skechers Nizke superge UNO LITE BASKETS Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,27,28,33,34,35. Iz sodelovanja Skechers x JGoldcrown z ikoničnim dizajnom #Lovewall umetnika poslikave udoben Skechers zračen vložek iz spominske pene® strojno pranje. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge Carina 2.0 Zebra Jr
    Puma Nizke superge Carina 2.0 Zebra Jr Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Geox Polškornji J CASEY GIRL
    Geox Polškornji J CASEY GIRL Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Teniske Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR MOVE vijolična barva, A10390C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Michael Kors EMMET RUMI zlata barva, MK101143
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge Michael Kors OLYMPIA črna barva, MK101034
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Michael Kors OLYMPIA zlata barva, MK101142
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge Michael Kors COSMO LOGO črna barva, MK101037
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Geox Mestni škornji J ECLAIR GIRL
    Geox Mestni škornji J ECLAIR GIRL Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Mestni škornji
  • Geox Polškornji J PHAOLAE GIRL
    Geox Polškornji J PHAOLAE GIRL Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • GBB Nizke superge MELINDA
    GBB Nizke superge MELINDA Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge OLYMPIA
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge OLYMPIA Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge BILLIE MYERS
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge BILLIE MYERS Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • MICHAEL Michael Kors Polškornji RIDLEY STARK 2
    MICHAEL Michael Kors Polškornji RIDLEY STARK 2 Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroške snežke iz semiša Inuikii črna barva
    - BAC-PURE by Smart Innovation. Nestrupena, okolju prijazna in za telo varna rešitev za uravnavanje vonjav za svežino in higieno. Antibakterijska in protiglivična zaščita, zagotovljena za več kot 100 pranj. Ne vsebuje srebra in drugih kovin - učinkovina je benzalkonijev klorid. Tehnologija je patentirana v 147 državah.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z volneno notranjostjo, ki vas zaradi visokih termoregulacijskih lastnosti greje, ko je hladno, in hladi, ko je toplo.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške snežke iz semiša Inuikii črna barva
    - BAC-PURE by Smart Innovation. Nestrupena, okolju prijazna in za telo varna rešitev za uravnavanje vonjav za svežino in higieno. Antibakterijska in protiglivična zaščita, zagotovljena za več kot 100 pranj. Ne vsebuje srebra in drugih kovin - učinkovina je benzalkonijev klorid. Tehnologija je patentirana v 147 državah.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Notranjost iz volne.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške superge Converse A07355C oranžna barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger mornarsko modra barva, T3X9-33637
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški mokasini Tommy Hilfiger črna barva, T3A4-33571
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, močno oblazinjena kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Višina pet: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Reebok Classic ROYAL PRIME STEP N FLASH roza barva, 100202285
    - Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Superge Calvin Klein Jeans črna barva, V3X9-81063
    - Notranjost je delno izdelana iz recikliranega poliestra.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva, T3A9-33533
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške snežke Michael Kors LUXY LAURINDA 2 črna barva, MK101111
    - Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški nizki škornji Michael Kors RIDLEY STARK 2 črna barva, MK101105
    - Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški čevlji Geox SIMBYOS ABX roza barva, J46LGA.0FU50
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Patentirana tehnologija AMPHIBIOX zagotavlja vodoodpornost, prepustnost zraka, zračnost in odpornost proti vetru.- Okrogla kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrasni detajli.
  • Otroški nizki škornji Michael Kors HASKELL LOGO črna barva, MK101095
    - Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Kovinske kljuke za enostavno zavezovanje.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Nizki škornji Michael Kors RIDLEY STARK 2 bež barva, MK101104
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Tommy Hilfiger Polškornji -
    Tommy Hilfiger Polškornji - Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Geox Polškornji J PHAOLAE GIRL
    Geox Polškornji J PHAOLAE GIRL Rdeča Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • MICHAEL Michael Kors Visoke superge SKATE SPLIT 3
    MICHAEL Michael Kors Visoke superge SKATE SPLIT 3 Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • New Balance Nizke superge 574
    New Balance Nizke superge 574 Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Skechers Visoke superge UNO
    Skechers Visoke superge UNO Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroški zimski usnjeni čevlji Camper Brutus Kids črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Puma Carina 2.0 Mid WTR Jr črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Povišan zgornji del čevlja.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Mokasini Calvin Klein Jeans črna barva, V4A4-81027
    - Okrogla, močno oblazinjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Model z debelim podplatom.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Reima Samojedi črna barva, 5400034A
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vodoodporen model.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Lahek vložek EVA, ki blaži udarce.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Okrogla, utrjena kapica.
  • Converse Visoke superge Chuck Taylor All Star Move Platform Foundation Hi
    Converse Visoke superge Chuck Taylor All Star Move Platform Foundation Hi Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,35 1/2,37 1/2,38 1/2. Tkanina: platno Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Geox Polškornji J PHAOLAE GIRL
    Geox Polškornji J PHAOLAE GIRL Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Gioseppo Mestni škornji OCSA
    Gioseppo Mestni škornji OCSA Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,33,34,35. Deklice > Čevlji > Mestni škornji
  • Otroške usnjene superge Marc Jacobs roza barva
    - Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.
  • Otroški usnjeni chelsea Camper Norte Kids črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Usnjena notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Puma Evolve Boot Puretex Jr črna barva
    - Vložek Softfoam + se prilega obliki stopala in zagotavlja udobje tudi med daljšo aktivnostjo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Povišan zgornji del čevlja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški sandali Pepe Jeans POOL ONE B zelena barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški nizki škornji Skechers GRAVLEN HI srebrna barva, 303408L
    - Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Rahlo podložen model.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Michael Kors COSMO LOGO bež barva, MK101036
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren RYLEY MID mornarsko modra barva, RL01232410
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren TRAIN 89 SPORT mornarsko modra barva, RL01213410
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren HERITAGE COURT III T-TOE mornarsko modra barva, RL01253410
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren HERITAGE COURT III T-TOE zelena barva, RL01253301
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren RYLEY bela barva, RL01227100
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren HERITAGE COURT III T-TOE bela barva, RL01253100
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Primigi mornarsko modra barva, PROGT 68724
    - Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje na zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Primigi siva barva, PFZGT 68803
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Primigi roza barva, PFZGT 68803
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Primigi turkizna barva, PFZGT 68803
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški usnjeni gležnarji Primigi črna barva, PHRGT 68746
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje na zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Primigi črna barva, PFZGT 68804
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zapenjanje na zadrgo.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Primigi črna barva, PFZGT 68803
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Primigi črna barva, PROGT 68724
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zapenjanje na zadrgo.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Geox Polškornji J ECLAIR GIRL
    Geox Polškornji J ECLAIR GIRL Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Primigi Škornji za sneg WAVE GTX
    Primigi Škornji za sneg WAVE GTX Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40. Deklice > Čevlji > Škornji za sneg
  • Otroške superge Puma Rebound V6 Mid WTR črna barva, 394685
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo podložen model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Zimska obutev Primigi roza barva, PPE GTX 69371
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Zimska obutev Primigi bež barva, PFZGT 68804
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Zimska obutev Primigi siva barva, PFZGT 68802
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Zimska obutev Primigi siva barva, PFZGT 68804
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški usnjeni mokasini Dkny črna barva, D62081
    - Okrogla kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Zapenjanje z ježkom.- Okrasni detajl spredaj.
  • Asics Tek & Trail PATRIOT 13 GS
    Asics Tek & Trail PATRIOT 13 GS pisana Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40. Deklice > Čevlji > Tek & Trail
  • Geox Visoke superge J MIKIROSHI GIRL
    Geox Visoke superge J MIKIROSHI GIRL Pozlačena Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Geox Polškornji J PHAOLAE GIRL
    Geox Polškornji J PHAOLAE GIRL Bordo Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroške superge Pepe Jeans bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP HI LACE bordo barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Skechers Nizke superge UNO LITE
    Skechers Nizke superge UNO LITE Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,29,35,37 1/2,36 1/2,39 1/2,33 1/2,27 1/2,28 1/2. Iz sodelovanja Skechers x JGoldcrown z ikoničnim dizajnom #Lovewall umetnika poslikave vložek iz zračne spominske pene. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • MICHAEL Michael Kors Polškornji LUXY LAURINDA 2
    MICHAEL Michael Kors Polškornji LUXY LAURINDA 2 Kostanjeva Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • MICHAEL Michael Kors Polškornji FINLEY BELLANY
    MICHAEL Michael Kors Polškornji FINLEY BELLANY Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • MICHAEL Michael Kors Polškornji PAYTON
    MICHAEL Michael Kors Polškornji PAYTON Kostanjeva Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,32,33,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroški nizki škornji Garvalin črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dimenzije so podane za velikost: 34.- Dolžina vložka je: 22 cm.
  • Otroške snežke iz semiša Inuikii črna barva
    - BAC-PURE by Smart Innovation. Nestrupena, okolju prijazna in za telo varna rešitev za uravnavanje vonjav za svežino in higieno. Antibakterijska in protiglivična zaščita, zagotovljena za več kot 100 pranj. Ne vsebuje srebra in drugih kovin - učinkovina je benzalkonijev klorid. Tehnologija je patentirana v 147 državah.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z volneno notranjostjo, ki vas zaradi visokih termoregulacijskih lastnosti greje, ko je hladno, in hladi, ko je toplo.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški mokasini iz semiša Geox CASEY roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Model s tekstilno podlogo.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Okrogla kapica.- Antibakterijski vložek.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren MASTERS COURT bela barva, RL01247100
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Geox Polškornji J ECLAIR GIRL
    Geox Polškornji J ECLAIR GIRL Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • GBB Polškornji LOUNA
    GBB Polškornji LOUNA Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroške superge Fila Collene roza barva
    - Mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji The North Face Y BACK-TO-BERKELEY IV HIKER črna barva
    - Povišan zgornji del čevlja.- Model z vezalkami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bela barva, V3A9-80996
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški gležnarji Garvalin 241560
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo podložen model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški zimski škornji Primigi siva barva, PWIGT 68785
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Zimska obutev Sorel CHILDRENS FLURRY BO črna barva, 2114091
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Zimska obutev Primigi črna barva, PNEGT 68700
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške teniske Michael Kors SUMMER ALINE II črna barva, MK101082
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Michael Kors JORDANA AUDREY bež barva, MK101062
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh