Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti 400 ML

638
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Collistar Lift HD Corpo Ultra-Lifting Anti-Age Cream pomlajevalna vlažilna krema za telo 400 ml
    Collistar Lift HD Corpo Ultra-Lifting Anti-Age Cream, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Collistar Lift HD Corpo Ultra-Lifting Anti-Age Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži vrača prožnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi mehča in pomaga do svilnato gladke kože Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Biotherm Eau Vitaminée parfumirani losjon za telo za ženske 400 ml
    Biotherm Eau Vitaminée, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Biotherm Eau Vitaminée vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan. Uporabljajte po potrebi.
  • Fanola Styling Tools luksuzna pena za volumen 400 ml
    Fanola Styling Tools, 400 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Fanola Styling Tools daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja prožnost las v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava zagotavlja volumen od korenin ne lepi las in jih ne obremenjuje Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Lase posušite in oblikujte kot običajno.
  • Instituto Español Urea vlažilna krema za telo 400 ml
    Instituto Español Urea, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Instituto Español Urea , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje popravlja suho kožo koži daje žametno mehkobo Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Sea of Spa Bio Spa Keratin Macadamia balzam za lase 400 ml
    Sea of Spa Bio Spa Keratin Macadamia, 400 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sea of Spa Bio Spa Keratin Macadamia zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje neguje dolžine oslabelih las za naravne in barvane lase lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Avon Care Tropical Fruits večnamenska krema za roke, noge in telo 400 ml
    Avon Care Tropical Fruits, 400 ml, kreme za noge za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Tropical Fruits, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: prijetno diši ne pušča mastnih sledi hitro se vpija Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Avon Care Tropical Fruits gladilni losjon za telo 400 ml
    Avon Care Tropical Fruits, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Avon Care Tropical Fruits bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost ne pušča mastnega občutka Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Avon Care Essential Moisture vlažilni losjon za telo za suho do zelo suho kožo 400 ml
    Avon Care Essential Moisture, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: popravlja suho kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija pomirja kožo in jo osvežuje zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Po potrebi ponovite.
  • Schwarzkopf Schauma 7 Herbs zeliščni šampon za normalne in mastne lase 400 ml
    Schwarzkopf Schauma 7 Herbs, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma 7 Herbs učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem z las in lasišča odstranjuje maščobo krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Nourish & Shine krepilni šampon za poškodovane lase z vonjem jagod 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Nourish & Shine, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Nourish & Shine učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem gladi lasna vlakna krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Garnier Body Tonic vlažilni in učvrstitveni losjon za telo 400 ml
    Garnier Body Tonic, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Garnier Body Tonic bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo vidno utrjuje kožo koži vrača prožnost kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo. Ne nanašajte na kožo obraza.
  • LUMEN Botanical Linden Honey dišeča sveča 400 ml
    LUMEN Botanical Linden Honey, 400 ml, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka LUMEN Botanical Linden Honey čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava čisto gorenje pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • DAENG GI MEO RI Dlae Soo Hair Loss Care Treatment globinsko regeneracijski balzam proti izpadanju las 400 ml
    DAENG GI MEO RI Dlae Soo Hair Loss Care Treatment, 400 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam DAENG GI MEO RI Dlae Soo zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Nivea Sun Protect & Dry Touch vlažilni losjon za sončenje SPF 30 400 ml
    Nivea Sun Protect & Dry Touch, 400 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Nivea Sun Protect & Dry Touch predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hrani kožo in jo neguje izdelek je prijazen do kože in okolja pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • ma:nyo Our Vegan Heartleaf Cica pomirjajoči tonik za občutljivo in razdraženo kožo 400 ml
    ma:nyo Our Vegan Heartleaf Cica, 400 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz ma:nyo Our Vegan Heartleaf Cica. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo takoj pomirja kožo odstranjuje pordelost kože pomirja in tonira obnavlja kožo Sestava: veganski izdelek
  • SAINT-GERVAIS MONT BLANC EAU THERMALE hranilna krema za obraz in telo 400 ml
    SAINT-GERVAIS MONT BLANC EAU THERMALE, 400 ml, Kreme za telo uniseks, Krema za telo neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča koži vrača udobje in vitalnost globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo
  • Echosline E-Styling Extraforce Mousse penasti utrjevalec za lase z ekstra močnim utrjevanjem 400 ml
    Echosline E-Styling Extraforce Mousse, 400 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Echosline E-Styling Extraforce Mousse daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: hitro in enostavno oblikovanje posebej močno utrjevanje pričeska je ves dan pod nadzorom odpornost v vsakem vremenu ščiti lase pri toplotnem oblikovanju v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Maui Moisture Revive & Hydrate + Shea Butter vlažilna in hranilna maska za lase s karitejevim maslom 400 ml
    Maui Moisture Revive & Hydrate + Shea Butter, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Maui Moisture Revive & Hydrate + Shea Butter predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kevin Murphy Body Builder pena za lase za volumen za vse tipe las 400 ml
    Kevin Murphy Body Builder, 400 ml, Pršilo za volumen za ženske, Lastnosti: lasem daje volumen od korenin krepi naravni sijaj las ščiti lase pred UV sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite v vlažne lase in jih nato posušite s sušilcem ali jih pustite, da se prosto posušijo.
  • Avon Care Avocado vlažilna krema za obraz in telo 400 ml
    Avon Care Avocado, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Avocado, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: koža je nežna in mehka obnavlja ne pušča mastnih sledi za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Care Coconut vlažilni losjon za telo s kokosovim oljem 400 ml
    Avon Care Coconut, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Avon Care Coconut bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Avon Care Cocoa večnamenska krema za obraz, roke in telo 400 ml
    Avon Care Cocoa, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Cocoa, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija koža je nežna in mehka za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Care Avocado vlažilni losjon za telo 400 ml
    Avon Care Avocado, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Avon Care Avocado bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Med Linseed serum za telo 400 ml
    Ziaja Med Linseed, 400 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Ziaja Med Linseed je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje izenačuje barvni odtenek kože Sestava: brez dišav veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite ali zelo majhno količino lokalno, samo na problematične predele, ali primerno količino razmažite po celem obrazu. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Med Linseed gel za prhanje 400 ml
    Ziaja Med Linseed, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Ziaja Med Linseed je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: brez dišav veganski izdelek vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Revuele Micellar Water Soothing pomirjajoča micelarna voda 400 ml
    Revuele Micellar Water Soothing, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Revuele Micellar Water zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja draženje kožo hrani ima osvežilne in pomirjajoče učinke preprečuje suho kožo proti rdečici ne povzroča občutka neprijetne napetosti primerno za občutljivo kožo uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah ne draži kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Dermacol Collagen + pomlajevalni losjon za telo za hidracijo in učvrstitev kože 400 ml
    Dermacol Collagen +, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Dermacol Collagen vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik vidno utrjuje kožo spodbuja nastajanje kolagena Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Garnier Fructis Strength & Shine šampon za krepitev in sijaj las 400 ml
    Garnier Fructis Strength & Shine, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Garnier Fructis Strength & Shine učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna daje lesk in volumen neguje dolžine oslabelih las Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Restoring Essence obnovitvena nega za lase 400 ml
    Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Restoring Essence, 400 ml, Pršila za lase za ženske
  • Beauty Jar Bounty Island mleko za kopel s kokosovim oljem 400 ml
    Beauty Jar Bounty Island, 400 ml, Kopalna mleka za ženske, Lastnosti: prijetno diši pomirja telo in duha zagotavlja občutek udobja in miru Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Aqua di Sorrento Partenope gel za prhanje za ženske 400 ml
    Aqua di Sorrento Partenope, 400 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Aqua di Sorrento Partenope odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • MIXA Ceramide Protect losjon za telo za suho do zelo suho kožo 400 ml
    MIXA Ceramide Protect, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Mleko za telo MIXA Ceramide Protect vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži vrača prožnost krepi zaščitno bariero dobro se nanaša in se enostavno vpija popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Byblos Ghiaccio gel za prhanje za ženske 400 ml
    Byblos Ghiaccio, 400 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Byblos Ghiaccio odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Vitalcare Professional Sebo Balance čistilna maska in piling za lase 400 ml
    Vitalcare Professional Sebo Balance, 400 ml, Pilingi za lase za ženske, Maska za lase Vitalcare Professional Sebo Balance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk z las temeljito odstrani nečistoče in loj spodbuja lasišče in ji daje svež občutek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Vitalcare Professional Stop Yellow vijoličen šampon za blond in sive lase 400 ml
    Vitalcare Professional Stop Yellow, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vitalcare Professional Stop Yellow učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lase pušča mehke nevtralizira rumene odtenke v laseh Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Fresh Matcha čistilni razstrupljevalni šampon za mastno lasišče in suhe konice 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Fresh Matcha, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Fresh Matcha učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem krepi lasne konice z las in lasišča odstranjuje maščobo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Everyday Care šampon za vsakodnevno umivanje las s kamilico 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Everyday Care, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Everyday Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke deluje proti kodranju las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Argan Oil & Repair obnovitveni šampon za suhe in poškodovane lase 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Argan Oil & Repair, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Argan Oil & Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem neguje dolžine oslabelih las gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Color Shine šampon za barvane lase in lase s prameni 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Color Shine, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Color Shine učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem gladi lasna vlakna za naravne in barvane lase neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Gentle Repair blag negovalni šampon za suhe in poškodovane lase 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Gentle Repair, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Gentle Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Q10 Fullness šampon za tanke in redke lase s koencimom Q10 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Q10 Fullness, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Q10 Fullness učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna stimulira rast las daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem postopoma preprečuje izpadanje las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine vlažilni šampon za normalne do suhe lase 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase lase pušča mehke krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Herbs & Volume šampon za fine in tanke lase 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Herbs & Volume, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Herbs & Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem daje lesk in volumen neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Rose Oil šampon in balzam 2 v1 za lažje česanje las 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Rose Oil, 400 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Rose Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje odstranjuje odvečno maščobo in umazanijo mehča lase in poenostavlja njihovo nadaljnje urejanje lasem vrača naravno prožnost lase pušča mehke na dotik celovita nega las v enem samem koraku Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Silver Reflex šampon za nevtralizacijo rumenih tonov za posvetljene, melirane hadne blond lase 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Silver Reflex, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Silver Reflex učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nevtralizira oranžne tone v laseh podaljšuje obstojnost barve las z las in lasišča odstranjuje maščobo neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Soft Freshness šampon za normalne lase 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Soft Freshness, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Soft Freshness učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke pomirja lasišče krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Strength & Vitality šampon za okrepitev las za fine in tanke lase 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Strength & Vitality, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Strength & Vitality učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Astrid Hyaluron micelarna voda za dnevno uporabo 400 ml
    Astrid Hyaluron, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Astrid Hyaluron zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila čisti pore v globino kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma
  • BioNike Triderm Syndet šampon za telo in lase za telo in lase 400 ml
    BioNike Triderm Syndet, 400 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje BioNike Triderm Syndet. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: neguje lase in kožo temeljito umiva lase, vendar ne draži lasišča intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Nanašajte na navlaženo kožo in/ali lase. Sperite.
  • LR Aloe Vera Emergency pomirjajoče pršilo za obraz in telo 400 ml
    LR Aloe Vera Emergency, 400 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pršilo za telo LR Aloe Vera zagotavlja prijetno osvežitev katerikoli del dneva. Lastnosti: pomirja kožo po sončenju vlaži kožo Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Enakomerno nanesite na kožo telesa ali obraza. Po sončenju nanesite potrebno količino na čisto kožo. Nežno razmažite in pustite, da se vpije.
  • Klorane Peony šampon za občutljivo lasišče 400 ml
    Klorane Peony, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Klorane Peony učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: pomirja lasišče lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Lirene Power of Plants Opuntia micelarna emulzija z gladilnim učinkom 400 ml
    Lirene Power of Plants Opuntia, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lirene Power of Plants pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke pripravek je nekomedogen ima pomirjajoče učinke obnavlja kožno bariero glajenje neenakomerne teksture kože Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Lirene Power of Plants pomirjajoča micelarna voda 3v1 400 ml
    Lirene Power of Plants, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Lirene Power of Plants zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Lirene Power of Plants Almond micelarna voda 3v1 s pomirjajočim učinkom 400 ml
    Lirene Power of Plants Almond, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Lirene Power of Plants Almond. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča povsem čisto pomirja draženje ima osvežilne in pomirjajoče učinke vlaži kožo Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Schwarzkopf Taft Volume lak za lase s srednjim utrjevanjem za tanke lase 400 ml
    Schwarzkopf Taft Volume, 400 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Taft Volume bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: ne lepi las in daje pričeski naraven videz ohranja prožnost in ne obremenjuje las lase ščiti pred vlago ščiti pred UV-sevanjem v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive intenzivna hranilna maska za poškodovane lase 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasje so mehki na dotik deluje v globino lasnega vlakna neguje dolžine oslabelih las obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle maska za krepitev in sijaj las 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Pure vlažilni šampon za mastno lasišče in suhe konice 400 ml
    L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Pure, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Pure učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče z las in lasišča odstranjuje maščobo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • DAENG GI MEO RI Dlae Soo Hair Loss Care Shampoo zeliščni šampon proti izpadanju las 400 ml
    DAENG GI MEO RI Dlae Soo Hair Loss Care Shampoo, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon DAENG GI MEO RI Dlae Soo Hair Loss Care Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna stimulira rast las postopoma preprečuje izpadanje las umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Pantene Pro-V Infinitely Long krepilni šampon za poškodovane lase 400 ml
    Pantene Pro-V Infinitely Long, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Pantene Pro-V Infinitely Long učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke za naravne in barvane lase krepi lasne konice intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Schwarzkopf Gliss Total Repair regeneracijska maska za suhe in poškodovane lase 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Total Repair, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Total Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las lasje so mehki na dotik deluje v globino lasnega vlakna krepi lasne konice neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair regeneracijska maska za lase 4 v 1 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik deluje v globino lasnega vlakna neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Jonzac Nutritive intenzivni losjon za telo za seboroični dermatitis 400 ml
    Jonzac Nutritive, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si zasluži nego, ki preprečuje njeno izsuševanje in zagotovi njeno polepšanje. Tonirani losjon za telo Jonzac Nutritive bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago, poleg tega ji bo zagotovil bronast barvni pridih. Naredi jo barvno poenoteno, voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži koži zagotavlja udobje in vitalnost popravlja suho kožo obnavlja kožno bariero Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Byblos Cielo gel za prhanje za ženske 400 ml
    Byblos Cielo, 400 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Byblos Cielo odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Dove Body Love serum za telo 400 ml
    Dove Body Love, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Dove Body Love losjon za telo 400 ml
    Dove Body Love, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Body Love bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: koži vrača prožnost zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost koži zagotavlja udobje in vitalnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Nacomi Micellar Cleansing Water micelarna voda za hidracijo kože in zmanjšanje por 400 ml
    Nacomi Micellar Cleansing Water, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Nacomi Micellar Cleansing Water zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: čisti pore v globino odstranjuje tudi odporna ličila globinsko vlaži uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • TRESemmé Flawless Volume lak za lase za volumen 400 ml
    TRESemmé Flawless Volume, 400 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase TRESemmé Flawless Volume bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje takojšen volumen ne lepi las in daje pričeski naraven videz srednje močno utrjevanje Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Aqua di Sorrento Posillipo gel za prhanje uniseks 400 ml
    Aqua di Sorrento Posillipo, 400 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Aqua di Sorrento Posillipo odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Klorane Flax Fiber Bio šampon za fine in tanke lase 400 ml
    Klorane Flax Fiber Bio, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Klorane Flax Fiber Bio učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lase pušča mehke daje lesk in volumen umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Lancaster Skin Essentials Comforting Perfecting Toner pomirjajoči tonik za obraz brez alkohola 400 ml
    Lancaster Skin Essentials Comforting Perfecting Toner, 400 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Lancaster Skin Essentials bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: takoj pomirja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj pomirja in tonira Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Lancaster Skin Essentials Refreshing Express Cleanser čistilna voda za obraz za obraz in oči 400 ml
    Lancaster Skin Essentials Refreshing Express Cleanser, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Lancaster Skin Essentials je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: na koži ne pušča mastnih sledi učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto vlaži kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Lancaster Skin Essentials Softening Perfecting Toner mehčalni tonik brez alkohola 400 ml
    Lancaster Skin Essentials Softening Perfecting Toner, 400 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Lancaster Skin Essentials bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: kožo dela mehko, svežo in sijočo s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj osvežuje in osvetljuje Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Oillan Derm+ Washing Gel kremasti gel za prhanje za otroke od rojstva 400 ml
    Oillan Derm+ Washing Gel, 400 ml, Kopanje otrok za ženske, Gel za prhanje Oillan Derm+ je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem preprečuje suho kožo za občutljivo ali alergično kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma Power Volume šampon za volumen za fine in tanke lase 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Power Volume, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Power Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Beauty Jar Ommm... mleko za kopel s pomirjajočim učinkom 400 ml
    Beauty Jar Ommm..., 400 ml, Kopalna mleka za ženske, Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Zlijte pod tok vroče vode kot dodatek za v kopel.
  • Schwarzkopf Schauma Fresh it up! osvežujoči šampon za mastno lasišče in suhe konice 400 ml
    Schwarzkopf Schauma Fresh it up!, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Schauma Fresh it up! učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem krepi lasne konice z las in lasišča odstranjuje maščobo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Guam FangoGel gel proti celulitu 400 ml
    Guam FangoGel, 400 ml, Nega proti celulitu za ženske, Pripravek Guam FangoGel vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka. Lastnosti: hitro se vpija ne pušča mastnih sledi zmanjšuje celulit in čvrsti kožo enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Za najboljši učinek uporabljajte v kombinacij z nego iz iste serije.
  • Notino Sport Collection Shaker športni shaker Purple 400 ml
    Notino Sport Collection Shaker, 400 ml, Shakerji in stekleničke za vodo za ženske
  • Avon Care Essential Moisture večnamenska krema za obraz, roke in telo 400 ml
    Avon Care Essential Moisture, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Essential Moisture, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča pomirja kožo in jo osvežuje popravlja suho kožo za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Pri tem se osredotočite na suhe, otrdele predele, predvsem na območju pete. Predvsem v zimskem obdobju uporabljajte tudi večkrat dnevno po potrebi, da preprečite izsuševanje in razpokano kožo.
  • Avène XeraCalm Nutrition vlažilno mleko za obraz in telo za zelo suho kožo 400 ml
    Avène XeraCalm Nutrition, 400 ml, Nega za telo za moške, Mleko za telo vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Bioderma Nodé Fluid Shampoo šampon za vse tipe las 400 ml
    Bioderma Nodé Fluid Shampoo, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bioderma Nodé Fluid Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • La Roche-Posay Physiologique Ultra micelarna voda za občutljivo kožo 400 ml
    La Roche-Posay Physiologique Ultra, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda La Roche-Posay Physiologique Ultra. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Dove Deeply Nourishing intenzivni losjon za telo 400 ml
    Dove Deeply Nourishing, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Deeply Nourishing bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: popravlja suho kožo globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • SVR Sensifine AR pomirjevalna micelarna voda za kožo, ki je nagnjena k rdečici 400 ml
    SVR Sensifine AR, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda SVR Sensifine AR. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: preprečuje draženje kože vlaži in mehča kožo učinkovito odstranjuje ličila s kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Eubos Basic Skin Care Blue emulzija za umivanje brez dišav 400 ml
    Eubos Basic Skin Care Blue, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Eubos Basic Skin Care Blue. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Sestava: brez milnih dodatkov brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Nivea MicellAir Expert dvofazna micelarna voda 400 ml
    Nivea MicellAir Expert, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Nivea MicellAir Expert. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila na koži ne pušča mastnih sledi uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Instituto Español Aloe Vera vlažilna krema za telo 400 ml
    Instituto Español Aloe Vera, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Instituto Español Aloe Vera , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje koži vrača prožnost koži zagotavlja dolgotrajno prožnost Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • TIGI Bed Head Recovery vlažilni šampon za suhe in poškodovane lase 400 ml
    TIGI Bed Head Recovery, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Bed Head Recovery učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • NAYANA Hair Growth balzam za pospeševanje rasti las 400 ml
    NAYANA Hair Growth, 400 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase NAYANA Hair Growth zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lase navlaži in nahrani obnavlja lasna vlakna celi in gladi površino las lase regenerira neguje konice las Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal šampon za mastno lasišče in suhe konice las 400 ml
    Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče z las in lasišča odstranjuje maščobo lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Seboradin Forte balzam proti izpadanju las 400 ml
    Seboradin Forte, 400 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Seboradin Forte zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem zagotavlja mehkobo in vitalnost olajša razčesavanje las Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Taft Ultra lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 400 ml
    Schwarzkopf Taft Ultra, 400 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Taft Ultra bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk ne lepi las in daje pričeski naraven videz lasem daje takojšen volumen enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • L’Oréal Paris Elseve Color-Vive šampon za barvane lase 400 ml
    L’Oréal Paris Elseve Color-Vive, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Paris Elseve Color-Vive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Lancôme Tonique Confort vlažilni in pomirjevalni tonik za suho kožo za ženske 400 ml
    Lancôme Tonique Confort, 400 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Lancôme Tonique Confort . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj kožo dela mehko, svežo in sijočo obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 10% pomirjevalni losjon za telo za zelo suho kožo 400 ml
    La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 10%, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo La Roche-Posay Lipikar neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži ima mehčalne učinke obnavlja kožo mehča in pomaga do svilnato gladke kože dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: ne vsebuje SLS in SLES brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Head & Shoulders Ocean Fresh šampon proti prhljaju 400 ml
    Head & Shoulders Ocean Fresh, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Head & Shoulders Ocean Fresh učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj lase odišavi z blagim vonjem umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh