Jopice za ženske

 • Katalog
 • Lista
Ženske Jopice 98 izdelkov z 1 trgovin
 • Deha Deha FELPA CON CAPPUCCIO, pulover ž., črna
  93,99 €
  Deha Hooded Sweatshirt je daljši ženski pulover z nastavljivo kapuco. Pulover je izdelan iz mehkega elastičnega bombaža. Krojen je ravno, spodnji rob in rokava pa se zaključujejo s patentom. Na prednji strani ima velik dekorativni potisk. Moden pulover bo popestril vašo jesensko garderobo.
 • Under Armour Under Armour RIVAL FLEECE SPORTSTYLE GRAPHIC HOODIE, pulover ž.fit, bela
  34,99 € 49,99 €
  Under Armour Rival Fleece Sportstyle Graphic Hoodie je ženski flis s kapuco, namenjen je za športno in vsakodnevno uporabo. Izdelan je iz pretežno bombažnega materiala, ki odvaja znoj in se hitro suši. Za dobro zaščito ima pulover tudi prilagodljivo kapuco. Kroj omogoča neovirano gibanje. Pulover ima spredaj velik kengurujski žep in velik potisk blagovne znamke.
 • CMP CMP WOMAN JACKET FX HOOD HYBRID, pulover ž.poh, modra
  55,99 € 79,99 €
  CMP Woman Jacket Fix Hood Hybrid ženska pohodna jakna s kapuco se zapenja z zadrgo, ki ima na vrhu zaščito za brado ter dva stranska žepa. Prednji del jakne je krojen s funkcionalnim materialom, ki omogoča vrhunsko udobje. Kapuca ni snemljiva. Primerna je za pohodništvo, treking in druge vrste rekreacije na prostem.
 • Torstai Torstai AAVA, ženski pulover, vzorčasto
  55,99 € 79,99 €
  Torstai Aava je daljši ženski pulover za prosti čas. Izdelan je iz raztegljive bombažne mešanice. Pulover je oprijeto krojen in ima visok, podaljšan in nastavljiv puli ovratnik. Na prednjem delu ima dva priročna žepa. Rokava in spodnji del se zaključujejo s patentom za boljši oprijem.
 • Nike Nike W NSW ESSNTL FLC DRESS, pulover ž., roza
  59,99 €
  Nike Sportswear Essential Fleece Dress je edinstven kapucar, ki je podaljšan, tako da deluje tudi kot privlačna obleka za vsak dan. Izdelan je iz mehkega in udobnega materiala, širok kroj pa zagotavlja udobje in dobro počutje. Dolžina sega skoraj do kolen.
 • Energetics Energetics MAURA WMS, pulover ž.kr fit
  19,59 € 27,99 €
  Energetics Maura wms je sodoben ženski kapucar s kratimi rokavi. Odlikuje ga nekoliko bolj ohlapen kroj. Kapuca je opremljena z vrvico. Na strani pa je okrašen z grafičnim potiskom.
 • Superdry Superdry NINETIES CROP HOOD, pulover ž., rdeča
  69,99 €
  Superdry Nineties Crop Hood je ženski kapucar, ki je izdelan iz mehkega in prijetnega materiala, obenem pa ga odlikuje tudi udoben kroj, tako da je prava izbira za vsakodnevno rabo. Kapucar je stilskega in privlačnega izgleda s trendovskim grafičnim vzorcem.
 • adidas adidas W CORE FAV HDY, pulover ž., roza
  54,99 €
  adidas Linear Graphic Hoodie je sodoben ženski športni kapucar, ki je primeren za šport in prosti čas. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Oprmeljen je s kapuco in kengorujskim žepom. Po celotni površini je opremljen z napisi adidas.
 • Superdry Superdry PREMIUM GOODS SHIMMER AOP ENTRY HOOD, pulover ž., roza
  79,99 €
  Superdry Premium Goods Shimmer Aop Entry Hood je ženski kapucar, ki je izdelan iz mehkega in prijetnega materiala, obenem pa ga odlikuje tudi udoben kroj, tako da je prava izbira za vsakodnevno rabo. Kapucar je stilskega in privlačnega izgleda s trendovskim grafičnim vzorcem.
 • Nike Nike W ICON CLSH FLC PO HD, pulover ž.fit, črna
  64,99 €
  Nike Fleece Training Top je ženski športni pulover, izdelan iz mehke žametne tkanine. Ima visok ovratnik, ki je nastavljiv. Spodnji rob in manšete so iz metalnega lurexa. Material med vadbo odvaja vlago od telesa in omogoča dodatno udobje. Krojen je udobno in ima dva bočna žepa. Na prsih ima vtisnjen Nike Swoosh.
 • Nike Nike W NSW ESSNTL FNL PO FLC, pulover ž., rdeča
  49,99 €
  Nike Sportswear Essential Funnel-Neck Fleece Pullover Hoodie je ženski pulover s kapuco. Pulover ima kapuco na stoječem ovratniku. Znotraj ima pulover še dodatni podložen ovratnik za udobje in ohranjanje toplote. Reglan rokava in spodnji rob se končujejo s z rebrastim patentom. Na prednji strani ima velik potisk blagovne znamke. Pulover je izdelan iz mehke bombažne mešanice.
 • Superdry Superdry CORE SPORT OVERHEAD, pulover ž., roza
  59,99 €
  Superdry Core Sport Overhead je ženski kapucar, ki je izdelan iz mehkega in prijetnega materiala, obenem pa ga odlikuje tudi udoben kroj, tako da je prava izbira za vsakodnevno rabo. Kapucar je stilskega in privlačnega izgleda s trendovskim grafičnim vzorcem.
 • Converse Converse STAR CHEVRON EMB FZ HOODIE, pulover ž., rdeča
  59,99 €
  Converse Star Chevron EMB FZ Hoodie je ženski pulover s kapuco, ki je kot ustvarjen za številne športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Oprmeljen je s kapuco in okrašen z zaščitnim znakom znamke.
 • Nike Nike W NSW HOODIE BB OS SHINE, pulover ž., rdeča
  69,99 €
  Nike Pro Pullover Hoodie je ženski pulover, ki ima nastavljivo kapuco. Reglan rokava in spodnji rob se končujejo z rebrastim patentom. Na prednji strani ima velik potisk blagovne znamke. Izdelan je iz poliesterske tkanine, ki odvaja vlago in se hitro suši.
 • Converse Converse ALL STAR FLEECE PO HOODIE, pulover ž., črna
  59,99 €
  Converse All Star Fleece PO Hoodie je moški pulover s kapuco, ki je kot ustvarjen za številne športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Oprmeljen je s kapuco in okrašen z grafičnim potiskom.
 • Nike Nike W NSW AIR HOODIE BB, pulover ž., zelena
  64,99 €
  Nike Air Hoodie je ženski pulover s kapuco. Pulover ima kapuco na stoječem ovratniku. Znotraj ima pulover še dodatni podložen ovratnik za udobje in ohranjanje toplote. Reglan rokava in spodnji rob se končujejo z rebrastim patentom. Na prednji strani ima velik potisk blagovne znamke. Pulover je izdelan iz mehke bombažne mešanice.
 • adidas adidas W CORE FAV HDY, pulover ž., črna
  54,99 €
  adidas Linear Graphic Hoodie je sodoben ženski športni kapucar, ki je primeren za šport in prosti čas. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Oprmeljen je s kapuco in kengorujskim žepom. Po celotni površini je opremljen z napisi adidas.
 • Boxeur Boxeur ROUND NECK SWEATSHIRT, pulover ž.fit, črna
  49,99 €
  Boxeur Des Rues BXE-40022L je ženska majica z dolgimi rokavi, ki je primerna za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelana je iz rahlo raztegljivega naravnega materiala. Na sprednjem delu je okrašena z grafičnim potiskom. Zasnovana je v krajšem kroju.
 • Torstai Torstai MERRIT, pulover ž., modra
  89,99 €
  Torstai Merrit je ženska oprijeta obleka, ki ima visok nastavljiv ovratnik z vstavljeno vrvico. Na prednjem delu ima kengurujski žep, ki se zapira z dvema zadrgama. Spodnji rob sin rokava se končujejo s patentom. Obleka je oprijeto krojena, kar poudarja žensko postavo. Na levem rokavu ima usnjen logotip blagovne znamke. Izdelana je iz mehke bombažne mešanice in je udobna popestritev za aktivni prosti čas.
 • Boxeur Boxeur LACE SLEEVE ROUND NECK SWEATSHIRT, pulover ž.fit, roza
  54,99 €
  Boxeur Des Rues BXE-40026L je ženska majica z dolgimi rokavi, ki je primerna za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelana je iz rahlo raztegljivega naravnega materiala. Na sprednjem delu je okrašena z grafičnim potiskom. Zasnovana je v krajšem kroju.
 • Boxeur Boxeur FRONT KIMONO HIGH NECK SWEATSHIRT, pulover ž.fit, črna
  54,99 €
  Boxeur Des Rues BXE-40020L je ženska majica z dolgimi rokavi, ki je primerna za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelana je iz rahlo raztegljivega naravnega materiala. Na sprednjem delu je okrašena z grafičnim potiskom. Zasnovana je v krajšem kroju z razmeroma zaprtim ovratnikom.
 • Boxeur Boxeur FRONT KIMONO HIGH NECK SWEATSHIRT, pulover ž.fit, siva
  54,99 €
  Boxeur Des Rues BXE-40020L je ženska majica z dolgimi rokavi, ki je primerna za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelana je iz rahlo raztegljivega naravnega materiala. Na sprednjem delu je okrašena z grafičnim potiskom. Zasnovana je v krajšem kroju z razmeroma zaprtim ovratnikom.
 • Puma Puma PUMA FABRIC BLOCK OVERSIZED HOODY, pulover ž., črna
  35,00 € 69,99 €
  Puma Fabric Block Oversized Hoody je ženski pulover za aktivni prosti čas. Odlikuje ga sproščen udoben kroj. Pulover ima nastavljivo kapuco z bombažnimi patenti na rokavih in s Puma logotipom. Dodano vrednost mu daje material - prijeten žameten flis.
 • Superdry Superdry RETRO HOOD, pulover ž., modra
  69,99 €
  Superdry Retro Hood je ženski kapucar, ki je izdelan iz mehkega in prijetnega materiala, obenem pa ga odlikuje tudi udoben kroj, tako da je prava izbira za vsakodnevno rabo. Kapucar je stilskega in privlačnega izgleda s trendovskim grafičnim vzorcem.
 • Deha Deha FELPA CON CAPPUCCIO, pulover ž., bela
  75,99 €
  Deha Hooded Sweatshirt je ženski pulover s kapuco. Pulover je izdelan iz mehkega elastičnega bombaža. Krojen je ravno, spodnji rob in rokava pa se zaključujejo s patentom. Na prednji strani ima velik dekorativni potisk, zunanji rob rokavov pa ima okrasni trak z logotipom Deha. Moden pulover bo popestril vašo jesensko garderobo.
 • Nike Nike W NSW HOODIE BB OS SHINE, pulover ž., bela
  69,99 €
  Nike Pro Pullover Hoodie je ženski pulover, ki ima nastavljivo kapuco. Reglan rokava in spodnji rob se končujejo z rebrastim patentom. Na prednji strani ima velik potisk blagovne znamke. Izdelan je iz poliesterske tkanine, ki odvaja vlago in se hitro suši.
 • Icepeak Icepeak CHUNKY, pulover ž.kap.smu, roza
  59,99 €
  Icepeak Chunky je privlačen ženski pulover s kapuco, za prosti čas. Nastavljiva kapuco nudi zaščito proti mrazu in vetru. Spodnji rob in rokava se končujejo z rebrastim patentom. Kapuca in ramenski del sta potiskana z grafičnim vzorcem. Pulover je izdelan iz mešanice bombaža in poliestra.
 • Deha Deha FELPA CON CAPPUCCIO, pulover ž., črna
  112,99 €
  Deha Hooded Sweatshirt je daljši ženski pulover z nastavljivo kapuco. Pulover je izdelan iz mehkega elastičnega bombaža. Krojen je ravno, spodnji rob in rokava pa se zaključujejo z širokim patentnim robom. Ob strani ima dva priročna bočna žepa. Posebnost oblačil Deha je, da so barvana, ko je oblačilo že izdelano.
 • Nike Nike W NSW ESSNTL FLC DRESS, pulover ž., črna
  59,99 €
  Nike Sportswear Essential Fleece Dress je edinstven kapucar, ki je podaljšan, tako da deluje tudi kot privlačna obleka za vsak dan. Izdelan je iz mehkega in udobnega materiala, širok kroj pa zagotavlja udobje in dobro počutje. Dolžina sega skoraj do kolen.
 • CMP CMP WOMAN SWEAT FIX HOOD, pulover ž.poh, modra
  69,99 €
  CMP Woman Sweat fix Hood je ženska jopa, odlična tako za smučanje, kot za pohodništvo, raziskovanje gora ali sprehod po mestu na hladen zimski večer. Raztegljivo blago omogoča svobodno gibanje, fiksna kapuca pa nudi dodatno zaščito. Oblačilo se izjemno lepo prilega telesu.
 • Reebok Reebok WOR MYT OVERSIZED C, pulover ž.fit, bela
  59,99 €
  Reebok Meet You There Oversize Cover-Up je ženski kapucar, ki je primeren za številne športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz mehke tkanine, ki zagotavlja udobje in toploto. Opremljen je s kapuco, kengorujskim žepom in zadrgo, ki sega do prsnega koša.
 • Nike Nike W NK DRY FLC GET FIT HD STR NT, pulover ž.fit, črna
  59,99 €
  Nike Dri-FIT Get Fit Fleece Training Hoodie je ženski topel kapucar, ki je kot nalašč za zimske treninge zunaj. Material je mehak, topel in lahek, obenem pa ima tehnologijo Dri-FIT, ki odvaja vlago od telesa in tako omogoča suho in sproščeno vadbo. Poleg tega material zadržuje toploto telesa, tako da trening v hladnih razmerah ni več izziv.
 • adidas adidas W E LIN OH HD, pulover ž., rdeča
  44,99 €
  adidas Essentials Linear Pullover Hoodie je klasični ženski pulover s kapuco. Izdelan je iz mešanice naravnega in umetnega materiala. Opremljen je s kapuco. Na sprednji strani je okrašen z napisom adidas.
 • adidas adidas W CORE FAV HDY, pulover ž., vzorčasto
  54,99 €
  adidas Linear Graphic Hoodie je sodoben ženski športni kapucar, ki je primeren za šport in prosti čas. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Oprmeljen je s kapuco in kengorujskim žepom. Po celotni površini je opremljen z napisi adidas.
 • adidas adidas W MH BOS OH HD, pulover ž., zelena
  59,99 €
  adidas Must Haves Badge of Sport Hoodie je ženski kapucar, ki je primeren za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Zasnovan je v nekoliko daljšem kroju. Opremljen je s kapuco in dvema stranskima žepoma. Na sprednji strani je okrašen z zaščitnim znakomi adidas.
 • adidas adidas W MH BOS OH HD, pulover ž., roza
  59,99 €
  adidas Must Haves Badge of Sport Hoodie je ženski kapucar, ki je primeren za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Zasnovan je v nekoliko daljšem kroju. Opremljen je s kapuco in dvema stranskima žepoma. Na sprednji strani je okrašen z zaščitnim znakomi adidas.
 • Pro Touch Pro Touch RUMBA WMS, pulover, črna
  34,79 € 57,99 €
  Pro Touch Rumba wms je sodoben ženski tekaški pulover. Izdelan je iz materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Poleg tega je zasnovan v ataktivnem minimalističnem kroju z nekoliko višjim in enojno preklanim ovratnikom. Opremljen je z žepom na hrbtni strani in odsevnimi detajli.
 • Pro Touch Pro Touch RUMBA WMS, pulover
  34,79 € 57,99 €
  Pro Touch Rumba wms je sodoben ženski tekaški pulover. Izdelan je iz materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Poleg tega je zasnovan v ataktivnem minimalističnem kroju z nekoliko višjim in enojno preklanim ovratnikom. Opremljen je z žepom na hrbtni strani in odsevnimi detajli.
 • Pro Touch Pro Touch RUMBA WMS, pulover
  34,79 € 57,99 €
  Pro Touch Rumba wms je sodoben ženski tekaški pulover. Izdelan je iz materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Poleg tega je zasnovan v ataktivnem minimalističnem kroju z nekoliko višjim in enojno preklanim ovratnikom. Opremljen je z žepom na hrbtni strani in odsevnimi detajli.
 • Energetics Energetics MARINA 2 WMS, pulover ž.fit
  24,99 €
  Energetics Marina 2 wms je klasična ženska majica z dolgimi rokavi, ki je kot ustvarjena za različne športne in prostočasne aktivnosti. Zasnovana je v nekoliko krajšem in hkrati udobnem kroju z nekoliko bolj odprtim okroglim ovratnikom. Izdelana je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Na rokavu je okrašena z grafičnim potiskom.
 • Energetics Energetics MARINA 2 WMS, pulover ž.fit
  24,99 €
  Energetics Marina 2 wms je klasična ženska majica z dolgimi rokavi, ki je kot ustvarjena za različne športne in prostočasne aktivnosti. Zasnovana je v nekoliko krajšem in hkrati udobnem kroju z nekoliko bolj odprtim okroglim ovratnikom. Izdelana je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Na rokavu je okrašena z grafičnim potiskom.
 • Energetics Energetics LORA 2 WMS, pulover ž.fit, siva
  27,99 €
  Energetics Lora 2 wms je ženski športni pulover ki je kot ustvarjen za različne aktivnosti. Zasovan je v izrazito kratkem kroju, ki deluje izjemno moderno. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Okrašen je z grafičnim potiskom.
 • Energetics Energetics LORA 2 WMS, pulover ž.fit
  27,99 €
  Energetics Lora 2 wms je ženski športni pulover ki je kot ustvarjen za različne aktivnosti. Zasovan je v izrazito kratkem kroju, ki deluje izjemno moderno. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Okrašen je z grafičnim potiskom.
 • Energetics Energetics BORA WMS, pulover ž.fit
  24,49 € 34,99 €
  Energetics Bora wms je sodoben ženski kapucar, ki je kot ustvarjen tako za športne kot tudi za prostočasne aktivnosti. Zasnovan je v podaljšanem kroju, ki zagotavlja udobje in toploto. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Opremljen je s kapuco, dvema kengorujskima žepoma in vrvico na pasu. Na prsnem delu je okrašen z napisom Energetics.
 • Energetics Energetics BORA WMS, pulover ž.fit, črna
  24,49 € 34,99 €
  Energetics Bora wms je sodoben ženski kapucar, ki je kot ustvarjen tako za športne kot tudi za prostočasne aktivnosti. Zasnovan je v podaljšanem kroju, ki zagotavlja udobje in toploto. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Opremljen je s kapuco, dvema kengorujskima žepoma in vrvico na pasu. Na prsnem delu je okrašen z napisom Energetics.
 • Under Armour Under Armour RIVAL FLEECE SPORTSTYLE GRAPHIC HOODIE, pulover ž.fit, vijolična
  34,99 € 49,99 €
  Under Armour Rival Fleece Sportstyle Graphic Hoodie je ženski flis s kapuco, namenjen je za športno in vsakodnevno uporabo. Izdelan je iz pretežno bombažnega materiala, ki odvaja znoj in se hitro suši. Za dobro zaščito ima pulover tudi prilagodljivo kapuco. Kroj omogoča neovirano gibanje. Pulover ima spredaj velik kengurujski žep in velik potisk blagovne znamke.
 • Energetics Energetics LOLITA WMS, pulover ž.fit
  29,99 €
  Energetics Lolita wms je ženski športni kapucar ki je kot ustvarjen za različne aktivnosti. Zasovan je v nekoliko krajšem kroju, ki deluje izjemno moderno. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Oprmeljen je s kapuco in vrvico.
 • Energetics Energetics AMALIA WMS, pulover ž.fit
  29,99 €
  Energetics Adriana wms je sodoben ženski kapucar, ki je kot ustvarjen tako za športne kot tudi za prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Opremljen je s kapuco, dvema kengorujskima žepoma in vrvico na pasu. Na prsnem delu je okrašen z napisom Energetics.
 • Energetics Energetics AMALIA WMS, pulover ž.fit
  29,99 €
  Energetics Adriana wms je sodoben ženski kapucar, ki je kot ustvarjen tako za športne kot tudi za prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Opremljen je s kapuco, dvema kengorujskima žepoma in vrvico na pasu. Na prsnem delu je okrašen z napisom Energetics.
 • Energetics Energetics LOLITA WMS, pulover ž.fit
  29,99 €
  Energetics Lolita wms je ženski športni kapucar ki je kot ustvarjen za različne aktivnosti. Zasovan je v nekoliko krajšem kroju, ki deluje izjemno moderno. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Oprmeljen je s kapuco in vrvico.
 • adidas adidas W E LIN OHHD FL, pulover ž., črna
  44,99 €
  adidas Essentials Linear Pullover Hoodie je klasični ženski pulover s kapuco. Izdelan je iz mešanice naravnega in umetnega materiala. Opremljen je s kapuco. Na sprednji strani je okrašen z napisom adidas.
 • Pro Touch Pro Touch WANDA WMS, pulover, črna
  34,99 €
  Pro Touch Wanda wms je sodoben ženski tekaški kapucar. Zasnovan je v nekoliko krajšem modnem kroju. Izdelan je iz materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Opremljen je z nekoliko daljšimi rokavi z odprtinami za palce. Na hrbtu pa je okrašen z odsevnimi detajli.
 • Under Armour Under Armour RIVAL FLEECE SPORTSTYLE GRAPHIC HOODIE, pulover ž.fit, roza
  34,99 € 49,99 €
  Under Armour Rival Fleece Sportstyle Graphic Hoodie je ženski flis s kapuco, namenjen je za športno in vsakodnevno uporabo. Izdelan je iz pretežno bombažnega materiala, ki odvaja znoj in se hitro suši. Za dobro zaščito ima pulover tudi prilagodljivo kapuco. Kroj omogoča neovirano gibanje. Pulover ima spredaj velik kengurujski žep in velik potisk blagovne znamke.
 • Under Armour Under Armour RIVAL FLEECE LC LOGO HOODIE NOVELTY, pulover ž.fit, roza
  54,99 €
  Under Armour Rival Fleece LC Logo Hoodie Novelty je ženski izjemno lahek flis s kapuco, namenjen je za športno in vsakodnevno uporabo. Izdelan je iz pretežno bombažnega materiala, ki odvaja znoj in se hitro suši. Pulover ima prilagodljivo kapuco, kar nudi boljšo zaščito. Kroj omogoča neovirano gibanje. Pulover ima spredaj velik kengurujski žep.
 • Energetics Energetics AMALIA WMS, pulover ž.fit
  29,99 €
  Energetics Adriana wms je sodoben ženski kapucar, ki je kot ustvarjen tako za športne kot tudi za prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Opremljen je s kapuco, dvema kengorujskima žepoma in vrvico na pasu. Na prsnem delu je okrašen z napisom Energetics.
 • Puma Puma MODERN SPORT HOODY, pulover ž.kap., roza
  49,99 €
  Puma Modern Sport Hoodie je udobno krojena ženska jopa s kapuco. Na prsih ima jopa velik potisk ,Puma'. Rokava in spodnji rob sta zaključena s patentnim robom, ki omogoča boljši oprijem. Jopa je izdelana iz trpežne poliesterske mešanice.
 • Pro Touch Pro Touch CALA WMS, pulover
  34,99 €
  Ženski športni pulover Pro Touch Cala je odličen zgornji sloj za tek v hladnejših dneh. Ima visok ovratnik in kapuco. Material je zelo udoben, šivi pa ploski, blago tudi odvaja odvečno vlago (znoj) stran od telesa. Pulover omogoča neomejeno gibanje zgornjega dela telesa, hkrati pa nudi zanesljivo pokritost in toploto. Reflektivni detajli poskrbijo še za večjo varnost ponoči ali sicer pri slabši vidljivosti.
 • Puma Puma MODERN SPORT HOODY, pulover ž.kap., bela
  49,99 €
  Puma Modern Sport Hoodie je udobno krojena ženska jopa s kapuco. Na prsih ima jopa velik potisk ,Puma'. Rokava in spodnji rob sta zaključena s patentnim robom, ki omogoča boljši oprijem. Jopa je izdelana iz trpežne poliesterske mešanice.
 • Puma Puma CLASSICS LOGO HOODY, pulover ž.kap., črna
  54,99 €
  Puma Classics Logo Hoody je udobno krojen ženski pulover s kapuco. Kapuca ima v robu nastavljivo vrvico. Na prsih ima pulover velik potisk Puma. Rokava sta zaključena s patentnim robom, na prednji strani pa ima pulover praktičen kengurujski žep. Pulover je izdelan iz trpežne bombažne mešanice.
 • Puma Puma EVOSTRIPE FZ HOODY, pulover ž., modra
  69,99 €
  Puma Evostripe FZ Hoody je ženska jopa s kapuco izdelana iz funkcionalnega materiala s posebno tehnologijo, ki omogoča med telesno aktivnostjo odvajanje vlage od tkanine in ohranja suho kožo. Zapira se z zadrgo in zgoraj preide v nastavljivo kapuco. Na obeh rokavih ima panelne vstavke za lažje gibanje. V stranskih šivih ima dva praktična žepa na zadrgo za shranjevanje drobnih predmetov.
 • Puma Puma CLASSICS LOGO HOODY, pulover ž.kap., roza
  54,99 €
  Puma Classics Logo Hoody je udobno krojen ženski pulover s kapuco. Kapuca ima v robu nastavljivo vrvico. Na prsih ima pulover velik potisk Puma. Rokava sta zaključena s patentnim robom, na prednji strani pa ima pulover praktičen kengurujski žep. Pulover je izdelan iz trpežne bombažne mešanice.
 • Nike Nike W NSW HRTG HOODIE SB, pulover ž., bela
  54,99 €
  Nike Pro Pullover Hoodie je ženski pulover z nastavljivo kapuco. Izdelan je iz materiala, ki odvaja vlago od telesa in omogoča, da med vadbo ostanete suhi. Reglan rokava in spodnji rob se končujejo z rebrastim patentom. Na prednji strani ima velik potisk blagovne znamke in kengurujski žep. Pulover je izdelan iz mehke bombažne mešanice.
 • Nike Nike W NSW ESSNTL FNL PO FLC, pulover ž., črna
  49,99 €
  Nike Sportswear Essential Funnel-Neck Fleece Pullover Hoodie je ženski pulover s kapuco. Pulover ima kapuco na stoječem ovratniku. Znotraj ima pulover še dodatni podložen ovratnik za udobje in ohranjanje toplote. Reglan rokava in spodnji rob se končujejo s z rebrastim patentom. Na prednji strani ima velik potisk blagovne znamke. Pulover je izdelan iz mehke bombažne mešanice.
 • Reebok Reebok WOR MYT TERRY OTH, pulover ž.fit, siva
  38,49 € 54,99 €
  Reebok Meet You There Terry Over-the-Head Hoodie je sodoben ženski kapucar s kratkimi rokavi. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnga in umetnega materiala. Opremljen je z doprsno zadrgo, kapuco in kengorujskimi žepi.
 • Under Armour Under Armour UA FEATHERWEIGHT FLEECE HOODY, pulover ž.fit, siva
  41,99 € 59,99 €
  Under Armour Featherweight Fleece Hoodie je sodoben ženski kapucar, ki je primeren tako za športne kot tudi za različne prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Opremljen je s kapuco in kengorujskimi žepi.
 • Energetics Energetics HAKIMA WMS, pulover ž.fit, roza
  19,59 € 27,99 €
  Energetics Hakima wms je vsestransko uporaben ženski kapucar. Primeren je za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz rahlo raztegljivega naravnega materiala. Opremljen je s kapuco, zadrgo in dvema kengorujskima žepoma.
 • Icepeak Icepeak EDNA, ženski pulover, roza
  34,99 € 49,99 €
  Icepeak Edna je funkcionalen ženski kapucar, ki prepriča z udobjem. Kroj je širši, material pa mehak in raztegljiv, tako da je gibljivost nemotena. Kapucar ima spredaj žepe in nastavljivo kapuco.
 • Energetics Energetics MAURA WMS, pulover ž.kr fit, črna
  19,59 € 27,99 €
  Energetics Maura wms je sodoben ženski kapucar s kratimi rokavi. Odlikuje ga nekoliko bolj ohlapen kroj. Kapuca je opremljena z vrvico. Na strani pa je okrašen z grafičnim potiskom.
 • CMP CMP WOMAN JACKET FIX HOOD, pulover ž.poh, rdeča
  41,99 € 59,99 €
  CMP Woman Jacket Fix Hood tkana ženska pohodna jopa nudi veliko toplote in izjemno mehak občutek. Jopa je poletno lahka (220 g) z zadrgo po celem sprednjem delu, kar omogoča hitro in enostavno oblačenje in slačenje. Narejena je iz tkanega blaga in zato zelo udobna, krasi pa jo tudi lepa kapuca in ženski kroj, ki se odlično prilega vsaki ženski postavi.
 • Roxy Roxy SECRET SANDS, ženski pulover, oranžna
  34,99 € 49,99 €
  Roxy Secret Sands je ženski pulover z nastavljivo kapuco. Izdelan je iz mešane bombažne tkanine. Na prednjem delu ima priročen kengurujski žep. Pulover ima rokava in spodnji rob zaključene s patentom. Pulover je mehak in udobno krojen. Na prednji strani ima velik potisk Roxy.
 • CMP CMP WOMAN FIX HOOD SWEAT, pulover ž.poh, siva
  41,99 € 59,99 €
  CMP Woman Fix Hood Sweat je ženski pohodni pulover s kapuco. Pulover je v modnih barvah z drobnim potiskom, spodnji del in rokava pa so zaključeni z ozkim patentom. Pulover je prijeten vsakdanji kos oblačila za rekreacijo ali udobje doma.
 • CMP CMP WOMAN JACKET FIX HOOD, pulover ž.poh, modra
  41,99 € 59,99 €
  CMP Woman Jacket Fix Hood tkana ženska pohodna jopa nudi veliko toplote in izjemno mehak občutek. Jopa je poletno lahka (220 g) z zadrgo po celem sprednjem delu, kar omogoča hitro in enostavno oblačenje in slačenje. Narejena je iz tkanega blaga in zato zelo udobna, krasi pa jo tudi lepa kapuca in ženski kroj, ki se odlično prilega vsaki ženski postavi.
 • Reebok Reebok WOR MYT SLEEVELESS HOODIE, pulover ž.kr fit, siva
  45,49 € 64,99 €
  Reebok Meet You There Sleeveless Hoodie je sodoben ženski kapucar brez rokavov. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnga in umetnega materiala. Opremljen je z doprsno zadrgo, kapuco in kengorujskimi žepi.
 • Salewa Salewa PUEZ MELANGE DRY W HDY, pulover ž.poh, roza
  41,99 € 59,99 €
  Salewa Puez Melange Dry W Hdy je ženski kapucar, ki je kot nalašč za pohodništvo in druge aktivnosti v naravi. Kapucar je izdelan iz lahkega in zračnega materiala, ki odvaja vlago od telesa, poleg tega pa je raztegljiv in tako izjemno udoben.
 • Under Armour Under Armour UA COTTON FLEECE SPORTSTYLE LOGO HOODIE, pulover ž.fit, črna
  38,49 € 54,99 €
  Ženski športni pulover Under Armour Cotton Fleece Logo Hood je iz izjemno mehkega flisa, s prijetno notranjostjo, ki dobro ogreje. Za še več udobja ima tudi kapuco. Pulover je enobarven in ima spredaj potisk z logotipom znamke. Konstrukcija zagotavlja prožnost v štiri smeri in s tem odlično mobilnost pri raznolikih aktivnosti. Zelo vsestranski in praktični kos, ki ga boste pogosto in zelo rade nosile.
 • Puma Puma PUMA MODERN SPORTS HOODY, ženski pulover, zelena
  38,49 € 54,99 €
  Puma Modern Sports Hoody je sodoben ženski pulover s kapuco. Je kot ustvarjen za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Zasnovan je v izrazito kratkem kroju. Na sprednji strani je okrašen z grafičnim potiskom Puma.
 • Deha Deha FELPA CON CAPPUCCIO, ženski pulover, bela
  55,99 € 79,99 €
  Deha Hooded Sweatshirt je lahek pulover s nastavljivo kapuco. Široki 3+4 reglan rokavi in kengurujski žep spredaj se zaključujejo s aktualnim nezaključenim robom. Spodnji rob puloverja ima nastvljivo vrvico. Pulover je izdelan iz čistega bombaža.
 • Puma Puma PUMA MODERN SPORTS HOODY, ženski pulover, bela
  38,49 € 54,99 €
  Puma Modern Sports Hoody je sodoben ženski pulover s kapuco. Je kot ustvarjen za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Zasnovan je v izrazito kratkem kroju. Na sprednji strani je okrašen z grafičnim potiskom Puma.
 • Puma Puma PUMA FEEL IT COVER UP, pulover ž.fit, zelena
  41,99 € 59,99 €
  Puma Feel It Cover Up je ženski kapucar sodobnega širokega kroja. Primeren je tako za športne kot za prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Oprmeljen je s kapuco, doprsno zadrgo in trakovi.
 • Nike Nike W NSW HOODIE CROP ANML, ženski pulover, bela
  34,99 € 49,99 €
  Nike Sportswear Women's Cropped Hoodie je ženski kapucar, ki za odlikuje izjemno udobje mehkega materiala, obenem pa navduši z živalskim vzorcem. Kroj je modno skrajšan in obenem podaljšan na hrbtnem delu. Odlična izbira za vadbo ali prosti čas.
 • Energetics Energetics MANTAS 4 WMS, pulover ž.fit, črna
  24,49 € 34,99 €
  Energetics Mantas 4 wms je sodoben ženski športni pulover s kaupco. Izdelan je iz tanjše mešanice naravnega in umetnega materiala, ki je nekoliko raztegljiv. Primeren je za športne ter prostočasne aktivnosti.
 • Energetics Energetics MANTAS 4 WMS, pulover ž.fit, siva
  24,49 € 34,99 €
  Energetics Mantas 4 wms je sodoben ženski športni pulover s kaupco. Izdelan je iz tanjše mešanice naravnega in umetnega materiala, ki je nekoliko raztegljiv. Primeren je za športne ter prostočasne aktivnosti.
 • Energetics Energetics HAKIMA WMS, pulover ž.fit
  19,59 € 27,99 €
  Energetics Hakima wms je vsestransko uporaben ženski kapucar. Primeren je za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz rahlo raztegljivega naravnega materiala. Opremljen je s kapuco, zadrgo in dvema kengorujskima žepoma.
 • Nike Nike W NSW HOODIE CROP ANML, ženski pulover, črna
  34,99 € 49,99 €
  Nike Sportswear Women's Cropped Hoodie je ženski kapucar, ki za odlikuje izjemno udobje mehkega materiala, obenem pa navduši z živalskim vzorcem. Kroj je modno skrajšan in obenem podaljšan na hrbtnem delu. Odlična izbira za vadbo ali prosti čas.
 • Reebok Reebok WOR THERMOWARM MEL COWL, pulover ž.fit, črna
  32,99 € 54,99 €
  Reebok Wor Thermowarm Mel Cowl je ženski pulover za vadbo in prosti čas. Thermowarm tehnologija vam pomaga zadržati optimalno toploto in suhost telesa.
 • Reebok Reebok CY3601, pulover ž.fit, bež
  32,99 € 54,99 €
  Reebok EL Marble Cowl Neck je ženski pulover, ki prepriča z udobno teksturo in mehkim materialom ter seveda trendovskim stilom. Ovratnik je povišan in ima vrvico, kar omogoča nastavljivo širino, poleg tega pa ima pulover neobdelane robove za trendovski stil. Za toploto poskrbijo žepi spredaj, za udobje pa sproščen kroj.
 • Russell Athletic Russell Athletic PULL OVER LOGO HOODY, pulover ž., rjava
  25,00 € 49,99 €
  Russell Athletic Pull Over Hoodie je ženski pulover z nastavljivo kapuco. Izdelan je iz mešane bombažne tkanine. Na prednji strani ima kengurujski žep in vtisnjen zaščitni znak Russell Athletic. Spodnji del puloverja in rokava so zaključeni s patentom. Pulover je prijeten vsakdanji kos oblačila za rekreacijo ali udobje doma.
 • Under Armour Under Armour STORM IRIDESCENT WOVEN FZ GRAPHIC, pulover ž.fit, črna
  45,49 € 64,99 €
  Ženski pulover Under Armour Iridescent Woven FZ Graphic je modernega športnega dizajna in primeren za raznolike fizične aktivnossti. UA Storm tehnologija odbija vodo in pri tem ne žrtvuje odlične zračnost. Pleteni material je zelo lahkoten, poskrbi za izjemno udobje in visoko vzdržljivost. Pulover ima za boljšo zaščito kapuco, ob strani pa odprta žepa. Široki, elastični rokavi s patentom zagotavljajo odlično zaščito in prleganje. Kroj je zadaj presekan.
 • Puma Puma PUMA CLASSICS LOGO T7 HOODY, pulover ž., rdeča
  30,00 € 59,99 €
  Puma Classics Logo T7 Hoody je udobno krojen ženski pulover s kapuco. Kapuca ima v robu nastavljivo vrvico. Na prsih ima pulover velik gumiran potisk Puma. Rokava sta zaključena s patentnim robom. Pulover je izdelan iz trpežne bombažne mešanice.
 • Energetics Energetics MALUCA WMS, pulover ž.fit, siva
  27,99 €
  Energetics Maluca wms je klasična ženska majica z dolgimi rokavi, ki je kot ustvarjena za različne športne in prostočasne aktivnosti. Zasnovana je v nekoliko krajšem in hkrati udobnem kroju z nekoliko bolj odprtim okroglim ovratnikom. Izdelana je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala.
 • Under Armour Under Armour RIVAL FLEECE SPORTSTYLE GRAPHIC HOODIE, pulover ž.fit, črna
  34,99 € 49,99 €
  Under Armour Rival Fleece Sportstyle Graphic Hoodie je ženski flis s kapuco, namenjen je za športno in vsakodnevno uporabo. Izdelan je iz pretežno bombažnega materiala, ki odvaja znoj in se hitro suši. Za dobro zaščito ima pulover tudi prilagodljivo kapuco. Kroj omogoča neovirano gibanje. Pulover ima spredaj velik kengurujski žep in velik potisk blagovne znamke.
 • Pro Touch Pro Touch CALA WMS, pulover, roza
  34,99 €
  Ženski športni pulover Pro Touch Cala je odličen zgornji sloj za tek v hladnejših dneh. Ima visok ovratnik in kapuco. Material je zelo udoben, šivi pa ploski, blago tudi odvaja odvečno vlago (znoj) stran od telesa. Pulover omogoča neomejeno gibanje zgornjega dela telesa, hkrati pa nudi zanesljivo pokritost in toploto. Reflektivni detajli poskrbijo še za večjo varnost ponoči ali sicer pri slabši vidljivosti.
 • Pro Touch Pro Touch CALA WMS, pulover, črna
  34,99 €
  Ženski športni pulover Pro Touch Cala je odličen zgornji sloj za tek v hladnejših dneh. Ima visok ovratnik in kapuco. Material je zelo udoben, šivi pa ploski, blago tudi odvaja odvečno vlago (znoj) stran od telesa. Pulover omogoča neomejeno gibanje zgornjega dela telesa, hkrati pa nudi zanesljivo pokritost in toploto. Reflektivni detajli poskrbijo še za večjo varnost ponoči ali sicer pri slabši vidljivosti.
 • Under Armour Under Armour RIVAL FLEECE GRAPHIC HOODIE NOVELTY, pulover ž.fit, črna
  49,99 €
  Under Armour Rival Fleece Graphic Logo Hoodie Novelty je ženski izjemno lahek flis s kapuco, namenjen je za športno in vsakodnevno uporabo. Izdelan je iz pretežno bombažnega materiala, ki odvaja znoj in se hitro suši. Pulover ima prilagodljivo kapuco, kar nudi boljšo zaščito. Kroj omogoča neovirano gibanje. Pulover ima spredaj velik kengurujski žep.
 • Puma Puma EVOSTRIPE FZ HOODY, pulover ž., črna
  69,99 €
  Puma Evostripe FZ Hoody je ženska jopa s kapuco izdelana iz funkcionalnega materiala s posebno tehnologijo, ki omogoča med telesno aktivnostjo odvajanje vlage od tkanine in ohranja suho kožo. Zapira se z zadrgo in zgoraj preide v nastavljivo kapuco. Na obeh rokavih ima panelne vstavke za lažje gibanje. V stranskih šivih ima dva praktična žepa na zadrgo za shranjevanje drobnih predmetov.
 • Puma Puma CLASSICS T7 TRACK JKT, FT, pulover ž.kap., roza
  59,99 €
  Puma Classics Track Jkt je ženska jopa z visokim ovratnikom. Jopa je izdelana iz funkcionalnega materiala, ki omogoča odvajanje vlage od tkanine in ohranja suho kožo. Zapira se z zadrgo, v stranskih šivih pa ima dva praktična žepa za shranjevanje drobnih predmetov. Spodnji rob jope in rokava se končujejo s pantentom za boljši oprijem.
 • Salewa Salewa REFLECTION DRY W HDY, pulover ž.poh, siva
  55,99 € 79,99 €
  Salewa Reflection Dry W Hdy je ženski kapucar, ki je kot nalašč za pohodništvo in druge aktivnosti v naravi. Kapucar je izdelan iz lahkega in zračnega materiala, ki odvaja vlago od telesa, poleg tega pa je raztegljiv in tako izjemno udoben.
 • CMP CMP WOMAN JACKET FIX HOOD HYBRID, pulover ž.poh, modra
  55,99 € 79,99 €
  CMP Woman Jacket Fix Hood Hybrid tkana ženska pohodna jakna nudi veliko toplote in izjemno mehak občutek. Jakna je po sprednjem delu izdelana iz kombinacije materialov in z zadrgo, ki omogoča hitro in enostavno oblačenje in slačenje. Narejena je iz tkanega blaga in zato zelo udobna, krasi pa jo tudi lepa kapuca in ženski kroj, ki se odlično prilega vsaki ženski postavi.
Jopice za ženske - Jopice in pletene jopice se nosijo v hladnejših mesecih, pozimi in zgodaj spomladi ali pozno jeseni. Spominjajo nas na ugodje in toplino. Ženske se včasih pritožujejo, da je pozimi težko izgledati trendi ali pokazati svoj modni stil, ker so vsa oblačila debela in široka, najpomembneje je, da je toplo. Toda jopica in pletena jopica sta odlična oblačila, ki lahko spremenita vse predsodke. Jopice in pletene jopice so dostopne v velikem številu vrst, dizajnov, modelov, barv in materialov. Zagotovo lahko najdete tosto po svojem okusu. Obstajajo številni zanimivi vzorci in barve, različni dodatki in aplikacije kot so čipka, bleščeča stekelca, krzna, printi, nalepke, pletiva in ostalo. Pri izbiri pletene jopice in jopice je najpomembnejši material. Material mora biti mehek in topel. Velik problem pri dobrem delu pletenih jopic je ta, da znajo iritirati golo kožo. Čeprav je material dober in naraven, kot je volna, ne bo iritiral občutljivo kožo in povzročal neprijeten občutek. Temu problemu se lahko izognete na dva načina. Lahko izbirate mehkejše materiale, ki ne iritirajo kožo, izpod pletene jopice lahko nosite ozko majico na dolge rokave ali srajco. Kombiniranje srajce in jopice je zelo trendi in lahko se nosi za različne prilike, tako da če še niste, poskusite tudi takšno kombinacijo. Jopice in pletene jopice so lahko krajše in daljše kot so tunike. Odvisno od dolžine lahko jih nosite na hlače in krila z visokim pasom, na kavbojke ali pajkice. Jopice nas lahko vizualno naredijo večje in širše, zato pazite pri izbiri prvega modela za svoj tip postave.
Vrh