Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti 15 ML

832
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • ANNEMARIE BÖRLIND AQUANATURE vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči 15 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND AQUANATURE, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči neguje kožo okoli oči in ji daje potrebna hranila ter jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • ANNEMARIE BÖRLIND SYSTEM ABSOLUTE krema za predel okoli oči 15 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND SYSTEM ABSOLUTE, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči neguje kožo okoli oči in ji daje potrebna hranila ter jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • BioNike Defence My Age obnovitveni serum za okoli oči in ustnic 15 ml
    BioNike Defence My Age, 15 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega BioNike Defence My Age poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: koži vrača prožnost z učinkom liftinga vidno izboljšuje stanje kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije. Uporabljajte dnevno.
  • Omorovicza Illumineye C vlažilna krema za predel okoli oči z vitaminom C 15 ml
    Omorovicza Illumineye C, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Omorovicza Illumineye C neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FOREO Espada BHA+PHA Blemish Solution lokalni gel za akne 15 ml
    FOREO Espada BHA+PHA Blemish Solution, 15 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega FOREO Espada bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože vidno izboljšuje stanje kože bori se proti mozoljavosti pomirja razdraženost kože ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije.
  • Lavera Basis Sensitiv Q10 krema za predel okoli oči proti oteklinam in gubam s koencimom Q10 15 ml
    Lavera Basis Sensitiv Q10, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Lavera Basis Sensitiv Q10 neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Q+A Caffeine posvetlitveni serum za predel okoli oči s kofeinom 15 ml
    Q+A Caffeine, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Q+A Caffeine odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži vrača prožnost deluje proti staranju kože koži daje svež in spočit videz Sestava: brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Q+A Seaweed Peptide posvetlitveni gel za oči s peptidi 15 ml
    Q+A Seaweed Peptide, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Q+A Seaweed Peptide se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz blaži vidne znake utrujenosti Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Millefiori Moveo Let The Energy Flow polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo Let The Energy Flow, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo Let The Energy Flow vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: citrusna dišava cvetlična dišava zeliščna aroma idealno za meditacijo in olajšanje od stresa Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Moveo Living Balance polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo Living Balance, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo Living Balance vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava zeliščna aroma lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Natural Acqua Blu dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Acqua Blu, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Natural Acqua Blu je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: citrusna dišava sadna dišava lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Milano Lime & Vetiver dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Lime & Vetiver, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Lime & Vetiver je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: citrusna dišava začinjena aroma lesna dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Ravnajte se po priloženih navodilih. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Medik8 Intelligent Retinol 6TR serum z retinolom proti gubam 15 ml
    Medik8 Intelligent Retinol 6TR, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Medik8 Intelligent Retinol 6TR bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože koži vrača svežino in mladostno lepoto zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja oži razširjene pore Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Medik8 r-Retinoate Day & Night Eye Serum pomlajevalni serum za predel okoli oči 15 ml
    Medik8 r-Retinoate Day & Night Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Medik8 r-Retinoate Day & Night Eye Serum odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: deluje proti staranju kože učinkovito gladi linije in drobne gubice koži daje svež in spočit videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Medik8 Advanced Day Eye Protect krema proti gubam za predel okoli oči za redukcijo oteklin in temnih kolobarjev 15 ml
    Medik8 Advanced Day Eye Protect, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Medik8 Advanced Day Eye Protect se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Medik8 Illuminating Eye Balm posvetlitveni balzam za predel okoli oči 15 ml
    Medik8 Illuminating Eye Balm, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Medik8 Illuminating Eye Balm se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži osvetljuje območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Medik8 Eyelift Peptides učvrstitveni gel za predel okoli oči 15 ml
    Medik8 Eyelift Peptides, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Medik8 Eyelift Peptides se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice koži daje prožnost odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Medik8 Blemish SOS lokalni gel za akne 15 ml
    Medik8 Blemish SOS, 15 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Medik8 Blemish SOS poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: lokalno neguje znake težavne kože zmanjšuje pordelost kože zmanjša pomanjkljivosti kože ima antibakterijske učinke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • RoC Multi Correxion Hydrate & Plump vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    RoC Multi Correxion Hydrate & Plump, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči RoC Multi Correxion Hydrate & Plump se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvetljuje območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz blaži vidne znake utrujenosti osvežuje in gladi območje okoli oči oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • RoC Retinol Correxion Line Smoothing krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    RoC Retinol Correxion Line Smoothing, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči RoC Retinol Correxion Line Smoothing se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči globinsko vlaži blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Neutrogena Retinol Boost krema za predel okoli oči 15 ml
    Neutrogena Retinol Boost, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Neutrogena Retinol Boost neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice koža je napeta in zglajena osvetljuje območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Oriflame Optimals Even Out vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Oriflame Optimals Even Out, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Oriflame Optimals Even Out se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Bielenda Professional Supremelab Pro Age Expert revitalizacijska krema za predel okoli oči 15 ml
    Bielenda Professional Supremelab Pro Age Expert, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Bielenda Professional Supremelab neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči gladi linije in drobne gubice osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • SVR Densitium krema za predel okoli oči za korekcijo temnih kolobarjev in gub 15 ml
    SVR Densitium, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči SVR Densitium neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Kiehl's Dermatologist Solutions Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C serum za oči za vse tipe kože, vključno z občutlji
    Kiehl's Dermatologist Solutions Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Kiehl's Dermatologist Solutions Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: učinkovito gladi linije in drobne gubice Intenzivno hrani območje okoli oči oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Darphin Mini Absolute Renewal Infusion Cream intenzivna obnovitvena krema za normalno do mešano kožo 15 ml
    Darphin Mini Absolute Renewal Infusion Cream, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Darphin Mini Absolute Renewal Infusion Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača mladosten videz odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • OPI Nail Envy hranilni lak za nohte Original 15 ml
    OPI Nail Envy, 15 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte OPI Nail Envy vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj okrepi in učvrsti nohte ohranja zdrave in lepe nohte preprečuje sušenje nohtov Sestava: veganski izdelek vsebuje krepilni kompleks Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • OPI Start To Finish podlak in nadlak za nohte s hranilnim učinkom 15 ml
    OPI Start To Finish, 15 ml, Nega nohtov za ženske, Lak za nohte OPI Start To Finish vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: preprečuje luščenje barvnega laka učinkovito obnavlja nohte ima dolgotrajen učinek krepi nohte Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte.
  • OPI Natural Nail Strengthener podlaga za lak z učvrstitvenim učinkom 15 ml
    OPI Natural Nail Strengthener, 15 ml, Nega nohtov za ženske, Lak za nohte OPI Natural Nail Strengthener vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: okrepi in učvrsti nohte preprečuje nastanek rumenkastega odtenka nohtov ohranja zdrave in lepe nohte Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • 3INA The Cool Eyes Cream hladilni gel za predel okoli oči s kofeinom 15 ml
    3INA The Cool Eyes Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči 3INA The Cool Eyes Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije gladi linije in drobne gubice koži daje prožnost koža je napeta in zglajena blaži vidne znake utrujenosti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanašajte neposredno na kožo okoli oči.
  • Lumene AJATON Nordic Ageless krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Lumene AJATON Nordic Ageless, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Nega za oči Lumene AJATON neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Omorovicza Blue Diamond Resurfacing Peel posvetlitveni piling za občutljivo kožo 15 ml
    Omorovicza Blue Diamond Resurfacing Peel, 15 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Omorovicza Blue Diamond Resurfacing Peel za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: osvetljuje in izenačuje kožo učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite na suh obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Omorovicza Gold Hydralifting Mask obnovitvena maska z vlažilnim učinkom 15 ml
    Omorovicza Gold Hydralifting Mask, 15 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Omorovicza Gold Hydralifting Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Omorovicza Moor Mud Thermal Cleansing Balm čistilni balzam 15 ml
    Omorovicza Moor Mud Thermal Cleansing Balm, 15 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Omorovicza Moor Mud je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi vodoodporna ličila globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Avon Anew Renewal Protinol Power vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Avon Anew Renewal Protinol Power, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Avon Anew Renewal Protinol Power se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči koža je napeta in zglajena globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Bioliq PRO intenzivni serum za predel okoli oči 15 ml
    Bioliq PRO, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Bioliq PRO odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: koži vrača prožnost odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi učinkovito gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Rugard Hyaluron Eye Cream vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Rugard Hyaluron Eye Cream, 15 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Nega za oči Rugard Hyaluron neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči dermatološko testirano primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Mavala Cuticle Care Nail Scrub piling za nohte 15 ml
    Mavala Cuticle Care Nail Scrub, 15 ml, Nega nohtov za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek Mavala Cuticle Care Nail Scrub vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše.
  • Oriflame Love Nature Tropical Bliss piling in maska za ustnice 15 ml
    Oriflame Love Nature Tropical Bliss, 15 ml, Maske za ustnice za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Oriflame Love Nature Tropical Bliss razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: z ustnic odstranjuje odmrle celice gladi ustnice in linije okoli ustnic spodbuja prekrvavitev ustnic intenzivno vlaži in hrani ustnice naredi mehke in voljne Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanašajte na temeljito očiščeno kožo. Pustite, da se vpije. Nato temeljito sperite.
  • Lobey Skin Care Lokální sérum na pigmentové skvrny serum za obraz proti pigmentnim madežem 15 ml
    Lobey Skin Care Lokální sérum na pigmentové skvrny, 15 ml, lokalna nega za ženske, Serum za obraz Lobey Skin Care je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: vidno izboljšuje stanje kože mehča izenačuje barvni odtenek kože zmanjša pomanjkljivosti kože osvetljuje pigmentne madeže Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Beauty Jar Cool Eyes maska za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Beauty Jar Cool Eyes, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči uniseks, Maska za oči Beauty Jar Cool Eyes popolno neguje celo območje oči, izboljšuje kakovost kože in ji vrača vitalnost. Lastnosti: pomirja območje okoli oči odstranjuje znake stresa in utrujenosti zmanjšuje otekline in temne kolobarje intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • MUA Makeup Academy PRO/BASE Rose posvetlitvena podlaga za make-up z izvlečki divje vrtnice 15 ml
    MUA Makeup Academy PRO/BASE Rose, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Podlaga za make up MUA Makeup Academy PRO/BASE popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: povečuje odpornost ličenja kožo popolnoma pripravi na nanos make upa preprečuje razmazanje ličil učinkovito vlaži in nahrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • NYX Professional Makeup Halloween SFX Paints kremasta senčila za obraz in telo odtenek 02 Fired Up 15 ml
    NYX Professional Makeup Halloween SFX Paints, 15 ml, senčila za oči uniseks, Senčila za oči NYX Professional Makeup Halloween SFX Paints omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna odtenki se enostavno kombinirajo matna tekstura dolgotrajen učinek
  • Swiss Line Cell Shock gladilni serum za ustnice 15 ml
    Swiss Line Cell Shock, 15 ml, Nega za okolico ustnic za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Swiss Line Cell Shock razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: gladi ustnice in linije okoli ustnic ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije. Po potrebi ponovite.
  • Lumene Invisible Illumination Instant Glow tekoči bronzer odtenek Summer Glow 15 ml
    Lumene Invisible Illumination Instant Glow, 15 ml, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Bronzer Lumene Invisible Illumination Instant Glow izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: obrazu doda zdrav in svež videz zagotovi bleščeč učinek na kožo deluje naravno razjasni kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu. Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz.
  • Nuxe Merveillance Expert gladilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Nuxe Merveillance Expert, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Nuxe Merveillance Expert se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Venira Skin care piling za ustnice Sour cherry 15 ml
    Venira Skin care, 15 ml, Pilingi za ustnice za ženske, Posebna nega za ustnice zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: izrazito obnavlja in ščiti spodbuja prekrvavitev ustnic z ustnic odstranjuje odmrle celice ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila ustnice pušča voljne in žametno mehke Navodilo za uporabo: S krožnimi gibi nanesite na vlažne ustnice in rahlo masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Vichy Neovadiol krema proti gubam za predel okoli oči in ustnic 15 ml
    Vichy Neovadiol, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Vichy Neovadiol neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Al Haramain White Oudh parfumirano olje uniseks 15 ml
    Al Haramain White Oudh, 15 ml, Parfumirana olja uniseks, Spremenite tudi povsem navaden dan v izjemno doživetje. Uniseks parfumirano olje Al Haramain White Oudh poboža vaše čute in vam krepi samozavest. Karkoli vas že čaka, s to sofisticirano dišavo se boste vedno počutili samozavestno. za osebnosti z nekonvencionalnim slogom uniseks dišava
  • Helena Rubinstein Prodigy Cellglow krema za osvetljevanje predela okoli oči 15 ml
    Helena Rubinstein Prodigy Cellglow, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Helena Rubinstein Prodigy Cellglow se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Swiss Arabian Amaali parfumirano olje za ženske 15 ml
    Swiss Arabian Amaali, 15 ml, Parfumirana olja za ženske, Pripravite se na nepozabno čutno doživetje. Esenco ženstvenosti in prefinjene zapeljivosti v sebi skriva žensko parfumirano olje Swiss Arabian Amaali . Odkrijte ju pod pokrovčkom tudi vi. pudrasta dišava sadna dišava gurmanska dišava
  • Eucerin Anti-Pigment sijoča nega proti temnim kolobarjem 15 ml
    Eucerin Anti-Pigment, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eucerin Anti-Pigment se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči blaži vidne znake utrujenosti gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Beauty Jar Dr. Herbs balzam za ustnice s hranilnim učinkom 15 ml
    Beauty Jar Dr. Herbs, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Beauty Jar Dr. Herbs razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: izrazito obnavlja in ščiti ustnice pušča voljne in žametno mehke ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ustrezno debelo plast nanašajte neposredno na ustnice.
  • Al Haramain Black Oudh parfumirano olje uniseks 15 ml
    Al Haramain Black Oudh, 15 ml, Parfumirana olja uniseks, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja uniseks parfumirano olje Al Haramain Black Oudh . Razkrije vse plati vaše osebnosti in odlično dopolni vašo edinstveno karizmo. za ženske in moške
  • Paese Hydrating Oil Primer vlažilna podlaga za make-up z oljem 15 ml
    Paese Hydrating Oil Primer, 15 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Paese Hydrating Oil Primer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: mehča kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Sestava: veganski izdelek
  • Al Haramain Dhabab parfumirano olje uniseks 15 ml
    Al Haramain Dhabab, 15 ml, Parfumirana olja uniseks, Spremenite tudi povsem navaden dan v izjemno doživetje. Uniseks parfumirano olje Al Haramain Dhabab poboža vaše čute in vam krepi samozavest. Karkoli vas že čaka, s to sofisticirano dišavo se boste vedno počutili samozavestno. za nepoboljšljive optimiste za ženske in moške
  • Nobilis Tilia Pregnancy & Maternity pomirjajoči gel za masažo presredka 15 ml
    Nobilis Tilia Pregnancy & Maternity, 15 ml, Masaža presredka za ženske, Ste se odločili za redno masiranje presredka, da bi tako pripomogli k lažjemu porodu? Izdelek Nobilis Tilia Pregnancy & Maternity vam bo olajšal masažo presredka in jo spremenil v prijetno intimno izkušnjo. Lastnosti: po porodu pomaga pri regeneraciji spodbuja naravne procese v telesu povečuje prožnost presredka
  • Bielenda Professional Supremelab Energy Boost posvetlitveni serum z vitaminom C 15 ml
    Bielenda Professional Supremelab Energy Boost, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Bielenda Professional Supremelab je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: osvetljuje odstranjuje znake utrujenosti učinkovito vlaži in nahrani dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Frank Body Lip Care Original vlažilni balzam za ustnice 15 ml
    Frank Body Lip Care Original, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Frank Body Lip Care Original je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke koži zagotavlja takojšnje udobje Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Frank Body Lip Care Cherry Bomb sladkorni piling za ustnice 15 ml
    Frank Body Lip Care Cherry Bomb, 15 ml, Pilingi za ustnice za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Frank Body Lip Care Cherry Bomb razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: z ustnic odstranjuje odmrle celice gladi ustnice in linije okoli ustnic ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Navodilo za uporabo: S krožnimi gibi nanesite na vlažne ustnice in rahlo masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Frank Body Lip Care Original sladkorni piling za ustnice 15 ml
    Frank Body Lip Care Original, 15 ml, Pilingi za ustnice za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Frank Body Lip Care Original razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: z ustnic odstranjuje odmrle celice ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila ustnice pušča voljne in žametno mehke Navodilo za uporabo: S krožnimi gibi nanesite na vlažne ustnice in rahlo masirajte. Nato temeljito sperite.
  • MartiDerm The Originals Flash serum za osvetljevanje 15 ml
    MartiDerm The Originals Flash, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz MartiDerm The Originals Flash bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim osvetljuje koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Eye Contour krema proti gubam za predel okoli oči za dan in noč 15 ml
    Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Eye Contour, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Eye Contour se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Darphin Prédermine Wrinkle Corrective Eye Cream vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Darphin Prédermine Wrinkle Corrective Eye Cream, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Darphin Prédermine Wrinkle Corrective Eye Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • BPerfect The Cheek tekoče rdečilo odtenek Fuchsia Flush 20 ml
    BPerfect The Cheek, 20 ml, rdečila za lica za ženske, Rdečilo BPerfect The Cheek daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo enostavno za uporabo ima prijetno gladko, lahko teksturo
  • Biologique Recherche Toleskin M pomirjajoča maska za pordelo in razdraženo kožo 15 ml
    Biologique Recherche Toleskin M, 15 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Biologique Recherche Toleskin M bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: ne draži kože
  • Caudalie Vinopure lokalna nega proti aknam s salicilno kislino 15 ml
    Caudalie Vinopure, 15 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Caudalie Vinopure poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože bori se proti mozoljavosti
  • Caudalie Vinoperfect krema za osvetljevanje predela okoli oči 15 ml
    Caudalie Vinoperfect, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Caudalie Vinoperfect neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • La Chinata Nose & Lip Repair Balm regeneracijski balzam za ustnice 15 ml
    La Chinata Nose & Lip Repair Balm, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice La Chinata Nose & Lip Repair Balm je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani popravlja razpokane ustnice koži zagotavlja takojšnje udobje ima rahel hladilni učinek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Millefiori Milano Osmanthus Dew dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Osmanthus Dew, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Osmanthus Dew je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru.
  • The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum posvetlitveni serum za predel okoli oči s peptidi 15 ml
    The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi deluje proti staranju kože koži daje svež in spočit videz Intenzivno hrani območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne roll-on proti nepravilnostim na koži 15 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne, 15 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: ima antibakterijske učinke s kože odstranjuje ogrce zmanjša pomanjkljivosti kože zmanjšuje nastajanje mozoljev vidno izboljšuje stanje kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • ARTDECO Volume Supreme maskara za zgostitev in podaljšanje trepalnic odtenek 2069.1 Black 15 ml
    ARTDECO Volume Supreme, 15 ml, maskare za ženske, Maskara ARTDECO Volume Supreme daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem čudovito zavije trepalnice poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Sisley Supremÿa Eyes At Night nočni serum za predel okoli oči 15 ml
    Sisley Supremÿa Eyes At Night, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Sisley Supremÿa Eyes At Night odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: deluje proti staranju kože učinkovito gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte dnevno.
  • Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid + Peptides lifting serum za predel okoli oči 15 ml
    Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid + Peptides, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid + Peptides odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: z učinkom liftinga zapolnjuje gubice in linije koži vrača prožnost odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Intenzivno hrani območje okoli oči globinsko vlaži in obnavlja kožo učinkovito gladi linije in drobne gubice deluje proti staranju kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Lumene LUMO Nordic Bloom hralnilna krema za predel okoli oči za zmanjšanje gub 15 ml
    Lumene LUMO Nordic Bloom, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Lumene LUMO Nordic Bloom se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: koža je napeta in zglajena odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice koži daje prožnost območju okoli oči daje mladosten videz globinsko vlaži blaži vidne znake utrujenosti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FILORGA TIME-FILLER EYES 5XP krema za predel okoli oči proti gubam in temnim kolobarjem 15 ml
    FILORGA TIME-FILLER EYES 5XP, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FILORGA TIME-FILLER EYES 5XP se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Erborian Skin Hero revitalizacijska emulzija za obraz 15 ml
    Erborian Skin Hero, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Erborian Skin Hero vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto globinsko hrani obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • FOREO Iris™ Concentrated Eye Cream aktivna pomlajevalna krema za predel okoli oči 15 ml
    FOREO Iris™ Concentrated Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FOREO Iris™ Concentrated Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči koža je napeta in zglajena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Revolution Skincare Plex Bond Barrier Protect regeneracijski balzam za ustnice 15 ml
    Revolution Skincare Plex Bond Barrier Protect, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Revolution Skincare Plex Bond Barrier Protect je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Guinot Acnilogic gel proti nepravilnostim na koži 15 ml
    Guinot Acnilogic, 15 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Guinot Acnilogic bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože vidno izboljšuje stanje kože izenačuje barvni odtenek kože lokalno neguje znake težavne kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati. Uporabljajte po potrebi.
  • Sesderma Factor G Renew krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Sesderma Factor G Renew, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sesderma Factor G Renew se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Uriage Eau Thermale Water Eye Contour Cream aktivna vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Uriage Eau Thermale Water Eye Contour Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Uriage Eau Thermale Water Eye Contour Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Oriflame Love Nature Wheat & Coconut Oil oljasta kura za suhe lase 15 ml
    Oriflame Love Nature Wheat & Coconut Oil, 15 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Oriflame Love Nature Wheat & Coconut Oil daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila nudi privlačen lesk aktivira lasne korenine
  • Yon-Ka Boosters Nutri+ hranilno olje za obraz z revitalizacijskim učinkom 15 ml
    Yon-Ka Boosters Nutri+, 15 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Yon-Ka Boosters Nutri+ bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: obnavlja prožnost kože obnavlja in vlaži Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Bioliq Dermo lokalna nega proti aknam 15 ml
    Bioliq Dermo, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioliq Dermo bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje
  • Bioliq 35+ nega za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Bioliq 35+, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Bioliq 35+ se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Al Haramain Sunday parfumska voda za ženske 15 ml
    Al Haramain Sunday, 15 ml, Parfumske vode za ženske, orientalska dišava cvetlična dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Al Haramain Friday parfumska voda za ženske 15 ml
    Al Haramain Friday, 15 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Al Haramain Friday . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. sadna dišava praprotna dišava orientalska dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Al Haramain Thursday parfumirano olje za ženske 15 ml
    Al Haramain Thursday, 15 ml, Parfumirana olja za ženske, Dobrodošli v pravljični deželi Tisoč in ene noči. Parfumirano olje Al Haramain Thursday v sebi združuje eksotične dišave začimb s konkretnim odmerkom razkošja, ki bo osrečilo vaše čute in vas ovilo v omamno dišavo. orientalska dišava začimbna dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo dizajnerska steklenička
  • Ambientair Lacrosse Pompelmo dišavno olje 15 ml
    Ambientair Lacrosse Pompelmo, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Ambientair Lacrosse Pompelmo je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: citrusna dišava sladka aroma več možnosti sproščanja olja Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • ARTEMIS SKIN BALANCE Hydrating gladilni gel za predel okoli oči z osvežujočim učinkom 15 ml
    ARTEMIS SKIN BALANCE Hydrating, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči ARTEMIS SKIN BALANCE Hydrating se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • AHAVA Youth Boosters Osmoter™ poživljajoči serum proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    AHAVA Youth Boosters Osmoter™, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči AHAVA Youth Boosters Osmoter™ odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži in obnavlja kožo koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Natura Siberica Royal Caviar krema za učvrstitev kože okoli oči s kaviarjem 15 ml
    Natura Siberica Royal Caviar, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Natura Siberica Royal Caviar se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži območju okoli oči daje mladosten videz gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Ziaja Med Brightening Care gel za predel okoli oči proti temnim kolobarjem 15 ml
    Ziaja Med Brightening Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Ziaja Med Brightening Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Nuxe Nuxuriance Gold posvetlitveni balzam za predel okoli oči 15 ml
    Nuxe Nuxuriance Gold, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Nuxe Nuxuriance Gold se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči koža je napeta in zglajena osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Olival Immortelle Eye Area Cream hranilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Olival Immortelle Eye Area Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Olival Immortelle neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči koži daje prožnost osvetljuje območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Olival Immortelle Golden Oil olje za obraz za občutljivo in suho kožo 15 ml
    Olival Immortelle Golden Oil, 15 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Olival Immortelle predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo. Lastnosti: globinsko hrani obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in mehča revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Olival Professional Vitamin B3 vlažilni fluid za predel okoli oči 15 ml
    Olival Professional Vitamin B3, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Olival Professional Vitamin B3 se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči koži daje prožnost globinsko vlaži blaži vidne znake utrujenosti Sestava: brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • ARTEMIS MED Lipid Replenishing pomirjajoča in regeneracijska krema za oči 15 ml
    ARTEMIS MED Lipid Replenishing, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči ARTEMIS MED Lipid Replenishing se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja razdraženo območje okoli oči globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh