Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti 27/32

622
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kavbojke Karl Lagerfeld Jeans ženske, 245J1106
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Pepe Jeans SLIM JEANS LW ženske, mornarsko modra barva, PL204729UH7
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Powerflex je denim s povečano elastičnostjo za večje udobje.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na zadrgo in gumb.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Pepe Jeans SLIM JEANS MW ženske, PL204589PG0
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Calvin Klein ženske, K20K207305
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zaobljena hlačnica.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 88 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30.
  • Kavbojke Wrangler Skinny Daydream ženski,
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj skinny.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 94 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Hlače Levi's PLEATED WIDELEG ženske, črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model je izdelan v skladu s tehnologijo Levi's® WaterLess™, zahvaljujoč kateri se med proizvodnjo porabi veliko manj vode. Poleg tega se pri pranju in barvanju tkanin namesto detergentov uporablja ozon.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa z gumbi na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31,5 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 108,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Calvin Klein ženske, K20K207270
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zaobljena hlačnica.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 94 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans ženske, J20J223663
    - Model iz linije Lee®: For a World That Works™, ustvarjen v duhu trajnostnega razvoja. Izdelek vsebuje najmanj 20 % alternativnih vlaken, katerih uporaba prihrani vodo in elektriko.- Kroj slim - ozko krojene kavbojke z ozko hlačnico, tako v predelu stegen kot gležnjev. Kroj poudari naravno linijo silhuete, vendar je ne objame - kavbojke slim kroja so udobne so za vsakodnevno nošenje.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Calvin Klein ženske, črna barva, K20K207302
    - Kroj skinny - kavbojke z oprijemom po celotni dolžini in zoženimi hlačnicami, ki ustvarjajo učinek "druge kože". Kavbojke so krojene tako, da se prilegajo telesu, poudarijo pas in poudarijo silhueto, raztegljiva tkanina pa poveča udobje.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30.
  • Kavbojke Calvin Klein ženski
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans ženske, črna barva, J20J223715
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Zunanja dolžina noge: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Diesel 1989 D-MINE ženske, A12337.09J80
    - Straight kroj - klasične kavbojke z ozkimi, a še vedno ravnimi hlačnicami. Optično podaljšajo noge in se zaradi svoje vsestranskosti prilegajo večini moških silhuet. Zagotavljajo popolno udobje pri nošenju.- Okrasni raztrgani deli.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Diesel 2003 D-ESCRIPTION ženske, A06365.09J57
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Zunanja dolžina noge: 114 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Pepe Jeans FLARE HW ženske, PL204733RI3
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Razširjena hlačnica.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Samsoe Samsoe SHELLY ženske, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Ravne nogavice po celotni dolžini.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke HUGO ženski
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 93 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/23.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans ženski
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na zadrgo in gumb.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Cargo žep zagotavlja dodaten prostor za shranjevanje osnovnih predmetov.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženski
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženski
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj skinny - kavbojke z oprijemom po celotni dolžini in zoženimi hlačnicami, ki ustvarjajo učinek "druge kože". Kavbojke so krojene tako, da se prilegajo telesu, poudarijo pas in poudarijo silhueto, raztegljiva tkanina pa poveča udobje.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 42,5 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans ženske, J20J223718
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Straight kroj - klasične kavbojke z ozkimi, a še vedno ravnimi hlačnicami. Optično podaljšajo noge in se zaradi svoje vsestranskosti prilegajo večini moških silhuet. Zagotavljajo popolno udobje pri nošenju.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 111 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Polo Ralph Lauren ženski
    - Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Razširjena hlačnica.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 94 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Won Hundred ženske, 3321-15028
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Hugo Blue ženske, 50520594
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Karl Lagerfeld Jeans ženske, siva barva, 245J1102
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za višino: 27/32.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.
  • Kavbojke Won Hundred ženske, 1837-15067
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Model z okrasnimi obrobami.- Ohlapna hlačnica.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Diesel 2003 D-ESCRIPTION ženske, A06365.09I30
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Razširjena hlačnica.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 113 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Hugo Blue ženske, 50520615
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Diesel 2017 SLANDY ženske, A04108.09J13
    - Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans ženske, J20J223658
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Tommy Hilfiger ženske, WW0WW42194
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Razširjena hlačnica.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 111 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Diesel ženski, črna barva
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Pepe Jeans ženske, low waist
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Wiser Wash - eko-revolucionarna tehnologija pranja, ki ne uporablja strupenih kemikalij in ne troši vode.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa z drsnim robom na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans ženske, bela barva, J20J222778
    - Kroj skinny - kavbojke z oprijemom po celotni dolžini in zoženimi hlačnicami, ki ustvarjajo učinek "druge kože". Kavbojke so krojene tako, da se prilegajo telesu, poudarijo pas in poudarijo silhueto, raztegljiva tkanina pa poveča udobje.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 94 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30.
  • Kavbojke Tommy Hilfiger ženske, črna barva, WW0WW43321
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Inovativna tehnologija TH Flex zagotavlja izjemno prilagodljivost in udobje uporabe.- Kroj skinny - kavbojke z oprijemom po celotni dolžini in zoženimi hlačnicami, ki ustvarjajo učinek "druge kože". Kavbojke so krojene tako, da se prilegajo telesu, poudarijo pas in poudarijo silhueto, raztegljiva tkanina pa poveča udobje.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Zunanja dolžina noge: 106,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Tommy Hilfiger ženske, mornarsko modra barva, WW0WW42204
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 26,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke BOSS ženske, 50509284
    - Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Razširjena hlačnica.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Dva žepa na sprednji strani.- Model z okrasnimi šivi.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 59 cm.- Višina pasu: 28,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 113 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Hugo Blue ženske, 50517262
    - Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Ohlapna hlačnica.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 107,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Hugo Blue ženske, 50517285
    - Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 36 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 113 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke HUGO ženske, 50519927
    - Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Zaobljena hlačnica.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 99,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Diesel Jeans - DKRAILEYENE Sweat jeans blue
    Women's jeans Diesel blue - leather brand logo located in the back- elastic waistband with drawstring - 2 pockets in the front - 2 pockets in the back- washed effect- reduced seat- boyfriend cutComposition: 52% lyocell, 45% cotton, 3% elastane
  • Diesel Jeans - DKRAILEYENE Sweat jeans grey
    Women's jeans Diesel gray - brand logo on the front on the pocket - two pockets in the front and one small pocket - two open pockets in the back - elastic waistband with drawstring to adjust the size - zipper fastening - loose fit Composition: 52% lyocell, 45% cotton, 3% elastane-spandex 
  • Diesel Jeans - DPLATASP1NE L.32 Sweat jeans black
    Women's jeans Diesel black- brand logo on the back of the waist- 2 front pockets and 1 watch pocket- 2 back pockets- button fastening- belt loops on the waist- slim cutComposition: 52% lyocell, 45% cotton, 3% spandex
  • Diesel Jeans - 2000 L.32 TROUSERS black
    Women's jeans Diesel black color- brand logo on the front and back on the pocket- two side pockets in the front and one small pocket- two pockets in the back- zipper and button fastening- belt loops at the waist- loose fit cut- the model measures 177cm and has a size 27Composition: 100% cotton
  • Diesel Jeans - D-KRAILEY-E-NE Sweat Jeans Blue
    Women's jeans Diesel blue - brand logo on the  front - two pockets in the front - two pockets in the back- elastic waistband with drawstring- boyfriend cut- the model measures 177cm and is size 27Composition: 45% cotton, 52% lyocell, 3% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 1984 SLANDY-HIGH L.32 TROUSERS blue
    Women's jeans Diesel blue - brand logo label on the watch pocket and back at the waist- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- zippered fastening- belt loops- high waist- super skinny cut- the model is 175 cm tall and wears a size 26Ingredients:97% cotton, 2% elastomultiester, 1% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 2017 SLANDY L.32 TROUSERS blue
    Women's Jeans Diesel Blue - Brand Logo Label on the Watch Pocket and Back at the Waist- 3 Pockets at the Front- 2 Pockets at the Back- Zippered Fastening- Mid-High Waist- Belt Loops- Super Skinny Cut- The Model Is 175cm Tall and Wearing Size 26Ingredients:97% Cotton, 2% Elastomultiester, 1% Elastane-Spandex
  • Diesel Jeans - 1978 L.32 TROUSERS blue
    Women's Jeans Diesel blue - brand name label on the watch pocket and back at the waist- button fastening- belt loops- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- flared trousers- bootcut cut- torn and faded effect- the model is 180 cm tall and is wearing size 27/32Composition:100% cotton
  • Diesel Jeans - 2017 SLANDY L.32 TROUSERS black
    Women's Diesel jeans in black- brand label on the watch pocket and back at the waist- zippered fastening- belt loops- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- medium high waist- super skinny cut- the model measures 176 cm and is wearing a size 26Ingredients:97% cotton, 2% elastomultiester, 1% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 2016 D-AIR L.32 TROUSERS blue
    Women's jeans Diesel blue - brand label on the watch pocket- embroidered logo on the back pocket- zippered fastening- belt loops- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- medium high waist- boyfriend cut- the model measures 175 cm and is wearing a size 26Composition:100% cotton
  • Diesel Jeans - 2016 D-AIR L.32 TROUSERS black
    Women's Diesel jeans in black- brand label on the watch pocket- embroidered logo on the back pocket- zippered fastening- belt loops- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- medium high waist- boyfriend cut- frayed and faded design- the model measures 175 cm and is wearing a size 26Ingredients:99% cotton, 1% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - D-KRAILEY-F-NE Sweat Jeans Green
    Women's Jeans Diesel Green - Brand Label on the Front- Embroidered Logo on the Back Pocket- Elastic Waistband with Drawstring- 2 Side Pockets in the Front- 2 Pockets in the Back- Elastic Cuffs- Middle Waist - Boyfriend Cut- The Model Measures 1.75 M and Wears a Size 26Composition: 90% Cotton, 8% Polyester, 2% Elastane-Spandex
  • Diesel Jeans - D-KRAILEY-F-NE Sweat Jeans Blue
    Women's Diesel Jeans Blue - Brand Label on the Front- Embroidered Logo on the Back Pocket- Elastic Waistband with Drawstring- 2 Side Pockets in the Front- 2 Pockets in the Back- Elastic Cuffs- Middle Waist- Boyfriend Cut- The Model Is 1.75m T And Is Wearing Size 26Composition: 52% Lyocell, 45% Cotton, 3% Elastane-Spandex
  • Diesel Jeans - 1984 SLANDY-HIGH L.32 TRO blue
    Women's jeans Diesel blue - brand logo on the front on the pocket- two side pockets in the front and one small pocket- two pockets in the back- zipper and button fastening- crumpled denim look- belt loops at the waist- extra slim fit cut- the model measures 177cm and wears size 27Composition: 79% cotton, 17% modal, 3% elastomultiester, 1% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - D-SLANDY-G-NE Sweat Jeans Blue
    Women's jeans Diesel blue - brand logo on the front and back on the pocket - two pockets in the front and one small pocket- finished with an elastic loop- two pockets at the back- zipper and button fastening- belt loops at the waist- super skinny cut- the model measures 177cm and has a size 27Composition: 90% cotton, 8% polyester, 2% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 1999 L.32 TROUSERS blue
    Women's Diesel Jeans Blue - Logo and Brand Name Label on the Watch Pocket- Leather Brand Label at the Back at the Waist- Zipper Closure- Belt Loops- Three Pockets in the Front- Two Pockets in the Back- Straight Cut- Rolled Cuffs- Faded Effect- The Model Is 1.78 m Tall and Wears Size 27/32Composition:100% Cotton
  • Diesel Jeans - 1984 SLANDY-HIGH L.32 TROUSERS black
    Women's jeans Diesel black - label with the brand logo on the watch pocket and back at the waist- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- zippered fastening- belt loops- high waist- super skinny cut- the model is 175 cm tall and wearing a size 26Ingredients:97% cotton, 2% elastomultiester, 1% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 2017 SLANDY L.32 TROUSERS blue
    Women's Jeans Diesel Blue - Brand Logo Label on the Watch Pocket and Back at the Waist- 3 Pockets in the Front- 2 Pockets in the Back- Zippered Fastening- Belt Loops- Mid-High Waist- Super Skinny Cut- The Model Is 175cm Tall and Wearing Size 26Ingredients:80% Cotton, 17% Modal, 2% Elastomultiester, 1% Elastane-Spandex
  • Diesel Jeans - 1994 L.32 TROUSERS blue
    Women's Diesel Jeans Blue- brand label on the watch pocket and back at the waist- zippered fastening- belt loops- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- high waist- slim cut- the model is 176 cm tall and wearing a size 26Ingredients:89% cotton, 10% polyester, 1% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - D-KRAILEY-E-T Sweat Jeans Blue
    Women's jeans Diesel blue - brand label on the front and back at the waist- elastic waist- drawstring for tying- two side pockets- two pockets at the back- straight cut- the model is 179 cm tall and is wearing a size 26Composition:95% cotton, 3% polyester, 2% spandex-elastane 
  • Diesel Jeans - D-KRAILEY-E-NE Sweat Jeans Blue
    Women's jeans Diesel blue - brand label on the front and back at the waist- elastic waist- drawstring for tying- two side pockets in the front- two pockets in the back- medium high waist- boyfriend cut- the model measures 175 cm and is wearing a size 26Composition: 52% lyocell, 45% cotton, 3% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - D-OLLIES-T Sweat jeans blue
    Women's Jeans Diesel Blue - Brand Label on the Watch Pocket and Back at the Waist- Zipper Closure- Belt Loops- 3 Pockets in the Front- 2 Pockets in the Back- Mid Waist- Slim Cut- Frayed Design on the Thighs- The Model Is 1.75m T And Is Wearing Size 26Composition:95% Cotton, 3% Polyester, 2% Elastane-Spandex
  • Diesel Jeans - D-KRAILEY-F-NE Sweat Jeans Blue
    Women's Jeans Diesel Blue - Brand Label on the Front- Embroidered Logo on the Back Pocket- Elastic Waistband with Drawstring- 2 Side Pockets in the Front- 2 Pockets in the Back- Elastic Cuffs- Middle Waist - Boyfriend Cut- The Model Is 1.75m Tall and Wearing Size 26Composition: 90% Cotton, 8% Polyester, 2% Elastane-Spandex
  • Kavbojke Samsoe Samsoe ženski
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Diesel 1969 D-EBBEY ženske, A11003.09J20
    - Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke BOSS ženske, mornarsko modra barva, 50518952
    - Kroj skinny - kavbojke z oprijemom po celotni dolžini in zoženimi hlačnicami, ki ustvarjajo učinek "druge kože". Kavbojke so krojene tako, da se prilegajo telesu, poudarijo pas in poudarijo silhueto, raztegljiva tkanina pa poveča udobje.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Armani Exchange ženske, črna barva, 6DYJ01 Y18HZ
    - Kroj skinny - kavbojke z oprijemom po celotni dolžini in zoženimi hlačnicami, ki ustvarjajo učinek "druge kože". Kavbojke so krojene tako, da se prilegajo telesu, poudarijo pas in poudarijo silhueto, raztegljiva tkanina pa poveča udobje.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Zunanja dolžina noge: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Armani Exchange ženski, 6DYJ65 Y18HZ
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Jeans - Tommy Jeans MID RISE SKINNY NORA SDLGM blue
    Women's Tommy Jeans blue jeans - brand name and logo placed on the watch pocket and back at the waist - 2 slanted pockets and 1 watch pocket at the front, 2 open pockets at the back - brand name all over the side  - zipper and button fastening - belt loops at the waist - slim fit cutComposition: 90% cotton, 8% polyester, 2% elastane
  • Jeans- Tommy Jeans LOW RISE SKINNY SOPHIE PLSHBS dark blue
    Women's Tommy Jeans in dark blue - brand name and logo located on the watch pocket and back at the waist - 2 slanted pockets and 1 watch pocket at the front, 2 open pockets at the back - frayed denim  effect - zipper and button fastening - belt loops at the waist - skinny cutComposition:93% cotton, 7% elastane
  • Tommy Jeans Jeans - TOMMY HILFIGER HIGH RISE SKINNY SAN blue
    Women's Tommy Jeans Jeans in BlueMetal zipper and button fasteningBelt loops at the waist2 larger pockets and 1 small coin pocket at the front2 large pockets at the backFaded and torn denim finishBrand logo located at the back on the pocket, on the coin pocket and at the back of the waistSlightly tapered cut from the thighs to the anklesMade of soft and elastic fabric that is pleasant to the touch
  • Tommy Hilfiger Jeans - COMO SKINNY RW A BAK light blue
    Women's Tommy Hilfiger jeans in light blue Brand name on the back on the leather label, brand logo on the back pocketSide coloured pipingZipper and button fasteningBelt loops at the waistClassically cut front pockets with watch pocketOpen V-shaped quilted pockets on the backSlim ankle-length cut94% cotton, 4% elastomultiester, 2% elastaneThe 169 cm tall model is wearing size 26/32.
  • Tommy Hilfiger Jeans - Milan Skinny Afr Blue
    Women's jeans by Tommy Hilfiger blue - zipper and button fastening - two pockets at the back - two pockets at the front - medium raised waist
  • Diesel Jeans - DFEDRYSPNE Sweat jeans dark blue
    Women's Diesel jeans dark blue - JoggJeans 2in1 style: on the one hand, comfortable jeans that will last for many years, on the other hand, sports sweatpants- brand name located under the right front pocket- zipper and button fastening- size adjustment belt at the waist- decorative belt with size regulation in the thigh and knee area- 2 slanted pockets and 1 watch pocket in the front, 2 open pockets at the back - 2 side deep pockets with flaps - straight fit Composition: - 52% lyocell, 45% cotton, 3% elastane - 65% cotton, 32% polyester, 3% elastane
  • Diesel Jeans - D-JOY-T-SP3 L.32 TROUSERS White-Blue
    Women's jeans Diesel white-blue color- brand name located on the watch pocket and back at the waist- zipper and button fastening- belt loops at the waist- all-over patchwork design with bleached denim effect- 2 slanted pockets and 1 watch pocket at the front, 2 open pockets at the back- medium high waist- slim fit cut Composition:84% cotton, 15% polyester, 1% elastanecontrast 100% cotton
  • Diesel Jeans - D-BABHILA-Z-SP-NE Sweat J Black
    Women's jeans Diesel black - brand logo on the back- two side pockets  in the front - zipper and button fastening- slim fit cut- middle waistComposition: 52% lyocell, 45% cotton, 3% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 1994 L.32 TROUSERS blue
    Women's jeans Diesel blue - brand logo on the front on the pocket- two side pockets in the front and one small pocket- two pockets in the back- zipper and button fastening- belt loops at the waist- straight fit cut- high waist- the model measures 177cm and has a size 27/32Composition: 100% cotton
  • Diesel Jeans - 2015 BABHILA L.32 TROUSER blue
    Women's jeans Diesel blue - brand logo on the front and back on the pocket- two side pockets in the front and one small pocket- two pockets in the back- zipper and button fastening- belt loops at the waist- slim fit cut- middle waist- the model measures 177cm and has a size 27Composition: 98% cotton, 2% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 2018 SLANDY-LOW L.32 TROU blue
    Women's jeans Diesel blue - brand logo on the front and back of the pocket- look of frayed and wrinkled denim- two side pockets in the front and one small pocket- two pockets in the back- zipper and button fastening- belt loops at the waist- extra slim fit cut- the model measures 177cm and is size 27Composition: 79% cotton, 17% modal, 3% elastomultiester, 1% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 2018 SLANDY-LOW L.32 TROUSERS blue
    Women's jeans Diesel blue - brand logo on the front on the pocket - look of frayed and wrinkled denim- two pockets in the front and one small pocket- two pockets in the back- zipper and button fastening- belt loops at the waist- extra slim cutComposition:79% cotton, 17% modal, 3% elastomultiester, 1% elastane
  • Diesel Jeans - D-SLANDY-G-NE Sweat Jeans Black
    Women's jeans Diesel black - brand logo on the front and back on the pocket - two pockets in the front and one small pocket- finished with an elastic loop- two pockets at the back- zipper and button fastening- belt loops at the waist- skinny fit cut- the model measures 177cm and has a size 27Composition: 90% cotton, 8% polyester, 2% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 1984 SLANDY-HIGH L.32 TROUSERS blue
    Women's Diesel Jeans Blue - Brand Logo Label on the Watch Pocket and Back at the Waist- 3 Pockets at the Front- 2 Pockets at the Back- Zippered Fastening- Belt Loops- High Waist- Super Skinny Cut- Faded Effect Around the Knees- The Model Measures 175 cm and Wears a Size 26Composition: 79% Cotton, 17% Modal, 3% Elastomultiester, 1% Elastane-Spandex
  • Diesel Jeans - 2015 BABHILA L.32 TROUSERS black
    Women's Diesel jeans in black- brand logo label on the watch pocket and back at the waist- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- zippered fastening- belt loops- medium-high waist- skinny cut- the model is 175 cm tall and wearing a size 26Composition:95% cotton, 3% elastomultiester, 2% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 1956 L.32 TROUSERS black
    Women's Diesel jeans in black- label with the brand's logo on the watch pocket and back at the waist- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- button fastening- belt loops- straight cut- faded effect- the model measures 179 cm and is wearing size 27/32Composition:80% cotton, 20% hemp
  • Diesel Jeans - D-OLLIES-T Sweat jeans blue
    Women's jeans Diesel blue - brand logo on the front of the pocket- two side pockets in the front and one small pocket- two pockets in the back- zipper and button fastening- crumpled denim look- belt loops at the waist- skinny cut- the model measures 175 cm and wears a size 26Composition: 95% cotton, 3% polyester, 2% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 1984 SLANDY-HIGH L.32 TROUSERS black
    Women's jeans Diesel black - brand name label on the watch pocket and back at the waist- zipper closure- belt loops- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- high waist- skinny cut- the model is 175 cm tall and is wearing a size 26Ingredients:97% cotton, 2% elastomultiester, 1% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 2017 SLANDY L.32 TROUSERS black
    Women's jeans Diesel black - brand name label on the watch pocket and back at the waist- zipper closure- belt loops- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- medium high waist- super skinny cut- the model is 175 cm tall and wearing a size 26Ingredients:97% cotton, 2% elastomultiester, 1% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 1994 L.32 TROUSERS blue
    Women's jeans Diesel blue - brand label on the watch pocket and back at the waist- full-area brand monogram- zippered fastening- belt loops- 3 pockets in the front- 2 pockets at the back- high waist- slim cut- the model measures 176 cm and is wearing a size 26Composition:100% cotton
  • Diesel Jeans - 1994 L.32 TROUSERS blue
    Women's jeans Diesel blue - brand label on the watch pocket and back at the waist- full-area jacquard monogram of the brand- zipper fastening- belt loops- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- high waist- straight cut- the model is 176 cm tall and wears a size 26Composition:100% cotton
  • Diesel Jeans - D-OLLIES-T Sweat jeans blue
    Women's Diesel Jeans Blue - Brand Label on the Watch Pocket and Back at the Waist- Zipper Fastening- Belt Loops- Three Pockets in the Front- Two Pockets in the Back- Medium-High Waist- Slim Cut- The Model Is 175 cm T And Is Wearing Size 26Ingredients: 95% Cotton, 3% Polyester, 2% Elastane-Spandex
  • Diesel Jeans - 1984 SLANDY-HIGH L.32 TROUSERS blue
    Women's Jeans Diesel Blue - brand label on the watch pocket and back at the waist- zipper fastening- belt loops- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- high waist- super skinny cut- the model is 1.75 m tall and wears size 26Ingredients:97% cotton, 2% elastomultiester, 1% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 1994 L.32 TROUSERS blue
    Women's Jeans Diesel Blue - Brand Label on the Watch Pocket and Back at the Waist- Zipper Fastening- Belt Loops- 3 Pockets in the Front- 2 Pockets in the Back- High Waist- Slim Cut- The Model Is 1.75m Tall and Wears Size 26Ingredients:63% Cotton, 34% Lyocell, 2% Elastane-Spandex, 1% Other
  • Diesel Jeans - 1969 D-EBBEY L.32 TROUSERS blue
    Women's Jeans Diesel blue - brand label on the watch pocket and back at the waist- zipper fastening- belt loops- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- low waist- slim fit- bootcut- the model measures 1.75 m and is wearing a size 26Composition:99% cotton, 1% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - 2016 D-AIR L.32 TROUSERS blue
    Women's Jeans Diesel Blue - Brand Label on the Watch Pocket- Embroidered Logo on the Back Pocket- Zipper Fastening- Belt Loops- 3 Pockets in the Front- 2 Pockets in the Back- High Waist- Boyfriend CutComposition: 74% Cotton, 24% Lyocell, 2% Elastane
  • Diesel Jeans - D-OLLIES-NE Sweat Jeans Black
    Women's Diesel jeans in black- brand label on the watch pocket and back at the waist- button fastening- belt loops- 3 pockets in the front- 2 pockets in the back- middle waist- slim cut- the model measures 1.75 m and is wearing a size 26Ingredients: 52% lyocell, 45% cotton, 3% elastane-spandex
  • Tommy Hilfiger Jeans - COMO SKINNY RW A LIZZ light blue
    Women's Tommy Hilfiger jeans in light blueBrand name on the back of the waistBrand logo embroidered on the back pocketZipper and button fasteningSoft elastic denimBelt loops at the waist2 diagonal pockets at the front, 1 watch pocket and 2 open pockets at the backSkinny fit cutSnug waistband for a classic seatComposition81% cotton, 11% lyocell, 6% elastomultiester, 2% elastane
  • Diesel Jeans - DSANDY L.32 TROUSERS dark blue
    Women's DIESEL jeans in dark blueBrand name and logo located on the watch pocket and back at the waistZipper and button fasteningBelt loops at the waist2 slanted pockets and 1 watch pocket at the front, 2 open pockets at the backComfortable elastic materialClassic waist heightStraight cutThe model with a height of 177 cm is wearing a size 27Composition98% cotton, 2% elastane-spandex
  • Diesel Jeans - BABHILAZIP L.32 TROUSERS blue
    Women's jeans Diesel blue- brand name and logo located on the watch pocket and back at the waist- zipper and button fastening- belt loops at the waist- 2 slanted pockets and 1 watch pocket at the front, 2 open pockets at the back- slim cut- regular waist- bottom hem of the pants with a frayed denim effect completed with a zipper- model with a height of 177 cm is size 27Composition98% cotton 2% elastane-Spandex
  • Diesel Jeans - DFAYFASTNE Sweat jeans brown
    Women's jeans Diesel brown - brand logo embroidered on the front of the pocket- two pockets in the front and one small pocket- two open pockets at the back- zippered button- belt loops at the waist- low seatComposition: 90% cotton, 8% polyester, 2% elastane
  • Diesel Jeans - DENIM FEMALE blue
    Women's DIESEL jeans blue - brand inscription on leather label at the waist- brand logo on the watch pocket- belt loops at the waist- two front pockets- two back pockets- middle waist - one watch pocketComposition:- 95% cotton 3% polyester 2% Elastane-Spandex
  • Diesel Jeans - DFAYFASTNE Sweat jeans blue
    Women's jeans Diesel DFAYfastens Sweat jeans in blue- brand logo embroidered on the front of the pocket- two pockets in the front and one small pocket- two open pockets at the back- zippered button- belt loops at the waist- low seatComposition: 90% cotton, 8% polyester, 2% elastane

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh