Največja modna platforma v Sloveniji

Superdry majice

505
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažna kratka majica Superdry bela barva
    - Kroj slim fit.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Kratek rokav.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Melange pletenina.
  • Kratka majica Superdry ženski, roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi kamni.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi Superdry ženski, bordo barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Oprijet kroj.- Ima razporek.- Gladek material.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry bela barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Superdry črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi Superdry ženski, črna barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s polpulijem.- Ima razporek.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen polo Superdry črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi Superdry ženski, zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi Superdry ženski, bež barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry rjava barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapiranje na gumbe.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Superdry bež barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj slim.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry siva barva
    - Kroj slim.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj slim.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Superdry moški, bež barva
    - Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 70,5 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Loose fit kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry ženski, rjava barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel rebrasti izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Model z okrasnimi kamni.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapiranje na gumbe.- Kratek rokav.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Superdry ženski, rumena barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Superdry ženski, zelena barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Superdry ženski, roza barva
    - Kroj relaxed.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kratko zapiranje na gumbe.- Okrogli izrez.- Kroj regular fit.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular fit.- Kratko zapiranje na gumbe.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 68,5 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, bež barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Koničast, rebrast izrez.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry ženski, bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Okrasen, koničast izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Vstavki iz čipke.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, oranžna barva
    - Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Top Superdry ženski, bež barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Okrasen, koničast izrez.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Material s teksturo.- Vstavki iz čipke.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Bombažen polo Superdry bela barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Vezen logotip.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, bela barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, rjava barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, rumena barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, siva barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, bela barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Koničast, rebrast izrez.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry ženski, mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Superdry ženski, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Lyocell je lesno celulozno vlakno, ki je proizvedeno v trajnostnem proizvodnem procesu brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen top Superdry siva barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Okrogel, rebrast izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Bombažen top Superdry zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Vzorčast material.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Bombažen top Superdry mornarsko modra barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Top Superdry ženski, siva barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Kratko zapiranje na gumbe.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Rebrasta pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.- Širina pod pazduhami: 33 cm.
  • Bombažna kratka majica Superdry ženski, bež barva
    - Kroj relaxed.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Model z okrasno nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Superdry ženski, roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Superdry ženski, vijolična barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Superdry ženski, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen top Superdry rdeča barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, vijolična barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, vijolična barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Superdry turkizna barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Kroj slim.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, zelena barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Kratek rokav.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, siva barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Kroj regular fit.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj regular fit.- Tanka, elastična pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Gladka pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Kroj regular fit.- Vezen logotip.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, siva barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Kroj regular fit.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, zelena barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Kroj regular fit.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, roza barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Kroj regular fit.- Tanka, elastična pletenina.- Vezen logotip.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški
    - Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Kroj regular fit.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Superdry ženski, roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Superdry ženski, bež barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Bombažen polo Superdry roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, bela barva
    - Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj regular.- Koničast, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry ženski, bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Melange pletenina.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Superdry ženski, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi kamni.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen top Superdry mornarsko modra barva
    - Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 75,5 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, siva barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s potiskom na sprednjem delu in hrbtu.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Collegiate Cali State T-shirt SuperDry - Women
    Material Type: CottonFit: regular fitColor: bluePattern: with printNeckline: roundMaterial: 100% cotton
  • Flock T-shirt SuperDry - Women
    Material Type: CottonFit: regular fitColor: pinkPattern: with printNeckline: roundMaterial: 100% cottonModel tall: 173 cmModel weighs: 50 kgModel wears size: S
  • Cellgiate Athletic Union T-shirt SuperDry - Women
    Cut: regular fitColor: redSample: printedCut-out: roundMaterial: 100% cotton
  • Superdry Majica črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Majica siva
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Top Superdry ženski, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Lyocell je lesno celulozno vlakno, ki je proizvedeno v trajnostnem proizvodnem procesu brez uporabe strupenih snovi.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Superdry ženski, roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Superdry ženski, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.

Nazadnje videno

T-shirt, oziroma majica kratkih rokavov, ima znano obliko T in ponavadi okrogli izrez brez ovratnika. Lahko so moške, ženske ali unisex. Lahko jih nosite za različne priložnosti, od športnih do casual, celo na zabave ali posebne zmenke. Navadne majice s kratkimi rokavi niso več samo navadne, so različnih barv in vzorcev, imajo zanimive printe, napise in aplikacije. Prav tako so različnih dolžin, lahko so ožje in širše ali pa oversized, kar je trenutno precej popularno. Navadna t-shirt majica lahko na enostaven način izraža vaš modni stil ali celo vaše mnenje. Izberite napis s sporočilom, ki vam je pomembno in zavzemite modno mnenje. Najnovejši trend, ki vključuje t-shirt majice so t-shirt obleke. Pravzaprav, to so zelo dolge majice kratkih rokavov, v enostavnih barvah in brez dodatnih dekoracij. Zelo trendi in elegantno izgledajo, če jih kombinirate z dobrimi čevlji in torbo, pri tem so super udobne za nošenje. Navadno t-shirt majico lahko kombinirate s suknjič jakno, za poslovne prilike in formalne dogodke. Če želite malce povzvigniti takšno oblačilo, izberite si majico, ki ima kakšen zanimiv napis ali pa vsebuje zanimive aplikacije. Na ta se bo način, pod črnim suknjičem videl zanimiv dizajn, s čimer boste izrazili svoj modni stil. Popularne so zelo kratke, t. i. »cropped« majice, ki jim dolžina sega do popka. Najbolj se ujemajo s kavbojkami ali z hlačami z visokim pasom, lepo pristajajo tudi z maxi suknjami. Kot lahko vidite, t-shirt majice so izredno raznoliko modno oblačilo, ki ga lahko stilizirate v različnih kombinacijah in za gotovo vse priložnosti. Največja prednost je ta, da so zelo udobne za nošenje. Poigrajte se z njihovo dolžino, z vzorci in printi in napolnite svojo omaro z dobrimi t-shirt majčkami, poskusite jih kombinirati tudi z različnimi oblačili. V skladu z današnjimi trendi, zares ne morete zgrešiti. Videli boste, kako raznolike so pravzaprav takšne majice.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh