Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta roze barve velikosti 39

72
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • adidas otroški natikači Adilette
    - Model z nizkimi petami.- Gumijast podplat.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Geox otroške snežke
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z ježkom.- Izoliran model.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api roza barva
    - Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Model z nizko peto.- Gumijast podplat.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke Pepe Jeans roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški sandali Geox KARLY roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Model z nizko peto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.
  • Otroške japonke Tommy Hilfiger roza barva
    - Vzorčast material.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške japonke Calvin Klein Jeans roza barva
    - Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni sandali Geox roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Nedrseči, gumijasti podplat.
  • Otroški sandali Columbia roza barva
    - Tekalna plast podplata Omni-Grip™ zagotavlja dober oprijem ne glede na zunanje razmere, posebna konstrukcija, ki ne pušča sledi, pa preprečuje nastanek umazanih sledi.- Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Vzorčast material.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Fila STRADA DREAMSTER roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Kappa roza barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, mehka kapica.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Primigi roza barva
    - Ta izdelek je iz linije Primigi For Change - ustvarjen je s trajnostnim proizvodnim procesom, pri katerem so uporabljeni materiali reciklirani in imajo majhen vpliv na okolje.- Peta s sistemom AntiShock, ki absorbira udarce in razbremeni hrbtenico.- Flexible Action - maksimalna fleksibilnost podplata, ki zagotavlja izjemno udobje med hojo.- Mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Dkny roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.
  • Otroške superge Reima roza barva
    - Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Rahlo utrjena peta.
  • Otroške superge Puma Softride Enzo NXT Jr roza barva
    - SoftFoam je mehak vložek, ki blaži udarce in ki se popolnoma prilega stopalu.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške usnjene superge Karl Lagerfeld roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroške superge Skechers roza barva
    - NON-MARKING podplat ne pušča sledi in zagotavlja odličen oprijem.- Rahlo podložen model.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Geox ECLYPER roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Pepe Jeans LONDON SEAL G roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Fila roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox NASHIK roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.
  • Otroške superge Fila STRADA F roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Pepe Jeans roza barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Levi's roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Model z debelim podplatom.- Gumijast podplat.- Odstranljiv profiliran vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge New Balance GC2002FC roza barva
    - Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški čevlji Geox roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost.- Utrjena peta.- Nedrseči podplat.
  • Otroški sandali Geox roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Obutev ima mehko oblazinjen trak z velcro na peti.- Gumirana kapica.
  • Otroške superge Converse A07358C roza barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Pepe Jeans VENTURA SANDAL roza barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z elastičnim podplatom.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Geox otroški sandali
    - Sistem Geox Respira: V njih je vgrajena tehnologija Geox Respira, ki zaradi trislojnega podplata s sistemom zračnih perforacij izboljšuje prezračevanje in tako omogoča skrb za zdravje stopal ter zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Velcro zapiranje.- Gumijast podplat.- Usnjen vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z ravnim podplatom.- Gladek material.
  • Sandali Pepe Jeans BERLIN SUN roza barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Kappa roza barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Gumijast podplat.- Odstranljiv udoben vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške japonke Pepe Jeans BAY BEACH BRAND G roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Jack Wolfskin ZULU roza barva
    - Vmesni podplat iz lahke, prožne pene EVA, izdelane iz plastike, zagotavlja optimalno blaženje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Vzorčast material.
  • Otroška torbica za pas Birkenstock Rio Kids BFBC roza barva
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Zgornji del je izdelan iz materiala Birko-Flor®, ki je videti kot nubuk usnje.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger roza barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Višina podplata: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Natikači Pepe Jeans OBAN BAY G roza barva
    - Tekstilna notranjost.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Tommy Hilfiger otroški gumijasti škornji
    - Gladek material.- Gumeni podložk, ki ne zdrsne.- Tekstualna notranjost.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 36.
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger roza barva
    - Model s tekstilno podlogo.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške teniske Polo Ralph Lauren roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjena peta.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Birkenstock Mogami AS Kids BF Icy roza barva
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Nastavljivo zapenjanje z velcro in zaponko.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Otroški čevlji Reima Edistys roza barva
    - Vodoodporen model.- Model s tekstilnim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Okrogla kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Ta izdelek je veganski.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški natikači Karl Lagerfeld roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek.- Okrasni detajl.
  • Otroške superge Puma Reb-L roza barva, 398993
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški čevlji Columbia YOUTH NEWTON RIDGE AMPED roza barva
    - Tekalna plast podplata Omni-Grip™ zagotavlja dober oprijem ne glede na zunanje razmere, posebna konstrukcija, ki ne pušča sledi, pa preprečuje nastanek umazanih sledi.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR EVA LIFT roza barva, A08397C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške snežke Geox FLEXYPER AB roza barva, J46APB.0FU54
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Patentirana tehnologija AMPHIBIOX zagotavlja vodoodpornost, prepustnost zraka, zračnost in odpornost proti vetru.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Vmesni podplat: EVA - groba pena (etil vinil acetat z mikrocelično strukturo), toplotno ulita v kalup. Zagotavlja blaženje udarcev pri nizki telesni teži.- Okrogla kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Izoliran model.- ZZgornji rob je zaključen z vrvicami, ki omogočajo prilagajanje obsega širini zgornjega dela.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.
  • Otroške superge Geox roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Penasta podloga.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Superge Fila DISRUPTOR F roza barva, FFT0121
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Model z vezalkami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Columbia POWDERBUG SNOWLITE LACE roza barva, 2103521
    - Okrogla, gumirana kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Rahlo utrjena peta.- Rahlo podložen model.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške usnjene superge Puma Mayze Dusty Summer roza barva, 393614
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Reebok Classic ROYAL PRIME STEP N FLASH roza barva, 100202285
    - Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški čevlji Geox SIMBYOS ABX roza barva, J46LGA.0FU50
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Patentirana tehnologija AMPHIBIOX zagotavlja vodoodpornost, prepustnost zraka, zračnost in odpornost proti vetru.- Okrogla kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrasni detajli.
  • Otroške superge Fila Collene roza barva
    - Mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške snežke Sorel CHILDRENS WHITNEY I roza barva, 2088571
    - Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki. Ohranja notranjost čevlja suho.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo podložen model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Zimska obutev Geox FLEXYPER AB roza barva, J46APC.054FU
    - Geox Tex Waterproof - poseben sistem, ki zagotavlja vodoodpornost.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Geox TREKKYUP AB roza barva, J46M7A.0MEFU
    - Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger roza barva
    - Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški zimski škornji Primigi roza barva, PPE GTX 69367
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Primigi roza barva, PWIGT 68784
    - Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven nepremočljivosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega ima ta tehnologija tudi dihalne lastnosti, ki preprečujejo pregrevanje.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek ob stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar omogoča večje udobje zaradi nižjega praga nepremočljivosti, vendar ne zagotavlja popolne nepremočljivosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge New Balance 800 roza barva, GT800TFP
    - Vmesni podplat DynaSoft zagotavlja blaženje in visoko raven udobja.- Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Otroški zimski škornji Primigi roza barva, PPE GTX 69365
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Primigi roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model z bleščicami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Reebok Classic RUSH RUNNER 5.0 roza barva, 100205244
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške teniske Pepe Jeans BRADY BASIC G roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške snežke Sorel CHILDRENS FLURRY BO roza barva, 2114091
    - V notranjosti je debela klobučevina, sestavljena iz več plasti, ki izolirajo mraz.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške snežke Columbia POWDERBUG SNOWLITE roza barva, 2078921
    - Odstranljiva tekstilna izolacija olajša čiščenje čevljev.- Zgornji rob zgornjega dela je zaključen z vrvicami z zamaškom, ki omogoča individualno prilagajanje obsega..- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški zimski škornji Reima Talvella Junior roza barva, 5400151A
    - Vodoodporen model.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Okrogla, utrjena kapica.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.
  • Otroški zimski škornji Sorel YOUTH OUT N ABOUT I roza barva, 2088651
    - Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki. Ohranja notranjost čevlja suho.- Vezalke niso vodoodporne.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, gumirana kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.

Nazadnje videno

Roza ali rožnata barva je občutljiva barva, ki predstavlja romantiko, ženskost, mladost, sladkost in mehkobo, nežnost in prvlačnost. Roza barvo, razen oblačil in obutve, pogosto povezujemo s cvetjem, deklicami in dojenčki. Roza je, skupaj z rdečo barvo, tudi barva ljubezni in nakonjenosti drugim. Roza komunicira tudi zaigranost, strast, toploto in romanco. Roza odtenke pogosto najdemo tudi na koralah, rožah, sladkorni peni in sladkarijami.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh