Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta bele barve velikosti 38

171
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • adidas Performance otroški natikači
    - Gladek material.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 31.
  • Otroške usnjene superge Converse Chuck Taylor All Star Eva Lift bela barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Mehka peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Bombažna kapa za dojenčka Mini Rodini bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Zavihan rob.
  • Otroški čevlji adidas Originals CONTINENTAL 80 bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • adidas Originals otroški čevlji Continental 80
    - Ortolitni® penasti vložek zagotavlja odstranjevanje vlage in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonji in zagotavlja dobro blazino.- Okrogel nos.- Podložka, ki ne zdrsne.- Gumijasti podlok.- Zatisnjena hlod.- Tekstualna notranjost.- Laced model.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 35,5.
  • adidas Originals otroški čevlji Ozweego
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • Superge Converse Chuck Taylor AS Lugged Lift bela barva
    - Gumirana kapica.- Rahlo utrjena peta.- Udobna notranjost.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model s čipkami in stransko zadrgo.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger bela barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Udoben vložek.- Okrasni detajli.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Converse bela barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Rahlo utrjena peta.- Povišan zgornji del čevlja.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Geox SANDAL COSTAREI bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Sistem za blaženje udarcev.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.
  • Gioseppo Nizke superge TINURE
    Gioseppo Nizke superge TINURE Bela Na voljo za dekliško velikost. 37,38,33. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Tommy Hilfiger Nizke superge KRYSTAL
    Tommy Hilfiger Nizke superge KRYSTAL Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,40,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji FILAPON
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji FILAPON Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Reebok Classic Nizke superge RBK ROYAL COMPLETE CLN 2.0
    Reebok Classic Nizke superge RBK ROYAL COMPLETE CLN 2.0 Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,38,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • adidas Nizke superge GRAND COURT 2.0 EL K
    adidas Nizke superge GRAND COURT 2.0 EL K Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,38,28,29,30,31,32,33,34,35,36 2/3,37 1/3,38 2/3,39 1/3,30 1/2. Narejeno delno iz recikliranih materialov Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge CARINA STREET JR
    Puma Nizke superge CARINA STREET JR Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Tommy Hilfiger Visoke superge BEVERLY
    Tommy Hilfiger Visoke superge BEVERLY Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroški čevlji adidas Originals
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Udoben vložek.- Model z vezalkami.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 K bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Puma Slipstream RuleB Jr bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Model z debelim podplatom.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Superge adidas Originals HOOPS MID 3. K bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Povišan zgornji del čevlja.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3. K bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas ULTRABOUNCE J bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas X_PLRPHASE J bela barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Model z debelim podplatom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge adidas bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas UBOUNCE DNA J bela barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Geox Nizke superge J SILENEX GIRL B
    Geox Nizke superge J SILENEX GIRL B Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški nizki škornji Tommy Hilfiger bela barva
    - Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic Club C bela barva, 100075123
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.
  • Otroške superge U.S. Polo Assn. DENNY004A bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • adidas Originals otroški čevlji Ny 90
    - Mehka kapica.- Gumijast podplat.- Močno utrjena peta.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški čevlji adidas Originals
    - Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla kapica.- Stabilen podplat.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Otroške usnjene superge Primigi bela barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS MID 3.0 K bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Superge Pepe Jeans bela barva
    - Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Pepe Jeans bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge New Balance GC574CX bela barva
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Superge adidas Originals HOOPS MID 3.0 K bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Pepe Jeans KENTON ORIGIN G bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Geox bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox NETTUNO bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Skechers COURT HIGH COLOR ZONE bela barva
    - Model je pralni v pralnem stroju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Primigi bela barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Usnjeni, odstranljivi vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Superge Reebok Classic Club C bela barva, 100075083
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Pepe jeans Nizke superge KENTON BASS G
    Pepe jeans Nizke superge KENTON BASS G Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL PRIME 2.0
    Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL PRIME 2.0 Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,27,28,29,30,31,32,33,34,32 1/2,27 1/2,31 1/2,30 1/2. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Puma Carina Street Jr bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški čevlji adidas bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, mehka kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Pepe jeans Nizke superge KENTON COOL G
    Pepe jeans Nizke superge KENTON COOL G Bela Na voljo za dekliško velikost. 37,38,39,32,34. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Geox otroški čevlji
    - Geox Respira sistem: Imajo tehnologijo Geox Respira, ki zahvaljujoč tri plasti podstavka s sistemom dihalnih perforacijskih del izboljšuje prezračevanje, kar vam omogoča, da poskrbite za zdravje stopal in poskrbite za udobje uporabe čevljev.- Okrogel, zaokrožen nos.- Izmenljiv usnjeni vstavek.- Zatisnjena hlod.- Laced model.- Podložka, ki ne zdrsne.
  • Otroške superge BOSS bela barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udobna notranjost.
  • adidas Nizke superge GRAND COURT 2.0 EL
    adidas Nizke superge GRAND COURT 2.0 EL Bela Na voljo za dekliško velikost. 28,33,35. Teniško navdahnjen čevelj s kovinsko bleščečimi detajli, delno oblikovan iz recikliranih materialov. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge New Balance 480 bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37,5.
  • Converse Visoke superge Chuck Taylor All Star Eva Lift Leather Foundation Hi
    Converse Visoke superge Chuck Taylor All Star Eva Lift Leather Foundation Hi Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,39,35 1/2,37 1/2,38 1/2. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroške superge New Balance GSB480FT bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • Otroške superge Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR bela barva, 671706C
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Gioseppo Sandali & Odprti čevlji AUCILLA
    Gioseppo Sandali & Odprti čevlji AUCILLA Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,27,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Tommy Hilfiger Nizke superge BEVERLY
    Tommy Hilfiger Nizke superge BEVERLY Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR
    Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,35 1/2,37 1/2,38 1/2. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • GBB Sandali & Odprti čevlji BANGKOK
    GBB Sandali & Odprti čevlji BANGKOK Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,35. -Zagotovljeno udobje-Dve zaponki za boljšo prilagoitev obutve stopalu.-Podloga iz usnja za blažitev učinkov potenja-Naravni, zračni in priožni materiali-Nasvet GBB: Nove čevlje prve dni nosite s parom nogavic – usnje bo potrebovalo nekaj časa, da se zmehča. -Izdelek narejen v skladu z listino INNOSHOE, ki zagotavlja, da izdelki izpolnjujejo najvišje standarde varnosti.-Izdelek odobren s strani Nacionalnega otropedskega inštituta v Franciji (INP). INP in GBB sodelujeTa pri zasnovi obutve za najmlajše v skladu s priporočili INP. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Tommy Hilfiger Nizke superge PAULENE
    Tommy Hilfiger Nizke superge PAULENE Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški sandali Geox bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 K bela barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas GRAND COURT 2.0 bela barva, GY2578
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas COURTBLOCK bela barva, ID6497
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 MID bela barva, IH7894
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pablosky Sandali & Odprti čevlji -
    Pablosky Sandali & Odprti čevlji - Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,24,25,26,27,28,29,30,31,33,34,35. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Otroške superge adidas GRAND COURT bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Skechers HI RIDGE bela barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški čevlji adidas Originals
    - Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla kapica.- Stabilen podplat.- Udobna notranjost.
  • Otroške superge Geox bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Elastični vložek zagotavlja individualno prileganje.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas COURTBLOCK bela barva, ID6501
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje z ježkom.- Udoben vložek.- Gumijast podplat.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • adidas Nizke superge Tensaur Sport 2.0 C
    adidas Nizke superge Tensaur Sport 2.0 C Bela Na voljo za dekliško velikost. 38,34,35,39 1/3. Robusten čevelj, ki se zlahka zapne, delno zasnovan iz recikliranih materialov. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge adidas Originals STAN SMITH bela barva, II0010
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrasni detajli.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroški čevlji adidas Originals
    - Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla kapica.- Stabilen podplat.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Puma ST Runner v3 L Jr bela barva
    - Vložek Softfoam + se prilega obliki stopala in zagotavlja udobje tudi med daljšo aktivnostjo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic Club C bela barva, 100075081
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge adidas Breaknet 2.0 bela barva, HP8959
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas Originals OZMILLEN bela barva, IH2233
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge Reebok Classic CLUB C DOUBLE bela barva, 100008154
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške superge adidas bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, mehka kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroška kapa Jamiks BALTINI bela barva, JZH222
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.
  • Otroške superge adidas STAR WARS Grand Court 2.0 bela barva, IH8034
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Superge adidas ADVANTAGE BASE 2.0 bela barva, ID3889
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Otroške superge adidas STAR WARS Runner bela barva, ID5229
    - Model z debelim podplatom.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37 1/3.
  • Otroške superge adidas Originals MIDCITY LOW bela barva, IF4559
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Močno utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Odstranljiv profiliran vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge New Balance bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv profiliran vložek.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.

Nazadnje videno

Bela barva v modi simbolizira ambicioznost, čistočo, svetlobo, nedolžnost, sterilnost, mehkobo in popolnost. Bela oblačila je idealno obleči za poslovne večerje, da bi se poudarilo prepričanje v bodočo uspešnost. Oblačenje v belo barvo kaže na organiziranost in nagnjenost k popolnosti. Bela oblačila in obutev je teško ohranjati, ker jih je potrebno neprestano prati, to je pa tudi odraz uspešnosti. Če radi nosite belo barvo vsekakor se preizkusite v kreativnih službah. Bela pravzaprav ni barva, ampak predstavlja neprisotnost drugih barv. Bele obleke, hlače, bele majice in srajce se zato lahko kombinirajo z oblačili vseh ostalih barv.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh