Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske velikosti A

1961
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • ARTDECO Make Up Fixing Spray pršilo za fiksiranje make-upa 3v1 100 ml
    ARTDECO Make Up Fixing Spray, 100 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja ARTDECO Make Up Fixing Spray je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: zagotavlja brezhiben videz Hrani in vlaži
  • Saloos Cold Pressed Oils Sunflower Bio bio sončnično olje 250 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Sunflower Bio, 250 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Sunflower Bio bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno globinsko vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Borage bio boragovo olje 50 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Borage, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Borage bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Sesame bio sezamovo olje 50 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Sesame, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Sesame bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno globinsko vlaži upočasnjuje staranje hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • 54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog) sveča mint 18 cm
    54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog), 18 cm, Dekorativne sveče Dišave za dom, Dekorativna sveča 54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog) čudovito odišavi vaš dom in ustvari prijetno vzdušje. Zahvaljujoč dizajnu bo hitro postala eleganten dodatek v vsakem prostoru. Lastnosti: luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje idealno kot darilo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Institut Esthederm Hydratation Cellular Body Oil hranilno suho olje za telo 125 ml
    Institut Esthederm Hydratation Cellular Body Oil, 125 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Institut Esthederm Hydratation Cellular Body Oil bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Marc Jacobs Daisy Dream Forever parfumska voda za ženske 50 ml
    Marc Jacobs Daisy Dream Forever, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Marc Jacobs Daisy Dream Forever je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bielenda Precious Oil Argan negovalno olje za obraz, telo in lase 150 ml
    Bielenda Precious Oil Argan, 150 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Bielenda Precious Oil Argan bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: neguje kožo in lase krepi lasna vlakna obnavlja in vlaži obnavlja prožnost kože kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Cinnamon Stick votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Cinnamon Stick, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Cinnamon Stick čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Soft Blanket votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Soft Blanket, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Soft Blanket čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava citrusna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • FlosLek Pharma Eye Care gel za predel okoli oči z arniko proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Pharma Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi izenačuje ton kože in koža čudovito zasije pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Orlane Hydralane Hydrating Cream Triple Action globinsko vlažilna krema s hialuronsko kislino 50 ml
    Orlane Hydralane Hydrating Cream Triple Action, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Orlane Hydralane vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • SVR Sensifine AR intenzivno vlažilna krema za razpokane in razširjene žilice 40 ml
    SVR Sensifine AR, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz SVR Sensifine AR bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Wella Professionals Eimi Rugged Texture matirajoča pasta za obliko 75 ml
    Wella Professionals Eimi Rugged Texture, 75 ml, Paste za oblikovanje las za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Rugged Texture bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in kamilico 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja razdraženo območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Kallos Oxi kremasti peroksid 3% za profesionalno uporabo 60 ml
    Kallos Oxi, 60 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos Oxi je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Samo za profesionalno uporabo.
  • Bobbi Brown Powder Brush čopič za puder 1 kos
    Bobbi Brown Powder Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Bobbi Brown Powder Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • RawGaia Hemp Glow nežno čistilno mleko za mešano do mastno kožo 50 ml
    RawGaia Hemp Glow, 50 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože RawGaia Hemp Glow je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka nežna čistilna micelarna voda za občutljivo kožo 255 ml
    Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 255 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Bione Cosmetics Kozí Syrovátka zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma čisti pore v globino ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • 54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog) sveča berry 18 cm
    54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog), 18 cm, Dekorativne sveče Dišave za dom, Dekorativna sveča 54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog) čudovito odišavi vaš dom in ustvari prijetno vzdušje. Zahvaljujoč dizajnu bo hitro postala eleganten dodatek v vsakem prostoru. Lastnosti: luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje idealno kot darilo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Tannymaxx Brown Super Black Dark krema za sončenje z bronzerjem 125 ml
    Tannymaxx Brown Super Black Dark, 125 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Bronasto porjavelo telo je videti odlično. Kaj pa, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Tannymaxx Brown Super Black Dark vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: preprečuje suho kožo pospešuje pridobivanje rjave barve kože podaljšuje videz porjavelosti globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Primerno za uporabo po sončenju na soncu ali v solariju. Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Batiste De-Frizz suhi šampon za neobvladljive lase 200 ml
    Batiste De-Frizz, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste De-Frizz vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo oblikuje in blago utrdi podaljšuje učinek umitih las osvežuje in prezračuje Navodilo za uporabo: Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite. Samo za profesionalno uporabo.
  • Nivea Q10 Energy maska iz platna proti gubam
    Nivea Q10 Energy, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Nivea Q10 Energy bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Love Beauty & Planet Blooming Radiance Muru Muru Butter & Rose maska iz platna za osvetlitev kože 21 ml
    Love Beauty & Planet Blooming Radiance Muru Muru Butter & Rose, 21 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Love Beauty & Planet Blooming Radiance Muru Muru Butter & Rose bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Nivea Shea Butter & Botanical Oil kremasti gel za prhanje 250 ml
    Nivea Shea Butter & Botanical Oil, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Nivea Shea Butter & Botanical Oil je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • FlosLek Laboratorium Balance T-Zone dnevna krema za normalizacijo kože SPF 10 50 ml
    FlosLek Laboratorium Balance T-Zone, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz FlosLek Laboratorium Balance T-Zone vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: oži razširjene pore koži daje svežost in svetlost deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Paddywax Vista Worn Leather & Smoke dišeča sveča 340 g
    Paddywax Vista Worn Leather & Smoke, 340 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Vista Worn Leather & Smoke čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma dizajnerska embalaža idealno kot darilo Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid vlažilna krema za prhanje 150 ml
    Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid, 150 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bentley Beyond The Collection Vibrant Hibiscus parfumska voda za ženske 100 ml
    Bentley Beyond The Collection Vibrant Hibiscus, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Bentley Beyond The Collection Vibrant Hibiscus je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Institut Esthederm Cellular Water Fresh Moisturizing Gel osvežilni vlažilni gel za obraz s celično vodo potovalno pakiranje 40 ml
    Institut Esthederm Cellular Water Fresh Moisturizing Gel, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Arcocere Professional Wax Face Natural Honey epilacijski vosek za obraz nadomestno polnilo 100 ml
    Arcocere Professional Wax Face Natural Honey, 100 ml, Epilacijski voski za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dr. Santé Detox Hair intenzivno regeneracijski šampon 250 ml
    Dr. Santé Detox Hair, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dr. Santé Detox Hair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bione Cosmetics Bio Sun olje za sončenje za obraz in telo s srednjo UV zaščito 115 ml
    Bione Cosmetics Bio Sun, 115 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Bione Cosmetics Bio Sun bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi izdelek je prijazen do kože in okolja pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • BrushArt Hair Comb with a carbon finish glavnik za lase 1 kos
    BrushArt Hair Comb with a carbon finish, 1 kos, Glavniki za ženske
  • PMD Beauty Replacement Discs Coarse rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Coarse, 7 kos, Dodatki za ženske, Izdelek PMD Beauty Replacement Discs bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Small (face) rezervni mikrodermabrazivni diski 4 kos Large (body) rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Delia Cosmetics Cameleo Blonde Star Extreme posvetlitveni puder s keratinom 25 g
    Delia Cosmetics Cameleo Blonde Star Extreme, 25 g, Barve za lase za ženske, Pripravek Delia Cosmetics Cameleo Blonde Star Extreme učinkovito razbarva lase in odpravlja temne pigmente. Lastnosti: posvetli naravne in barvane lase občutljivo raztaplja naravne pigmente intenzivnost razbarvanja je odvisna od časa delovanja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Make Me BIO Gentle Care kremasta vlažilna maska z regeneracijskim učinkom 60 ml
    Make Me BIO Gentle Care, 60 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Make Me BIO Gentle Care bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Soaphoria Romantic Rose antistresna kroglica za kopel z regeneracijskim učinkom 85 g
    Soaphoria Romantic Rose, 85 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo izboljšala in na novo raven povzdignila sol za kopel Soaphoria Romantic Rose . Z njo si lahko kar doma pripravite dišečo solno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste dočakali le zaslužene sprostitve, čeprav vas k temu spodbuja omamni vonj soli. Poleg sprostitve bo vaše telo deležno tudi regeneracije. Sol je namreč bogata z naravnimi minerali, zato bo delovala z regenerativnimi učinki in pomagala lajšati težave s kožo. Lastnosti: intenzivno vlaži mehča in gladi obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. V vodi se sprostijo vse pomembne in zdravilne snovi.
  • I love... Coconut & Cream krema za roke 75 ml
    I love... Coconut & Cream, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema I love... Coconut & Cream . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši
  • Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Bronze električni difuzor + nadomestno polnilo 1 kos
    Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Bronze, 1 kos, Dišeča olja Dišave za dom, Aroma difuzor Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Bronze prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava zeliščna aroma Vsebina seta: električni difuzor 1 kos Calm Night polnilo za aroma difuzor 14 ml Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Silver električni difuzor + nadomestno polnilo 1 kos
    Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Silver, 1 kos, Dišeča olja Dišave za dom, Aroma difuzor Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Silver prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava cvetlična dišava sladka aroma Vsebina seta: električni difuzor 1 kos Peaceful Dreams polnilo za aroma difuzor 14 ml Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • RIO UV Nails Extensions LED lučka za gel nohte 1 kos
    RIO UV Nails Extensions, 1 kos, Nohti za ženske, Svetilka RIO UV Nails Extensions vam bo pomagala do nohtov popolnega videza s kar najmanj truda. Lastnosti: zagotavlja popoln videz laka in njegovo dolgo trajanje popolno otrdi kakršenkoli lak za nohte svetilka je primerna tudi za začetnike enostavno upravljanje moderen dizajn Navodilo za uporabo: Sledite navodilom za uporabo.
  • Aveda Botanical Kinetics™ Intense Hydrating Rich Creme globinsko vlažilna krema za suho do zelo suho kožo 50 ml
    Aveda Botanical Kinetics™ Intense Hydrating Rich Creme, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Aveda Botanical Kinetics™ vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik dermatološko testirano Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Teatro Fragranze Tabacco 1815 dišeča sveča 180 g
    Teatro Fragranze Tabacco 1815, 180 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Teatro Fragranze Tabacco 1815 čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: gurmanska dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Apivita Cleansing Foam Face & Eyes čistilna pena za odstranjevanje ličil za obraz in oči za vse tipe kože 200 ml
    Apivita Cleansing Foam Face & Eyes, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Apivita Cleansing je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: vlaži in mehča kožo kožo pušča svežo učinkovito odstranjuje ličila s kože
  • beBIO Moisturizing and Nourishing nežna čistilna micelarna voda 200 ml
    beBIO Moisturizing and Nourishing, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda beBIO Moisturizing and Nourishing zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah na koži ne pušča mastnih sledi ima osvežilne in pomirjajoče učinke Sestava: brez dišav vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Crystallove Clear Quartz Roller valjček za masažo za obraz
    Crystallove Clear Quartz Roller, Dodatki za ženske, Izdelek Crystallove Clear Quartz bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša.
  • Crystallove Jade Roller valjček za masažo za obraz
    Crystallove Jade Roller, Dodatki za ženske, Izdelek Crystallove Jade bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša.
  • Crystallove Rose Quartz Butterfly Gua Sha pripomoček za masažo
    Crystallove Rose Quartz Butterfly Gua Sha, Dodatki za ženske, Izdelek Crystallove Rose Quartz bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša.
  • Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold Cream krtača 1 kos
    Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold Cream, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Glavnik za lase Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold Cream je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: primeren je za uporabo v frizerskih salonih in doma ima ergonomsko obliko za prijetno razčesavanje primeren za vse tipe las Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Millefiori Selected Mirto nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Mirto, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Mirto spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Gosh Velvet Touch vodoodporni svinčnik za oči odtenek 023 Black Ink 1.2 g
    Gosh Velvet Touch, 1.2 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Gosh Velvet Touch poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual krema za roke za suho kožo 75 ml
    Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermacol Flower Care Rose krema za roke 30 ml
    Dermacol Flower Care Rose, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Flower Care Rose. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermacol Flower Care Lilac krema za roke 30 ml
    Dermacol Flower Care Lilac, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Flower Care Lilac. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • FlosLek Pharma DermoExpert Concentrate obnovitveni serum za obraz za obraz, vrat in dekolte 30 ml
    FlosLek Pharma DermoExpert Concentrate, 30 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz FlosLek Pharma DermoExpert Concentrate bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • VINOVE Classic Leather Espresso Indianapolis dišava za avto 1 kos
    VINOVE Classic Leather Espresso Indianapolis, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Classic Leather Espresso Indianapolis naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava
  • Woodwick Sand & Driftwood dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Sand & Driftwood, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Sand & Driftwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Woodwick Lavender Spa dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Lavender Spa, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Lavender Spa čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zeliščna aroma sveža dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Institut Karité Paris Lily Of The Valley So Chic hranilna krema za roke s karitejevim maslom tube + box 75 ml
    Institut Karité Paris Lily Of The Valley So Chic, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Institut Karité Paris Lily Of The Valley So Chic. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ne pušča mastnih sledi prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Pani Walewska Classic tekoče milo za roke za ženske 300 ml
    Pani Walewska Classic, 300 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Pani Walewska Classic skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Pani Walewska Classic dezodorant v razpršilu za ženske 90 ml
    Pani Walewska Classic, 90 ml, Deodoranti za ženske, Dezodorant Pani Walewska Classic se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret nežni piling za telo odišavljen za ženske 200 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 200 ml, Pripravki za v kopel uniseks, Privoščite si bogato mero svoje priljubljene dišave. Pripravek za kopel Jeanne en Provence Jasmin Secret bo negoval vašo kožo, obenem pa bo zagotovil, da bo iz vroče kadi vel krasen vonj. Lastnosti: mehča kožo kožo pušča žametno mehko in gladko
  • Real Techniques Flawless Base Set set čopičev 4 kos
    Real Techniques Flawless Base Set, 4 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje Real Techniques Flawless Base Set vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za konture 1 kos čopič za detajle 1 kos čopič za puder 1 kos čopič za make-up 1 kos etui za šminko 1 kos Lastnosti: popoln za dnevno in večerno ličenje za popoln videz cel dan za natančno nanašanje ličil odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Maison Berger Paris Lolita Lempicka Violet dišeča sveča (Violet) 240 g
    Maison Berger Paris Lolita Lempicka Violet, 240 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Maison Berger Paris Lolita Lempicka Violet čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava sladka aroma veganski izdelek dolgo gorenje ročno izdelano čisto gorenje Sestava: 100-% sojin vosek bombažni stenj brez vsebnosti GSO Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Juvena Miracle regeneracijska krema za predel okoli oči s pomlajevalnim učinkom 20 ml
    Juvena Miracle, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Juvena Miracle se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Hybrid Professional gel nadlak za nohte 5 ml
    Eveline Cosmetics Hybrid Professional, 5 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Eveline Cosmetics Hybrid Professional vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj je nujno uporabiti LED lučko, da se posuši preprečuje luščenje barvnega laka krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil dolgoobstojni svinčnik za oči s šilčkom odtenek Black 1 g
    Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil, 1 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Concept Perfect Skin PO2000 krtačka za čiščenje za obraz 1 kos
    Concept Perfect Skin PO2000, 1 kos, Čiščenje obraza za ženske, Čistilna električna krtačka Concept Perfect Skin z vaše kože popolnoma odstrani umazanijo, loj in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje ostanke ličil Navodilo za uporabo: Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • NeoNail Nail File Straight pilica za nohte 100/180 1 kos
    NeoNail Nail File Straight, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Pilica vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte pili natančno in enakomerno preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • NeoNail Applicator pripomoček za okraševanje nohtov 1 kos
    NeoNail Applicator, 1 kos, Manikura in pilice za ženske, Lastnosti: uporabljate lahko na naravnih ali umetnih nohtih
  • NEONAIL Nail Forms Butterfly predloge za modeliranje nohtov 100 kos
    NEONAIL Nail Forms Butterfly, 100 kos, Oblikovanje nohtov za ženske, Izdelek NEONAIL Nail Forms zagotavlja popolno urejene in lepe nohte.
  • Gillette Venus Simply 3 Plus brivnik za enkratno uporabo 3 kos
    Gillette Venus Simply 3 Plus, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus Simply 3 Plus je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate doseže tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Rodial Rose Gold Serum vlažilni serum za obraz 30 ml
    Rodial Rose Gold Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Rodial Rose Gold Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: krepi konture obraza koži daje kompaktnost učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • DW Home Atelier de Bougies Le Tabac dišeča sveča 247 g
    DW Home Atelier de Bougies Le Tabac, 247 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Atelier de Bougies Le Tabac čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: gurmanska dišava Sestava: z vsebnostjo kokosovega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Yankee Candle Sparkling Cinnamon dišeči obesek za v avto 1 kos
    Yankee Candle Sparkling Cinnamon, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Sparkling Cinnamon čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Sparkling Cinnamon je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: začinjena aroma topla dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Peter Thomas Roth Water Drench vlažilna krema za obraz s hialuronsko kislino 20 ml
    Peter Thomas Roth Water Drench, 20 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Teatro Fragranze Xmas dišeča sveča 180 g
    Teatro Fragranze Xmas, 180 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Lastnosti: začinjena aroma sladka aroma božična aroma idealno kot darilo Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Yankee Candle Christmas Cookie vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Christmas Cookie, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Christmas Cookie ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava božična aroma Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Teatro Fragranze Xmas aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Teatro Fragranze Xmas, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Xmas prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: začinjena aroma sladka aroma božična aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Signal Integral 8 Actions zobna pasta 0
    Signal Integral 8 Actions, 0 , Zobne paste za ženske, Zobna pasta Signal Integral 8 Actions zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe preprečuje usedanje zobnega kamna Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko.
  • DW Home Essence Tea Tree dišeča sveča 255 g
    DW Home Essence Tea Tree, 255 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Essence Tea Tree čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zeliščna aroma Sestava: z vsebnostjo kokosovega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Dermacol Cannabis razstrupljevalna maska z ilovico 100 ml
    Dermacol Cannabis, 100 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Cannabis bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo čisti v globino preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ambientair Lacrosse Orchid dišeča sveča 200 g
    Ambientair Lacrosse Orchid, 200 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Ambientair Lacrosse Orchid čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava dizajnerska embalaža dolgo gorenje Sestava: mešanica rastlinskih voskov Navodilo za uporabo: Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • ProfiCare HTD 3030 sušilec za lase 1 kos
    ProfiCare HTD 3030, 1 kos, Sušilci za lase za moške, Sušilec za lase ProfiCare HTD 3030 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: funkcija ionizacije ohranja zdrav videz las možnost uravnavanja temperature nežno posuši lase snemljiva zadnja mrežica za enostavnejše čiščenje odpravlja poškodbe las zaradi vpliva toplote funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • DW Home Tropics Plumeria dišeča sveča 264 g
    DW Home Tropics Plumeria, 264 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Tropics Plumeria čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava sladka aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • OPI Pro Spa krema za roke in nohte 118 ml
    OPI Pro Spa, 118 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema OPI Pro Spa . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka blaži znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Face Wrap kremasta maska za zmanjšanje znakov staranja za ženske 50 ml
    Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Face Wrap, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Face Wrap bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Lumene Invisible Illumination tekoče rdečilo za osvetlitev kože odtenek Pink Blossom 15 ml
    Lumene Invisible Illumination, 15 ml, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Rdečilo Lumene Invisible Illumination daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ima dolgotrajen učinek ima prijetno gladko, lahko teksturo osvetljuje ustvarja naravno rdečico Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Natura Bissé Nb-ceutical regeneracijski balzam za predel okoli oči 15 ml
    Natura Bissé Nb-ceutical, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Natura Bissé Nb-ceutical neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: blaži vidne znake utrujenosti koži daje prožnost gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Palmolive Naturals Green Tea and Cucumber trdo milo z zelenim čajem 90 g
    Palmolive Naturals Green Tea and Cucumber, 90 g, Trda mila uniseks, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Palmolive Naturals Green Tea and Cucumber je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • puroBIO Cosmetics On Fleek Brush Tip tekoče črtalo za oči s čopičem 3 ml
    puroBIO Cosmetics On Fleek Brush Tip, 3 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči puroBIO Cosmetics On Fleek poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Bioturm Shampoo naravni šampon proti izpadanju las 200 ml
    Bioturm Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bioturm Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las postopoma preprečuje izpadanje las obnavlja in hrani lase Sestava: ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bioturm Shampoo naravni šampon za mastne lase 200 ml
    Bioturm Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bioturm Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Woodwick Lavender & Cedar dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453.6 g
    Woodwick Lavender & Cedar, 453.6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Lavender & Cedar čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava zeliščna aroma pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje idealno kot darilo Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • DW Home Signature Summer Vacation dišeča sveča 264 g
    DW Home Signature Summer Vacation, 264 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Signature Summer Vacation čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zračno čista dišava poletna dišava 2 stenja Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • DW Home Signature Happy Hour dišeča sveča 434 g
    DW Home Signature Happy Hour, 434 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Signature Happy Hour čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava gurmanska dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Kringle Candle Christmas Coal dišeča sveča 411 g
    Kringle Candle Christmas Coal, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Kringle Candle Christmas Coal čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: začinjena aroma orientalska aroma topla dišava čisto gorenje dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • RIO DCWU-ACC set nadomestne opreme For DCWU and DCWH7
    RIO DCWU-ACC, Seti za beljenje zob uniseks, Set za beljenje RIO DCWU-ACC vam bo pomagal enostavno in hitro doseči sijoč nasmeh. Vsebina seta: stomatološki belilni gel 30 ml pršilo 4,5 ml Lastnosti: beli zobe osvežuje zadah preprečuje zobno gnilobo in vnetja dlesni Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh