Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske velikosti A

801
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Love Beauty & Planet Blooming Radiance Muru Muru Butter & Rose maska iz platna za osvetlitev kože 21 ml
    Love Beauty & Planet Blooming Radiance Muru Muru Butter & Rose, 21 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Love Beauty & Planet Blooming Radiance Muru Muru Butter & Rose bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Love Beauty & Planet Hydration Infusion Coconut Water & Mimosa Flower maska iz platna za intenzivno hidracijo 21 ml
    Love Beauty & Planet Hydration Infusion Coconut Water & Mimosa Flower, 21 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Love Beauty & Planet Hydration Infusion Coconut Water & Mimosa Flower bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Radox Camomile Oil nežni gel za prhanje 250 ml
    Radox Camomile Oil, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Radox Camomile Oil je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Signal White Now Detox Coconut zobna pasta za beljenje zob 75 ml
    Signal White Now Detox Coconut, 75 ml, Z naravnimi izvlečki za moške, Zobna pasta Signal White Now Detox Coconut je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: odstranjuje zobni kamen in zobne obloge beli zobe osvežuje zadah Sestava: naravni izvlečki Navodilo za uporabo: Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno.
  • BrushArt Hair Comb with a carbon finish glavnik za lase 1 kos
    BrushArt Hair Comb with a carbon finish, 1 kos, Glavniki za ženske
  • Soaphoria Romantic Rose antistresna kroglica za kopel z regeneracijskim učinkom 85 g
    Soaphoria Romantic Rose, 85 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo izboljšala in na novo raven povzdignila sol za kopel Soaphoria Romantic Rose . Z njo si lahko kar doma pripravite dišečo solno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste dočakali le zaslužene sprostitve, čeprav vas k temu spodbuja omamni vonj soli. Poleg sprostitve bo vaše telo deležno tudi regeneracije. Sol je namreč bogata z naravnimi minerali, zato bo delovala z regenerativnimi učinki in pomagala lajšati težave s kožo. Lastnosti: intenzivno vlaži mehča in gladi obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. V vodi se sprostijo vse pomembne in zdravilne snovi.
  • Dermacol Aroma Ritual Green Tea & Opuntia gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Green Tea & Opuntia, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Green Tea & Opuntia. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Semilac Primer Acid Free podlaga za nohte 7 ml
    Semilac Primer Acid Free, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac Primer Acid Free vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju zagotavlja popoln videz laka in njegovo dolgo trajanje Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Bronze električni difuzor + nadomestno polnilo 1 kos
    Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Bronze, 1 kos, Dišeča olja Dišave za dom, Aroma difuzor Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Bronze prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava zeliščna aroma Vsebina seta: električni difuzor 1 kos Calm Night polnilo za aroma difuzor 14 ml Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Bel Extra Soft blazinice za odstranjevanje ličil 70 kos
    Bel Extra Soft, 70 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Blazinice za odstranjevanje ličil Bel Extra Soft bodo pomagale z obraza obrisati vsa ličila, očistiti kožo in jo pripraviti na naslednji korak nege obraza. Lastnosti: pomaga odstranjevati make-up in čistiti kožo iz finega, vendar močnega materiala odlično absorbira sredstva za odstranjevanje ličil za vsakodnevno nego obraza Navodilo za uporabo: Sredstvo za odstranjevanje ličil ali za čiščenje nanesite na blazinico in s krožnimi gibi temeljito očistite kožo.
  • Soaphoria Organic grozdno olje za učvrstitev kože 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Soaphoria Organic bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože ugodno vpliva na ekceme in težavno kožo obnavlja in vlaži hitro se vpija in ne pušča občutka mastnosti Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Tołpa Dermo Face Physio Mikrobiom čistilna micelarna voda 100 ml
    Tołpa Dermo Face Physio Mikrobiom, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Tołpa Dermo Face Physio Mikrobiom. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila zmanjša pomanjkljivosti kože uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Eveline Cosmetics Cannabis čistilna maska za obraz iz ilovice 7 ml
    Eveline Cosmetics Cannabis, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Cannabis bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino razstruplja kožo celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Microbiome Balance pomirjajoča maska za obraz 7 ml
    Ziaja Microbiome Balance, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Microbiome Balance bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Bielenda Vanity Soft Expert depilacijska krema za telo z vlažilnim učinkom 100 ml
    Bielenda Vanity Soft Expert, 100 ml, Depilacijske kreme za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Bielenda Vanity Soft Expert vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov preprečuje vraščanje dlak uporabi se lahko tudi za kratke dlake kožo hrani in vlaži z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dermacol Flower Care Rose krema za prhanje 200 ml
    Dermacol Flower Care Rose, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje Dermacol Flower Care bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Catrice Allround maskara za podaljšanje, privihanje in volumen trepalnic odtenek 010 Ultra Black 11 ml
    Catrice Allround, 11 ml, maskare za ženske, Maskara Catrice Allround daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: posamezno loči vsako trepalnico podaljša dolžino trepalnic izrazito zgosti trepalnice ima intenzivno barvo hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Woodwick Cashmere dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Cashmere, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Cashmere čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bel Premium micelarni čistilni robčki z aloe vero 30 kos
    Bel Premium, 30 kos, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Bel Premium z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Vzemite robčke in z njim nežno s kože obrišite ličila in umazanijo. Temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Nature Box Pomegranate poživljajoči gel za prhanje 385 ml
    Nature Box Pomegranate, 385 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Nature Box Pomegranate je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Pierre René Eyes Eyepencil samodejni svinčnik za oči vodoodporna odtenek 01 Black 0,4 g
    Pierre René Eyes Eyepencil, 0,4 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Pierre René Eyes Eyepencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz ustvarja močno in šibko linijo črte so odporne proti drgnjenju izdelek je vodoodporen polna in intenzivna barva oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Palmolive Naturals Nourishing Delight gel za prhanje z medom 250 ml
    Palmolive Naturals Nourishing Delight, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Palmolive Naturals Nourishing Delight. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Souletto Surprise Box adventni koledar
    Souletto Surprise Box, Darilni seti Dišave za dom, Polepšajte si čakanje na božič. Adventni koledar Souletto Surprise Box v sebi skriva 24 kozmetičnih presenečenj, po zaslugi katerih bo vsak dan lepši. Zadostuje, da odprete okence.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret parfumska voda za ženske 60 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 60 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Jeanne en Provence Jasmin Secret je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Maison Margiela (untitled) L'Eau toaletna voda uniseks 100 ml
    Maison Margiela (untitled) L'Eau, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Maison Margiela (untitled) L'Eau je izraz optimizma in občutka popolne sreče. citrusna dišava čista sveža dišava lesna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Woodwick Smoked Walnut & Maple dišeča sveča z lesenim stenjem 85 g
    Woodwick Smoked Walnut & Maple, 85 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Smoked Walnut & Maple čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava sladka aroma gurmanska dišava dolgo gorenje pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Eveline Cosmetics Sheet Mask Aloe Vera pomirjevalna in vlažilna maska z aloe vero kos
    Eveline Cosmetics Sheet Mask Aloe Vera, kos, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Sheet Mask Aloe Vera bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje ne draži kože koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Eveline Cosmetics Gold Lift Expert pomlajevalna maska 3v1 7 ml
    Eveline Cosmetics Gold Lift Expert, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Gold Lift Expert bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ščiti kožo pred prostimi radikali osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil dolgoobstojni svinčnik za oči s šilčkom odtenek Black 1 g
    Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil, 1 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Essence All Eyes on Me maskara za volumen, privihanje in ločevanje trepalnic odtenek 01 Black 8 ml
    Essence All Eyes on Me, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Essence All Eyes on Me daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice ne lepi trepalnic ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence All Eyes on Me vodoodporna maskara za podaljšanje, privihanje in volumen odtenek 01 Black 8 ml
    Essence All Eyes on Me, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Essence All Eyes on Me daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice ne lepi trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence I LOVE EXTREME vodoodporna maskara za volumen 12 ml
    Essence I LOVE EXTREME, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Essence I LOVE EXTREME daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence THE FALSE LASHES maskara z učinkom umetnih trepalnic
    Essence THE FALSE LASHES, maskare za ženske, Maskara Essence THE FALSE LASHES daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice čudovito zavije trepalnice ima učinek umetnih trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look spodbujajoča maska za predel okoli oči 6 g
    Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look, 6 g, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: zmanjšuje otekline in temne kolobarje intenzivno vlaži odstranjuje znake stresa in utrujenosti pomirja območje okoli oči Navodilo za uporabo: Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • I love... Strawberries & Cream osvežujoče pršilo za telo 100 ml
    I love... Strawberries & Cream, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo I love... Strawberries & Cream . Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in daje energijo prijetno diši vlaži in rahlo mehča Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • NeoNail Applicator pripomoček za okraševanje nohtov 1 kos
    NeoNail Applicator, 1 kos, Manikura in pilice za ženske, Lastnosti: uporabljate lahko na naravnih ali umetnih nohtih
  • Kotex Active Normal tamponi 16 kos
    Kotex Active Normal, 16 kos, Tamponi za ženske, Počutite se udobno in svobodno tudi v tistih dneh. Tampon Kotex Active Normal vam omogoča kar največjo zaščito in udobje ter varnost, da boste kar pozabili na menstruacijo. Lastnosti: se prilagaja gibanju telesa idealen tudi pri športu gladka površina za udobno namestitev tampon vedno ostane na svojem mestu velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev srednje močna Navodilo za uporabo: Ravnajte se po napotkih, navedenih v priloženem letaku.
  • Vivian Gray Love Bomb toaletna voda za ženske 10 ml
    Vivian Gray Love Bomb, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Parfumska voda Vivian Gray Love Bomb vas bo s svojo čutno aromo ponesla v čaroben orientalski vrt poln cvetočih rož. cvetlična dišava orientalska dišava za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti
  • Vivian Gray Wild Flowers toaletna voda za ženske 10 ml
    Vivian Gray Wild Flowers, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Parfumska voda Vivian Gray Wild Flowers vas bo s svojo čutno aromo ponesla v čaroben orientalski vrt poln cvetočih rož. cvetlična dišava lesna dišava orientalska dišava za čutno žensko za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti
  • Signal Integral 8 Actions zobna pasta 0
    Signal Integral 8 Actions, 0 , Zobne paste za ženske, Zobna pasta Signal Integral 8 Actions zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe preprečuje usedanje zobnega kamna Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko.
  • Dermacol Nail Care Fast Dry podlaga za lak 11 ml
    Dermacol Nail Care Fast Dry, 11 ml, Nohti za ženske, Pripravek Dermacol Nail Care Fast Dry vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: krepi nohte izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam gladi površino nohtov učinkovito obnavlja nohte Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte.
  • Palmolive Naturals Milk & Honey trdo milo z mlekom in medom 90 g
    Palmolive Naturals Milk & Honey, 90 g, Trda mila uniseks, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Palmolive Naturals Milk & Honey je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Beauty Formulas Charcoal hidrogel maska za predel okoli oči z aktivnim ogljem 6 kos
    Beauty Formulas Charcoal, 6 kos, Maske za oči uniseks, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Beauty Formulas Charcoal odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja območje okoli oči koži vrača trdnost in prožnost osvetljuje območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Blazinice vzemite iz embalaže in jih položite na očiščeno kožo pod očmi. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Ne spirajte.
  • Woodwick Lavender & Cedar dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453.6 g
    Woodwick Lavender & Cedar, 453.6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Lavender & Cedar čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava zeliščna aroma pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje idealno kot darilo Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Delia Cosmetics Coral Classic lak za nohte odtenek 532 Black Orchid 11 ml
    Delia Cosmetics Coral Classic, 11 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Delia Cosmetics Coral Classic vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj sijoča in polna barva udobno se nanaša ohranja zdrave in lepe nohte Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Lovely Automatic Eye Pencil samodejni svinčnik za oči
    Lovely Automatic Eye Pencil, Svinčniki za oči za ženske, Navodilo za uporabo: Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Dove Go Fresh Fresh Touch čistilno trdo milo 90 g
    Dove Go Fresh Fresh Touch, 90 g, Mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Dove Go Fresh Fresh Touch je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži prijetno diši Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Revolution Relove Kohl Eyeliner svinčnik za oči odtenek Black 1,2 g
    Revolution Relove Kohl Eyeliner, 1,2 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Revolution Relove Kohl Eyeliner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva mat videz ustvarja privlačen dramatičen videz idealni za zadimljeno ličenje oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Eveline Cosmetics Extra Soft SOS krema za roke za suho in obremenjeno kožo 100 ml
    Eveline Cosmetics Extra Soft SOS, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Eveline Cosmetics Extra Soft SOS popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja ne pušča mastnih sledi preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Look Delicious Watermelon & Lemon vlažilna in posvetlitvena maska za utrujeno kožo 10 ml
    Eveline Cosmetics Look Delicious Watermelon & Lemon, 10 ml, Luščilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Look Delicious Watermelon & Lemon bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: razstruplja kožo ima blag učinek pilinga osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Regina Nails 7 Days lak za učvrstitev nohtov 11 ml
    Regina Nails 7 Days, 11 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Regina Nails 7 Days vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: okrepi in učvrsti nohte ohranja zdrave in lepe nohte bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • Essence Inner Eye Brightening Pen svinčnik za osvetljevanje za oči odtenek 01 everybody's shade 1,02 g
    Essence Inner Eye Brightening Pen, 1,02 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Essence Inner Eye Brightening Pen poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja močno in šibko linijo izriše natančno linijo enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Biorepair Oral Care medzobne ščetke 0,82 mm 5 kos
    Biorepair Oral Care, 5 kos, Medzobne ščetke za moške, Medzobna ščetka Biorepair Oral Care je neločljivi del zobne higiene. Doseže tudi težko dostopna mesta in tako preprečuje nastajanje zobne gnilobe. Lastnosti: čisti tudi težko dostopna mesta v ustih zagotavlja enostavno uporabo ne draži in ne poškoduje zob in dlesni povsem odstranjuje umazanijo iz medzobnega prostora Navodilo za uporabo: Vstavite ščetko v medzobni prostor in očistite s pomikanjem naprej in nazaj.
  • Gabriella Salvete Face Mask Black Peel Off črna luščilna maska za obraz 2x8 ml
    Gabriella Salvete Face Mask Black Peel Off, 2x8 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Gabriella Salvete Face Mask Black Peel Off bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo pušča svilnato mehko na dotik ima blag učinek pilinga učinkovito čisti pore Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Pierre René Accessories klešče za obnohtno kožico
    Pierre René Accessories, Oblikovanje nohtov za ženske, Lastnosti: ima praktično obliko za boljši oprijem nežno striže tanko kožico okoli nohtov idealen pripomoček za popolno manikuro
  • Yankee Candle Sparkling Cinnamon vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Sparkling Cinnamon, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Sparkling Cinnamon ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: začinjena aroma sladka aroma topla dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Schwarzkopf Taft Perfect Flex ekstra utrjevalni lak za lase 250 ml
    Schwarzkopf Taft Perfect Flex, 250 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Taft Perfect Flex bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje takojšen volumen lasem daje vitalnost in sijaj močno utrjevanje Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Kringle Candle Hot Chocolate vosek za aroma lučko 64 g
    Kringle Candle Hot Chocolate, 64 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Kringle Candle Hot Chocolate ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: gurmanska dišava sladka aroma tematska praznična dišava Navodilo za uporabo: Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Cinnamon Stick votivna sveča glass 37 g
    Yankee Candle Cinnamon Stick, 37 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Cinnamon Stick čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Yankee Candle Clean Cotton votivna sveča glass 37 g
    Yankee Candle Clean Cotton, 37 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Clean Cotton čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zračno čista dišava sveža dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Green Pharmacy Face Care Oat micelarna voda 3v1 250 ml
    Green Pharmacy Face Care Oat, 250 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Green Pharmacy Face Care Oat. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah ima osvežilne in pomirjajoče učinke Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Spokar Plus Extrasoft zobna ščetka ekstra soft 1 kos
    Spokar Plus Extrasoft, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Spokar Plus Extrasoft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime antistresni gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Acne Clear maska za obraz za problematično kožo, akne 2x8 g
    Dermacol Acne Clear, 2x8 g, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Acne Clear bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo čisti v globino učinkovito čisti pore ne draži kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Hydra Skin Effect vlažilna tekstilna maska 1 kos
    Nivea Hydra Skin Effect, 1 kos, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Nivea Hydra Skin Effect bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Woodwick White Honey Miel Blanc dišeča sveča z lesenim stenjem 609.5 g
    Woodwick White Honey Miel Blanc, 609.5 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick White Honey Miel Blanc čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Country Candle Jingle All The Way vosek za aroma lučko 64 g
    Country Candle Jingle All The Way, 64 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Country Candle Jingle All The Way ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: sadna dišava topla dišava začinjena aroma božična aroma Sestava: mešanica rastlinskih voskov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Lovely Recover My Nails lak za krepitev nohtov
    Lovely Recover My Nails, Nohti za ženske, Lak za nohte Lovely Recover My Nails vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: okrepi in učvrsti nohte Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • Lovely Hard My Nails lak za krepitev nohtov
    Lovely Hard My Nails, Nohti za ženske, Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • Lovely Gold Shield balzam za nohte
    Lovely Gold Shield, Nega nohtov za ženske, Pripravek Lovely Gold Shield vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: krepi nohte učinkovito obnavlja nohte ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte.
  • Yankee Candle Pop Blue svečnik za votivno svečo 1 kos
    Yankee Candle Pop Blue, 1 kos, Svečniki Dišave za dom, Steklen svečnik za votivno svečko Yankee Candle Pop Blue razsvetli vaš prostor in mu doda prijetno vzdušje. Enostavno položite vanj svojo priljubljeno svečko in uživajte v prijetni aromi. Navodilo za uporabo: Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Shranjujte zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Inglot Nail File pilica za nohte 180/180 Orange 1 kos
    Inglot Nail File, 1 kos, Manikura in pilice za ženske, Pilica Inglot Nail File vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • Skin79 Animal For Mouse With Blemishes maska iz platna za problematično kožo, akne 23 g
    Skin79 Animal For Mouse With Blemishes, 23 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Skin79 Animal For Mouse With Blemishes bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino sprošča umazanijo v porah in jih oži preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Astra Make-up Pure Beauty Fluid Concealer tekoči korektor odtenek 04 Cinnamon 5 ml
    Astra Make-up Pure Beauty Fluid Concealer, 5 ml, Korektorji za ženske, Korektor Astra Make-up Pure Beauty Fluid Concealer prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic izenačuje odtenek kože enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.
  • Astra Make-up Pure Beauty Lip Pencil črtalo za ustnice naravno odtenek 02 Bamboo 1,1 g
    Astra Make-up Pure Beauty Lip Pencil, 1,1 g, Ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Astra Make-up Pure Beauty preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje in poudarja ustnice odlično se prilega koži intenziven odtenek je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic preprečuje razmaz šminke čez robove ustnic prijetna kremasta tekstura Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice. Zapolnite lahko tudi cele ustnice.
  • Lirene Hand Care krema za roke 50 ml
    Lirene Hand Care, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Lirene Hand Care popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Lirene Hand Care regeneracijska krema za roke 50 ml
    Lirene Hand Care, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Lirene Hand Care popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Lirene Hand Care negovalna krema za roke 50 ml
    Lirene Hand Care, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Lirene Hand Care popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Bel Premium vatne paličice 300 kos
    Bel Premium, 300 kos, Vatne paličice uniseks, Čiščenje ušes je pomemben del vsakdanje higiene. Vatirana palčka Bel Premium je odličen pomočnik v vaši kopalnici. Primerna je tako za čiščenje ušes kot za pomoč pri ličenju. Lastnosti: za enkratno uporabo z izvlečkom aloe vere nežno, a učinkovito čisti ušesa
  • Colgate Plax Charcoal ustna voda proti zobnim oblogam in za zdrave dlesni brez alkohola 500 ml
    Colgate Plax Charcoal, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila uniseks, Ustna voda Colgate Plax Charcoal osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zaščita pred zobnimi oblogami ohranja zdrave dlesni Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Kneipp Mindful Forest sol za sproščujočo kopel 60 g
    Kneipp Mindful Forest, 60 g, Sol za kopanje za ženske, Sol za kopel Kneipp Mindful Forest nudi udobje in sprostitev pri vsakodnevni kopalni rutini. Lastnosti: ima pomirjajoč učinek mehča in gladi prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. V vodi se sprostijo vse pomembne in zdravilne snovi.
  • Dermacol Aroma Ritual Wild Strawberries svež gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Wild Strawberries, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Wild Strawberries. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • THD Elisir Arancio Di Sicilia dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Arancio Di Sicilia, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Arancio Di Sicilia prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Woodwick Solar Ylang dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
    Woodwick Solar Ylang, 609,5 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Solar Ylang čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dizajnerska embalaža čisto gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • NEONAIL Wooden Sticks leseni potiskač obnohtne kožice 10 kos
    NEONAIL Wooden Sticks, 10 kos, Oblikovanje nohtov za ženske, Lastnosti: idealen pripomoček za popolno manikuro
  • MAC Cosmetics Magic Extension Mascara Mini podaljševalna maskara za polne trepalnice 5 ml
    MAC Cosmetics Magic Extension Mascara Mini, 5 ml, maskare za ženske, Maskara MAC Cosmetics Magic Extension Mascara Mini daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo ne lepi trepalnic ima učinek umetnih trepalnic ima dolgotrajen učinek poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence Hello, Good Stuff! lokalna nega proti nepravilnostim na koži 15 ml
    Essence Hello, Good Stuff!, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Lokalna nega Essence Hello, Good Stuff! bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože zmanjšuje pordelost kože bori se proti mozoljavosti pomirja razdraženost kože Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanesite pripravek na prizadeta mesta.
  • Essence Lash PRINCESS črtalo za oči v obliki flomastra vodoodporna odtenek Black 3 ml
    Essence Lash PRINCESS, 3 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Essence Lash PRINCESS poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Essence 3D Plumping gel nadlak za nohte 8 ml
    Essence 3D Plumping, 8 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Essence 3D Plumping vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: preprečuje luščenje barvnega laka krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju ima učinek manikure z gelom ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Woodwick Magnolia Birch dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
    Woodwick Magnolia Birch, 453,6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Magnolia Birch čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Chicco Breast Wipes vlažni čistilni robčki za prsi 16 kos
    Chicco Breast Wipes, 16 kos, Nega prsi za ženske, Lastnosti: vlaži kožo in jo naredi voljno obnavlja kožo Sestava: brez dišav
  • Regina Citrus mazilo za ustnice citrus 4.5 g
    Regina Citrus, 4,5 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Regina Citrus je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Jeanne Arthes Cassandra Rose Jasmine parfumska voda za ženske 100 ml
    Jeanne Arthes Cassandra Rose Jasmine, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Jeanne Arthes Cassandra Rose Jasmine je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo
  • Souletto Reminiscense Scented Candle dišeča sveča 200 g
    Souletto Reminiscense Scented Candle, 200 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Souletto Reminiscense Scented Candle čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zeliščna aroma cvetlična dišava sadna dišava dizajnerska embalaža dolgo gorenje čisto gorenje Sestava: 100-% sojin vosek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Pierre René Eyes Eyepencil kajal svinčnik za oči vodoodporna 1,2 g
    Pierre René Eyes Eyepencil, 1,2 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Pierre René Eyes Eyepencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz ustvarja močno in šibko linijo polna in intenzivna barva Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Astra Make-up Universal Volume vodoodporna maskara za volumen odtenek Extra Black 13 ml
    Astra Make-up Universal Volume, 13 ml, maskare za ženske, Maskara Astra Make-up Universal Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: se ne razmaže ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima dolgotrajen učinek izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh