Največja modna platforma v Sloveniji

Rituals popusti in znižanja za ženske

15
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Rituals The Ritual Of Sakura dišeča sveča 290 g
    Rituals The Ritual Of Sakura, 290 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Rituals The Ritual Of Sakura čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava spomladanska dišava dizajnerska embalaža Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Rituals The Ritual Of Jing dišeče palčke 70 ml
    Rituals The Ritual Of Jing, 70 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Rituals The Ritual Of Karma dišeča sveča 290 ml
    Rituals The Ritual Of Karma, 290 ml, Dišeče sveče Dišave za dom, Lastnosti: cvetlična dišava idealno kot darilo dolgo gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Rituals The Ritual Of Mehr dišeča sveča 290 g
    Rituals The Ritual Of Mehr, 290 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Rituals The Ritual Of Mehr čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: citrusna dišava lesna dišava topla dišava luksuzni dodatek vsakega interjerja Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Rituals The Ritual Of Ayurveda dišeče palčke 250 ml
    Rituals The Ritual Of Ayurveda, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Lastnosti: sladka aroma cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Rituals Private Collection Sweet Jasmine pršilo za dom 500 ml
    Rituals Private Collection Sweet Jasmine, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Rituals Private Collection Sweet Jasmine z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Rituals The Ritual Of Ayurveda dišeča sveča 290 g
    Rituals The Ritual Of Ayurveda, 290 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Rituals The Ritual Of Ayurveda čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Rituals Private Collection Wild Fig aroma difuzor 450 ml
    Rituals Private Collection Wild Fig, 450 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Rituals Private Collection Wild Fig prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • RITUALS The Ritual Of Jing aroma difuzor s polnilom 250 ml
    RITUALS The Ritual Of Jing, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor RITUALS The Ritual Of Jing prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Rituals The Ritual Of Ayurveda darilni set za ženske
    Rituals The Ritual Of Ayurveda, Dišeče sveče Dišave za dom, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Rituals The Ritual Of Ayurveda. Vsebina seta: pena za prhanje 200 ml krema za telo 100 ml piling za telo 125 g dišeča sveča 140 g Lastnosti: razveselil bo vsako žensko za popolno nego kože darilno pakiranje možnost sestavljanja dnevne rutine Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Rituals The Ritual Of Jing darilni set za ženske
    Rituals The Ritual Of Jing, Dišeče sveče za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Rituals The Ritual Of Jing ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: pena za prhanje 200 ml krema za telo 100 ml piling za telo 125 g dišeča sveča 140 g Lastnosti: celotna rutina za vsakodnevno nego za intenzivno vlažnost darilno pakiranje razveselil bo vsako žensko idealno kot darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Rituals The Ritual Of Sakura darilni set za ženske
    Rituals The Ritual Of Sakura, Dišeče sveče Dišave za dom, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Rituals The Ritual Of Sakura. Vsebina seta: pena za prhanje 200 ml krema za telo 100 ml piling za telo 125 g dišeča sveča 140 g Lastnosti: razveselil bo vsako žensko za intenzivno vlažnost odličen za darilo za popolno nego kože Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Rituals The Ritual Of Sakura dišeče palčke 70 ml
    Rituals The Ritual Of Sakura, 70 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Rituals The Ritual Of Sakura prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rituals The Ritual Of Karma dišeče palčke 250 ml
    Rituals The Ritual Of Karma, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Rituals The Ritual Of Karma prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • RITUALS The Ritual Of Jing darilni set za ženske
    RITUALS The Ritual Of Jing, Darilni seti Dišave za dom, Odišavite svoje stanovanje ali pa s čudovito dišavo za dom razveselite koga od svojih bližnjih. Darilni set RITUALS The Ritual Of Jing vam bo v obeh primerih zajamčeno prinesel uspeh. Primerno izbrana dišava za notranje prostore zlahka vzbudi občutek miru in ugodja ter pomaga ustvariti prijetno in udobno okolje. Lastnosti: sveža dišava dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja Vsebina seta: dišeča sveča 290 g aroma difuzor s polnilom 250 ml Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh