Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta vijolične barve

1055
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP HI LACE bordo barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP HI FLO bordo barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški chelsea iz semiša Pom D'api TRIP JODZIP vijolična barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Usnjena notranjost.- Okrogla, utrjena kapica.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP HI FLO bordo barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP BACK bordo barva
    - Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY COLIBRI bordo barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje na zadrgo.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY COLIBRI bordo barva
    - Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP BACK bordo barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje na zadrgo.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP HI LACE bordo barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Šal s primesjo volne Pinko Up vijolična barva
    - Vzorčasta pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dimenzije: 30 x 160 cm.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY COLIBRI bordo barva
    - Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški chelsea iz semiša Pom D'api TRIP JODZIP vijolična barva
    - Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški pulover HUGO vijolična barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover HUGO vijolična barva
    - Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroške bombažne hlačke United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Model z nalepko.
  • Body za dojenčka adidas
    - Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover Reima Laskien bordo barva
    - Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton x Disney vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroške snežke Polo Ralph Lauren vijolična barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje na zadrgo.- Snemljiva podloga.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Obleka za dojenčka Coccodrillo vijolična barva
    - Raven kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api STAND-UP DERBY vijolična barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški dvostranski brezrokavnik Dkny vijolična barva
    - Izoliran model.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Dvostranski model.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški dvostranski brezrokavnik Dkny vijolična barva
    - Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Dvostranski model.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER LOVE bordo barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER LOVE bordo barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER LOVE bordo barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški pulover The North Face G VERTICAL LINE HOODIE vijolična barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116-119 cm.
  • Majica z dolgimi rokavi za dojenčka Coccodrillo bordo barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.
  • Pajkice za dojenčka Coccodrillo bordo barva
    - Oprijet model.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.
  • Otroški pulover Coccodrillo bordo barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogli izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.
  • Otroška kapa United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Zavihan rob.- Elastični material.
  • Otroški šal United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Elastična pletenina.- Vzorčast material.- Dimenzije: 13 x 108 cm.
  • Otroški pulover Guess bordo barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z bleščicami.- Okrasni detajli.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 58 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals bordo barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Jakna za dojenčka zippy vijolična barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s kapuco.- Izoliran model s podlogo.- Rokavi zaključeni s patentom.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess bordo barva
    - Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Visok pas z elastičnim trakom.- Ravna hlačnica.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Bobo Choses vijolična barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Nabran kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Zadaj zapenjanje na gumb.
  • Otroški kombinezon Gosoaky ROGER RABBIT vijolična barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Nesnemljiva kapuca.- Zapenjanje na zadrgo.- Model je vodoodporen.- Podložen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.
  • Otroški čevlji adidas FORTATRAIL EL K bordo barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Hibridni podplat z žlebovi Traxion povečuje oprijem na različnih površinah.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • Otroške hlače Guess bordo barva
    - Ta izdelek je šivan iz Tencela, torej Lyocella, ki ga je certificiral Lenzing. Je material, pridobljen iz lesne celuloze iz gozdov, v katerih se izvaja sonaravno gospodarjenje z gozdovi. Njegova proizvodnja poteka v zaprtem obsegu in brez uporabe kemikalij, zaradi česar je okolju prijaznejši, sam material pa je bolj prijazen za vas. Tencel je zračen, njegova vlakna vpijajo vlago in uravnavajo temperaturo, zaradi česar je popoln za vse letne čase. Je biološko razgradljiv (razgradi se na naraven način).- Kroj skinny.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Oprijeta hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 19,5 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX SNOW CF R.RD vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Napredna vodoodporna tehnologija RAIN.RDY ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami, kot sta dež in veter. Zaradi uporabe te tehnologije je model popolnoma vodotesen, kar vam omogoča, da ste aktivni na prostem tudi v slabem vremenu.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Sintetična izolacija PrimaLoft® iz poliestrskih mikrovlaken je odlična alternativa naravnemu puhu. Ta izolacija ohranja toplotne lastnosti naravnega puha, kar zagotavlja visoko raven izolacije, hkrati pa je za razliko od naravnega puha vodoodporna in ne izgubi svojih grelnih lastnosti, ko je mokra.- Sistem TRAXION temelji na uporabi posebej oblikovanih vložkov v podplatu čevlja, ki zagotavljajo visok oprijem s podlago, kar preprečuje drsenje v vseh smereh ter izboljšuje okretnost in hitrost gibanja.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla, utrjena kapica.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Obleka za dojenčka United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Nabran kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Okrogli izrez.
  • Otroški pulover Pinko Up vijolična barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api MOUSSE BUMP bordo barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api NIOUPI NEW MEX vijolična barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER LOVE bordo barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški pulover adidas vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 38,5 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška jakna United Colors of Benetton vijolična barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Prešiti deli.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške snežke Mayoral vijolična barva
    - Zapenjanje z velcro in zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški gležnarji Mayoral bordo barva
    - Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrasni detajli.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroška kapa That's mine Noël bordo barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Zavihan rob.- Model s cofom.
  • Otroške bombažne hlače That's mine bordo barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Elastični trak v pasu.- Raven kroj.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroški bombažen pulover Lacoste bordo barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška bombažna srajca That's mine Yana bordo barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na gumbe.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi volančki.
  • Otroška smučarska jakna Gosoaky FAMOUS DOG vijolična barva
    - Izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Na rokavi je žep za smučarsko vozovnico.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zapenjanje na zadrgo in ježka.- Odsevni elementi.- Model je vodoodporen.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton vijolična barva, s kapuco
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Z žepi.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški plašč United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Gladek material.- Z žepi.- Dolžina rokava: 27 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v ramenih: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroške pajkice United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Telovnik s primesjo volne United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- V izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroški zimski škornji Primigi vijolična barva
    - Podplat iz gume Michelin® zagotavlja odličen oprijem in visoko odpornost proti obrabi.- Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Okrogla, utrjena kapica.- Povišan zgornji del čevlja.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški polškornji Shoo Pom bordo barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroška obleka Konges Sløjd bordo barva
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.
  • Otroška obleka zippy x Disney vijolična barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model s potiskom.
  • Otroška dolga majica Bobo Choses bordo barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Model s puli ovratnikom.
  • Otroška kapa in rokavice Bobo Choses bordo barva
    Otroški kapa in rokavice iz kolekcije Bobo Choses. Model izdelan iz pletenine z okrasnimi vstavki.
  • Otroško krilo Bobo Choses bordo barva
    - Nabran kroj.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna trenirka Coccodrillo bordo barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroški kopalni plašč La Millou DOGGY UNICORN S vijolična barva
    - Ohlapen kroj.- Model s kapuco.- Pas v pasu.- Debela, elastična pletenina.
  • Otroški trak za lase Jamiks LINA vijolična barva
    Otroški trak iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz enobarvnega materiala.
  • Otroška bombažna kratka majica United Colors of Benetton vijolična barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z aplikacijo iz dvostranskih cekinov.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Majica z dolgimi rokavi za dojenčka United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Zadaj zapenjanje na gumb.
  • Dvodelne kopalke za dojenčka Mayoral vijolična barva
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nenastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Elastična pletenina.- Okrasna vezenina.
  • Dvodelne otroške kopalke Mayoral vijolična barva
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nenastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Model z okrasnimi volančki.- Elastična pletenina.
  • Otroški pulover Mayoral vijolična barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški bombažen komplet Mayoral vijolična barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model z okrasnimi volančki.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Tanek material.
  • Obleka za dojenčka United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.
  • Otroška bombažna majica United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.
  • Otroške nogavice United Colors of Benetton 3-pack vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Otroško bombažno krilo Mayoral vijolična barva
    - Nabran kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Gladek material.
  • Enodelne kopalke za dojenčke Mayoral vijolična barva
    - Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški bombažen komplet Mayoral bordo barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven zgornji in nabran spodnji del.- Elastični trak v pasu.- Okrasni detajli.- Model z okrasnimi volančki.- Model z naramnicami.
  • Otroške kratke hlače Mayoral bordo barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.
  • Košarica Liewood Adeline Basket vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model nima notranjih žepov.- Model brez podloge.- Kratki ročaji.- Primerno za format A4.- Globina: 12,5 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 38 cm.
  • Otroški sandali Geox SANDAL IUPIDOO vijolična barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroški bombažen top Bobo Choses bordo barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nastavljive naramnice.- Model z okrasno nalepko.
  • Pulover za dojenčka United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.
  • Otroška ruta Jamiks SALAMANKA vijolična barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.
  • Otroški pulover Vans EXPOSITION CHECK CREW vijolična barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 151/165 cm.
  • Otroške bombažne hlače Mayoral vijolična barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen kroj.- Tanek material.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX TRAILMAKER R.RDY K vijolična barva
    - Hibridni podplat z žlebovi Traxion povečuje oprijem na različnih površinah.- Material RAIN.RDY je neprepusten za vlago in hkrati zelo zračen.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški bombažni klobuk Liewood Amelia Seersucker Sun Hat With Ears vijolična barva
    - Izdelek ima certifikat Global Organic Textile Standard (GOTS), ki zagotavlja visoko kakovost izdelka v skladu z določenimi ekološkimi standardi. Postopek certificiranja zajema vse faze izdelave izdelkov iz naravnih materialov, od surovine do končnega izde
  • Otroški sandali Geox SANDAL FUSBETTO vijolična barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Gladek material.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Otroški sandali Geox ADRIEL vijolična barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.
  • Otroški bombažen pulover Vans VANS CLASSIC PO vijolična barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 151-165 cm.
  • Otroški sandali Melissa FREE CUTE BB vijolična barva
    - Čevlji Melissa so veganski in trajnostno proizvedeni in zagotavljajo nizke emisije CO2 in aktivno sodelujejo v procesu recikliranja.- Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Vzorčast material.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z velcro na peti za enostavno individualno prileganje.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroška vodoodporna jakna Didriksons PILVI KIDS JKT vijolična barva
    - Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Dva stranska žepa, ki se zapneta na ježka.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Možnost snemanja kapuce povečuje funkcionalnost.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.

Nazadnje videno

Vijolična barva se v naravi zelo redko pojavlja. Predstavlja moč in eleganco zato, ker jo je nekoč nosilo plemstvo in kraljeve družine v škrlatnem odtenku. Pri oblačenju se je zato vijolični barvi zaželeno izogniti v primeru, kadar na nekoga želite pustiti estetski učinek enostavne, dostopne in sproščene osebe. Podobno velja tudi za zabave in zmenke, pri čemer se priporočajo predvsem vijolični detajli, namesto popolnoma vijolične kombinacije oblačil. Vijolična v sebi nosi umirjeno stabilnost modre in vročo energijo rdeče barve. Vijolično barvo povezujemo z modrostjo, bogastvom, ambicioznostjo, magijo, ekstravaganco, eleganco, misterioznostjo in z umetnostjo blagoslovitve in spiritualnosti. Preveč vijolične barve lahko povzroči učinek arogance in razdražljivosti. Najdemo jo tudi kot škrlatno barvo, barvo sivke, orhideje in vijoličic.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh