Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta velikosti 37

2231
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Geox Visoke superge J LAQUINNY GIRL
    Geox Visoke superge J LAQUINNY GIRL Srebrna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroški čevlji Reebok Classic Royal Cljog bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 16.5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški copati The North Face Y THERMOBALL TRACTION MULE II črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR EVA LIFT PLATFORM TONAL CANVAS
    Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR EVA LIFT PLATFORM TONAL CANVAS Modra Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,35 1/2,37 1/2,38 1/2. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroški copati iz semiša UGG K COZY II bež barva
    - UGGplush - izolacija notranjosti čevlja iz kombinacije visokokakovostne volne in občutljivega liocel vlakna.- Trpežen in lahek podplat Treadlite je kot nalašč za suhe in mokre površine.- Okrogla, mehka kapica.- Dimenzije so podane za velikost: 30.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.
  • Otroški nizki škornji Tommy Hilfiger mornarsko modra barva,
    - Neizoliran model.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke Inuikii črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški čevlji Geox TREKKYUP AB mornarsko modra barva, J46M7C.0MNBC
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Okrogla kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Geox THELEVEN WPF rjava barva, J46HYA.00022
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Utrjen ovratnik zgornjega dela.- Udobna notranjost.
  • Otroške superge Karl Lagerfeld črna barva, Z30306
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Model z debelim podplatom.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroške usnjene superge Karl Lagerfeld bela barva, Z30313
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrasni detajli.
  • Otroške usnjene superge Dkny črna barva, D60902
    - Zapenjanje z ježkom.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroške usnjene superge Marc Jacobs bela barva, W60382
    - Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Okrogla, utrjena kapica.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroške superge Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR EVA LIFT roza barva, A08397C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox JISLI črna barva, J464NA.5402
    - Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udobna notranjost.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.
  • Otroške superge Geox LAQUINNY črna barva, J46M3B.000HH
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške usnjene superge Dkny bela barva, D60904
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroške superge Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR MOVE A08427C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge iz semiša Marc Jacobs vijolična barva, W60383
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic CLUB C EXTRA bela barva, 100208011
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.
  • Otroške usnjene superge Karl Lagerfeld bela barva, Z30310
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Model z vezalkami.- Model z debelim podplatom.- Okrasni detajli.
  • Otroški usnjeni polškornji Camper Norte črna barva, K800610.001
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni nizki škornji Karl Lagerfeld črna barva, Z30307
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Model s tekstilno podlogo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.- Model s čipkami in stransko zadrgo.
  • Otroški usnjeni gležnarji Karl Lagerfeld črna barva, Z30305
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Model s tekstilno podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.
  • Otroški gležnarji Geox PHAOLAE črna barva, J46ETC.000BC
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroški usnjeni mokasini Elisabetta Franchi črna barva, F4A4.E0098.0238
    - Okrogla, močno oblazinjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Okrasni detajli.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški mokasini Geox MAQUINNENS črna barva, J46M6E.000BC
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.
  • Otroške snežke Geox FLEXYPER AB roza barva, J46APB.0FU54
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Patentirana tehnologija AMPHIBIOX zagotavlja vodoodpornost, prepustnost zraka, zračnost in odpornost proti vetru.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Vmesni podplat: EVA - groba pena (etil vinil acetat z mikrocelično strukturo), toplotno ulita v kalup. Zagotavlja blaženje udarcev pri nizki telesni teži.- Okrogla kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Izoliran model.- ZZgornji rob je zaključen z vrvicami, ki omogočajo prilagajanje obsega širini zgornjega dela.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.
  • Otroške snežke Geox THELEVEN črna barva, J46HUC.000AU
    - Okrogla kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški usnjeni chelsea Karl Lagerfeld črna barva, Z30308
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Model z elastičnim vložkom.- Model z debelim podplatom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroški chelsea Marc Jacobs črna barva, W60333
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Okrasni detajli.
  • Otroški gumijasti škornji Karl Lagerfeld črna barva, Z30311
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, gumirana kapica.- Tekstilna notranjost.
  • Pepe jeans Nizke superge LONDON GLAM G
    Pepe jeans Nizke superge LONDON GLAM G Kostanjeva Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške snežke iz semiša UGG CLASSIC MINI PLATFORM črna barva
    - UGGplush - izolacija notranjosti čevlja iz kombinacije visokokakovostne volne in občutljivega liocel vlakna.- Trpežen in lahek podplat Treadlite je kot nalašč za suhe in mokre površine.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Nazobčen podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški zimski škornji Skechers D LITES siva barva
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Izoliran model.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške snežke Sorel CHILDRENS FLURRY BO črna barva, 2114081
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- ZZgornji rob je zaključen z vrvicami, ki omogočajo prilagajanje obsega širini zgornjega dela.- Zapenjanje z ježkom.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Odstranljiva 6 mm debela tekstilna podloga, izdelana iz filca, ohranja noge tople in zračne.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški zimski škornji Sorel YOUTH OUT N ABOUT I roza barva, 2088651
    - Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki. Ohranja notranjost čevlja suho.- Vezalke niso vodoodporne.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, gumirana kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR EVA LIFT rdeča barva, A08425C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • Otroške usnjene superge Twinset bela barva, 242GCJ012
    - Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroške usnjene superge Twinset bela barva, 242GCJ018
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Okrasni detajli.
  • Superge Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR MOVE bež barva, A08384C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Twinset bela barva, 242GCJ010
    - Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Okrasni detajli.
  • Otroške usnjene superge Twinset bela barva, 242GCJ016
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Model s tekstilno podlogo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrasni detajli.
  • Otroški usnjeni nizki škornji Twinset črna barva, 242GCJ03A
    - Model s čipkami in stransko zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjena notranjost.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroški gležnarji Twinset črna barva, 242GCJ032
    - Model z elastičnim vložkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Zapenjanje na zadrgo.- Utrjen ovratnik zgornjega dela.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Usnjena notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroški usnjeni mokasini Twinset črna barva, 242GCJ020
    - Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Okrogla kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Usnjena notranjost.- Model z debelim podplatom.- Okrasni detajli.
  • Otroški zimski škornji Reima Hiipien rjava barva, 5400018B
    - Izdelek je primeren za vegane.- Zaradi membrane, ki jo vsebuje zgornji del, model ne ščiti le stopala pred vlago, temveč zagotavlja tudi ustrezno kroženje zraka v notranjosti čevlja.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ta izdelek ne vsebuje PVC.- Model zagotavlja udobno uporabo pri temperaturah do -10 °C.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Vmesni podplat iz pene za mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Otroški zimski škornji Emporio Armani mornarsko modra barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv profiliran vložek.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški sandali Geox vijolična barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Gladek material.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Patrizia Pepe bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški zimski škornji Sorel YOUTH WHITNEY II PL črna barva, 2088591
    - Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Sistem hitrega zavezovanja z zamaški omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški zimski škornji Jack Wolfskin črna barva, A62145
    - Membrana TEXAPORE v zgornjem delu zagotavlja vodoodpornost in optimalno raven zračnosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.- Nedrseči podplat.- Zagotavlja toplotno udobje od -5 °C do -20 °C.
  • Usnjeni copati UGG Funkette črna barva
    - Mehka kapica.- Izoliran model.- Penasta podloga.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Pepe jeans Nizke superge LONDON COLORS G
    Pepe jeans Nizke superge LONDON COLORS G Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške snežke Reima črna barva
    - Ta izdelek je veganski.- Ta model je nastal kot rezultat odgovornega proizvodnega procesa in za njegovo izdelavo so bili uporabljeni reciklirani materiali.- Vodoodporen model.- Okrogla kapica.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Nazobčen podplat.- Povišan zgornji del čevlja.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške superge Geox bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške usnjene balerinke Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapiranje s sponko z zatičem.
  • Karl Lagerfeld Polškornji Z30305/09B
    Karl Lagerfeld Polškornji Z30305/09B Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Karl Lagerfeld Nizke superge Z30309/09B
    Karl Lagerfeld Nizke superge Z30309/09B Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Gležnarji Michael Kors črna barva,
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z debelim podplatom.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroške superge Michael Kors bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Vložek iz pene in gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški zimski škornji Reima 5400032A.9BYX Myrsky črna barva
    - Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Model zagotavlja udobno uporabo pri temperaturah do -10 °C.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla kapica.- Povišan zgornji del čevlja.
  • Otroške superge Puma RBD Game WTR Jr rjava barva
    - Vložek Softfoam + se prilega obliki stopala in zagotavlja udobje tudi med daljšo aktivnostjo.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Sorel 1123511 bež barva, Youth Caribou
    - Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z vezalkami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške snežke Sorel CHILDRENS YOOT PAC črna barva, 2117081
    - Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki. Ohranja notranjost čevlja suho.- Vezalke niso vodoodporne.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, gumirana kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Zimska obutev Sorel YOUTH SOREL EXPLORER rjava barva, 2088541
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Zimska obutev Sorel YOUTH OUT N ABOUT I črna barva, 2101321
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Zimska obutev Sorel YOUTH SOREL EXPLORER rjava barva, 2101331
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR EVA LIFT siva barva, A10382C
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, gumirana kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški usnjeni chelsea Camper Peu Cami rjava barva, K900326.004
    - Model z elastičnim vložkom.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški copati The North Face THERMOBALL TRACTION MULE II vijolična barva, NF0A39UX8I51
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Superge Fila DISRUPTOR F roza barva, FFT0121
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Model z vezalkami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške teniske Tommy Hilfiger roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z vezalkami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Puma Morphic Mystery Garden 397883
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Model z vezalkami.- Vložek iz pene in gumijast podplat.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5 cm.
  • Otroški zimski škornji Columbia POWDERBUG SNOWLITE LACE roza barva, 2103521
    - Okrogla, gumirana kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Rahlo utrjena peta.- Rahlo podložen model.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge HUGO črna barva, G00251
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Okrogla kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroški zimski usnjeni čevlji Karl Lagerfeld črna barva, Z30312
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Udobna notranjost.
  • Polo Ralph Lauren Nizke superge RYLEY
    Polo Ralph Lauren Nizke superge RYLEY Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške snežke Sorel siva barva
    - Vodoodporen model.- Okrogla kapica.- Rahlo utrjena peta.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Prešiti model.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške snežke Reima rdeča barva
    - Izoliran model.- Okrogla kapica.- Tekstilna notranjost.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Model z vezalkami.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumirana kapica.- Utrjena peta.- Povišan zgornji del čevlja.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški gležnarji Michael Kors črna barva
    - Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški usnjeni gležnarji Karl Lagerfeld črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Geox Visoke superge J LAQUINNY GIRL
    Geox Visoke superge J LAQUINNY GIRL Srebrna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroške superge Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Puma Caven 2.0 Block Jr vijolična barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Pepe jeans Nizke superge PLAYER GLOW G
    Pepe jeans Nizke superge PLAYER GLOW G Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški natikači Fila
    - Vzorčast material.- Gumijast podplat.- Oblikovan vložek.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox zelena barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Povišan zgornji del čevlja.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški gležnarji Camper Peu Cami zelena barva, K900326.006
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Puma Karmen II bela barva, 398878
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • Otroške teniske Vans Old Skool bež barva, VN000D2VBF21
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške usnjene superge Marc Jacobs zlata barva, W60375
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrasni detajli.
  • Otroške snežke Inuikii GRAPE LOW črna barva, 05600.004
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške snežke Inuikii MOUNTAIN HIGH črna barva, 65207.078
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge Karl Lagerfeld črna barva, Z30309
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Otroške superge Vans SK8-Mid Reissue rjava barva, VN000D2ZNWH1
    - Mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Superge Reebok Classic BB 4500 COURT črna barva, 100208225
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Puma Carina 2.0 Bouncy Sky črna barva, 397970
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh