Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske velikosti 15 ML

174
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Revolution Skincare Lip Colour odstranjevalec šmink 15 ml
    Revolution Skincare Lip Colour, 15 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Revolution Skincare Lip Colour z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.
  • Millefiori Milano Black Tea Rose dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Black Tea Rose, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Black Tea Rose je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava domiseln in eleganten način za odišavljenje doma lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Natural Volcanic Purple dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Volcanic Purple, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Volcanic Purple je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava domiseln in eleganten način za odišavljenje doma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Nivea Cellular Luminous 630 krema za predel okoli oči proti temnim kolobarjem 15 ml
    Nivea Cellular Luminous 630, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Nivea Cellular Luminous 630 se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi izenačuje ton kože in koža čudovito zasije globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • BioNike Defence Eye krema za osvetljevanje predela okoli oči proti temnim kolobarjem 15 ml
    BioNike Defence Eye, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči BioNike Defence neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi blaži vidne znake utrujenosti oftalmološko testiran primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Dr Irena Eris Institute Solutions Y-Lifting lifting serum za učvrstitev kože za oči 15 ml
    Dr Irena Eris Institute Solutions Y-Lifting, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Dr Irena Eris Institute Solutions Y-Lifting odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: koži vrača prožnost učinkovito gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži in obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Helena Rubinstein Powercell Skinmunity nega za predel okoli oči proti gubam za osvežitev utrujenih oči inovacija 15 ml
    Helena Rubinstein Powercell Skinmunity, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Helena Rubinstein Powercell Skinmunity se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • John Masters Organics Buckwheat & Green Microalgae Eye Serum učvrstitveni serum za predel okoli oči proti gubam, zabuhlosti in temnim kolobarjem 15 ml
    John Masters Organics Buckwheat & Green Microalgae Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči John Masters Organics Buckwheat & Green Microalgae intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: učinkovito gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži in obnavlja kožo Intenzivno hrani območje okoli oči koži daje svež in spočit videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • BAÏJA Lip Balm Cherry balzam za ustnice 15 ml
    BAÏJA Lip Balm Cherry, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice BAÏJA Lip Balm Cherry je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Millefiori Milano Silk & Rice Powder dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Silk & Rice Powder, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Silk & Rice Powder je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: čista pudrasta dišava enostavno odmerjanje Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Milano Verdant Escape dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Verdant Escape, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Verdant Escape je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Collistar Magnifica Redensifying Repairing Eye Contour Cream intenzivna krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Collistar Magnifica Redensifying Repairing Eye Contour Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Collistar Magnifica Redensifying Repairing Eye Contour Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči blaži vidne znake utrujenosti Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Collistar Lift HD Ultra-Lifting Eye And Lip Contour Cream lifting krema za predel okoli oči 15 ml
    Collistar Lift HD Ultra-Lifting Eye And Lip Contour Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Collistar Lift HD neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • StriVectin Multi-Action R&R Eye Cream vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    StriVectin Multi-Action R&R Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči neguje kožo okoli oči in ji daje potrebna hranila ter jo vlaži. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Teaology Serums Vitamin C Infusion posvetlitveni serum z vitaminom C 15 ml
    Teaology Serums Vitamin C Infusion, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Teaology Serums je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • FILORGA SKIN-UNIFY RADIANCE fluid za osvetljevanje za poenotenje tona kože 15 ml
    FILORGA SKIN-UNIFY RADIANCE, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz FILORGA SKIN-UNIFY RADIANCE bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Millefiori Moveo Oxygen polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo Oxygen, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo Oxygen vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: sveža dišava
  • Millefiori Moveo White Musk polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo White Musk, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo White Musk vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: sveža dišava
  • Millefiori Moveo Vanilla & Wood polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo Vanilla & Wood, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo Vanilla & Wood vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava
  • Millefiori Moveo Magnolia Blossom & Wood polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo Magnolia Blossom & Wood, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo Magnolia Blossom & Wood vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: lesna dišava cvetlična dišava
  • Teaology Anti-Age White Tea Miracle Eye Cream krema za predel okoli oči za korekcijo temnih kolobarjev in gub 15 ml
    Teaology Anti-Age White Tea Miracle Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Teaology Anti-Age White Tea Miracle Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • BioNike Defence Eye osvežilni gel za predel okoli oči proti oteklinam 15 ml
    BioNike Defence Eye, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči BioNike Defence neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi oftalmološko testiran primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč osvežuje in gladi območje okoli oči Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • BioNike Defence Eye krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    BioNike Defence Eye, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči BioNike Defence neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz oftalmološko testiran primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • flormar Big'n Bold Waterproof vodoodporna maskara za podaljšanje trepalnic 15 ml
    flormar Big'n Bold Waterproof, 15 ml, maskare za ženske, Maskara flormar Big'n Bold Waterproof daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic izrazito zgosti trepalnice se ne razmaže hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • flormar Big'n Bold Volume vodoodporna maskara za volumen 15 ml
    flormar Big'n Bold Volume, 15 ml, maskare za ženske, Maskara flormar Big'n Bold Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic se ne razmaže ima intenzivno barvo hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Beauty Jar Juicy Lips hranilni balzam za ustnice 15 ml
    Beauty Jar Juicy Lips, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Beauty Jar Juicy Lips je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Payot Pâte Grise Spéciale 5 Cica-Gel lokalni gel za akne 15 ml
    Payot Pâte Grise Spéciale 5 Cica-Gel, 15 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Payot Pâte Grise bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke bori se proti mozoljavosti vidno izboljšuje stanje kože lokalno neguje znake težavne kože ustvari pregrado, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Payot Lisse Sérum Nuit Rénovater Au Rétinol nočni serum z retinolom 15 ml
    Payot Lisse Sérum Nuit Rénovater Au Rétinol, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Payot Lisse je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije deluje med spanjem zmanjšanje pigmentnih madežev Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Idealna je uporaba zvečer. Nanašajte na suho kožo.
  • Payot Roselift Crème Liftante Regard krema za predel okoli oči za korekcijo temnih kolobarjev in gub 15 ml
    Payot Roselift Crème Liftante Regard, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Payot Roselift Crème Liftante Regard se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Allegro Natura Organic lifting serum za vrat in dekolte 15 ml
    Allegro Natura Organic, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Allegro Natura Organic bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • theBalm To The Rescue® Super Jelly vlažilni gel za predel okoli oči proti podočnjakom 15 ml
    theBalm To The Rescue® Super Jelly, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči theBalm To The Rescue® neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: dermatološko testirano odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Elizabeth Arden Advanced Ceramide lifting krema za predel okoli oči z učvrstitvenim učinkom za ženske 15 ml
    Elizabeth Arden Advanced Ceramide, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Elizabeth Arden Advanced Ceramide neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice koža je napeta in zglajena globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • BioNike Defence My Age Gold krema proti gubam za predel okoli oči in ustnic 15 ml
    BioNike Defence My Age Gold, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči BioNike Defence My Age Gold se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz zmanjšuje pojav drobnih gubic gladi ustnice in linije okoli ustnic globinsko vlaži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Poleg predela ustnic lahko uporabljate tudi za predel okoli oči. Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • OPI Infinite Shine Terribly Nice lak za nohte z gel učinkom Five Golden Rules 15 ml
    OPI Infinite Shine Terribly Nice, 15 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte OPI Infinite Shine Terribly Nice vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • BAÏJA Lip Scrub Peach piling za ustnice 15 ml
    BAÏJA Lip Scrub Peach, 15 ml, Pilingi za ustnice za ženske, Posebna nega za ustnice BAÏJA Lip Scrub zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: z ustnic odstranjuje odmrle celice ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila ustnice pušča voljne in žametno mehke Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije. Po potrebi ponovite.
  • Jonzac Rehydrate vlažilna krema za predel okoli oči s pomirjajočim učinkom 15 ml
    Jonzac Rehydrate, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Jonzac Rehydrate se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi izenačuje ton kože in koža čudovito zasije območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči Sestava: veganski izdelek vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Dr. Feelgood Essential Oil Lavender eterično olje Lavender 15 ml
    Dr. Feelgood Essential Oil Lavender, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Dr. Feelgood Essential Oil Lavender je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: več možnosti sproščanja olja enostavno odmerjanje cvetlična dišava sveža dišava Sestava: 100-% naravne sestavine sestava organske kakovosti Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru.
  • Jonzac Reactive pomirjajoča krema za predel okoli oči za občutljivo in netolerantno kožo 15 ml
    Jonzac Reactive, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Jonzac Reactive se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči globinsko vlaži blaži vidne znake utrujenosti koži daje prožnost oftalmološko testiran primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč proti rdečici Sestava: veganski izdelek vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Dr. Pawpaw YOUR gorgeous SKIN krema za osvetljevanje predela okoli oči 15 ml
    Dr. Pawpaw YOUR gorgeous SKIN, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Dr. Pawpaw YOUR gorgeous SKIN neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži pomirja razdraženo območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči koža je napeta in zglajena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Jonzac Sublimactive krema za predel okoli oči proti oteklinam in gubam za občutljivo kožo 15 ml
    Jonzac Sublimactive, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Gel za predel okoli oči Jonzac Sublimactive se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži pomirja razdraženo območje okoli oči oftalmološko testiran primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč blaži vidne znake utrujenosti Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Millefiori Natural Lychee Rose dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Lychee Rose, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Natural Lychee Rose je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Teaology Anti-Age Matcha Ultra-firming Eye Cream učvrstitvena krema za predel okoli oči 15 ml
    Teaology Anti-Age Matcha Ultra-firming Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Teaology Anti-Age Matcha Ultra-firming Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena primerno za občutljivo kožo Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Millefiori Milano Rhubarb & Pepper dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Rhubarb & Pepper, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Rhubarb & Pepper je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: topla dišava enostavno odmerjanje Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream hralnilna krema za predel okoli oči za zmanjšanje gub 15 ml
    Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči koža je napeta in zglajena globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Uriage Dépiderm Corrective eye contour care korekcijska nega za predel okoli oči 15 ml
    Uriage Dépiderm Corrective eye contour care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Uriage Dépiderm Corrective eye contour care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži koža je napeta in zglajena pomirja razdraženo območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Collistar Rigenera Anti-Wrinkle Plumping Lip Treatment balzam proti gubam za ustnice 15 ml
    Collistar Rigenera Anti-Wrinkle Plumping Lip Treatment, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Collistar Rigenera Anti-Wrinkle Plumping Lip Treatment je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Nacomi Rich Recovery krema za predel okoli oči MIDNIGHT 15 ml
    Nacomi Rich Recovery, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Nacomi Rich Recovery neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži obnavlja kožno bariero območju okoli oči daje mladosten videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • MIYA Cosmetics myEYEhero vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    MIYA Cosmetics myEYEhero, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči MIYA Cosmetics myEYEhero neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži koža je napeta in zglajena koži daje prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • MIYA Cosmetics myPOWERelixir revitalizacijski serum 15 ml
    MIYA Cosmetics myPOWERelixir, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz MIYA Cosmetics myPOWERelixir je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: odstranjuje znake utrujenosti osvetljuje glajenje neenakomerne teksture kože krepi konture obraza Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Beauty Jar All Eyes On Us vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Beauty Jar All Eyes On Us, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Beauty Jar All Eyes On Us neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži blaži vidne znake utrujenosti odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Elizabeth Arden White Tea Skin Solutions posvetlitveni gel za oči za ženske 15 ml
    Elizabeth Arden White Tea Skin Solutions, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Elizabeth Arden White Tea Skin Solutions se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči gladi linije in drobne gubice osvetljuje območje okoli oči primerno za občutljivo kožo Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in večer.
  • FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+ vitaminski koncentrat za predel okoli oči, vrat in dekolte 15 ml
    FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+ bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača prožnost odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Elizabeth Arden Advanced Lip–Fix Cream podlaga za šminko 15 ml
    Elizabeth Arden Advanced Lip–Fix Cream, 15 ml, Podlage in fiksatorji za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Elizabeth Arden Advanced Lip–Fix Cream razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: ustnice pušča voljne in žametno mehke zmanjšuje pojav drobnih gubic ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte na čiste in suhe ustnice.
  • Millefiori Milano Blue Posidonia dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Blue Posidonia, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Blue Posidonia je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: zračno čista dišava enostavno odmerjanje Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • OPI Infinite Shine Fall Wonders gel lak za nohte brez uporabe UV/LED lučke sijajen odtenek Suzi Takes a Sound Bath 15 ml
    OPI Infinite Shine Fall Wonders, 15 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte OPI Infinite Shine Fall Wonders vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Yves Saint Laurent All Hours Concealer korektor za ženske LW7 15 ml
    Yves Saint Laurent All Hours Concealer, 15 ml, Korektorji za ženske, Korektor Yves Saint Laurent All Hours prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanesite korektor na mesto, ki ga želite prekriti. Razmažite, da se vpije. Za brezhibno popolno razmazanje s čopičem ponavljajte krožne gibe.
  • Lancôme Effacernes Longue Tenue korektor za oči SPF 30 odtenek 01 Beige Pastel 15 ml
    Lancôme Effacernes Longue Tenue, 15 ml, Korektorji za ženske, Korektor Lancôme Effacernes Longue Tenue prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • James Read Gradual Tan H2O Tan Drops samoporjavitvene kapljice za telo odtenek Light/Medium 15 ml
    James Read Gradual Tan H2O Tan Drops, 15 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za telo James Read Gradual Tan je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto. Lastnosti: koži daje zdrav videz s poljubom sonca enostavno se raznaša in se odlično vpija izenačuje barvni odtenek kože mehča kožo ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Nanesite na celo kožo nog in temeljito enakomerno raznesite. Pustite, da se vpije.
  • Olival Sun krema za sončenje v paličici SPF 50 15 ml
    Olival Sun, 15 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem lahko se uporablja za obraz in telo kožo hrani enostaven in hiter nanos pripravlja kožo na izpostavljenost soncu Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • OPI Nail Lacquer Barbie lak za nohte Hi Ken! 15 ml
    OPI Nail Lacquer Barbie, 15 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte OPI Nail Lacquer Barbie vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • OPI Infinite Shine Malibu lak za nohte z gel učinkom Endless Sun-ner 15 ml
    OPI Infinite Shine Malibu, 15 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte OPI Infinite Shine Malibu vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Nacomi Rich & Comfy regeneracijska krema za predel okoli oči 15 ml
    Nacomi Rich & Comfy, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Nacomi Rich & Comfy neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: obnavlja kožno bariero gladi linije in drobne gubice ima pomirjajoče učinke območju okoli oči daje mladosten videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • I Heart Revolution Sweet Chilli Lip Mask vlažilna maska za ustnice 15 ml
    I Heart Revolution Sweet Chilli Lip Mask, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Maska za ustnice I Heart Revolution Sweet Chilli Lip Mask jim zagotovi ustrezno vlaženje, spodbudi njihovo obnovo in jih naredi naravno lepe. Lastnosti: intenzivno vlaži in hrani daje učinek polnejših ustnic ustnice naredi mehke in voljne spodbuja prekrvavitev ustnic Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ustrezno debelo plast nanašajte neposredno na ustnice.
  • ANNEMARIE BÖRLIND Natucollagen Boost Eye Serum serum proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND Natucollagen Boost Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči ANNEMARIE BÖRLIND Natucollagen Boost Eye Serum odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: učinkovito gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži in obnavlja kožo Intenzivno hrani območje okoli oči koži vrača prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Cupio To Go! Nude gel lak za nohte z uporabo UV/LED lučke odtenek Coffee Time 15 ml
    Cupio To Go! Nude, 15 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Cupio To Go! vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek udobno se nanaša je nujno uporabiti LED lučko, da se posuši
  • OPI My Me Era Nail Lacquer lak za nohte As Real as It Gets 15 ml
    OPI My Me Era Nail Lacquer, 15 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte OPI My Me Era Nail Lacquer vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj ima učinek manikure z gelom Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Elizabeth Arden Ceramide Retinol krema za predel okoli oči proti gubam okoli oči 15 ml
    Elizabeth Arden Ceramide Retinol, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Elizabeth Arden Ceramide Retinol se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Beautifly So Soft Eye cream posvetlitvena krema proti gubam z lifting učinkom za predel okoli oči 15 ml
    Beautifly So Soft Eye cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Beautifly So Soft Eye cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči koži daje prožnost globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Collistar Face IDROATTIVA+ vlažilni gel za predel okoli oči 15 ml
    Collistar Face IDROATTIVA+, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Collistar Face neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči koži daje prožnost blaži vidne znake utrujenosti ustvari pregrado, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi v stekleni embalaži Sestava: veganski izdelek vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • By Terry Hyaluronic Global Eye Serum serum za predel okoli oči s hialuronsko kislino 15 ml
    By Terry Hyaluronic Global Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči By Terry Hyaluronic intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: deluje proti staranju kože učinkovito gladi linije in drobne gubice koži vrača prožnost globinsko vlaži in obnavlja kožo zapolnjuje gubice in linije Intenzivno hrani območje okoli oči krepi zaščitno bariero Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Vianek Fortifying intenzivni vlažilni serum za obraz 15 ml
    Vianek Fortifying, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Vianek Fortifying je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto obnavlja prožnost kože dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Yves Saint Laurent Make Me Blush Liquid Blush tekoče rdečilo za ženske Coral Clash 57 15 ml
    Yves Saint Laurent Make Me Blush Liquid Blush, 15 ml, rdečila za lica za ženske, Želite svojemu obrazu zagotoviti zdrav in svež videz? Pri tem vam bo pomagalo rdečilo Yves Saint Laurent Make Me Blush Liquid Blush. Lica ovije z nežnim barvnim pridihom, podobnim naravni rdečici kože. Prav pa vam bo prišlo tudi za poudarjanje potez in popravljanje oblike obraza, na primer kadar želite vizualno privzdigniti lica. Nekaj potegov s čopičem ali z gobico in vaša lica dobijo svežino, ki poudari vsak slog ličenja. Lastnosti: licem daje zdravo barvo enostavno za uporabo omogoča kombinacijo odtenkov s plastenjem lahko povečate intenzivnost ličenja Navodilo za uporabo: Nanašajte s pomočjo aplikatorja, vgrajenega v pokrovčku. Temeljito in enakomerno razmažite. Po potrebi ponovite. Pustite, da se posuši.
  • Korres Greek Yoghurt posvetlitveni serum za predel okoli oči roll-on 15 ml
    Korres Greek Yoghurt, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Korres Greek Yoghurt neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži blaži vidne znake utrujenosti koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh