Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta bele barve velikosti 38

171
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške usnjene superge Karl Lagerfeld bela barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 bela barva, IF1724
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39 1/3.
  • GBB Nizke superge POLANA
    GBB Nizke superge POLANA Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40. Popolno udobje in podpora- Usnjena podloga proti potenju- Dvignjen podplat za zaščito čevlja pred udarci- Naravni, zračni in prožni materiali- Dvojni sistem zapiranja: vezalke in zadrga.Izdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge adidas bela barva
    - Izdelek je delno izdelan iz recikliranih materialov.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Heelys Čevlji s koleščki CL COURT LOW SMOOTH PU
    Heelys Čevlji s koleščki CL COURT LOW SMOOTH PU Bela Na voljo za dekliško velikost. 38,31,33,35,36 1/2. Deklice > Čevlji > Čevlji s koleščki
  • Otroške usnjene superge Dkny bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Superge adidas COURTBLOCK bela barva, ID6500
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Otroške superge adidas RUNFALCON 5 bela barva, IE8587
    - Mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 bela barva, IF1723
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške usnjene superge Puma Cali Court Offside bela barva, 397921
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Rahlo utrjena peta.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Reebok Classic Club C bela barva, 100075125
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger bela barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Višina podplata: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Superge adidas bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške snežke Polo Ralph Lauren bela barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Povišan zgornji del čevlja.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroška kapa Jamiks MALENE bela barva
    Otroška kapa iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz vzorčaste pletenine.
  • Puma Nizke superge Carina 2.0 Jr
    Puma Nizke superge Carina 2.0 Jr Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Puma Cali Dream Animal Print Jr bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR MOVE TONAL CANVAS
    Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR MOVE TONAL CANVAS Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,35 1/2,37 1/2,38 1/2. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Puma Nizke superge Carina 2.0 Bouncy Sky Jr
    Puma Nizke superge Carina 2.0 Bouncy Sky Jr Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • adidas Nizke superge Breaknet 2.0 K
    adidas Nizke superge Breaknet 2.0 K Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,38,40,34,35,36 2/3,37 1/3,38 2/3,39 1/3,35 1/2. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški čevlji Reebok Classic Royal Cljog bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 16.5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Puma Cali Court Lth Jr bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas SWIFT RUN23 J bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model z debelim podplatom.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Puma Karmen Rebelle Jr bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjena peta.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške usnjene superge Karl Lagerfeld bela barva, Z30313
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrasni detajli.
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic CLUB C EXTRA bela barva, 100208011
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.
  • Otroške usnjene superge Karl Lagerfeld bela barva, Z30310
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Model z vezalkami.- Model z debelim podplatom.- Okrasni detajli.
  • Otroška kapa Jamiks JORIS IVA bela barva, JZH159
    Otroška kapa iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz enobarvne pletenine.
  • Otroške usnjene superge Twinset bela barva, 242GCJ012
    - Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroške usnjene superge Twinset bela barva, 242GCJ018
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Okrasni detajli.
  • Otroške superge Twinset bela barva, 242GCJ010
    - Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Okrasni detajli.
  • Otroške usnjene superge Twinset bela barva, 242GCJ016
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Model s tekstilno podlogo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrasni detajli.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Patrizia Pepe bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške usnjene superge adidas Originals FORUM LOW CL bela barva, IH7918
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 CF bela barva, IF1729
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Pepe jeans Nizke superge PLAYER GLOW G
    Pepe jeans Nizke superge PLAYER GLOW G Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Puma Karmen II bela barva, 398878
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • Puma Nizke superge Carina Street Holo 2.0 Jr
    Puma Nizke superge Carina Street Holo 2.0 Jr Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic CLUB C EXTRA bela barva, 100075205
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, mehka kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.
  • Otroške superge adidas UltraRun 5 bela barva, IF4144
    - Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Skechers Nizke superge UNO LITE BASKETS
    Skechers Nizke superge UNO LITE BASKETS Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,27,28,33,34,35. Iz sodelovanja Skechers x JGoldcrown z ikoničnim dizajnom #Lovewall umetnika poslikave udoben Skechers zračen vložek iz spominske pene® strojno pranje. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške usnjene superge adidas Originals STAN SMITH bela barva, IH5352
    - Okrogla, mehka kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Puma Nizke superge Carina 2.0 Zebra Jr
    Puma Nizke superge Carina 2.0 Zebra Jr Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške usnjene superge Karl Lagerfeld bela barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva, T3A9-33533
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Originals FORUM LOW CL bela barva, IH0223
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške usnjene superge adidas Originals FORUM LOW CL bela barva, IH0224
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Converse Visoke superge Chuck Taylor All Star Move Platform Foundation Hi
    Converse Visoke superge Chuck Taylor All Star Move Platform Foundation Hi Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,35 1/2,37 1/2,38 1/2. Tkanina: platno Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren RYLEY bela barva, RL01227100
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren HERITAGE COURT III T-TOE bela barva, RL01253100
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren MASTERS COURT bela barva, RL01247100
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge adidas GRAND COURT MID bela barva, IE3861
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bela barva, V3A9-80996
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Patrizia Pepe bela barva, PPJ854
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Zanka na jeziku olajša obuvanje čevljev.- Okrasni detajl.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • GBB Nizke superge TOCANI
    GBB Nizke superge TOCANI Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,35. - Popolno udobje in vzdrževanje- Usnjena podloga proti potenju- Dvignjen podplat za zaščito čevlja pred udarci- Naravni, zračni in prožni materiali- Dvojni sistem zapiranja: vezalke in zadrga- Velcro jeziček, ki preprečuje, da bi se zapiralo spustiloIzdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške usnjene superge Patrizia Pepe bela barva, PPJ858
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški zimski škornji Sorel YOUTH OUT N ABOUT I bela barva, 2088651
    - Waterproof je membrana, ki poveča vodoodpornost čevlja in ga ščiti pred zunanjimi dejavniki. Ohranja notranjost čevlja suho.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Sistem hitrega zavezovanja z zamaški omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bela barva, V3X9-81075
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Sistem hitrega zavezovanja z zamaški omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • GBB Nizke superge LOKIDA
    GBB Nizke superge LOKIDA Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,35. Odstranljiv vložekIdealno udobje in vzdrževanjeUsnjena podloga proti potenjuPodplati z zavihki za zaščito copatov pred udarciNaravni, zračni in prožni materialiTrojni ježek za optimalno nastavljivost in več avtonomijeIzdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge adidas GRAND COURT 2.0 bela barva, GY2326
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37 1/3.
  • Otroška kapa Jamiks GINA II bela barva, JZH128
    Otroška kapa iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz enobarvne pletenine.
  • Otroške superge Patrizia Pepe bela barva, PPJ861
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Vložek iz pene in gumijast podplat.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Okrasni detajli.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge U.S. Polo Assn. NOBIK015K/DNH2 bela barva, NOBIK015A
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Otroške superge EA7 Emporio Armani bela barva, 7Y000005 AF10751
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22,5 cm- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Superge EA7 Emporio Armani bela barva, 7Y000011 AF11988
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.

Nazadnje videno

Bela barva v modi simbolizira ambicioznost, čistočo, svetlobo, nedolžnost, sterilnost, mehkobo in popolnost. Bela oblačila je idealno obleči za poslovne večerje, da bi se poudarilo prepričanje v bodočo uspešnost. Oblačenje v belo barvo kaže na organiziranost in nagnjenost k popolnosti. Bela oblačila in obutev je teško ohranjati, ker jih je potrebno neprestano prati, to je pa tudi odraz uspešnosti. Če radi nosite belo barvo vsekakor se preizkusite v kreativnih službah. Bela pravzaprav ni barva, ampak predstavlja neprisotnost drugih barv. Bele obleke, hlače, bele majice in srajce se zato lahko kombinirajo z oblačili vseh ostalih barv.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh