Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti 400 ML

638
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • ARTEMIS SWISS MILK Bodycare losjon za telo 400 ml
    ARTEMIS SWISS MILK Bodycare, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo ARTEMIS SWISS MILK Bodycare bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: dobro se nanaša in se enostavno vpija globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost učinkovito obnavlja kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • ARTEMIS SWISS MILK Bodycare losjon za prhanje 400 ml
    ARTEMIS SWISS MILK Bodycare, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje ARTEMIS SWISS MILK Bodycare je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream krema za hujšanje 400 ml
    Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream, 400 ml, Shujševalna nega za ženske, Želite oblikovati problematične predele in doseči gladke in čvrste obline, o katerih sanjate? Pripravek Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream vam bo pomagal na poti do vitkejše postave. Spodbudi izgorevanje maščob, zmanjša njihovo ponovno nalaganje in poveča učinkovitost vaših prizadevanj za zmanjšanje telesne teže z redno vadbo in uravnoteženo prehrano. Prispeva k zmanjšanju obsega predelov, kot so stegna, trebuh in zadnjica, poleg tega pa zgladi in učvrsti vašo kožo. Lastnosti: koži vrača prožnost zlahka se vpija v kožo zmanjšuje maščobno tkivo vidno gladi kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije. Uporabljajte redno. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Collistar After Sun Moisturizing Restructuring After Sun Balm balzam za telo po sončenju 400 ml
    Collistar After Sun Moisturizing Restructuring After Sun Balm, 400 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: enostavno se raznaša in se hitro vpija pomirja kožo po sončenju krepi in podaljšuje porjavelost kože vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • OnlyBio Hair in Balance maska za lase za normalne do suhe lase 400 ml
    OnlyBio Hair in Balance, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase OnlyBio Hair in Balance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • OnlyBio Hair in Balance hranilna maska za suhe lase 400 ml
    OnlyBio Hair in Balance, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase OnlyBio Hair in Balance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem vrača naraven, zdrav videz Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Garnier Fructis Color Resist šampon za okrepitev las za barvane lase 400 ml
    Garnier Fructis Color Resist, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Garnier Fructis Color Resist učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Garnier Ambre Solaire vlažilni losjon za po sončenju 400 ml
    Garnier Ambre Solaire, 400 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju Garnier Ambre Solaire bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: obnavlja zaščitno bariero kože enostavno se raznaša in se hitro vpija takoj pomirja kožo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Ziaja Med Lipid Dermatological Formula fiziološki balzam za telo za atopično in alergično kožo 400 ml
    Ziaja Med Lipid Dermatological Formula, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Med Lipid Dermatological Formula , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost koži zagotavlja dolgotrajno prožnost globinsko vlaži kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži popravlja suho kožo obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Farmona Radical All Hair Types šampon proti prhljaju 400 ml
    Farmona Radical All Hair Types, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Radical All Hair Types učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Farmona Radical Oily Hair šampon za normalizacijo za mastne lase 400 ml
    Farmona Radical Oily Hair, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Radical Oily Hair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče preprečuje prezgodnje izpadanje las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual osvežujoč gel za prhanje 400 ml
    Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • La Roche-Posay Kerium nežni fiziološki gelasti šampon za normalne lase 400 ml
    La Roche-Posay Kerium, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon La Roche-Posay Kerium učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Beauty Jar Boogie Woogie pena za kopel 400 ml
    Beauty Jar Boogie Woogie, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Beauty Jar Boogie Woogie zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Beauty Jar Dolce Vita revitalizacijska kopalna pena 400 ml
    Beauty Jar Dolce Vita, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Beauty Jar Dolce Vita zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka dodajte v že natočeno kopel.
  • Beauty Jar Hot Tub Club pena za kopel z rakitovcem 400 ml
    Beauty Jar Hot Tub Club, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Beauty Jar Hot Tub Club zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Vaseline Intensive vlažilni losjon za telo 400 ml
    Vaseline Intensive, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Vaseline Intensive bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: popravlja suho kožo globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Med Atopic Dermatitis Care vlažilna emulzija za atopično kožo otrok in odraslih 400 ml
    Ziaja Med Atopic Dermatitis Care, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Med Atopic Dermatitis Care bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Revlon Professional Pro You The Definer utrjevalec za volumen las 400 ml
    Revlon Professional Pro You The Definer, 400 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Revlon Professional Pro You The Definer daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete zagotavlja volumen od korenin zagotavlja prožnost las Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • SVR Sebiaclear Eau Micellaire matirajoča micelarna voda za mastno in problematično kožo 400 ml
    SVR Sebiaclear Eau Micellaire, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda SVR Sebiaclear Eau Micellaire. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Sea of Spa Bio Spa šampon za krepitev lasnih korenin 400 ml
    Sea of Spa Bio Spa, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sea of Spa Bio Spa učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) šampon za oslabljene in poškodovane lase 400 ml
    Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn), 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) globinsko čistilni šampon za normalne in mastne lase 400 ml
    Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn), 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna stimulira rast las odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) hranilni gel za prhanje z vlažilnim učinkom 400 ml
    Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn), 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Garnier Skin Naturals Micellar Gentle Peeling micelarna voda s piling učinkom 400 ml
    Garnier Skin Naturals Micellar Gentle Peeling, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Garnier Skin Naturals Micellar Gentle Peeling. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje gladi in mehča kožo odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • ISDIN After Sun losjon za telo za sončenje za pomirjanje lasišča 400 ml
    ISDIN After Sun, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Pripravek po sončenju ISDIN After Sun bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: pomirja kožo po sončenju neguje in obnavlja daje občutek svežine vlaži kožo koži vrača udobje in vitalnost Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Pred uporabo pripravek temeljito pretresite. Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia hranilni šampon za suhe in grobe lase 400 ml
    Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre darilni set Grey 400 ml
    Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre, 400 ml, Darilni seti Dišave za dom, Aroma difuzor Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: izbor toplih začimbnih dišav cvetlična dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo Vsebina seta: aroma difuzor Peau de Pierre nadomestno polnilo za aroma difuzor 400 ml Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Garnier Fructis Papaya Hair Food obnovitvena maska za poškodovane lase 400 ml
    Garnier Fructis Papaya Hair Food, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Garnier Fructis Papaya Hair Food predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las lasem daje čudovit vonj Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Eveline Cosmetics FaceMed+ micelarna voda z aloe vero 400 ml
    Eveline Cosmetics FaceMed+, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics FaceMed+ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: odstranjuje tudi vodoodporna ličila globinsko vlaži deluje regeneracijsko uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Farmona Jantar regeneracijski gel za prhanje za normalno in suho kožo 400 ml
    Farmona Jantar, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Farmona Jantar je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Ziaja Med Antibacterial Care čistilni gel za regulacijo sebuma za telo 400 ml
    Ziaja Med Antibacterial Care, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Med Antibacterial Care . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Biotherm Biosource čistilno mleko za odstranjevanje ličil za normalno do mešano kožo 400 ml
    Biotherm Biosource, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Biotherm Biosource z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo pušča povsem čisto Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Annayake 24H Hydration soin corps hydratation continue nourrissant vlažilna krema za telo 400 ml
    Annayake 24H Hydration soin corps hydratation continue nourrissant, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Annayake 24H Hydration soin corps hydratation continue nourrissant, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože popravlja suho kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Vaseline Sensitive Skin Relief vlažilni losjon za suho in srbečo kožo 400 ml
    Vaseline Sensitive Skin Relief, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vaseline Sensitive Skin Relief vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje popravlja suho kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • MIXA Ceramide Protect regeneracijska krema za telo za občutljivo kožo 400 ml
    MIXA Ceramide Protect, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo MIXA Ceramide Protect , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča koži vrača udobje in vitalnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi koži daje žametno mehkobo za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte samo na nepoškodovani koži. Lahko se uporablja tako za telo kot tudi za kožo obraza.
  • MIXA Panthenol Comfort regeneracijska krema za telo za suho do atopično kožo 400 ml
    MIXA Panthenol Comfort, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo MIXA Panthenol Comfort , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži za uporabo na telesu in obrazu koži zagotavlja dolgotrajno prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte samo na nepoškodovani koži. Lahko se uporablja tako za telo kot tudi za kožo obraza.
  • MIXA Urea Cica Repair+ regeneracijska krema za telo za zelo suho kožo 400 ml
    MIXA Urea Cica Repair+, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo MIXA Urea Cica Repair+, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte samo na nepoškodovani koži. Lahko se uporablja tako za telo kot tudi za kožo obraza.
  • Payot Rituel Douceur Relaxing Shower Oil pomirjevalno olje za prhanje z vlažilnim učinkom 400 ml
    Payot Rituel Douceur Relaxing Shower Oil, 400 ml, Olja za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Payot Rituel Douceur Relaxing Shower Oil je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: hrani in neguje kožo skrbno umije in očisti kožo celega telesa odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko na dotik pri umivanju ustvarja rahlo peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vaseline Cocoa vlažilni losjon za telo s kakavovim maslom 400 ml
    Vaseline Cocoa, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Vaseline Cocoa bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Cocoa Butter hranilni šampon s kakavovim maslom 400 ml
    Ziaja Cocoa Butter, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Cocoa Butter učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži podaljšuje obstojnost barve las lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Natural Argan Oil zaščitni losjon za telo 400 ml
    Ziaja Natural Argan Oil, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Natural Argan Oil bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Eucerin pH5 losjon za telo za občutljivo kožo 400 ml
    Eucerin pH5, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Eucerin pH5 bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Bielenda Clean Skin Expert pomirjajoča micelarna voda 400 ml
    Bielenda Clean Skin Expert, 400 ml, Čiščenje obraza uniseks, Micelarna voda Bielenda Clean Skin Expert zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Bielenda Clean Skin Expert vlažilna micelarna voda 400 ml
    Bielenda Clean Skin Expert, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Bielenda Clean Skin Expert zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • AHAVA Dead Sea Water mineralni balzam 400 ml
    AHAVA Dead Sea Water, 400 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam AHAVA Dead Sea Water zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk preprečuje lomljenje las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • AHAVA Dead Sea Water mineralni šampon 400 ml
    AHAVA Dead Sea Water, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon AHAVA Dead Sea Water učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Nivea Q10 Firming + Bronze tonirano mleko z učvrstitvenim učinkom 400 ml
    Nivea Q10 Firming + Bronze, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Nivea Q10 Firming + Bronze bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo vidno utrjuje kožo koži zagotavlja naraven porjavel videz Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Natura Siberica Loves Estonia obnovitveni balzam za lase 400 ml
    Natura Siberica Loves Estonia, 400 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Natura Siberica Loves Estonia zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Tołpa Dermo Face Rosacal micelarna čistilna voda za obraz in oči 400 ml
    Tołpa Dermo Face Rosacal, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Tołpa Dermo Face Rosacal. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila
  • Klorane Organic Olive regeneracijski šampon za zrele lase 400 ml
    Klorane Organic Olive, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Klorane Organic Olive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase neguje dolžine oslabelih las pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Nivea Rose Touch vlažilni losjon za telo 400 ml
    Nivea Rose Touch, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Nivea Rose Touch vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Nivea Repair & Care regeneracijski losjon za telo 400 ml
    Nivea Repair & Care, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Nivea Repair & Care bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo učinkovito obnavlja kožo pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • L’Oréal Paris Micellar Water micelarna voda za normalno do suho občutljivo kožo 400 ml
    L’Oréal Paris Micellar Water, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda L’Oréal Paris Micellar Water . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke neguje in obnavlja Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Biotherm Eau Pure parfumirani losjon za telo za ženske 400 ml
    Biotherm Eau Pure, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Biotherm Eau Pure vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Bielenda Vegan Smoothie Melon & Pineapple mamljiv gel za prhanje 400 ml
    Bielenda Vegan Smoothie Melon & Pineapple, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Bielenda Vegan Smoothie je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Clinique Deep Comfort™ Body globinsko vlažilno mleko za telo 400 ml
    Clinique Deep Comfort™ Body, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Clinique Deep Comfort™ Body bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje dobro se nanaša in se enostavno vpija popravlja suho kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Eucerin DermoPure globoko čistilni gel za problematično kožo 400 ml
    Eucerin DermoPure, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eucerin DermoPure pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje Sestava: brez milnih sestavin brez dišav Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Lancaster Sun Beauty Silky Milk losjon za sončenje SPF 15 400 ml
    Lancaster Sun Beauty Silky Milk, 400 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje spodbuja naraven proces porjavitve deluje preventivno proti staranju kože hrani kožo in jo neguje Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Klorane Chamomile šampon za blond lase 400 ml
    Klorane Chamomile, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Klorane Chamomile učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana mamljiv gel za prhanje 400 ml
    Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Bielenda Vegan Smoothie Blueberry + Kiwi vlažilni balzam za telo 400 ml
    Bielenda Vegan Smoothie Blueberry + Kiwi, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Bielenda Vegan Smoothie Blueberry + Kiwi bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija popravlja suho kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana vlažilni balzam za telo 400 ml
    Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost pomirja kožo in jo osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Eveline Cosmetics Bio Organic Granat & Acai regeneracijski balzam za barvane lase in lase s prameni 400 ml
    Eveline Cosmetics Bio Organic Granat & Acai, 400 ml, Balzami za ženske, Balzam Eveline Cosmetics Bio Organic Granat & Acai zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Neutrogena Norwegian Formula® globinsko vlažilno mleko za telo za občutljivo kožo 400 ml
    Neutrogena Norwegian Formula®, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Neutrogena Norwegian Formula® bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Neutrogena Norwegian Formula® globinsko vlažilno mleko za telo 400 ml
    Neutrogena Norwegian Formula®, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Neutrogena Norwegian Formula® bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost pomirja kožo in jo osvežuje dobro se nanaša in se enostavno vpija koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Neutrogena Norwegian Formula® Deep Moisture globinsko vlažilna krema z oljem 400 ml
    Neutrogena Norwegian Formula® Deep Moisture, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Neutrogena Norwegian Formula® Deep Moisture bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Collistar Special Perfect Tan After Shower-Shampoo Moisturizing Restorative gel za prhanje po sončenju za telo in lase 400 ml
    Collistar Special Perfect Tan After Shower-Shampoo Moisturizing Restorative, 400 ml, Za podaljšanje porjavelosti za ženske, Čim dlje ohranite spominek s poletnih počitnic v obliki lepo porjavelega telesa. Pripravek Collistar Special Perfect Tan After Shower-Shampoo Moisturizing Restorative nudi od sonca obremenjeni koži potrebno nego in hkrati podaljšuje pridobljeno porjavelost. Vaša koža bo ohranila enakomeren bronast odtenek še dolgo po trenutkih, preživetih na soncu. Lastnosti: podaljšuje videz porjavelosti daje žametno mehkobo intenzivno regenerira Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu s krožnimi gibi vmasirajte v čisto kožo.
  • Collistar Special Perfect Tan After Sun Fluid Soothing Refreshing pomirjevalni fluid za telo po sončenju 400 ml
    Collistar Special Perfect Tan After Sun Fluid Soothing Refreshing, 400 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo krepi in podaljšuje porjavelost kože pomirja kožo po sončenju obnavlja zaščitno bariero kože kožo pušča žametno mehko na dotik enostavno se raznaša in se hitro vpija Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Dove Purely Pampering Shea Butter hranilni losjon za telo karitejevo maslo in vanilija 400 ml
    Dove Purely Pampering Shea Butter, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Purely Pampering Shea Butter bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča pomirja kožo in jo osvežuje dobro se nanaša in se enostavno vpija zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Dove Body Love hranilni losjon za telo za suho kožo 400 ml
    Dove Body Love, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Body Love bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo kožo pušča žametno mehko na dotik koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Nivea Micellar Shampoo krepilni micelarni šampon 400 ml
    Nivea Micellar Shampoo, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nivea Micellar Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Nivea Aloe & Hydration lahek losjon za telo 400 ml
    Nivea Aloe & Hydration, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Nivea Aloe & Hydration bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost pomirja kožo in jo osvežuje dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) balzam za šibke in poškodovane lase 400 ml
    Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn), 400 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las lajša razčesavanje in oblikovanje gladi in deluje proti kodranju ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Nivea Diamond Gloss negovalni šampon za utrujene lase brez sijaja 400 ml
    Nivea Diamond Gloss, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nivea Diamond Gloss učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • A-Derma Biology vlažilna micelarna voda 400 ml
    A-Derma Biology, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda A-Derma Biology zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: preprečuje prekomerno sušenje kože odstranjuje tudi odporna ličila kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Neutrogena Norwegian Formula® Visibly Renew losjon za učvrstitev kože 400 ml
    Neutrogena Norwegian Formula® Visibly Renew, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Neutrogena Norwegian Formula® Visibly Renew bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost koži vrača prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Dermacol Hyaluron čistilna micelarna voda 400 ml
    Dermacol Hyaluron, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Dermacol Hyaluron . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah odstranjuje tudi odporna ličila nežno napenja kožo ima osvežilne in pomirjajoče učinke Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Klorane Cupuaçu Bio Fleur de Cupuacu intenzivni hranilni losjon za telo 400 ml
    Klorane Cupuaçu Bio Fleur de Cupuacu, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Babaria Aloe Vera vlažilno olje za telo z aloe vero 400 ml
    Babaria Aloe Vera, 400 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Babaria Aloe Vera bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko vlaži hrani in neguje kožo upočasnjuje staranje Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Lavera Complete Care ustna voda brez fluorida 400 ml
    Lavera Complete Care, 400 ml, Ustne vode in ustna pršila uniseks, Ustna voda Lavera Complete Care osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe zagotavlja svež dah ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • A-Derma Biology čistilni penasti gel za mastno in mešano kožo 400 ml
    A-Derma Biology, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože A-Derma Biology je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: pripravek je nekomedogen regulira tvorbo kožnega sebuma kožo pušča povsem čisto Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora
  • Barnängen Oil Intense vlažilni losjon za telo 400 ml
    Barnängen Oil Intense, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Barnängen Oil Intense bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost koži vrača prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom hranilna krema za telo z mandarino za ženske 400 ml
    Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom, 400 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsako žensko
  • Garnier Fructis Aloe Vera Hair Food vlažilna maska za normalne do suhe lase 400 ml
    Garnier Fructis Aloe Vera Hair Food, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Garnier Fructis Aloe Vera Hair Food predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje lasem daje čudovit vonj Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay čistilni balzam za hitro mastne lase 400 ml
    L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay, 400 ml, Balzami za ženske, Balzam L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay šampon za mastne lase 400 ml
    L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Dove Revitalising Ritual revitalizacijski gel za prhanje 400 ml
    Dove Revitalising Ritual, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Revitalising Ritual . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Hydra Skin Effect micelarna voda 400 ml
    Nivea Hydra Skin Effect, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Nivea Hydra Skin Effect zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke globinsko vlaži preprečuje suho kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Yope Linden negovalni gel za prhanje 400 ml
    Yope Linden, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Yope Linden je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • BioNike Defence nežni pomirjevalni in čistilni gel za odstranjevanje ličil za občutljivo in netolerantno kožo 400 ml
    BioNike Defence, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil BioNike Defence z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • BioNike Defence nežni losjon za odstranjevanje ličil za občutljivo in netolerantno kožo 400 ml
    BioNike Defence, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil BioNike Defence bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži in mehča kožo kožo pušča povsem čisto koža je na dotik nežna in voljna oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Garnier Pure micelarna čistilna voda 400 ml
    Garnier Pure, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Garnier Pure zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: čisti pore v globino kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Avon Advance Techniques Absolute Nourishment hranilni šampon z maroškim arganovim oljem za vse tipe las 400 ml
    Avon Advance Techniques Absolute Nourishment, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Avon Advance Techniques Absolute Nourishment učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Yonelle Yoshino Pure&Care revitalizacijski tonik za normalno do mastno kožo 400 ml
    Yonelle Yoshino Pure&Care, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Yonelle Yoshino Pure&Care. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo osvežuje in osvetljuje
  • Yonelle Yoshino Pure&Care esencialni pomirjevalni tonik za občutljivo in pordelo kožo 400 ml
    Yonelle Yoshino Pure&Care, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Yonelle Yoshino Pure&Care. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj
  • No Inhibition Guarana and organic extracts Volumizing lak za lase za volumen 400 ml
    No Inhibition Guarana and organic extracts Volumizing, 400 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase No Inhibition Guarana and organic extracts Volumizing bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk enostaven in hiter nanos zagotavlja volumen od korenin varuje pred škodljivim UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • MIXA Atopiance pomirjujoči losjon za telo za zelo suho občutljivo kožo in za kožo, ki je nagnjena k atopiji 400 ml
    MIXA Atopiance, 400 ml, Otroška nega telesa za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo MIXA Atopiance bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh