Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta roze barve velikosti 36

97
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Gatta G44.01N Cottoline girls' socks patterned 33-38 aluminium 227
    Girls Fine Cotton Socks Gatta G44.01N Cottoline Girls Patterned Socks Made of high-quality fine cotton with the addition of elastic fibers, patterned girls' socks.Product Features:high-quality thin cottonAddition of elastic fibresnon-compressive weltComposition: cotton 78-87%, polyamide 10-11%, polypropylene 3-10%, elastane 2%
  • Gatta G44.01N Cottoline girls' socks patterned 33-38 rose 392
    Girls Fine Cotton Socks Gatta G44.01N Cottoline Girls Patterned Socks Made of high-quality fine cotton with the addition of elastic fibers, patterned girls' socks.Product Features:high-quality thin cottonAddition of elastic fibresnon-compressive weltComposition: cotton 78-87%, polyamide 10-11%, polypropylene 3-10%, elastane 2%
  • Emu Australia otroški škornji za sneg Magical Unicorn
    - Notranjost obutve je izdelana iz kakovostne merino (avstralske ovčje) volne, ki zagotavlja boljše vzdrževanje toplote in dober obtok zraka.- Model z večjo odpornostjo na vodo.- Okrogel, zaokrožen nos.- Zatisnjena hlod.- Gumeni podložk, ki ne zdrsne.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 24.
  • Otroška kapa Jamiks
    Otroška kapa iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz pletenine z nalepko.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api roza barva
    - Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Model z nizko peto.- Gumijast podplat.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api roza barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Usnjen vložek.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški gumijasti škornji Marc Jacobs roza barva
    - Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Vzorčast material.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.
  • Otroške teniske United Colors of Benetton roza barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške snežke iz semiša Emu Australia Barbie? Wallaby Lo roza barva
    - Ima certifikat Woolmark, ki ga podeljuje izdelkom iz naravne, čiste volne, ki so bili proizvedeni v tovarnah, ki ustrezajo ustreznim visokim standardom.- Modeli so narejeni iz "odpadkov" mesne industrije.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo utrjena peta.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Emu Australia x Barbie, Wallaby Mini Play roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Povišan zgornji del čevlja.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke Pepe Jeans roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški natikači adidas ADILETTE SHOWER K roza barva
    - Nedrseči, žlebljen podplat.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški sandali Marc Jacobs roza barva
    - Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zapenjanje z velcro na peti za enostavno individualno prileganje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vzorčast material.
  • Otroške japonke Roxy RG PORTO MOTIFRL roza barva
    - Gladek material.- Gumijast podplat.- Model z nizko peto.
  • Otroški sandali Geox KARLY roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Model z nizko peto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.
  • Otroške japonke Tommy Hilfiger roza barva
    - Vzorčast material.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške japonke Calvin Klein Jeans roza barva
    - Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni sandali Geox roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Nedrseči, gumijasti podplat.
  • Otroški sandali UGG LENNON SLINGBACK roza barva
    - Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Elastičen petni trak omogoča enostavno oblačenje in drži nogo na mestu.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Columbia roza barva
    - Tekalna plast podplata Omni-Grip™ zagotavlja dober oprijem ne glede na zunanje razmere, posebna konstrukcija, ki ne pušča sledi, pa preprečuje nastanek umazanih sledi.- Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Vzorčast material.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške japonke Tommy Hilfiger roza barva
    - Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model s tekstilno podlogo.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api roza barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Usnjena notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Puma roza barva
    - SoftFoam je mehak vložek, ki blaži udarce in ki se popolnoma prilega stopalu.- Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila STRADA DREAMSTER roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Dkny roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.
  • Otroške superge Reima roza barva
    - Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Rahlo utrjena peta.
  • Otroške superge Skechers roza barva
    - NON-MARKING podplat ne pušča sledi in zagotavlja odličen oprijem.- Rahlo podložen model.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Geox ECLYPER roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Pepe Jeans LONDON SEAL G roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Fila roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox NASHIK roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.
  • Otroške superge Reima Salamoi roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroške superge Converse roza barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Povišan zgornji del čevlja.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge New Balance GC2002FC roza barva
    - Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Natikači Pepe Jeans OBAN BAY G roza barva
    - Tekstilna notranjost.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Kenzo Kids roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Okrogla kapica.
  • Otroške superge adidas VL COURT 3.0 roza barva, IE6444
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Tommy Hilfiger otroški gumijasti škornji
    - Gladek material.- Gumeni podložk, ki ne zdrsne.- Tekstualna notranjost.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Tensaur Run 3.0 roza barva, IE3551
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški čevlji Reima Edistys roza barva
    - Vodoodporen model.- Model s tekstilnim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Okrogla kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Ta izdelek je veganski.
  • Otroške superge Puma Reb-L roza barva, 398993
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX AX4R MID roza barva, IF6524
    - Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Trpežen zunanji podplat z žlebovi zagotavlja visoko oprijemljivost na podlago.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.5.
  • Otroški čevlji Columbia YOUTH NEWTON RIDGE AMPED roza barva
    - Tekalna plast podplata Omni-Grip™ zagotavlja dober oprijem ne glede na zunanje razmere, posebna konstrukcija, ki ne pušča sledi, pa preprečuje nastanek umazanih sledi.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR EVA LIFT roza barva, A08397C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas VL COURT 3.0 roza barva, ID9072
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroški copati United Colors of Benetton x Garfield roza barva, 8G5M0D015
    - Okrogla, mehka kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške snežke Geox FLEXYPER AB roza barva, J46APB.0FU54
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Patentirana tehnologija AMPHIBIOX zagotavlja vodoodpornost, prepustnost zraka, zračnost in odpornost proti vetru.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Vmesni podplat: EVA - groba pena (etil vinil acetat z mikrocelično strukturo), toplotno ulita v kalup. Zagotavlja blaženje udarcev pri nizki telesni teži.- Okrogla kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Izoliran model.- ZZgornji rob je zaključen z vrvicami, ki omogočajo prilagajanje obsega širini zgornjega dela.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.
  • Otroške superge Reima Kiritin roza barva, 5400134A
    - Vodoodporen model.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Okrogla, utrjena kapica.- Odstranljiv udoben vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Lahek vložek EVA, ki blaži udarce.
  • Superge Fila DISRUPTOR F roza barva, FFT0121
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Model z vezalkami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Columbia POWDERBUG SNOWLITE LACE roza barva, 2103521
    - Okrogla, gumirana kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Rahlo utrjena peta.- Rahlo podložen model.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške teniske Tommy Hilfiger roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z vezalkami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Skechers GALAXY LIGHTS TIE DYE TAKEOFF roza barva
    - S-Lights powered by Skechers – model ima svetleč podplat, ki ga je mogoče izklopiti z gumbom, ki se nahaja na čevlju.- Zračno hlajen vložek iz spominske pene zagotavlja udobje uporabe brez primere.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške usnjene superge Puma Mayze Dusty Summer roza barva, 393614
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Reebok Classic ROYAL PRIME STEP N FLASH roza barva, 100202285
    - Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški čevlji Geox SIMBYOS ABX roza barva, J46LGA.0FU50
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Patentirana tehnologija AMPHIBIOX zagotavlja vodoodpornost, prepustnost zraka, zračnost in odpornost proti vetru.- Okrogla kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrasni detajli.
  • Otroški zimski škornji Primigi roza barva, PFZGT 68803
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Zimska obutev Primigi roza barva, PPE GTX 69371
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške snežke Garvalin roza barva
    - GRVtex - vodoodporna, dvostranska membrana, ki ščiti pred mrazom in vodo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški mokasini iz semiša Geox CASEY roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Model s tekstilno podlogo.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Okrogla kapica.- Antibakterijski vložek.
  • Otroške superge Fila Collene roza barva
    - Mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške snežke iz semiša UGG MINI BAILEY BOW II roza barva, 1017397K
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- UGGplush - izolacija notranjosti čevlja iz kombinacije visokokakovostne volne in občutljivega liocel vlakna.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške snežke Inuikii FULL LEATHER PRINT roza barva, 65202.088
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX SNOW CF R.RDY roza barva, ID0936
    - Napredna vodoodporna tehnologija RAIN.RDY ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami, kot sta dež in veter. Zaradi uporabe te tehnologije je model popolnoma vodotesen, kar vam omogoča, da ste aktivni na prostem tudi v slabem vremenu.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Sintetična izolacija PrimaLoft® iz poliestrskih mikrovlaken je odlična alternativa naravnemu puhu. Ta izolacija ohranja toplotne lastnosti naravnega puha, kar zagotavlja visoko raven izolacije, hkrati pa je za razliko od naravnega puha vodoodporna in ne izgubi svojih grelnih lastnosti, ko je mokra.- Sistem TRAXION temelji na uporabi posebej oblikovanih vložkov v podplatu čevlja, ki zagotavljajo visok oprijem s podlago, kar preprečuje drsenje v vseh smereh ter izboljšuje okretnost in hitrost gibanja.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla, utrjena kapica.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37 1/3.
  • Otroške superge Michael Kors roza barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Emu Australia otroške snežke Rainbow Unicorn Brumby
    - Ima certifikat Woolmark, ki ga podeljuje izdelkom iz naravne, čiste volne, ki so bili proizvedeni v tovarnah, ki ustrezajo ustreznim visokim standardom.- Notranjost obutve je izdelana iz visokokakovostne merino volne (avstralske ovce), ki zagotavlja boljše zadrževanje toplote in dobro kroženje zraka.- Patentiran, prilagodljiv EMU podplat je sestavljen iz treh plasti, ki podpirajo ustrezno blaženje. Posebej oblikovan vzorec rezov zagotavlja popoln oprijem na podlago.- Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki in zagotavlja suhost v notranjosti čevlja.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške snežke Sorel CHILDRENS WHITNEY I roza barva, 2088571
    - Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki. Ohranja notranjost čevlja suho.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo podložen model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški zimski škornji Skechers STREET GLITZ roza barva, 310952L
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke iz semiša Inuikii CLASSIC roza barva, 65202.001
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z volneno notranjostjo, ki vas zaradi visokih termoregulacijskih lastnosti greje, ko je hladno, in hladi, ko je toplo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški čevlji Keen roza barva
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrogla, gumirana kapica.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Zimska obutev Geox FLEXYPER AB roza barva, J46APC.054FU
    - Geox Tex Waterproof - poseben sistem, ki zagotavlja vodoodpornost.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Geox TREKKYUP AB roza barva, J46M7A.0MEFU
    - Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.
  • Otroške usnjene superge Camper TWS roza barva, K800602.003
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroška kapa Jamiks RUANA roza barva, JZH220
    Otroška kapa iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz vzorčaste pletenine.
  • Otroške superge Agatha Ruiz de la Prada roza barva, 241985
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Garvalin roza barva, 241810
    - Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške snežke iz semiša Emu Australia K12953 Rigel Kids roza barva
    - Modeli so narejeni iz "odpadkov" mesne industrije.- Ima certifikat Woolmark, ki ga podeljuje izdelkom iz naravne, čiste volne, ki so bili proizvedeni v tovarnah, ki ustrezajo ustreznim visokim standardom.- Vmesni podplat EVA zagotavlja lahkotnost in blaženje.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo utrjena peta.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke Moon Boot JR PARK ICON roza barva, 80D3440050
    - Model ne razlikuje med desnimi in levimi čevlji, univerzalna oblika omogoča zamenljivo uporabo.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Izoliran model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški zimski škornji Primigi roza barva, PPE GTX 69367
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Primigi roza barva, PWIGT 68784
    - Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven nepremočljivosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega ima ta tehnologija tudi dihalne lastnosti, ki preprečujejo pregrevanje.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek ob stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar omogoča večje udobje zaradi nižjega praga nepremočljivosti, vendar ne zagotavlja popolne nepremočljivosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški copati UGG ASTRO ULTRA roza barva, 1157670K
    - Model vsebuje organska in reciklirana vlakna, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- UGGpure - udobna izolacija iz naravne, visokokakovostne volne.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Mehka podloga v notranjosti povečuje udobje pri nošenju in dodatno zagotavlja toploto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Primigi roza barva, PWIGT 68785
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge New Balance 800 roza barva, GT800TFP
    - Vmesni podplat DynaSoft zagotavlja blaženje in visoko raven udobja.- Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Otroške snežke iz semiša Emu Australia Barbie Wallaby Mini roza barva, K13153
    - Ima certifikat Woolmark, ki ga podeljuje izdelkom iz naravne, čiste volne, ki so bili proizvedeni v tovarnah, ki ustrezajo ustreznim visokim standardom.- Mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Notranjost iz volne.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške snežke Emu Australia Briggs Metallic roza barva, K12955
    - Modeli so narejeni iz "odpadkov" mesne industrije.- Ima certifikat Woolmark, ki ga podeljuje izdelkom iz naravne, čiste volne, ki so bili proizvedeni v tovarnah, ki ustrezajo ustreznim visokim standardom.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- ZZgornji rob je zaključen z vrvicami, ki omogočajo prilagajanje obsega širini zgornjega dela.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge iz semiša adidas Originals GAZELLE roza barva, IF9801
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge Reebok Classic RUSH RUNNER 5.0 roza barva, 100205244
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške teniske Pepe Jeans BRADY BASIC G roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške snežke Sorel CHILDRENS FLURRY BO roza barva, 2114091
    - V notranjosti je debela klobučevina, sestavljena iz več plasti, ki izolirajo mraz.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške snežke Columbia POWDERBUG SNOWLITE roza barva, 2078921
    - Odstranljiva tekstilna izolacija olajša čiščenje čevljev.- Zgornji rob zgornjega dela je zaključen z vrvicami z zamaškom, ki omogoča individualno prilagajanje obsega..- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške snežke iz semiša Emu Australia Wallaby Mini Play roza barva, K12748
    - Ima certifikat Woolmark, ki ga podeljuje izdelkom iz naravne, čiste volne, ki so bili proizvedeni v tovarnah, ki ustrezajo ustreznim visokim standardom.- Notranjost obutve je izdelana iz visokokakovostne merino volne (avstralske ovce), ki zagotavlja boljše zadrževanje toplote in dobro kroženje zraka.- Modeli so narejeni iz "odpadkov" mesne industrije.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo utrjena peta.- Povišan zgornji del čevlja.- Notranjost iz volne.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33/34.
  • Kapa za dojenčka Jamiks LIV roza barva
    Kapa za dojenčka iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz enobarvne pletenine.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 roza barva, IF1722
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški nizki škornji Agatha Ruiz de la Prada roza barva, 241962
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški zimski škornji Sorel YOUTH OUT N ABOUT I roza barva, 2088651
    - Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki. Ohranja notranjost čevlja suho.- Vezalke niso vodoodporne.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, gumirana kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.

Nazadnje videno

Roza ali rožnata barva je občutljiva barva, ki predstavlja romantiko, ženskost, mladost, sladkost in mehkobo, nežnost in prvlačnost. Roza barvo, razen oblačil in obutve, pogosto povezujemo s cvetjem, deklicami in dojenčki. Roza je, skupaj z rdečo barvo, tudi barva ljubezni in nakonjenosti drugim. Roza komunicira tudi zaigranost, strast, toploto in romanco. Roza odtenke pogosto najdemo tudi na koralah, rožah, sladkorni peni in sladkarijami.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh