Največja modna platforma v Sloveniji

Champion oblačila, obutev in modni dodatki

2772
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Pulover Champion moška, bež barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.
  • Pajkice Champion ženski, črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Elastični trak v pasu.
  • Spodnji del trenirke Champion Spodnie Champion Rib Cuff Pants 115140 KK001 črna barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Z žepi.
  • Kratke hlače Champion ženski, črna barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Teža materiala: 430 g/m2.
  • Bombažne kratke hlače Champion črna barva
    - Ohlapen kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.
  • Bombažna kratka majica Champion črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, rahlo elastična pletenina.
  • Bombažna kratka majica Champion Crewneck bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.
  • Bombažna kratka majica Champion bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kratek rokav.
  • Nogavice Champion 2-pack ženski, črna barva
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Nogavice Champion 3-pack črna barva
    - Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.
  • Pulover Champion moška, črna barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Kroj regular fit.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moška, črna barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Kroj regular fit.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moška, črna barva, s kapuco
    - Kroj relaxed.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moška, zelena barva, s kapuco
    - Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Kroj regular fit.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moška, črna barva, s kapuco
    - Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Kroj regular fit.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moška, zelena barva
    - Kroj relaxed.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Trenirka Champion moški, črna barva
    - Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Dva drsna stranska žepa.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 51 cm.
  • Jakna Champion moška, črna barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Lahek model, ki ga lahko zložite in zapakirate v priloženo torbo, da prihranite prostor.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Notranji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Champion mornarsko modra barva
    - Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice zaključene s patentom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Champion črna barva
    - Kroj regular.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Champion črna barva
    - Kroj regular.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion ženska, bež barva, s kapuco
    - Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rahlo oblazinjen model.- Debela, neelastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 70 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Champion ženska, črna barva, s kapuco
    - Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Debela, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 70 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Trenirka Champion ženski, rjava barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Zapenjanje na zadrgo.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Z žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, neelastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 70 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za višino: S.
  • Jakna Champion ženska, bež barva
    - Kroj oversize.- Izoliran model s podlogo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Prešiti deli.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 71 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Champion moška, črna barva
    - Izolacija z vlakni REPREVE iz recikliranih plastenk.- Lahek model, ki ga lahko zložite in zapakirate v priloženo torbo, da prihranite prostor.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Notranji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Champion ženska, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Brezrokavnik Champion ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Champion ženska, s kapuco
    - Kroj oversize.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Debela, neelastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 73 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna bejzbolska kapa Champion roza barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bombažna bejzbolska kapa Champion rdeča barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bombažna bejzbolska kapa Champion črna barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Bombažni klobuk Champion črna barva
    Klobuk iz kolekcije Champion. Model z ozkim robom, izdelan iz materiala z nalepko.
  • Torba Champion črna barva
    - Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Glavni predel z zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Dodaten žep za čevlje.- Stranski žep iz mreže.- Sprednji žep na zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Torba za nošenje v roki ali na ramenih.- Kratki ročaji za udobno nošenje v roki.- Odstranljiv, nastavljiv trak omogoča prilagojeno nošenje.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Najmanjša dolžina pasu: 66 cm.- Največja dolžina traku: 133 cm.- Dolžina ročajev: 61 cm.- Globina: 25 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 62 cm.
  • Torba Champion črna barva
    - Enokomorni model.- Podložen model.- Notranji žep z zadrgo- Dodaten žep za čevlje.- Stranski žep iz mreže.- Sprednji žep na zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Kratki ročaji za udobno nošenje v roki.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Primerno za format A4.- Najmanjša dolžina pasu: 65 cm.- Največja dolžina traku: 131 cm.- Dolžina ročajev: 58 cm.- Globina: 20 cm.- Višina: 24 cm.- Širina na osnovi: 51 cm.
  • Bombažna kratka majica Champion ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratek, nabran rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno vezenino.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Champion moški
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Prijetno prilegajoča se oblika.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Champion ženski, bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Champion ženski, zelena barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Champion moški, siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Prijetno prilegajoča se oblika.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Champion moški, bela barva
    - Kroj custom fit.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kratek rokav.- Model s potiskom.
  • Pulover Champion moška, črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 76 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moška, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 88 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Champion črna barva
    - Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Champion moški, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Champion moški, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajčna jakna Champion bež barva, 219859
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje z zaskočnico za enostavno obuvanje in snemanje.- Mehke manšete z dvema gumboma omogočajo individualno prileganje.- Dva drsna stranska žepa.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moški, bež barva, s kapuco, 219785
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moški, bež barva, s kapuco, 219851
    - Prijetno prilegajoča se oblika.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 79 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne hlače Champion bež barva, 219860
    - Kroj custom fit.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani je drsni žep za varno shranjevanje manjših predmetov.- Tanka, neelastična tkanina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Champion siva barva, E20001
    - Model vsebuje organska in reciklirana vlakna, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Champion moška, zelena barva, 219854
    - Kroj custom fit.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Champion moška, črna barva, 219855
    - Kroj custom fit.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s potiskom.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Champion moška, rdeča barva, 219853
    - Kroj comfort fit.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kapa s šiltom Champion rdeča barva, 805959
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Torbica za okoli pasu Champion črna barva, 805981
    - Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Na sprednji strani je praktičen žep z zadrgo, v katerem lahko shranite potrebne drobne predmete.- Notranji žep z zadrgo- Zapenjanje na zadrgo.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Globina: 7 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
  • Torbica Champion črna barva, 805942
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Torbica za nošenje na rami.- Dolgi ročaji.- Notranji žep z zadrgo- Primerno za format A4.- Podložen model.- Dolžina ročajev: 71 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 32 cm.- Širina na osnovi: 40 cm.
  • Nahrbtnik Champion črna barva, 805941
    - Enokomorni model.- Žep z zadrgo na sprednji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Stranski žepi za plastenke.- Ima pregrado za prenosnik ali tablico.- Primerno za format A4.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Število notranjih žepov: 1.- Globina: 15 cm.- Višina: 44,5 cm.- Širina na osnovi: 29 cm.
  • Kapa Champion siva barva, 805957
    Klobuk iz kolekcije Champion. Model z ozkim robom, izdelan iz materiala z nalepko.
  • Bombažna bejzbolska kapa Champion bela barva, 805958
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Nahrbtnik Champion roza barva, 802339
    - Enokomorni model.- Komora z zategovanjem z vrvicami.- Primerno za format A4.- Model brez podloge.- Višina: 44 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.
  • Bombažna kratka majica Champion moška, črna barva, 220016
    - Klasičen okrogel izrez.- Kroj regular fit.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna Champion moška, črna barva, 219897
    - Zapenjanje na zadrgo.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi zaključeni s patentom.- Podložen model.- Zunanji žepi za vlaganje.- Dodaten žep z zadrgo na rokavu vam omogoča shranjevanje potrebnih drobnih predmetov.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače Champion moške, črna barva, 219865
    - Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Gladek material.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Champion ženska, črna barva, 117348
    - Kroj regular fit.- Okrogel, rebrast izrez.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Champion ženski, 117197
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Champion moške, siva barva, E20008
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Kroj regular.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 44 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Champion oranžna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Obesek, priložen izdelku, je izdelan iz posebnega recikliranega ekološkega papirja, obogatenega s semeni, ki jih je mogoče posaditi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moška, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.
  • Hlače Champion moški, črna barva
    - Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Champion črna barva
    - Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Z žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Okrasni šivi.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Champion moška, črna barva
    - Champion Tech Fill. Izdelek je izdelan iz visokokakovostnih materialov, izdelanih za zagotavljanje udobja v vseh vremenskih razmerah med aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Model s kapuco, skrit v zaprtem ovratniku.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodatni žepi v notranjosti.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Champion ženska, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvosmerna zadrga, opremljena z zavihkom proti nevihti, ki se zapenja z zaskočnico.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tridelna kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko to potrebujete.- Izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 108 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Champion črna barva
    - Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Debela, neelastična pletenina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 60 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Torba Champion črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Podložen model.- Primerno za format A4.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Število zunanjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 85 cm.- Največja dolžina traku: 145 cm.- Dolžina ročajev: 56 cm.- Globina: 20 cm.- Višina: 26 cm.- Širina na osnovi: 45 cm.
  • Spodnji del trenirke Champion bež barva
    - Model, izdelan v tehniki povratnega tkanja. Gre za uporabo obrnjenega tkanja pri izdelavi materialov. Ta tehnologija zagotavlja največje udobje pri nošenju in preprečuje, da bi se tkanina med pranjem skrčila.- Ohlapen kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žep zagotavlja dodaten prostor za shranjevanje osnovnih predmetov.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 46 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Champion ženska, črna barva, 117207
    - Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Champion črna barva, 219790
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu:- Dolžina:- Dimenzije so podane za velikost:
  • Bombažna kratka majica Champion moška, črna barva, 220017
    - Kroj Tshape fit.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Champion moška, črna barva
    - Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s kapuco.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Žep na prsih.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Champion Obleka Roza
    Obleka - Champion - Roza. Obleke za dnevno nošenje
  • Champion Obleka Bela
    Obleka - Champion - Bela. Obleke za dnevno nošenje
  • Champion Majica Roza
    Majica - Champion - Roza. Majice kratek rokav
  • Champion Pulover Roza
    Pulover - Champion - Roza. Puloverji brez kapuce
  • Champion Pulover Roza
    Pulover - Champion - Roza. Puloverji s kapuco
  • Champion Pulover Črna
    Pulover - Champion - Črna. Puloverji brez kapuce
  • Champion Majica Roza
    Majica - Champion - Roza. Majice kratek rokav
  • Champion Majica brez rokavov Bela
    Majica brez rokavov - Champion - Bela. Majice brez rokavov
  • Superge Champion črna barva
    - Notranjost obutve je izdelana iz NatureTex® Ultra, narejenega iz 100 % recikliranih postindustrijskih komponent.- Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Superge Champion Low Cut Shoe Z80 zelena barva
    - Notranjost obutve je izdelana iz materiala NatureTex®, ki je izdelan iz 50 % recikliranih steklenic.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Champion bela barva
    - Notranjost obutve je izdelana iz materiala NatureTex®, ki je izdelan iz 50 % recikliranih steklenic.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Mehka peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.- Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.
  • Superge Champion siva barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Nature Tex 50 - Notranjost tega modela je 50 % izdelana iz materiala iz recikliranih plastičnih steklenic.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Pulover Champion moška, bež barva, s kapuco
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kroj custom fit.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Champion moški, mornarsko modra barva
    - Kroj regular fit.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 61 cm.- Višina pasu: 30,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superge Champion bež barva
    - Notranjost obutve je izdelana iz materiala NatureTex®, ki je izdelan iz 50 % recikliranih steklenic.- Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Champion Z80 Flatform roza barva
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Nature Tex 50 - Notranjost tega modela je 50 % izdelana iz materiala iz recikliranih plastičnih steklenic.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjene superge Champion Mid Cut Shoe Z80 bela barva
    - Notranjost obutve je izdelana iz materiala NatureTex®, ki je izdelan iz 50 % recikliranih steklenic.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Champion bela barva
    - Eco Ortholite – vložek, ki se prilagaja obliki stopala, zagotavlja udoben tek in podpira blaženje. Vložek deluje antibakterijsko, zagotavlja boljšo cirkulacijo zraka in ščiti pred neprijetnim vonjem po znoju.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Champion bela barva
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh