Največja modna platforma v Sloveniji

Guess online nakup oblačila in obutev za dekleta roze barve

255
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Komplet za dojenčka Guess roza barva, A4YG05 K6YW3
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva, J3RI47 I3Z14
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stranskimi črtami.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess roza barva, J2YQ06 KB3P2
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 38 cm.- Dolžina rokava: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Obleka Guess roza barva, K4BK07 Z3GS0
    - Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 45 cm.- Dolžina rokava: 28 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96.
  • Komplet Guess roza barva, A4BG06 Z3GS0
    - Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na gumb na hrbtni strani.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Elastični trak v pasu.- Okrasen rob.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kratek rokav.
  • Trenirka za dojenčka Guess roza barva, A4YG15 KA6V3
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Elastični trak v pasu.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške pajkice Guess roza barva, K4BB04 J1313
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 24 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice: 11 cm.- Širina hlačnice spodaj: 7 cm.- Dolžina hlačnice: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88 - 96 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess roza barva, K4YK03 KA6R3
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Žep spredaj.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški komplet Guess roza barva, K4YG04 KA6R4
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokava: 30 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina v pasu: 21 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški pulover Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess roza barva, K4BR01 Z3IC0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105 - 112 cm.
  • Otroška dolga majica Guess roza barva, A4BI03 J1314
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Ovratni izrez se zapne z zaponkami.- Dolgi rokav.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Otroški pas Guess roza barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 65 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 55 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 1,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška obleka iz volnene mešanice Guess roza barva, K4BK03 Z2V70
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni s patentom.- Material s kovinsko nitjo.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 43 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva, K4BK13 Z2V42
    - Izdelek vsebuje vlakna Liva Reviva by Birla Cellulose™. Gre za material, ki nastaja v zaprtem procesu, v katerem se vsi stranski proizvodi ponovno uporabijo in je hitro biološko razgradljiv, kar pripomore k zmanjšanju onesnaževanja planeta.- Nabran kroj.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Model brez zapenjanja.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 44 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva, J73I56 K8HM0
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess roza barva, A4YK03 KB8R0
    - Nabran kroj.- Spodnjice, priložene modelu.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z bleščicami.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Model z okrasno nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške pajkice Guess roza barva
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Dolžina: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Bombažen spodnji del trenirke Guess roza barva, K4BQ11 KAX74
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroške dvostranske pajkice Guess roza barva, K4BB00 K6YW3
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Dvostranski model.- Oprijet kroj.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 20 cm.- Višina pasu: 14 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 - 76 cm.
  • Majica z dolgimi rokavi za dojenčka Guess roza barva, A4BI00 J1314
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva, s kapuco, K4BQ06 KAD73
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 40 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška dolga majica Guess roza barva, J4YI05 K6YW4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva, J4YI04 K6YW4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva, J4YK30 Z2YJ2
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Efektiven vzorec pletenja.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Raglan rokav.- Okrogli izrez.- Debela, neelastična pletenina.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 45 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Ohlapen model.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 53 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jakna Guess roza barva
    - Model s kapuco, ki se zlahka skrije v ovratnik.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep z zapiranjem.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Širina v ramenih: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68/76 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažni komplet Guess roza barva, A4YG21 Z3FK0
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška jakna Guess roza barva, K4BL05 WEYO0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model s kapuco.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 113 - 118 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess roza barva, A4BG08 KAD73
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški pulover Guess roza barva, s kapuco, J4BQ26 KCKF2
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Model s kapuco.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-136 cm.
  • Otroške pajkice Guess roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina: 76,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva, K4YK17 K6YW3
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Dolgi rokav.- Model z okrasno nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 33,5 cm.- Dolžina: 50,5 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rob s patentom.- Model z okrasno nalepko.
  • Pajac za dojenčka Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z okrasno nalepko.
  • Otroška bombažna obleka Guess roza barva, K4YK04 KA6R4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 31,5 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva, K4YI01 K6YW4
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 37,5 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Jakna za dojenčka Guess roza barva, A4YL01 WEGY0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Z žepi.- Rob s patentom.
  • Pajac Guess S4BG09 WFRS0
    - Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Model z okrasnimi vezeninami.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.
  • Otroški pas Guess roza barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 71 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 61 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 2 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška bombažna trenirka Guess roza barva, K4YQ14 KA6R3
    - Kroj jogger.- Visok pas z elastičnim trakom.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.
  • Hlače Guess roza barva, K4BB03 J1313
    - Tanka, elastična pletenina.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 25 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96.
  • Obleka za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Spodnjice, priložene modelu.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Nabran kroj.- Model z odkritim hrbtom.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Model z aplikacijo iz bleščic.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96-104 cm.
  • Otroške pajkice Guess roza barva, J4YB01 MC01P
    - Oprijet kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 20,5 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Kombinezon za dojenčka Guess roza barva, H4BW09 WCFM0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavice se zapenjajo z zaponkami.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Model je v notranjosti podložen s flisom.
  • Obleka za dojenčka Guess roza barva, A4BK02 Z3220
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Debela, elastična pletenina.
  • Otroška torbica Guess roza barva, J4BZ12 WGLX0
    - Zavihek se zapenja z magnetom.- Podložen model.- Ne ustreza A4.

Nazadnje videno

Roza ali rožnata barva je občutljiva barva, ki predstavlja romantiko, ženskost, mladost, sladkost in mehkobo, nežnost in prvlačnost. Roza barvo, razen oblačil in obutve, pogosto povezujemo s cvetjem, deklicami in dojenčki. Roza je, skupaj z rdečo barvo, tudi barva ljubezni in nakonjenosti drugim. Roza komunicira tudi zaigranost, strast, toploto in romanco. Roza odtenke pogosto najdemo tudi na koralah, rožah, sladkorni peni in sladkarijami.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh