Največja modna platforma v Sloveniji

Copate in natikače za dekleta

758
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški natikači Birkenstock Florida vijolična barva
    - Izdelek je primeren za vegane.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Podplat iz materiala EVA.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški natikači Crocs CLASSIC DISNEY MINNIE MOUSE bela barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Rahlo utrjena kapica.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23/24.
  • Otroški natikači Crocs CLASSIC DISNEY MINNIE bela barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Okrogla, utrjena kapica.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33/34.
  • Otroški copati Karl Lagerfeld črna barva
    - Udobna notranjost.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Okrogla kapica.
  • Otroški copati United Colors of Benetton x Disney roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški natikači Crocs Classic I Am Unicorn roza barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34 - 35.
  • Otroški usnjeni copati UGG K COZY IIEL HEARTS srebrna barva
    - UGGplush - izolacija notranjosti čevlja iz kombinacije visokokakovostne volne in občutljivega liocel vlakna.- SugarSole™ - podplat iz pene iz sladkornega trsa, ki zmanjšuje odvisnost od fosilnih goriv z zamenjavo običajnih materialov na osnovi nafte, ki se običajno uporabljajo v obutvi, z obnovljivo alternativo, ki temelji na biotehnologiji. Sladkorni trs je hitro rastoči vir, odvisen od deževnice, ki zajema CO2 iz ozračja in sekvestrira ogljik ter ne zahteva namakanja.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški natikači Crocs
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Rahlo utrjena kapica.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24/25.
  • Otroški copati UGG K PLUSHY SLIPPER oranžna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Mehka peta.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški copati UGG T PLUSHY SLIPPER oranžna barva
    - UGGplush - izolacija notranjosti čevlja iz kombinacije visokokakovostne volne in občutljivega liocel vlakna.- Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Udobna notranjost.- Izoliran model.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški copati Mayoral bordo barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat.
  • Otroški copati Mayoral rdeča barva
    - Gladek material.- Gumijast podplat.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroški copati Mayoral rdeča barva
    - Okrogla kapica.- Gladek material.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroški copati Liewood rjava barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Podplat iz materiala EVA.- Okrogla kapica.- Penasta podloga.
  • Otroški copati United Colors of Benetton bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški copati iz semiša Shoo Pom bež barva
    - Zelo prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški copati iz semiša Shoo Pom roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Izoliran model.- Zelo prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Dimenzije so podane za velikost: 18.- Dolžina vložka je: 10,5 cm.
  • Otroški copati iz semiša Shoo Pom roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Izoliran model.- Zelo prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni copati Liewood oranžna barva
    - Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Mehka kapica.- Usnjena notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroški copati United Colors of Benetton rumena barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Mehka peta.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški natikači Birkenstock Arizona Kids BF bela barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Nastavljiv pas za optimalno prileganje stopalu.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški natikači Birkenstock Arizona Kids BF roza barva
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški natikači Birkenstock Arizona Kids BF turkizna barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški copati iz semiša UGG TAZZLE črna barva
    - UGGplush™ - vložek za čevlje iz kombinacije visokokakovostne volne in nežnih liocelnih vlaken.- Okrogla, mehka kapica.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški natikači Melissa COZY SLIDE črna barva
    - Čevlji Melissa so veganski in trajnostno proizvedeni in zagotavljajo nizke emisije CO2 in aktivno sodelujejo v procesu recikliranja.- Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški natikači Birkenstock Kay Kids BF roza barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški copati iz semiša UGG GOLDENSTAR CLOG črna barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški natikači Birkenstock Kay Kids BF bež barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Usnjena notranjost.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je:- Dimenzije so podane za velikost:
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger roza barva
    - Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger zlata barva
    - Stabilen podplat.- Okrasni detajl spredaj.- Narejen je iz materiala, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24/25.
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30/31.
  • Natikači Pepe Jeans OBAN BAY G roza barva
    - Tekstilna notranjost.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški natikači Pepe Jeans OBAN FUN G srebrna barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Tekstilna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Natikači Geox ADRIEL srebrna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški natikači Geox ADRIEL srebrna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški natikači adidas ADILETTE AQUA K turkizna barva
    - Prilagodljiv podplat iz pene.- Model z nizko peto.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški natikači adidas ADILETTE SHOWER K mornarsko modra barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški natikači Marc Jacobs
    - Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški natikači Marc Jacobs
    - Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški natikači Marc Jacobs črna barva
    - Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.
  • Otroški natikači Crocs JURASSIC WORLD CLASSIC CLOG rjava barva
    - Podplat iz pene Crocs Comfort™ zagotavlja mehak občutek ves dan.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36/37.
  • Otroški natikači Dkny črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek.- Okrasni detajl.
  • Otroški natikači Dkny črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek.- Okrasni detajl.
  • Otroški natikači Calvin Klein Jeans roza barva
    - Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30/31.
  • Otroški natikači Calvin Klein Jeans črna barva
    - Premični, snemljivi petni vložek, ki omogoča nošenje na dva načina.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30/31.
  • Otroški natikači Karl Lagerfeld siva barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek.- Okrasni detajl.
  • Otroški natikači Karl Lagerfeld siva barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek.- Okrasni detajl.
  • Otroški copati Biomecanics
    - Za lažje vzdrževanje ga je mogoče prati v pralnem stroju.- Omogoča prosto gibanje gležnja zaradi reza v obliki črke U, ki preprečuje pritisk na Ahilo tetivo.- Za stabilnost poskrbi podplat v obliki "slonove noge" ki poteka čez peto.- Izdelano samo iz naravnih materialov, brez niklja in kroma.- Zagotavlja toplotno udobje zaradi sposobnosti izhlapevanja in perforiranega vložka.- Odstranljiv in antibakterijski vložek, profiliran na sredini stopala.- Zaščitena kapica ščiti prste pred poškodbami.- Imajo stranski stabilizator, ki nadzoruje gibanje stopala v stran.- Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški natikači Roxy RG TTLY TUBULR vijolična barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo prožen podplat iz pene.- Gladek material.
  • Otroški natikači Agatha Ruiz de la Prada
    - Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Okrasni detajl.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški copati United Colors of Benetton
    - Okrogla, mehka kapica.- Zelo prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški natikači Bobo Choses bela barva
    - Rahlo prožen podplat iz pene.- Gumijast podplat.- Model z nizko peto.
  • Otroški natikači Bobo Choses roza barva
    - Model z nizko peto.- Gumijast podplat.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.
  • Otroški natikači Calvin Klein Jeans roza barva
    - Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški natikači Crocs OFF COURT GLITTER BAND CLOG siva barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32/33.
  • Otroški natikači Crocs OFF COURT GLITTER BAND CLOG siva barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Okrogla, utrjena kapica.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20/21.
  • Otroški natikači Crocs CLASSIC SANDAL V črna barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33/34.
  • Otroški natikači Crocs OFF GRID CLOG črna barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34/35.
  • Otroški natikači Crocs CLASSIC MARBLED KIDS roza barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32/33.
  • Otroški natikači Crocs CLASSIC CHARACTER PRINT CLOG
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24/25.
  • Otroški natikači Crocs HELLOITTY IAM CLASSIC CLOG bela barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/28.
  • Otroški natikači Crocs CLASSIC CHARACTER PRINT CLOG
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28/29.
  • Otroški natikači Crocs CLASSIC POKEMON CLOG
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36/37.
  • Otroški natikači Crocs CROCS LITTLES roza barva
    - V celoti oblikovan in izdelan iz materiala Croslite™ za kar največjo lahkotnost ter zaščito in udobje stopala.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški natikači Crocs HELLOITTY IAM CLASSIC CLOG bela barva
    - Podplat iz pene Crocs Comfort™ zagotavlja mehak občutek ves dan.- Napreden sistem prezračevanja na ravni prstov za zračnost.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je:- Dimenzije so podane za velikost:
  • Otroški natikači Crocs CROCBAND CLOG črna barva
    - Podplat iz pene Crocs Comfort™ zagotavlja mehak občutek ves dan.- Napreden sistem prezračevanja na ravni prstov za zračnost.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24/25.
  • Otroški natikači Crocs CLASSIC IRIDESCENT GEO CLOG vijolična barva
    - V celoti oblikovan in izdelan iz materiala Croslite™ za kar največjo lahkotnost ter zaščito in udobje stopala.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34/35.
  • Otroški natikači Birkenstock Arizona K BF
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Vzorčast material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Anatomski vložek močno vpliva na udobje uporabe čevljev.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški natikači Skechers HEART CHARMER UNICORN DELIGHT roza barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški natikači Skechers UNICORN DREAMER turkizna barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški natikači Polo Ralph Lauren črna barva
    - Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški copati Froddo
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški natikači Michael Kors črna barva
    - Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški natikači zippy roza barva
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premični, snemljivi petni vložek, ki omogoča nošenje na dva načina.- Mehak in zelo prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19/20.
  • Otroški natikači zippy mornarsko modra barva
    - Mehak in zelo prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19/20.
  • Otroški natikači Crocs CLASSIC HIGH SHINE CLOG črna barva
    - V celoti oblikovan in izdelan iz materiala Croslite™ za kar največjo lahkotnost ter zaščito in udobje stopala.- Petni trak iz materiala Croslite™ za varno oporo stopala.- Napreden sistem prezračevanja na ravni prstov za zračnost.- Okrogla, utrjena kapica.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34/35.
  • Otroški natikači zippy oranžna barva
    - Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19;/20.
  • Otroški natikači Havaianas BABY CLOGE mornarsko modra barva
    Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi. Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla kapica.- Gladek material.
  • Natikači Pepe Jeans OBAN HAPPY G oranžna barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški natikači zippy x Disney turkizna barva
    - Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19/20.
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger roza barva
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36/37.
  • Otroški natikači Calvin Klein Jeans roza barva
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36/37.
  • Otroški natikači Calvin Klein Jeans črna barva
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36/37.
  • Otroški natikači Crocs CROCS LITTLES mornarsko modra barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški natikači Pepe Jeans SLIDER LOGO G turkizna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški copati Konges Sløjd roza barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroški natikači Crocs CLASSIC GLITTER SANDAL V
    - V celoti oblikovan in izdelan iz materiala Croslite™ za kar največjo lahkotnost ter zaščito in udobje stopala.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34/35.
  • Otroški natikači Crocs LOL SURPRISE DIVA CLASSIC CLOG roza barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29/30.
  • Otroški natikači Crocs LOL SURPRISE BFF CLASSIC CLOG turkizna barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premični, snemljivi petni vložek, ki omogoča nošenje na dva načina.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23/24.
  • Natikači Crocs LOL SURPRISE BFF CLASSIC CLOG turkizna barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34/35.
  • Otroški natikači Pepe Jeans WAVE BASIC G roza barva
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški natikači Crocs TOY STORY BUZZ CLASSIC CLOG zelena barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Premični, snemljivi petni vložek, ki omogoča nošenje na dva načina.- Svetleč element zgornjega dela.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Model z nizko peto.- Okrogla, mehka kapica.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34/35.
  • Natikači Crocs CLASSIC SLIDE V črna barva
    - Gladek material.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34-35.
  • Otroški natikači Crocs ECHO CLOG siva barva
    - Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Premični, snemljivi petni vložek, ki omogoča nošenje na dva načina.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19-20.
  • Otroški natikači Ipanema URBAN V SLID mornarsko modra barva
    - Izdelki blagovne znamke Ipanema so 100 % veganski in jih je mogoče reciklirati. Izdelani so v skladu z načeli trajnostnega razvoja. Ne vsebujejo škodljivih ftalatov.- Vzorčast material.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28-29.
  • Crocs otroški natikači
    - Model z ravnim podplatom.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 20-21.
  • Otroški natikači Skechers
    - Svetleč podplat pod pritiskom.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.

Nazadnje videno

Copate in natikače za dekleta - Copate in natikače nosimo doma ali v sproščenih priložnostih in druženjih. Copati so lahko narejeni iz različnih materialov in so lahko različnih modelov, kar je največ odvisno od letnega časa. Pozimi in za časa hladnejših mesecev nosimo toplejše copate zaprtih modelov. Popularni so klasični zaprti copati, ki so odznotraj podstavljeni s toplim materialom kot je volna ali krzno. Takšni copati dobro grejejo stopala celo leto. So zelo mehki in zato so udobni za nošenje. Prihajajo v veliki izbiri barv in vzorcev, a najpogostejši so enobarvni copati s karirastim in črtastim vzorcem. Če vas pogosto zebe, izberite škorenj copate, ki izgledajo kot mehki škornji do gležnjev. Najpogosteje so pleteni ali narejeni iz semiša, a znotraj so podstavljeni s krznom in volno. Ne grejejo samo stopala, temveč tudi gležnje in preprečujejo mrazu da pride noter. Obstaja še en podoben model, mešanica izmed debelih nogavic in copatov. Najpogosteje imajo tanek podplat. Poleti namesto copatov izbiramo natikače. Temperature so toplejše zato je stopalim potrebno, da dihajo. Natikači so ponavadi narejeni iz gume, pluta in umetnega usnja. So zelo praktične za nošenje zato jih pogosto nosimo tudi izven doma. Obstajajo različni stili natikačev, tako poznamo športne ali elegantnejše. Na sebi imajo lahko sponke ali druge okrasne detajle kot so resice in perlice, a zadnjih nekaj let vse večjo popularnost dobivajo natikači od krzna. Pri izbiri copatov in natikačev je potrebno paziti, da so vam udobni za nošenje.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh