Največja modna platforma v Sloveniji

PROTEST oblačila za ženske

248
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Enodelne kopalke Protest črna barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Dvodelne kopalke Protest rjava barva
    - Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Protest kopalke zelena barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.
  • Protest kopalke zelena barva
    - Nastavljiv ramenski trak, ki ga ni mogoče odstraniti.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Obleka za na plažo Protest zelena barva
    - Ohlapen kroj.- Kratek rokav.- V izrez.- Vrvice v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 85/97 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Protest ženski, rjava barva
    - Raven kroj.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Razširjena hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Protest kolesarski top črna barva
    - Dolžina: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.- Širina pod pazduhami: 34 cm.
  • Dvodelne kopalke Protest črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Kopalke Protest črna barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Nenastavljive, odstranljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Kolesarske kratke hlače Protest Prtelbe črna barva
    - Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Srednji pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- V mednožje je vgrajen klin z mehkim blažilnim oblazinjenjem, ki preprečuje bolečine med dolgotrajno dejavnostjo.- Silikonski elementi na notranji strani spodnjega dela nog, ki preprečujejo kotaljenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni element poveča vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtcashew turkizna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz pletenine, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dolžina spredaj: 56 cm.- Dolžina zadaj: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtchestnut
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dolžina spredaj: 55 cm.- Dolžina zadaj: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtpiva črna barva
    - Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dolžina: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtcacao mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Uporaba raztopine za 2-smerno raztezanje zagotavlja materialu prožnost in raztegljivost v dveh smereh.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina spredaj: 55 cm.- Dolžina zadaj: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtkolanut mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina spredaj: 55 cm.- Dolžina zadaj: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtoat roza barva
    - Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dolžina spredaj: 55 cm.- Dolžina zadaj: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kolesarske kratke hlače Protest Prtdanube črna barva
    - Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- V mednožje je vgrajen klin z mehkim blažilnim oblazinjenjem, ki preprečuje bolečine med dolgotrajno dejavnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kombinezon Protest rumena barva
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Globok izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Vključen je pas iz tekstila.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 34 cm.- Širina hlačnice: 35,5 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest zelena barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- V izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 134 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest roza barva
    - Nabran kroj.- Model s pregibom spredaj.- Model z vezenino.- Kratek rokav.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Model z okrasnimi volančki.- Dolžina: 84 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest rdeča barva
    - Nabran kroj.- Nastavljive naramnice.- V izrez.- Model z vezenino.- Dolžina: 99 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest
    - Model s pregibom spredaj.- Izrez se zapenja z zaponko.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Vrvica v pasu.- Kratki, nabrani rokavi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest črna barva
    - Model s pregibom spredaj.- Izrez se zapenja z zaponko.- Vrvica v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 115 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest rjava barva
    - Raven kroj.- Globok izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Ima izreze.- Gladka tkanina.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina: 108 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest rjava barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 92 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Protest zelena barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Protest ženski, roza barva
    - Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Povišan pas.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni detajli.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Zgornji del kopalk Protest
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z nastavljivimi, zamenljivimi naramnicami na hrbtni strani.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.
  • Zgornji del kopalk Protest črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Model z nastavljivimi, zamenljivimi naramnicami na hrbtni strani.
  • Spodnji del kopalk Protest črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne kopalke Protest rumena barva
    - Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Obleka Protest črna barva
    - Raven kroj.- V izrez.- Model z naramnicami.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 105 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Protest ženska, roza barva, s kapuco
    - Mehka, koži prijazna tkanina Geotech iz flisa pomaga ohranjati optimalno toploto v hladnih dneh. Dihalne lastnosti podpirajo pravilno kroženje zraka, hitro sušenje pa vam omogoča, da ohranite udobje nošenja tudi med povečano aktivnostjo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 77 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Protest Prtshames roza barva
    - Izdelek vsebuje vlakna iz recikliranih plastenk PET.- Model je opremljen z membrano 10K Geotech, ki zagotavlja visoko vodoodpornost in zračnost, kar pomeni toploto in suhost med dejavnostjo.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Model je izoliran s sintetičnim polnilom, ki posnema toplotne lastnosti puha, odlično izolira pred mrazom, tudi ko je moker, in zagotavlja enostavno nego.- Elastične manšete z luknjami za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo vihanje rokavov.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Funkcionalen žep za smučarske vozovnice na rokavu, ki se zapenja z zadrgo.- Ločen mrežast žep za shranjevanje očal.- Zapenjanje z zadrgo po celotni dolžini z notranjo vetrovno zaščito.- Močno grajen, visok ovratnik z zaščito za brado in vgrajena kapuca zagotavljata zaščito pred mrazom, vetrom, snegom in dežjem.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Vodoodpornost: 10.000 mm/m2/24h.- Zračnost: 10.000 g/m2/24h.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Protest Prtjvari črna barva
    - Model je opremljen z membrano 10K Geotech, ki zagotavlja visoko vodoodpornost in zračnost, kar pomeni toploto in suhost med dejavnostjo.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Na sprednji strani je praktičen kengurujski žep z zadrgo.- Funkcionalen žep za smučarske vozovnice na rokavu, ki se zapenja z zadrgo.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca, nastavljiva z vrvicami, poveča zaščito pred mrazom, vetrom in snegom, ustrezna oblika pa omogoča, da jo zlahka nosite s čelado.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Spodnji rob je zaključen z robom, ki preprečuje vdor hladnega zraka in snega v notranjost.- Vodoodpornost: 10.000 mm/m2/24h.- Zračnost: 10.000 g/m2/24h.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Protest Prtmugo
    - Model je opremljen z membrano 10K Geotech, ki zagotavlja visoko vodoodpornost in zračnost, kar pomeni toploto in suhost med dejavnostjo.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Elastične manšete z luknjami za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo vihanje rokavov.- Žepi na rokavih z zadrgo in dodatni prsni žepi z zadrgo.- Funkcionalen žep za smučarske vozovnice na rokavu, ki se zapenja z zadrgo.- Zapenjanje z zadrgo po celotni dolžini z notranjo vetrovno zaščito.- Močno grajen, visok ovratnik z zaščito za brado in vgrajena kapuca zagotavljata zaščito pred mrazom, vetrom, snegom in dežjem.- V notranjosti je vgrajeno zimsko krilo, ki zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom, poleg tega pa preprečuje, da bi sneg prišel pod jakno tudi v primeru padca.- Vodoodpornost: 10.000 mm/m2/24h.- Zračnost: 10.000 g/m2/24h.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Protest Carmacks oranžna barva
    - Model je opremljen z membrano 20K Geotech, ki zagotavlja odlično vodoodpornost in zračnost, kar se odraža v suhosti in udobju med aktivnostjo.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Ergonomsko oblikovana kolena optimizirajo obseg gibanja.- Na zunanji strani nogavic so prezračevalne odprtine z zadrgami, ki zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Nastavitev z velcro na pasu omogoča individualno prilagoditev obsega.- Vgrajene zanke za pas omogočajo pritrditev pasu, da hlače med gibanjem ne zdrsnejo.- Vgrajene snežne gamaše v notranjosti preprečujejo vdor hladnega zraka in snega v notranjost.- Nastavitev obsega nog z zadrgo zagotavlja optimalno prileganje in možnost obuvanja.- Vodoodpornost: 20.000 mm/m2/24h.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Women's Ski Sweatshirt Protest PRTRIKOTI
    Introducing PRTRIKOTI from Protest, the perfect way to add a little sparkle to your winter wardrobe.This women's quarter-zip top has a slim-fit fit and regular length and is made from a stretchy blend of polyester and elastane for comfort and style.The collar is complemented by a chin guard for your comfort. The bold water-effect design ensures that you're sure to stand out in the crowd.Stretchy fabric ensures a comfortable fit that moves with you throughout the day.Don't miss out on this must-have top that will take your style on the slopes to a new level.
  • Women's Protest LOLE Ski Pants
    Introducing the awesome Prtangle pants from Protest.As part of our Geotech series, these ski/snowboard pants are packed with technical features such as 10K water resistance.These pants are made of great softshell that is waterproof, windproof and warm.The adjustable waistband is fastened with studs.There is a layer of non-slip material on the inside of the waistband that keeps the pants in the right place.There are zippers on the ankles, which make it easy to put on and take off shoes.Your perfect snow pants - Prtangle from the Protest brand.
  • Women's Protest Ski Pants KENSINGTON
    Women's Protest Kensington trousers for lovers of skiing and snowboarding. They are from the Geotech series, which is characterized by a water resistance of 10000mm.The fabric of these pants is breathable inside and water resistant on the outside, helping you stay warm and dry during winter activities.These pants are free of PFC compounds - this is an effort to reduce the harmful impact of this chemical on our health and the environment.Instead, we use an eco-friendly method of water resistance. The critical seams on these pants are glued.We put a very durable Kevlar fabric in the leg hems to protect against wear and tear.There are zippers on the ankles, which make it easy to put on and take off shoes.Exactly what you've been looking for - Kensington from Protest.
  • Women's ski jacket Protest PRTALYSSUMI
    Introducing the PRTALYSSUMI from the PVRE Green line from Protest, the only ski jacket you'll need this winter season!PRTALYSSUMI is not only made from recycled material, but we also used an eco-friendly alternative to PFC to achieve a water resistance rating of 10K.Together with a breathability rating of 10000mm, a fixed hood and a widening waistband, it's designed to keep moisture away from you while ensuring your maximum comfort at all times.This beautiful ski and snowboard jacket has a regular collar, pockets with zippers and a practical pocket at the bottom of the sleeve for storing your ski pass.Inner cuffs with thumbholes are comfortable and practical at the same time.The ergonomic shape gives you all the flexibility you need.It has a regular cut and a short length.
  • Spodnji del kopalk Protest
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Dvodelne kopalke Protest Prtanica 7622943
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Model je opremljen s hitro sušečo formulo.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Elastična pletenina.
  • Dvodelne kopalke Protest Prtiva 7623543
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne kopalke Protest Prtnadine roza barva, 7624143
    - Funkcionalna podloga iz materiala s hitro sušečimi lastnostmi.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Dvodelne kopalke Protest Prtisola črna barva, 7623643
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Ravni, elastični šivi ščitijo kožo pred draženjem in ne ovirajo gibanja.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Women's parka Protest PRTADOREYS
    Meet the perfect Prtadorey winter jacket from Protest.You can wear this fabulous long quilted jacket for a drink with friends or if you are going to the great outdoors.Combining a street look with built-in features, the jacket has a water resistance of 10000 mm, breathability of 10000 g/m2/24h and is PFC-free.The loose fit of the Prtadorey jacket is quilted, which is a clever way to add warmth to the model, as air is trapped between the stitches and helps to maximise insulation.The chest and side pockets are zipped.A jacket that every wardrobe needs, the Prtadorey from Protest.
  • Women's Ski Sweatshirt Protest PRTABANO
    Add a bit of sporty style to your winter wardrobe with PRTABANO from Protest!Made from a combination of polyester and elastane, this slim-fit top with a regular length and quarter-zip has been designed with both comfort and fashion in mind.A discreet zipper and a colour-block design with bold, contrasting colours transform this top into a real eye-catcher.Stretchy fabric ensures a comfortable fit that moves with you throughout the day.PRTABANO, your new favourite fashion piece for the colder months of the year.
  • Women's coat Protest PRTBANKSO
    Meet PRTBANKSO from the PVRE Green series by Protest, a quilted coat that has it all.This unique coat combines fashion and practicality, taking you out of the concrete jungle and into the harsh countryside while keeping you warm and dry.This parka has 10000mm water resistance and 10000g/m2/24h breathability, plus critically taped seams, making it the perfect choice for any outdoor adventure.And because we care about the environment, it's PFC-free – instead, we used an eco-friendly method for the waterproofing process.The extra-long length gives you a bit more coverage and keeps you wrapped up warm and comfortable.Inner wrist cuffs, a beautiful collar and a fixed hood will protect you from the cold air.PRTBANKSO also has a two-way zipper, reflective details and side pockets.
  • Women's Ski Jacket Protest PRTARTSSU
    Who says functionality can't be stylish? Introducing PRTARTSSA from Protest!This ski jacket not only gives you a lot of style points, but is also part of our sustainability efforts.To achieve PRTARTSS' 10K water resistance, we used an eco-friendly alternative to PFCs, while respecting the environment.Together with great breathability, a detachable hood and a widening waistband, it is designed to keep moisture away from you while ensuring your comfort at all times. Amazing, isn't it?!The PRTARTSSU has a slim fit and short length and is equipped with practical pockets with zippers to store your belongings - as well as a ski pass pocket and a pocket for glasses!Thanks to the ergonomic shaping, you can be sure that this jacket will give you all the flexibility you need on the slopes.
  • Women's Protest PRTSIMA Ski Jacket
    Women's ski jacket PRTSIMA from the Protest brand, where functionality meets fashion!Not only does the jacket provide you with a lot of style points, but it's also part of our sustainability efforts. We've replaced the harmful PFC with an eco-friendly alternative to achieve a water resistance rating of 20000mm, making it perfect for long days on the slopes.Not only that, but PRTSIMA also boasts a breathability rating of 20000 g/m2/24h, a fixed hood, fully taped seams, a waterproof zipper and a widening waistband to keep you dry and comfortable during your adventures.The jacket has a slim fit and regular length and is equipped with a multitude of zippered pockets, including a ski pass pocket, for safe storage of all your essentials!PRTSIMA also has semi-elastic cuffs and Velcro to ensure wearing comfort.
  • Women's parka Protest PRTADOREYS
    Meet the perfect Prtadorey winter jacket from Protest.You can wear this fabulous long quilted jacket for a drink with friends or if you are going to the great outdoors.Combining a street look with built-in features, the jacket has a water resistance of 10000 mm, breathability of 10000 g/m2/24h and is PFC-free.The loose fit of the Prtadorey jacket is quilted, which is a clever way to add warmth to the model, as air is trapped between the stitches and helps to maximise insulation.The chest and side pockets are zipped.A jacket that every wardrobe needs, the Prtadorey from Protest.
  • PROTEST Bikini hlačke 'MIXLAVA' svetlo roza / rdeča
    Dizajn: Prešit obod/rob, Elastičen pas/rob; Vzorec: Živalski tisk; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Gladek material; Telesna višina: Srednje visok pas
  • PROTEST Bikini hlačke 'MIXHEBE' pitaja / rosé
    Dizajn: Prešit obod/rob, Za vozle/povezovanje; Vzorec: Živalski tisk; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Gladek material; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Women's Beach Shorts Protest EVIDENCE
    Women's fantastic beach shorts made of functional material.Quick-drying fabric used.Elastic waistband with drawstring for tightening.Back pocket with Velcro fastener.On the side of the leg you will find a delicate print with embroidery.
  • Kratke hlače za na plažo Protest Prtjenna črna barva, 2610243
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Dvodelne kopalke Protest Prtmola roza barva, 7624043
    - Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne kopalke Protest Prtbetsy črna barva, 7624643
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Dvodelne kopalke Protest Prtdobey 7622843
    - Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.
  • Women's Protest Ski Pants KENSINGTON
    Women's Protest Kensington trousers for lovers of skiing and snowboarding. They are from the Geotech series, which is characterized by a water resistance of 10000mm.The fabric of these pants is breathable inside and water resistant on the outside, helping you stay warm and dry during winter activities.These pants are free of PFC compounds - this is an effort to reduce the harmful impact of this chemical on our health and the environment.Instead, we use an eco-friendly method of water resistance. The critical seams on these pants are glued.We put a very durable Kevlar fabric in the leg hems to protect against wear and tear.There are zippers on the ankles, which make it easy to put on and take off shoes.Exactly what you've been looking for - Kensington from Protest.
  • Women's Protest LOLE Ski Pants
    Introducing the awesome Prtangle pants from Protest.As part of our Geotech series, these ski/snowboard pants are packed with technical features such as 10K water resistance.These pants are made of great softshell that is waterproof, windproof and warm.The adjustable waistband is fastened with studs.There is a layer of non-slip material on the inside of the waistband that keeps the pants in the right place.There are zippers on the ankles, which make it easy to put on and take off shoes.Your perfect snow pants - Prtangle from the Protest brand.
  • Spodnji del kopalk Protest črna barva
    Spodnji del kopalk iz kolekcije Protest. Model izdelan iz elastična pletenina.
  • PROTEST Kratke kopalne hlače 'EVIDENCE' pastelno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Pas z vrvico, S trakom/vrvico, Žepi na zadnjici; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Gladek material, Potisk oznake
  • PROTEST Kratke kopalne hlače 'Tenerife' staro roza
    Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Prilagodljiva širina
  • PROTEST Športne bikini hlačke 'MIXNEVIS' roza
    Dizajn: Elastičen pas/rob; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Gladek material; Telesna višina: Srednje visok pas
  • PROTEST Športne bikini 'TRAYA' modra / roza / staro roza / bela
    Skodelica: Snemljive košarice; Način nošenja: Normalne naramnice; Tip nedrčka/bikini: Trikotni nedrčki; Obešalnik: Brez žice; Vzorec: Črtast; Dodatki: Bleščeč, Lahek material, Potisk oznake, brez PVC-ja
  • PROTEST Bikini 'MEDAN' temno zelena / bela
    Skodelica: Mehke košarice/nepodložene; Tip nedrčka/bikini: Bustier; Obešalnik: Brez žice; Vzorec: Blokiranje barv; Dodatki: Label Plate, Strukturiran grip
  • PROTEST Športna majica 'ORIANA' svetlo zelena / roza / črna / volneno bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • PROTEST Tunika 'MAYLA' svetlo modra / bazaltno siva / roza / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Podaljšan zadnji del; Material: Viskoza; Vzorec: Orientalski vzorec; Ovratnik srajce: Tunika-izrez; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: Zavezovanje okrog pasu, All-Over-Muster, Tekoč tekstil; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Protest Parka Meltin P6792500 Mornarsko modra Relaxed Fit
    Protest Parka Meltin P6792500 Mornarsko modra Relaxed Fit
  • Protest Smučarska jakna KURTKA P6611732 Rjava Regular Fit
    Protest Smučarska jakna KURTKA P6611732 Rjava Regular Fit
  • Protest Smučarska jakna Baow P6611522 Rdeča Regular Fit
    Protest Smučarska jakna Baow P6611522 Rdeča Regular Fit
  • Protest Majica Elsao 1697700 Vijolična Regular Fit
    Protest Majica Elsao 1697700 Vijolična Regular Fit
  • Protest Mini krilo Anthia 2613931 Zelena Regular Fit
    Protest Mini krilo Anthia 2613931 Zelena Regular Fit
  • Protest Smučarska jakna Artssy P6610222 Črna Regular Fit
    Protest Smučarska jakna Artssy P6610222 Črna Regular Fit
  • Protest Kratke hlače iz tkanine Langkawi 2614131 Pisana Regular Fit
    Protest Kratke hlače iz tkanine Langkawi 2614131 Pisana Regular Fit
  • Protest Smučarska jakna Patricey P6611622 Roza Regular Fit
    Protest Smučarska jakna Patricey P6611622 Roza Regular Fit
  • Protest Smučarska jakna Aspen P6611022 Roza Regular Fit
    Protest Smučarska jakna Aspen P6611022 Roza Regular Fit
  • Protest Smučarske hlače Cinnamon P4693100 Rjava Regular Fit
    Protest Smučarske hlače Cinnamon P4693100 Rjava Regular Fit

Nazadnje videno

Oblačila za ženske - Vsa oblačila, z vseh spletnih portalov in spletnih trgovin, so od sedaj na enem mestu. Slediti znižanjem na izdelke in cunje z vseh spletnih trgovin, najti prav tisto, kar potrebujete za določeno priložnost, obleči se kakovostno, a hkrati poceni, nikoli ni bilo lažje.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh