Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta velikosti 39

1630
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške superge Polo Ralph Lauren bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Geox črna barva
    - Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Gumijast, rahlo prilagodljiv podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Elastični vložek zagotavlja individualno prileganje.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Geox črna barva
    - Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Tehnologija Geox Respira zahvaljujoč posebni zračni in vodoodporni membrani omogoča prehod vlage in zagotavlja vodoodpornost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Sandali Pepe Jeans BERLIN SUN roza barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Tommy Hilfiger Nizke superge ARIYA
    Tommy Hilfiger Nizke superge ARIYA Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,38,39. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški čevlji Geox mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vodi prijazen - zgornji del, podloga in notranji podplat so izdelani iz hidrofobnih materialov. Čevlje lahko uporabljate tako v sladki kot v slani vodi.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, gumirana kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger bež barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške teniske Polo Ralph Lauren
    - Okrogla, mehka kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške teniske Vans JN Rowley Classic siva barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5
  • Otroške superge Puma Trinity Lite Jr črna barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Kappa roza barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Gumijast podplat.- Odstranljiv udoben vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox
    - Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Povišan zgornji del čevlja.- Mehka peta.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zelo prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Narejen je iz materiala, ki ga je enostavno očistiti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške japonke Pepe Jeans BAY BEACH BRAND G roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Puma ST Runner v3 L Jr bela barva
    - Vložek Softfoam + se prilega obliki stopala in zagotavlja udobje tudi med daljšo aktivnostjo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Jack Wolfskin ZULU roza barva
    - Vmesni podplat iz lahke, prožne pene EVA, izdelane iz plastike, zagotavlja optimalno blaženje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Vzorčast material.
  • Otroški natikači U.S. Polo Assn. SKYE001 roza barva
    - Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Geox otroški sandali zlata barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z ježkom.- Prilagodljiv podplat iz pene.- Model z nizko peto.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroška torbica za pas Birkenstock Rio Kids BFBC roza barva
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Zgornji del je izdelan iz materiala Birko-Flor®, ki je videti kot nubuk usnje.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Bullboxer Visoke superge AEX503E6C
    Bullboxer Visoke superge AEX503E6C Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger roza barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Višina podplata: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Natikači Pepe Jeans OBAN BAY G roza barva
    - Tekstilna notranjost.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški natikači Birkenstock Arizona bež barva, 1028734
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Birko-Flor® je koži prijazen sintetični material, ki je odporen na raztrganine in enostaven za nego ter ga uporablja izključno podjetje BIRKENSTOCK.- Zunanji podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA, izdelane iz plastike.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške superge Reebok Classic CLUB C DOUBLE bela barva, 100008154
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški sandali Geox SANDAL vijolična barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Model z nizko peto.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Calvin Klein Jeans črna barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Višina podplata: 4 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Otroški sandali Geox oranžna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Tehnologija Geox Respira zahvaljujoč posebni zračni in vodoodporni membrani omogoča prehod vlage in zagotavlja vodoodpornost.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje z ježkom.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Gioseppo Polškornji ERSKINE
    Gioseppo Polškornji ERSKINE Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,26,32,33. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroški sandali Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Model z okrasnimi kamni.- Gladek material.
  • Bullboxer Polškornji AJS504BLCK
    Bullboxer Polškornji AJS504BLCK Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Gioseppo Polškornji DIRLETON
    Gioseppo Polškornji DIRLETON Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,25,27,29,31,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Gioseppo Polškornji LEHRE
    Gioseppo Polškornji LEHRE Siva Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,25,29,34. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Tommy Hilfiger Polškornji T3A5-33025-1355999
    Tommy Hilfiger Polškornji T3A5-33025-1355999 Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroški gležnarji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Povišan zgornji del čevlja.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški čevlji Fila
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilen vložek.- Model z debelim podplatom.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Snemljiv vložek.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.
  • Otroške superge New Balance bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroški sandali Keen
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Za lažje vzdrževanje ga je mogoče prati v pralnem stroju.- Sistem Anti-odor absorbira neprijetne vonjave.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, gumirana kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Mehka peta.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32/33.
  • Zimska obutev Geox siva barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški nizki škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške espadrile Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški usnjeni sandali Geox SANDAL SOLEIMA srebrna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Tommy Hilfiger otroški gumijasti škornji
    - Gladek material.- Gumeni podložk, ki ne zdrsne.- Tekstualna notranjost.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 36.
  • Geox otroški sandali
    - Sistem Geox Respira: V njih je vgrajena tehnologija Geox Respira, ki zaradi trislojnega podplata s sistemom zračnih perforacij izboljšuje prezračevanje in tako omogoča skrb za zdravje stopal ter zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapiranje z zaponko z zatičem.- Tekstilna notranjost.- Usnjen vložek.- Stabilen podplat.
  • Otroški usnjeni mokasini Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Usnjena notranjost.
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger roza barva
    - Model s tekstilno podlogo.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Geox MIKIROSHI črna barva, J46DVA.000BC
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vmesni podplat iz lahke in elastične pene EVA za optimalno blaženje.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Model s tekstilno podlogo.- Okrogla, utrjena kapica.- Okrasni detajl.
  • Otroški gležnarji Geox ECLAIR črna barva, J049QD.0003W
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Nedrseči, žlebljen podplat.
  • Otroški gležnarji Geox SHAYLAX črna barva, J36EXB.067NH
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Udobna notranjost.- Tekstilen vložek.- Utrjena peta.- Model z elastičnim vložkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške usnjene balerinke Geox JR PLIE' črna barva, J3455B.00043
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški mokasini Geox CASEY črna barva, J3620C.000HH
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Utrjena peta.- Nedrseči podplat.
  • Otroške superge Geox KALISPERA siva barva, J944GM.0AJGN
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Model s tekstilno podlogo.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Okrogla, utrjena kapica.- Okrasni detajli.
  • Otroške superge New Balance črna barva
    - Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Acebo's Nizke superge ALBA
    Acebo's Nizke superge ALBA Modra Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • GBB Nizke superge POLANA
    GBB Nizke superge POLANA Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40. Popolno udobje in podpora- Usnjena podloga proti potenju- Dvignjen podplat za zaščito čevlja pred udarci- Naravni, zračni in prožni materiali- Dvojni sistem zapiranja: vezalke in zadrga.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški zimski škornji Geox Rebecca rjava barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Izoliran model.- Vodoodporen model.- Zapenjanje z velcro in zadrgo.- Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške teniske Polo Ralph Lauren roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjena peta.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške teniske Geox GISLI
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge Geox WASHIBA mornarsko modra barva, J36HXA.0AJ02
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Udobna notranjost.- Tekstilen vložek.- Utrjena peta.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Nedrseči, stabilen podplat.
  • Otroški chelsea Geox JUNETTE črna barva, J46HVC.0BCNH
    - Tehnologija Geox Respira zahvaljujoč posebni zračni in vodoodporni membrani omogoča prehod vlage in zagotavlja vodoodpornost.- Model z elastičnim vložkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s tekstilno podlogo.
  • Otroški gležnarji Geox PHAOLAE črna barva, J46ETA.000HH
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Utrjena peta.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Nedrseči, stabilen podplat.
  • Otroške superge Geox KALISPERA mornarsko modra barva, J944GD.000HI
    - Tehnologija Geox Respira zahvaljujoč posebni zračni in vodoodporni membrani omogoča prehod vlage in zagotavlja vodoodpornost.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Model s tekstilno podlogo.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.
  • Otroške superge New Balance 1906 siva barva, GC1906EJ
    - Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Otroški zimski škornji Puma Evolve Boot Jr črna barva
    - Vložek Softfoam + se prilega obliki stopala in zagotavlja udobje tudi med daljšo aktivnostjo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Povišan zgornji del čevlja.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški sandali Karl Lagerfeld črna barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Okrasni detajl.
  • Otroški zimski škornji Tommy Hilfiger mornarsko modra barva, T3X5-33706
    - Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Rahlo podložen model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans črna barva, V3A9-80980
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški polškornji Calvin Klein Jeans črna barva, V4A4-81028
    - Močno utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški chelsea Tommy Hilfiger črna barva, T3A5-33572
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans črna barva, V3X9-81056
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški gležnarji Calvin Klein Jeans črna barva, V4A5-81034
    - Močno utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger črna barva, T3A9-33548
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni gležnarji Tommy Hilfiger črna barva, T3A5-33568
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški nizki škornji Calvin Klein Jeans črna barva, V3A5-81018
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans črna barva, V3X9-81060
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški nizki škornji Calvin Klein Jeans črna barva, V4A5-81031
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški gležnarji Tommy Hilfiger črna barva, T3A5-33574
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge New Balance 1906 bež barva, GC1906ET
    - N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Otroški chelsea Tommy Hilfiger črna barva, T3A5-33599
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z elastičnim vložkom.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge New Balance 1906 bež barva, GC1906EU
    - N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Pablosky Balerinke 334010
    Pablosky Balerinke 334010 Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Balerinke
  • Otroški sandali Birkenstock Mogami AS Kids BF Icy roza barva
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Nastavljivo zapenjanje z velcro in zaponko.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Otroške superge Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR črna barva, A10386C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški čevlji Reima Edistys črna barva
    - Vodoodporen model.- Model s tekstilnim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Okrogla kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Ta izdelek je veganski.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški čevlji Reima Edistys roza barva
    - Vodoodporen model.- Model s tekstilnim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Okrogla kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Ta izdelek je veganski.
  • Otroški polškornji Reima Skeitti črna barva
    - Okrogla kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilnim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Model z odsevnimi vstavki.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Vodoodpornost čevljev je bila ustvarjena brez uporabe strupenih snovi PFC.- Lahek vložek EVA, ki blaži udarce.
  • Otroške usnjene superge Puma Cali Court Offside bela barva, 397921
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger mornarsko modra barva, T3X9-33646
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni sandali Geox rjava barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z velcro in zaponko.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški gležnarji Geox SHAYLAX črna barva, J46EXA.00067
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udobna notranjost.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.
  • Heelys Čevlji s koleščki CLASSIC EM
    Heelys Čevlji s koleščki CLASSIC EM Črna Na voljo za dekliško velikost. 38,39,32,35,40 1/2,36 1/2. Deklice > Čevlji > Čevlji s koleščki
  • Otroški zimski škornji Reima črna barva
    - Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Izoliran model.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh