Največja modna platforma v Sloveniji

ADIDAS ORIGINALS online nakup oblačila in obutev za dekleta črne barve

143
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška trenirka adidas Originals črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Elastični material.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Pulover iz flisa za dojenčke adidas Originals POLAR FLEECE HZ črna barva, IW1010
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dolgi rokav.- Visok ovratnik.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Superge adidas Originals OZMILLEN črna barva, IE9058
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Originals adiFOM 70s CF EL C črna barva, IG4306
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge adidas Originals adiFOM 70s CF EL črna barva, IG4312
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Rahlo utrjena peta.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • adidas Originals otroški čevlji Superstar
    - Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla, utrjena kapica.- Stabilen podplat.- Močno utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški komplet adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Žep spredaj.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals FIREBIRD TOP črna barva, IY9800
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45,5 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE SET črna barva, IY4785
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 33,5 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals FIREBIRD črna barva, IY4798
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokava: 35,5 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 38,5 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37,5 cm.- Višina pasu: 20,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina hlačnice: 62,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals POLAR FLEECE ST črna barva, IY1757
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, rahlo elastična pletenina.
  • Otroška trenirka adidas Originals FIREBIRD črna barva, IX5203
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, rahlo elastična pletenina.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET črna barva, IY1754
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Tanek material.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15,5 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 61,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške usnjene superge adidas Originals TEAM COURT 2 STR CF črna barva, ID6633
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi adidas Originals LONG SLEEVE črna barva, IW3503
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals FIREBIRD PANTS črna barva, IY9805
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 26,5 cm.- Dolžina hlačnice: 86,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS MID 3.0 AC črna barva, IH7903
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23 1/2.
  • Hlače adidas Originals LEGGINGS črna barva, IY7475
    - Ozek, elastičen trak v pasu.- Popolno prileganje telesu.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 69 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128.
  • Jakna adidas Originals PADDEDACKET črna barva, IY7497
    - Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina: 55 cm.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128.
  • Otroška puhovka adidas Originals DOWNACKET ELO črna barva, IY7498
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET črna barva, IW1021
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški zimski škornji adidas Originals SUPERSTAR 360 BOOT 2.0 C črna barva, ID9723
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Material iz flisa s tehnologijo Primaloft®, uporabljen v modelu, zagotavlja odlično toplotno izolacijo. Poleg tega material diha, se hitro suši in vsebuje reciklirana vlakna.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Sistem hitrega vezanja z zamaški in dodatnim zapenjanjem z velcro omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • adidas Originals otroške superge SUPERSTAR 360 črna barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals FLAI LEGGINGS črna barva, IY9785
    - Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Razširjena hlačnica.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 37,5 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 23,5 cm.- Dolžina hlačnice: 87,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroške superge adidas Originals SUPERSTAR 360 črna barva, IG6855
    - Okrogla, utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa adidas Originals BASEBALL CAP črna barva, IY6692
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Otroške usnjene superge adidas Originals CAMPUS VULC črna barva, IH8038
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla, mehka kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • adidas Originals čevlji Gazelle
    - Okrogel, zaokrožen nos.- Gumijasti podlok.- Stabilen podložnik.- Zatisnjena hlod.- Tekstualna notranjost.- Laced model.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 38.
  • Otroški pulover adidas Originals SST TRACK TOP črna barva, IX7628
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 57 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Originals OZMILLEN EL C črna barva, IE9059
    - Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroške superge adidas Originals SUPERSTAR 360 črna barva, GX3231
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, gumirana kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28 1/2.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals FLEECE CARGO P črna barva, IW3502
    - Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Žep z zapiranjem.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Trenirka adidas Originals SST TRACKSUIT črna barva, IX7624
    - Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 58 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 57 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 75 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128.
  • adidas Originals otroški čevlji Ozweego El
    - Odstranljiva ADIFIT® lina z odtisom vam omogoča, da se prepričate, da čevlji ustrezajo velikosti stopala.- Okrogel, mehak nos.- Zatisnjena hlod.- Gumijasti podlok.- Laced model.- Tekstualna notranjost.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 20.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL HOODIE črna barva, s kapuco, IY7446
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dolžina: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Originals SUPERSTAR 360 črna barva
    - Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals WIDE PANTS črna barva, IX7632
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ravna hlačnica.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23,5 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške superge adidas Originals OWNTHEGAME 3.0 črna barva, IF4593
    - Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.5.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice zaključene s patentom.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroške superge adidas Originals OZMILLEN EL črna barva, IE9060
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Okrogla, mehka kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26,5.
  • Otroške superge adidas Originals CAMPUS 00s CF EL črna barva, JI4335
    - Eco Ortholite – vložek, ki se prilagaja obliki stopala, zagotavlja udoben tek in podpira blaženje. Vložek deluje antibakterijsko, zagotavlja boljšo cirkulacijo zraka in ščiti pred neprijetnim vonjem po znoju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške usnjene superge adidas Originals GAZELLE CF EL črna barva, IH2972
    - Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.

Nazadnje videno

Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh