Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta velikosti 23

1621
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški gležnarji iz semiša Shoo Pom mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški chelsea Pom D'api TRIX JOD BRODI mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroški polškornji Shoo Pom bordo barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Pom D'api TRIX FUR G mornarsko modra barva
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api STAND-UP DERBY FUR mornarsko modra barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Notranjost iz volne.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api STAND-UP DERBY FUR rjava barva
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo podložen model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api STAND-UP DERBY FUR oranžna barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Notranjost iz volne.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Čevlji za dojenčka zippy bež barva
    - Mehka podloga v notranjosti povečuje udobje pri nošenju in dodatno zagotavlja toploto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vzorčast material.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.
  • Otroški sandali Geox SANDAL IUPIDOO vijolična barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške nogavice Marc Jacobs črna barva
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Otroški sandali Geox SANDAL TAPUZ roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške superge Converse črna barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške teniske Skechers TWINKLE SPARKS GLITTER GEMS srebrna barva
    - Svetleč element zgornjega dela.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali Geox SANDAL ALUL bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški usnjeni sandali Agatha Ruiz de la Prada bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški sandali Garvalin bela barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Udoben vložek.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški sandali Geox SANDAL ALUL mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Okrasni detajli.- Rahlo utrjena peta.
  • Otroški sandali Liewood Anni Sandals roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Obutev ima mehko oblazinjen trak z velcro na peti.
  • Otroške teniske Liewood Kim Sneakers roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroški usnjeni sandali Froddo roza barva
    - Vsak čevelj Froddo je izdelan na okolju prijazen način, brez škodljivih snovi in spojin, kot je krom (VI).- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali zippy mornarsko modra barva
    - Svetleč podplat pod pritiskom.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Nastavljiv vložek za peto.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom BOUBA ZIP BOX
    - Blagovna znamka Shoo Pom je sodelovala s francoskimi podiatri, da bi ustvarila popoln čevelj za prve korake.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški usnjeni sandali Mayoral zlata barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla kapica.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom BOUBA ZIP BOX bela barva
    - Blagovna znamka Shoo Pom je sodelovala s francoskimi podiatri, da bi ustvarila popoln čevelj za prve korake.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški sandali iz semiša Konges Sløjd roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Okrogla kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.
  • Otroški sandali Konges Sløjd mornarsko modra barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Udoben vložek.
  • Otroški sandali Agatha Ruiz de la Prada bela barva
    - Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api rjava barva
    - Vložek je izdelan z uporabo snovi rastlinskega izvora.- Gladek material.- Gumijast podplat.- Močno utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 11 cm- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge New Balance
    - Vmesni podplat: EVA - groba pena (etil vinil acetat z mikrocelično strukturo), toplotno ulita v kalup. Zagotavlja blaženje udarcev pri nizki telesni teži.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrasni detajl.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api mornarsko modra barva
    - Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrogla, utrjena kapica.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger roza barva
    - Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški usnjeni sandali Agatha Ruiz de la Prada roza barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udoben vložek.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Kangaroos Nizke superge KY-CHUMMY EV
    Kangaroos Nizke superge KY-CHUMMY EV Siva Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23,24,25,26,27,28,29,30. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom mornarsko modra barva
    - Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroške teniske La Millou CANDY PALMS vijolična barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Utrjena peta.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Izdelek ima pozitivno mnenje inštituta Mother and Child Institute.
  • Otroški sandali Konges Sløjd roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Gladek material.- Okrogla kapica.
  • Otroški sandali Puma Evolve Summer Camp AC Inf bela barva
    - Elastičen petni trak omogoča enostavno oblačenje in drži nogo na mestu.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Okrogla, mehka kapica.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GUAFRETTE
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GUAFRETTE Pozlačena Na voljo za dekliško velikost. 22,23,24,25,26,27,28,29,30. [FABRICATION] [TRANSPORT] [ATELIER] [CUIR] [FSC] Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Nizke superge RIVIALELLE
    Citrouille et Compagnie Nizke superge RIVIALELLE Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23,24,25,26,27. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Citrouille et Compagnie Nizke superge GLASSIA
    Citrouille et Compagnie Nizke superge GLASSIA Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23,24,25,26,27. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • André Polškornji MAUVE
    André Polškornji MAUVE Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23,24. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Kangaroos Športni sandali K-MINI
    Kangaroos Športni sandali K-MINI Siva Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23,24,25,26,27. Deklice > Čevlji > Športni sandali
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji MAYANA
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji MAYANA Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35. [DOUBLURE CUIR] Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Balerinke MATITO
    Citrouille et Compagnie Balerinke MATITO Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 20,22,23,24,26. Deklice > Čevlji > Balerinke
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji ROLUI
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji ROLUI Kostanjeva Na voljo za dekliško velikost. 22,23,24,25,26,27,28,29,30. [FABRICATION] [TRANSPORT] [ATELIER] [CUIR] [FSC] Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Nizke superge KIPPI BOU
    Citrouille et Compagnie Nizke superge KIPPI BOU Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23,24,26. 100 % bombaž, notranji podplat iz bombaža in lateksa Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Little Mary Visoke superge MEIGE
    Little Mary Visoke superge MEIGE Bordo Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Mod'8 Polškornji BLANOU
    Mod'8 Polškornji BLANOU Modra Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23,24,25,26,27. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Citrouille et Compagnie Balerinke OTALI
    Citrouille et Compagnie Balerinke OTALI Črna Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23,24. Deklice > Čevlji > Balerinke
  • Citrouille et Compagnie Polškornji PUMBAE
    Citrouille et Compagnie Polškornji PUMBAE Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 19,20,21,22,23. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Citrouille et Compagnie Polškornji PROYAL
    Citrouille et Compagnie Polškornji PROYAL Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 20,22,23,24,25,26. Podloga, ki omogoča zračno prepustnost Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Be Only škornji za dež CARLY
    Be Only škornji za dež CARLY Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 23,24,25,26,27,28,29,30,31,32. Svetleč del Deklice > Čevlji > škornji za dež
  • Kangaroos Nizke superge KY-Chummy EV
    Kangaroos Nizke superge KY-Chummy EV Siva Na voljo za dekliško velikost. 21,23,24,27,28. Zgornji del iz jerseya in PU Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Kickers Sandali & Odprti čevlji BIGFLO-2
    Kickers Sandali & Odprti čevlji BIGFLO-2 Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 18,20,21,22,23,24. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Balerinke NEW 56
    Citrouille et Compagnie Balerinke NEW 56 Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23. Deklice > Čevlji > Balerinke
  • Clarks Nizke superge City Bright T
    Clarks Nizke superge City Bright T Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23,24,26,27. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Citrouille et Compagnie Balerinke NEW 84
    Citrouille et Compagnie Balerinke NEW 84 pisana Na voljo za dekliško velikost. 19,20,22,23,24,25. Deklice > Čevlji > Balerinke
  • Clarks Polškornji Crown Loop T
    Clarks Polškornji Crown Loop T Kostanjeva Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23,24,25,26,27,22 1/2,27 1/2,25 1/2,20 1/2. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Skechers Nogavice HEART LIGHTS SANDALS
    Skechers Nogavice HEART LIGHTS SANDALS Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23,24,25,26. Deklice > Čevlji > Nogavice
  • Geox Sandali & Odprti čevlji B KILWI G. E - TEL GLI+SIN.PER
    Geox Sandali & Odprti čevlji B KILWI G. E - TEL GLI+SIN.PER pisana Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • GBB Sandali & Odprti čevlji KIRA
    GBB Sandali & Odprti čevlji KIRA Srebrna Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23. Konstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:- Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakom- Ergonomsko oblikovan zadnji del- Penasta ojačitev na zadnji strani za zaščito meč- Nedrseč podplat- Sistem zategovanja z dvema ježkoma za optimalno prilagajanje in večjo avtonomijo.Izdelek je potrdil Nacionalni inštitut za pediatrijo (INP). INP in GBB sodelujeta pri oblikovanju čevljev, namenjenih najmlajšim (od 18 do 27 mesecev), v skladu z objektivnimi kriteriji, ki jih INP postavlja na podlagi strogih specifikacij.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe.GBB NASVET: prvih nekaj dni vedno nosite nov čevelj z nogavicami in pustite nekaj časa, da se usnje zmehča. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji LAGAFEL
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji LAGAFEL Bež Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,34. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Chicco Sandali & Odprti čevlji FLAVIA
    Chicco Sandali & Odprti čevlji FLAVIA Bela Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23,25,26,27,29,32. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Chicco Sandali & Odprti čevlji FINDY
    Chicco Sandali & Odprti čevlji FINDY Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,32. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji KIMONI
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji KIMONI Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 22,23,24,25,26,27,29,30. [FABRICATION] [TRANSPORT] [ATELIER] [CUIR] [FSC] Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Nizke superge KIPPI BOU
    Citrouille et Compagnie Nizke superge KIPPI BOU Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Citrouille et Compagnie Čevlji Derby CALVEL
    Citrouille et Compagnie Čevlji Derby CALVEL Vijolična Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Čevlji Derby
  • Citrouille et Compagnie Nizke superge WOODEN
    Citrouille et Compagnie Nizke superge WOODEN Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Agatha Ruiz de la Prada Sandali & Odprti čevlji MINIS
    Agatha Ruiz de la Prada Sandali & Odprti čevlji MINIS Bela Na voljo za dekliško velikost. 22,23,24,25,27,28,30. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Kangaroos Športni sandali KI-Rock Lite EV
    Kangaroos Športni sandali KI-Rock Lite EV pisana Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23. Deklice > Čevlji > Športni sandali
  • Little Mary Polškornji LEIA
    Little Mary Polškornji LEIA Črna Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23. Mehak podplat odstranljiv vložek Strobel šivi Deklice > Čevlji > Polškornji
  • GBB Visoke superge ELVINA
    GBB Visoke superge ELVINA Kostanjeva Na voljo za dekliško velikost. 19,20,21,22,23. Konstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:- Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakom- Ergonomsko oblikovan zadnji del- Sprednja ojačitev za zaščito prstov pred udarci- Penasta ojačitev na zadnji strani za zaščito meč- Nedrseč podplat- Sistem zategovanja vezalk omogoča, da peta ostane na mestu in tako preprečuje napetost prstov.- Velcro jeziček, ki preprečuje, da bi se zapiralo spustiloIzdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • GBB Visoke superge THEANA
    GBB Visoke superge THEANA Bordo Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23. - Konstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:- Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakom- Ergonomski in prepleten zadnji del: čevelj podpira zadnji del stopala, da se izogne ​​odstopanju, ki se lahko učvrsti (pri tej starosti je stopalo narejeno iz mehkega hrustanca)- Sprednja ojačitev za zaščito prstov pred udarci- Penasta ojačitev na zadnji strani za zaščito meč- Nedrseč podplat- Sistem zategovanja vezalk omogoča, da peta ostane na mestu in tako preprečuje napetost prstov.- Velcro jeziček, ki preprečuje, da bi se zapiralo spustiloIzdelek certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe kot vsi čevlji GBB. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • GBB Visoke superge ABOCO
    GBB Visoke superge ABOCO Pozlačena Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23. Fleksibilen čevelj, posebej mehek odstranljiv podplat- Konstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:- Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakom- Ergonomsko oblikovan zadnji del- Sprednja ojačitev za zaščito prstov pred udarci- Penasta ojačitev na zadnji strani za zaščito meč- Nedrseč podplat- Sistem zategovanja vezalk omogoča, da peta ostane na mestu in tako preprečuje napetost prstov- Zadrga in velcro jeziček, ki preprečujeta, da bi se zapiralo spustilo.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • GBB Visoke superge FLEXOO ZIPETTE
    GBB Visoke superge FLEXOO ZIPETTE Modra Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23. Ultra mehak podplat Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • GBB Visoke superge LAMANE
    GBB Visoke superge LAMANE Srebrna Na voljo za dekliško velikost. 19,20,21,22,23. Fleksibilen čevelj, posebej mehek odstranljiv podplat- Konstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:- Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakom- Ergonomsko oblikovan zadnji del- Sprednja ojačitev za zaščito prstov pred udarci- Penasta ojačitev na zadnji strani za zaščito meč- Nedrseč podplat- Sistem zategovanja vezalk omogoča, da peta ostane na mestu in tako preprečuje napetost prstov- Zadrga in velcro jeziček, ki preprečujeta, da bi se zapiralo spustilo.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • GBB Visoke superge BICHETTE ETE
    GBB Visoke superge BICHETTE ETE Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 18,22,23. MEHAK ČEVELJ Zgornji del iz cepljenega usnja in govejega usnjaKonstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakomErgonomsko oblikovan zadnji delSprednja ojačitev za zaščito prstov pred udarciPenasta ojačitev na zadnji strani za zaščito mečNedrseč podplatSistem zategovanja vezalk omogoča, da peta ostane na mestu in tako preprečuje napetost prstov.Druga možnost zategovanja zadrge. Velcro jeziček preprečuje, da bi se zapiralo spustilo.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • GBB Balerinke BELLA
    GBB Balerinke BELLA Bela Na voljo za dekliško velikost. 20,23. Deklice > Čevlji > Balerinke
  • GBB Sandali & Odprti čevlji SUZIE
    GBB Sandali & Odprti čevlji SUZIE Kostanjeva Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • GBB Visoke superge FLEXOO LOVELY
    GBB Visoke superge FLEXOO LOVELY Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22. Fino prileganje odstranljiv podplat flex izbor Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • GBB Visoke superge LAMANE
    GBB Visoke superge LAMANE Bež Na voljo za dekliško velikost. 19,22,23. Paleta izdelkov flex odstranljiv vložek Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Little Mary Sandali & Odprti čevlji LIETTE
    Little Mary Sandali & Odprti čevlji LIETTE Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23. Mehkejši podplat Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Biomecanics Sandali & Odprti čevlji SANDALIA SPORT
    Biomecanics Sandali & Odprti čevlji SANDALIA SPORT Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Geox Sandali & Odprti čevlji B ELTHAN GIRL
    Geox Sandali & Odprti čevlji B ELTHAN GIRL Modra Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23,24,25,26. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Camper Sandali & Odprti čevlji -
    Camper Sandali & Odprti čevlji - Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23,25. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Kickers Visoke superge SONISTREET
    Kickers Visoke superge SONISTREET Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23,24,25,26,27. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Pablosky Balerinke -
    Pablosky Balerinke - Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23. Deklice > Čevlji > Balerinke
  • Otroške teniske Native
    - Model je primeren za uporabo v vodi.- Model je enostaven za čiščenje in vzdrževanje.- Za izdelavo čevljev se ne uporabljajo živalski proizvodi.- Čevlji iz antibakterijske EVA pene, ki ne povzroča drgnjenja, ne vpija vonjav in zagotavlja ustrezno blaženje.- Ultralahek model.- Okrogla, gumirana kapica.- Rahlo utrjena peta.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • adidas Nizke superge FORTARUN 2.0 AC I
    adidas Nizke superge FORTARUN 2.0 AC I Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 19,20,21,22,23,24,25,26,27,23 1/2,25 1/2,26 1/2. Delno narejeno iz recikliranih materialov Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške teniske Native
    - Okrogla, utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Gumijast, prilagodljiv podplat.- Udobna notranjost.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GITANOLO
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GITANOLO Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 19,20,21,22,23. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Balerinke OTALI
    Citrouille et Compagnie Balerinke OTALI Srebrna Na voljo za dekliško velikost. 21,23,24. Deklice > Čevlji > Balerinke
  • Otroški usnjeni polškornji Camper roza barva
    - Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Rahlo utrjena peta.- Rahlo utrjena kapica.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji RELUNE
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji RELUNE Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23,24,25,26,27. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • GBB Sandali & Odprti čevlji KIRA
    GBB Sandali & Odprti čevlji KIRA Pozlačena Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23. Konstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:- Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakom- Ergonomsko oblikovan zadnji del- Penasta ojačitev na zadnji strani za zaščito meč- Nedrseč podplat- Velcro sistem zategovanja za večjo avtonomijo.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe.GBB NASVET: prvih nekaj dni vedno nosite nov čevelj z nogavicami in pustite nekaj časa, da se usnje zmehča. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • GBB Visoke superge LAMANE
    GBB Visoke superge LAMANE Bela Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23. NOVO: flex superge! Posebno prilagodljivi čevlji GBB so zdaj na voljo v stilu superg!- Odstranljiv vložek- Konstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:- Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakom- Ergonomsko oblikovan zadnji del- Sprednja ojačitev za zaščito prstov pred udarci- Penasta ojačitev na zadnji strani za zaščito meč- Nedrseč podplat- Sistem za zategovanje vezalk omogoča, da peta ostane na mestu in tako preprečuje napetost prstov.- Zadrga omogoča hitrejše obuvanje čevlja. Zapira se z ježkom.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • GBB Visoke superge ELVINA
    GBB Visoke superge ELVINA Modra Na voljo za dekliško velikost. 19,20,21,22,23. Konstrukcija čevlja, zasnovana posebej za podporo pri prvih korakih:- Asimetrična opora: preprečuje odstopanje stopala od oporne površine tako, da ga drži v liniji s korakom- Ergonomsko oblikovan zadnji del- Sprednja ojačitev za zaščito prstov pred udarci- Penasta ojačitev na zadnji strani za zaščito meč- Nedrseč podplat- Sistem zategovanja vezalk omogoča, da peta ostane na mestu in tako preprečuje napetost prstov.- Velcro jeziček, ki preprečuje, da bi se zapiralo spustiloIzdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Biomecanics Sandali & Odprti čevlji SANDALIA ESTAMPADA
    Biomecanics Sandali & Odprti čevlji SANDALIA ESTAMPADA Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23,24. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge BILLIE DORIAN PS
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge BILLIE DORIAN PS Bež Na voljo za dekliško velikost. 21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31. Deklice > Čevlji > Nizke superge

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh