Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja z webshopa Notino

27475
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Lumene HERKKÄ Soothing pomirjajoči tonik za občutljivo kožo 200 ml
    Lumene HERKKÄ Soothing, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Lumene HERKKÄ Soothing. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: takoj pomirja kožo odstranjuje pordelost kože vlaži in hrani kožo s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • BULGARI Splendida Bvlgari Jasmin Noir parfumska voda za ženske 100 ml
    BULGARI Splendida Bvlgari Jasmin Noir, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda BULGARI Splendida Bvlgari Jasmin Noir je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava lesna dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku razkošna dišava za zahtevne
  • GUERLAIN KissKiss Liplift Smoothing Lipstick Primer gladilna podlaga za šminko 1,85 g
    GUERLAIN KissKiss Liplift Smoothing Lipstick Primer, 1,85 g, Podlage in fiksatorji za ženske, Šminka GUERLAIN KissKiss Liplift Smoothing Lipstick Primer bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: kremasta tekstura dolgotrajen učinek vlaži in neguje ustnice enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na ustnice pred uporabo šminke.
  • Sachajuan Moisturizing Shampoo vlažilni šampon 100 ml
    Sachajuan Moisturizing Shampoo, 100 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sachajuan Moisturizing Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Sachajuan Hairspray Strong Control lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 75 ml
    Sachajuan Hairspray Strong Control, 75 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Sachajuan Hairspray Strong Control bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk dolgotrajen učinek ohranja prožnost in ne obremenjuje las
  • Ambientair Lacrosse White Tea dišeča sveča 200 g
    Ambientair Lacrosse White Tea, 200 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Ambientair Lacrosse White Tea čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava zeliščna aroma dolgo gorenje Sestava: obnovljiv izdelek mešanica rastlinskih voskov z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • EcoTools Face Tools čopič za puder 1 kos
    EcoTools Face Tools, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič EcoTools Face Tools bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • FacEvolution Hairplus maskara za zgostitev in podaljšanje trepalnic 6 ml
    FacEvolution Hairplus, 6 ml, maskare za ženske, Maskara FacEvolution Hairplus daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic neguje trepalnice in jih utrjuje hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Pierre René Accessories čopič za ustnice 1 kos
    Pierre René Accessories, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za ustnice Pierre René Accessories vam omogoča popolno in natančno ličenje vaših ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje ustnice zaradi natančnega nanašanja šminke enakomerno raznaša šminko za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na ustnice po potrebi. Uporabite rob čopiča za risanje kontur in površino čopiča za zapolnjevanje ustnic.
  • Mary Kay Brush čopič za puder 1 kos
    Mary Kay Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Mary Kay Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Nioxin System 6 ugodno pakiranje (za redke lase)
    Nioxin System 6, Pene za lase za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Nioxin System 6 . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 150 ml 150 ml 40 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za regeneracijo in prehrano las za zmanjšanje lomljenja las za redke lase set za ugodno ceno Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermedic Melumin čistilna micelarna emulzija za kožo s hiperpigmentacijo 200 ml
    Dermedic Melumin, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Dermedic Melumin je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi odporna ličila uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Sebastian Professional Twisted šampon za kodraste in valovite lase 250 ml
    Sebastian Professional Twisted, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sebastian Professional Twisted učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Baylis & Harding Funky Farm gel za prhanje in kopanje 1000 ml
    Baylis & Harding Funky Farm, 1000 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Baylis & Harding Funky Farm pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: nežno neguje otroško kožo prijetno diši ustvari rahlo peno Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo po celem telesu in splaknite. Nato temeljito splaknite.
  • Londa Professional Impressive Volume šampon za volumen za fine in tanke lase 1000 ml
    Londa Professional Impressive Volume, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Londa Professional Impressive Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Philips Beard Trimmer Series 3000 BT3206/14 prirezovalnik brade BT3206/14 1 kos
    Philips Beard Trimmer Series 3000 BT3206/14, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat Philips Beard Trimmer Series 3000 BT3206/14 jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja ergonomsko oblikovan akumulatorsko delovanje indikator polnjenja samoostrilna rezila Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Organic Shop Body Desserts Caramel Cappuccino krema za učvrstitev kože 450 ml
    Organic Shop Body Desserts Caramel Cappuccino, 450 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Organic Shop Body Desserts Caramel Cappuccino, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow paleta senčil za oči odtenek 01 Warm Neutrals 6x1.2 g
    NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow, 6x1.2 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: dolgotrajen učinek polni pigmenti satenast učinek omogoča zelo raznoliko ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Philips Satinelle Essential BRE285/00 epilator z etuijem BRE285/00 1 kos
    Philips Satinelle Essential BRE285/00, 1 kos, Depilacija in epilacija za ženske, Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja, samo popolnoma gladka koža. Epilator Philips Satinelle Essential BRE285/00 omogoča hitro in natančno odstranjevanje daljših, krajših in zelo tankih dlačic z vašega telesa. Izvleče jih celo s korenino, tako da vaša koža ostane brez dlačic zelo dolgo časa. Poleg tega zdrži veliko dlje kot britvice za enkratno uporabo, zato vam ne bo treba stalno kupovati novih ali skrbeti glede količine, koliko jih boste zavrgli. Lastnosti: odstranjuje dlake skupaj s koreninami kožo pušča gladko Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • FILORGA OXYGEN-GLOW [MASK] ekspresna lifting maska za takojšnjo posvetlitev 75 ml
    FILORGA OXYGEN-GLOW [MASK], 75 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz FILORGA OXYGEN-GLOW [MASK] bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje razstruplja kožo celovito lepša videz kože pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Hugo Boss BOSS Ma Vie parfumska voda za ženske 50 ml
    Hugo Boss BOSS Ma Vie, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Hugo Boss BOSS Ma Vie bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Montblanc Emblem toaletna voda za moške 100 ml
    Montblanc Emblem, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Montblanc Emblem . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. začimbna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • RYOR Ivy Gel bršljanov gel proti celulitu 200 ml
    RYOR Ivy Gel, 200 ml, Geli za telo za ženske, Se sprašujete, kako se znebiti pomarančne kože na stegnih, zadnjici ali rokah? Ni vam več treba. V boju proti neenakomernosti kože vam bo pomagal pripravek _ZNACKA_ _ _ _KOLEKCE_ _ _ _PODKOLEKCE__, ki zmanjša videz celulita, učinkovito zgladi neenakomerno teksturo, koži pa zagotovi čvrstejši videz. Enkrat za vselej se znebite nevšečnih vdolbinic in svoji koži povrnite njeno naravno lepoto. Lastnosti: vidno zmanjšuje celulit povečuje prožnost kože intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno. Sledite navodilom na embalaži.
  • Chloé Love Story parfumska voda za ženske 30 ml
    Chloé Love Story, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Chloé Love Story vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Vichy Liftactiv Supreme dnevna lifting krema za učvrstitev kože za normalno do mešano kožo 50 ml
    Vichy Liftactiv Supreme, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Vichy Liftactiv Supreme bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Vichy Liftactiv Supreme dnevna lifting krema za učvrstitev kože za suho do zelo suho kožo 50 ml
    Vichy Liftactiv Supreme, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • RYOR Koenzym Q10 dnevna krema z UV faktorjem 50 ml
    RYOR Koenzym Q10, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz RYOR Koenzym Q10 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja pomlajuje kožo in ji daje energijo hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • RYOR Koenzym Q10 nočna krema 50 ml
    RYOR Koenzym Q10, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz RYOR Koenzym Q10 vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • RYOR Aknestop krema za problematično kožo 50 ml
    RYOR Aknestop, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz RYOR Aknestop vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odstranjuje znake aken oži razširjene pore pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • RYOR Marine Algae Care dnevna krema 50 ml
    RYOR Marine Algae Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz RYOR Marine Algae Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Amouage Journey parfumska voda za ženske 100 ml
    Amouage Journey, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Amouage Journey je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • ARTDECO Eye Brow Filler maskara za obrvi odtenek 2809.2 Light Brown 7 ml
    ARTDECO Eye Brow Filler, 7 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi ARTDECO Eye Brow Filler vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.
  • Lee Stafford Styling lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 250 ml
    Lee Stafford Styling, 250 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Lee Stafford Styling bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk dolgotrajen učinek ne lepi las in daje pričeski naraven videz enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Gosh Mineral Powder mineralni puder odtenek 002 Ivory 8 g
    Gosh Mineral Powder, 8 g, Pudri za ženske, Puder Gosh Mineral Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • La Martina Tierra Del Fuego toaletna voda za moške 100 ml
    La Martina Tierra Del Fuego, 100 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške La Martina Tierra Del Fuego . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. cvetlična dišava lesna dišava sadna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Nivea Men Protect & Care voda za po britju 100 ml
    Nivea Men Protect & Care, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Nivea Men Protect & Care bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo globinsko vlaži kožo osvežuje utrujeno kožo koži doda prijeten vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Proraso Wood and Spice Hot Set intenzivna oljna nega za trdo brado 4 x 17 ml
    Proraso Wood and Spice Hot Set, 4 x 17 ml, Klasično britje za moške, Negovalno olje Proraso Wood and Spice Hot Set zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože mehča brado preprečuje draženje in srbenje kože dodaja nežen svež vonj Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo.
  • Proraso Azur Lime balzam za brado 100 ml
    Proraso Azur Lime, 100 ml, Klasično britje za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Proraso Azur Lime jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: brado in kožo dolgotrajno vlaži v bradi ne pušča ostankov in je ne lepi skupaj enostavno se nanaša
  • Alcina Hyaluron 2.0 šampon za suhe in krhke lase 250 ml
    Alcina Hyaluron 2.0, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alcina Hyaluron 2.0 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Alcina Hyaluron 2.0 balzam za suhe in krhke lase 200 ml
    Alcina Hyaluron 2.0, 200 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam Alcina Hyaluron 2.0 zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Alcina Color Brown šampon za rjave lase 200 ml
    Alcina Color Brown, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alcina Color Brown učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las daje lesk in volumen umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Alcina Color Red šampon za rdeče lase 200 ml
    Alcina Color Red, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alcina Color Red učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Alcina Color Copper šampon za bronaste odtenke las 200 ml
    Alcina Color Copper, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alcina Color Copper učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Oriflame Optimals Age Revive dnevna krema proti gubam SPF 15 50 ml
    Oriflame Optimals Age Revive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Oriflame Optimals Age Revive bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Apivita Holistic Hair Care Celery & Propolis šampon proti prhljaju 250 ml
    Apivita Holistic Hair Care Celery & Propolis, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Apivita Holistic Hair Care Celery & Propolis učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Escentric Molecules Molecule 04 toaletna voda uniseks 100 ml
    Escentric Molecules Molecule 04, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks toaletna voda Escentric Molecules Molecule 04 je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Swiss Arabian Edge toaletna voda za moške 100 ml
    Swiss Arabian Edge, 100 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Swiss Arabian Edge osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Swiss Arabian Shaghaf Men parfumska voda za moške 75 ml
    Swiss Arabian Shaghaf Men, 75 ml, Parfumske vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za moškeSwiss Arabian Shaghaf Men vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. orientalska dišava lesna dišava gurmanska dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Alcina Hyaluron 2.0 krema za obraz s pomlajevalnim učinkom 50 ml
    Alcina Hyaluron 2.0, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Alcina Hyaluron 2.0 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malaki parfumska voda za moške 100 ml
    Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malaki, 100 ml, Parfumske vode za moške, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila moška parfumska voda Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malaki. S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, bo v hipu spodbudila zanimanje vseh okoli vas. orientalska dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Clean & Clear Deep Cleansing globinsko čistilna voda za obraz za občutljivo kožo 200 ml
    Clean & Clear Deep Cleansing, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clean & Clear Deep Cleansing pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Ne spirajte.
  • Mexx Fresh Man toaletna voda za moške 30 ml
    Mexx Fresh Man, 30 ml, Toaletne vode za moške, Pozabite na skrbi in pustite čas kar tako teči. Toaletna voda Mexx Fresh Man bo postala idealen dodatek moškega, ki si ne pusti vzeti ležernega stila in vedno sledi svojim instinktom. lesna dišava akvatična dišava z morskimi toni sadna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Nivea Body Shower Milk losjon za prhanje 400 ml
    Nivea Body Shower Milk, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Nivea Body Shower Milk je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: intenzivno vlaži hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • L’Oréal Paris Age Specialist 35+ dnevna krema proti gubam 50 ml
    L’Oréal Paris Age Specialist 35+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • L’Oréal Paris Age Specialist 45+ nočna krema proti gubam 50 ml
    L’Oréal Paris Age Specialist 45+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Age Specialist 45+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • L’Oréal Paris Age Specialist 55+ obnovitvena nočna krema proti gubam 55+ 50 ml
    L’Oréal Paris Age Specialist 55+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči L’Oréal Paris Age Specialist 55+ se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi
  • L’Oréal Paris Age Specialist 35+ nočna krema proti gubam 50 ml
    L’Oréal Paris Age Specialist 35+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Age Specialist 35+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • L’Oréal Paris Age Specialist 45+ dnevna krema proti gubam 50 ml
    L’Oréal Paris Age Specialist 45+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Age Specialist 45+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • L’Oréal Paris Age Specialist 55+ dnevna krema proti gubam 50 ml
    L’Oréal Paris Age Specialist 55+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči L’Oréal Paris Age Specialist 55+ se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi
  • ARTDECO Pure Minerals Powder Foundation mineralni make-up v prahu odtenek 340.2 Natural Beige 15 g
    ARTDECO Pure Minerals Powder Foundation, 15 g, Pudri za ženske, Puder ARTDECO Pure Minerals Powder Foundation popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo osvetljuje zagotavlja svež videz brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • Dermacol Vampire maskara za podaljšanje trepalnic 8 ml
    Dermacol Vampire, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Vampire daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo posamezno loči vsako trepalnico se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Wella Professionals SP Luxe Oil hranilna maska za poškodovane lase 150 ml
    Wella Professionals SP Luxe Oil, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals SP Luxe Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Gdan Skin krema za posvetljevanje SPF 15 50 ml
    Ziaja Gdan Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Gdan Skin vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Ziaja Saffron učvrstitvena nočna krema proti gubam 60+ 50 ml
    Ziaja Saffron, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Saffron vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Gdan Skin serum proti gubam 50 ml
    Ziaja Gdan Skin, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Ziaja Gdan Skin je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • STR8 Red Code toaletna voda za moške 100 ml
    STR8 Red Code, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda STR8 Red Code . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Truefitt & Hill Spanish Leather kolonjska voda za moške 100 ml
    Truefitt & Hill Spanish Leather, 100 ml, Kolonjske vode za moške, Za pustolovca z dušo in telesom. Kolonjska voda Truefitt & Hill Spanish Leather je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki obožuje izzive in ga nobena prepreka ne ovira na poti za svojimi sanjami. usnjena dišava začimbna dišava aldehidna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Ziaja Lifting Solution učvrstitvena nočna krema proti gubam 40+ 50 ml
    Ziaja Lifting Solution, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Lifting Solution vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • STR8 Rise toaletna voda za moške 100 ml
    STR8 Rise, 100 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške STR8 Rise osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. začimbna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • STR8 Ahead toaletna voda za moške 100 ml
    STR8 Ahead, 100 ml, Toaletne vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Toaletna voda za moške STR8 Ahead vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. začimbna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Nivea Fresh Flower dezodorant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Fresh Flower, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Nivea Fresh Flower prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • TePe Bridge & Implant Floss posebna zobna nitka za čiščenje implantatov 30 kos
    TePe Bridge & Implant Floss, 30 kos, Zobne nitke za moške, Zobna nitka TePe Bridge & Implant Floss je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge pod linijo dlesni odstranjuje ostanke jedi Navodilo za uporabo: Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.
  • Rimmel Oh My Gloss! sijaj za ustnice odtenek 100 Love Bug 6.5 ml
    Rimmel Oh My Gloss!, 6,5 ml, Ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Rimmel Oh My Gloss! vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice dolgo obstojen učinek ustnicam daje polno barvo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • A-Derma Original Care vlažilni losjon za telo 400 ml
    A-Derma Original Care, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo A-Derma Original Care bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: učinkovito obnavlja kožo zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Lancaster Total Age Correction _Amplified krema za predel okoli oči proti oteklinam in gubam SPF 15 15 ml
    Lancaster Total Age Correction _Amplified, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lancaster Total Age Correction _Amplified bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Teatro Fragranze Oro nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Teatro Fragranze Oro, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Teatro Fragranze Oro spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Teatro Fragranze Incenso Imperiale aroma difuzor s polnilom (Imperial Oud) 250 ml
    Teatro Fragranze Incenso Imperiale, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Incenso Imperiale prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Jimmy Choo Fever parfumska voda za ženske 40 ml
    Jimmy Choo Fever, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Jimmy Choo Fever vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Teatro Fragranze Oro parfumska voda uniseks 100 ml
    Teatro Fragranze Oro, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Teatro Fragranze Oro je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. začimbna dišava lesna dišava uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Lacoste Match Point deo-stik za moške 75 ml
    Lacoste Match Point, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Lacoste Match Point prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Hugo Boss BOSS Bottled parfumska voda za moške 100 ml
    Hugo Boss BOSS Bottled, 100 ml, Parfumske vode za moške, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Parfumska voda za moške Hugo Boss BOSS Bottled osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. lesna dišava začimbna dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls balzam za kodraste lase 200 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls maska za kodraste lase 200 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Dermedic Linum Emolient olje za prhanje in kopel za atopično kožo 500 ml
    Dermedic Linum Emolient, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Pripravek Dermedic Linum Emolient je namenjen umivanju občutljive otroške kože. Lastnosti: nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče popravlja suho kožo ima hranilne učinke pomirja draženje za občutljivo ali alergično kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka dodajte v že natočeno kopel. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls olje za kodraste lase 100 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lase globinsko hrani lepo diši lase vidno lepša Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las. Ne spirajte.
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls krema za definicijo las za kodraste lase 125 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 125 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kroti neobvladljive lase prijetno nadišavi lase Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls stiling pršilo za strukturo za kodraste lase 125 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: prijetno nadišavi lase kroti neobvladljive lase Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Victoria's Secret Angel Gold parfumska voda za ženske 50 ml
    Victoria's Secret Angel Gold, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Victoria's Secret Angel Gold vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava citrusna dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls šampon za kodraste lase 250 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • GUERLAIN Les Voilettes matirajoč puder v prahu odtenek 3 Médium 20 g
    GUERLAIN Les Voilettes, 20 g, Pudri za ženske, Puder GUERLAIN Les Voilettes popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek zagotavlja svež videz dodaja iluzijo popolne kože povsem prosojna tekstura Sestava: blazinica je priložena Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Weleda Baby and Child ognjičeva krema za dojenčke 75 ml
    Weleda Baby and Child, 75 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Otroška koža v predelu plenic je še posebej nagnjena k draženju in si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Pripravek Weleda Baby and Child bo zato pri vsakem previjanju poskrbel za najnežnejšo nego in tako pomagal v boju proti pleničnemu izpuščaju. Takoj pomiri obremenjeno kožo, ji zagotovi vlaženje, ublaži rdečico in odpravi občutke srbenja ali drugega nelagodja. Poleg tega krepi naravno kožno pregrado in ustvarja zaščitno plast na otroški koži, kar zmanjšuje tveganje za nastanek nadaljnjega pleničnega izpuščaja. Lastnosti: ščiti pred nastankom vnetij pomirja razdraženo kožo Navodilo za uporabo: Po potrebi nanašajte v tankem sloju na umito in suho kožo, najbolje pri menjavi plenic.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh