Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

13
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • I Heart Revolution 12 Days Of Bath Fizzers darilni set (za v kad)
    I Heart Revolution 12 Days Of Bath Fizzers, Pene za kopanje za ženske, Če še niste začeli odštevati dni do božiča, ne obupajte! Adventni koledar I Heart Revolution 12 Days Of Bath Fizzers namreč skriva dvanajst lepotnih presenečenj, ki vam bodo zagotovo polepšala preostali čas do božičnega večera. Vsebina seta: Blackcurrent Rose, Green Tea Nectarine Blossom, Raspberry kroglica za kopel 3 x 50 g Strawberry & Vanilla, Cranberry, Blueberry, Lavender, Banana, Peach kroglica za kopel 6 x 40 g Candy & Cookie kroglica za kopel 80 g Green Apple, Mint kroglica za kopel 2 x 45 g Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši darilno pakiranje adventni koledar Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • I Heart Revolution Tasty Watermelon paleta senčil za oči 8x10,8 g
    I Heart Revolution Tasty Watermelon, 8x10,8 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči I Heart Revolution Tasty Watermelon vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek polni pigmenti enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • I Heart Revolution Body Mist Very Cherry odišavljeno pršilo za telo za ženske 236 ml
    I Heart Revolution Body Mist Very Cherry, 236 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo I Heart Revolution Body Mist Very Cherry. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: prijetno diši osvežuje in daje energijo osvežuje in daje prijeten občutek čistoče Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • I Heart Revolution Chocolate tekoči bronzer odtenek Melted Butter 13 ml
    I Heart Revolution Chocolate, 13 ml, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Bronzer I Heart Revolution Chocolate izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur kožo optično gladi in mehča se odlično spoji s kožo in ne pušča grudic Navodilo za uporabo: Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.
  • I Heart Revolution Butterfly maskara za dolge in polne trepalnice odtenek Black 7 ml
    I Heart Revolution Butterfly, 7 ml, maskare za ženske, Maskara I Heart Revolution Butterfly daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo poudari obliko oči ima dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev. Maskaro nanesite na zgornje in spodnje trepalnice.
  • I Heart Revolution Butterfly večnamenska gobica za make-up 1 kos
    I Heart Revolution Butterfly, 1 kos, Gobice za ženske, Gobica za tekoči puder I Heart Revolution Butterfly zagotavlja brezhibno nanašanje vaših ličil za profesionalen make up. Lastnosti: natančno nanaša kremast ali celo tekoči puder zagotavlja udoben nanos tudi na krivinah obraza udobna lega v roki Navodilo za uporabo: Gobico pred uporabo navlažite. Nanesite puder, podlago ali korektor na gobico in nato rahlo raznesite po obrazu.
  • I Heart Revolution Butterfly paleta senčil za oči odtenek Butterfly Wonderland 9,9 g
    I Heart Revolution Butterfly, 9,9 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči I Heart Revolution Butterfly vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje matna tekstura bleščeč učinek omogoča zelo raznoliko ličenje Sestava: veganski izdelek ogledalce Navodilo za uporabo: Različne odtenke lahko medsebojno kombinirate. Če na gibljivi del veke nanesete bleščeče senčilo, v pregib pa mat senčilo, dobite 3D-učinek.
  • I Heart Revolution Butterfly oljast sijaj za ustnice za prehrano in hidracijo odtenek Flutter 4 ml
    I Heart Revolution Butterfly, 4 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice I Heart Revolution Butterfly vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice blešči se brezbarven odtenek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi. Lahko nanašate tudi preko šminke ali drugega ličila.
  • I Heart Revolution Sweet Chilli Plumping olje za ustnice z učinkom povečanja odtenek Red 4 ml
    I Heart Revolution Sweet Chilli Plumping, 4 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice I Heart Revolution Sweet Chilli Plumping vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • I Heart Revolution Sweet Chilli Blush & Highlight Quad paleta osvetljevalcev in rdečil 4x0.9 g
    I Heart Revolution Sweet Chilli Blush & Highlight Quad, 4x0,9 g, Osvetljevalci za ženske, S prestižno paleto I Heart Revolution Sweet Chilli Blush & Highlight Quad boste igraje ustvarili popoln make up kot pri profesionalcu. Lastnosti: licem daje zdravo barvo gladi in osvetljuje obraz zagotavlja lica zdravega videza popolno osvetljuje obraz izpostavi naravno privlačnost obraza bogata pigmentacija in intenzivno osvetljevanje Navodilo za uporabo: Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti.
  • I Heart Revolution Sweet Chilli Lip Mask vlažilna maska za ustnice 15 ml
    I Heart Revolution Sweet Chilli Lip Mask, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Maska za ustnice I Heart Revolution Sweet Chilli Lip Mask jim zagotovi ustrezno vlaženje, spodbudi njihovo obnovo in jih naredi naravno lepe. Lastnosti: intenzivno vlaži in hrani daje učinek polnejših ustnic ustnice naredi mehke in voljne spodbuja prekrvavitev ustnic Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ustrezno debelo plast nanašajte neposredno na ustnice.
  • I Heart Revolution Sweet Chilli Exfoliating piling za ustnice 2.5 g
    I Heart Revolution Sweet Chilli Exfoliating, 2,5 g, Pilingi za ustnice za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. In ni nujno, da gre samo za kožo telesa – z eksfoliacijo lahko zgladite celo ustnice. Piling za ustnice I Heart Revolution Sweet Chilli Exfoliating pomaga odstraniti suho in odmrlo kožo, ki se lušči, ter jih naredi mehke in gladke. Pomagal bo tudi pri njihovi prekrvavitvi in poskrbel, da se bo v primeru ličenja šminka, ki jo boste nanesli, lažje nanašala, rezultati z njo pa bodo boljši in dolgotrajnejši. Lastnosti: z ustnic odstranjuje odmrle celice ustnice pušča voljne in žametno mehke spodbuja prekrvavitev ustnic eksfoliacijski učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S krožnimi gibi nanesite na vlažne ustnice in rahlo masirajte.
  • I Heart Revolution Jelly Juice Lip Tubes sijaj za ustnice odtenek Watermelon 10 ml
    I Heart Revolution Jelly Juice Lip Tubes, 10 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice I Heart Revolution Jelly Juice Lip Tubes vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: rahlo obarva ustnice gladi drobne linije na ustnicah vlaži in mehča ustnice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh