Največja modna platforma v Sloveniji

Birkenstock online nakup oblačila in obutev za ženske

977
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Natikači Birkenstock Arizona Big Buckle ženski, bež barva, 1026726
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Ta izdelek je veganski.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Nastavljivi trakovi omogočajo optimalno prileganje nogi.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • BIRKENSTOCK Copat 'Boston' nebeško modra
    Dizajn: Podplat s profilom, Plutast podplat, Ergonomska oblika; Način zapenjanja: Zapiranje na pašček; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Blaženje, Proti drsenju; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • BIRKENSTOCK Nizki natikači 'Boston' zelena
    Dizajn: Brez robov, Plutast podplat, Zaponka; Način zapenjanja: Razteg; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Nubuk usnje, Birko-Flor®; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • BIRKENSTOCK Nizki natikači 'Boston' pastelno zelena
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zaponka; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Label-potisk, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Natikači Birkenstock Madrid Eva ženski, bela barva, 128183
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Model je izdelan iz lahke in trpežne pene EVA.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Natikači iz semiša Birkenstock Oita ženski, siva barva, 1024226
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sneakers Birkenstock Tokio II Suede Leather Faded Purple EUR 39
    Kupi Sneakers Birkenstock Tokio II Suede Leather Faded Purple EUR 39 za 160 EUR v Footshopu. Znamka: Birkenstock Barva: Faded Purple Velikost: 39
  • Birkenstock natikači Mayari
    - Gladek material.- Stabilen podplat.- Model z ravnim podplatom.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 37.
  • Natikači Birkenstock Madrid ženski, črna barva, 40793
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Birko-Flor® je koži prijazen sintetični material, ki je odporen na raztrganine in enostaven za nego ter ga uporablja izključno podjetje BIRKENSTOCK.- Nastavljiv pas za optimalno prileganje stopalu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Visok rob vložka ščiti prste pri premikanju stopala.- V sprednjem delu, ob prstih, so dvignjene vdolbine, ki zagotavljajo naravno gibanje prstov.- Zelo globoka oblika v predelu pete ohranja peto v naravnem položaju. Zahvaljujoč temu ima noga v natikačih skoraj enako oporo kot v čevlju z zaponko.- Podplat iz pene EVA zagotavlja, da so čevlji lahki.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Birkenstock Arizona ženski, črna barva
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zgornji del je izdelan iz materiala Birko-Flor®, ki je videti kot nubuk usnje.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači iz semiša Birkenstock ženski, črna barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Nazobčen podplat.- Anatomsko oblikovan podplat podpira stopalni lok.- Udobna notranjost.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • BIRKENSTOCK Nizki natikači 'Madrid' črna
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Podplat s profilom, Nastavljiv pas, EVA-srednji podplat; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Label-potisk, Robusten material, Reliefen tekaški podplat, Fleksibilen tekaški podplat, Blaženje, Proti drsenju; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • BIRKENSTOCK Nizki natikači 'Arizona LENB' pesek
    Dizajn: Brez robov, Zaponka; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Semiš; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Prožen grip; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • BIRKENSTOCK Nizki natikači 'Arizona' zlata / črna
    Dizajn: Brez robov, Plutast podplat; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Svetleč, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Birkenstock Sandali & Odprti čevlji TULUM SFB TAUPE CALZ S
    Birkenstock Sandali & Odprti čevlji TULUM SFB TAUPE CALZ S Siva Na voljo za žensko velikost. 38,39. Ženske > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Birkenstock Natikači Arizona BFBC Basalt
    Birkenstock Natikači Arizona BFBC Basalt pisana Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46. Ženske > Čevlji > Natikači
  • BIRKENSTOCK Nizki natikači 'Boston Big Buckle' jagoda
    Dizajn: Brez robov, Zapiranje z zaponko; Način zapenjanja: Razteg; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Nubuk usnje, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Natikači iz semiša Birkenstock Arizona SFB ženski, rjava barva, 1009527
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Soft Footbed - anatomsko oblikovana plast pene, ki je nameščena v podplatu, zagotavlja dolgotrajno blaženje in udobje uporabe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Japonke Birkenstock Gizeh Eva zelena barva, 1019143
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.
  • Usnjeni sandali Birkenstock BIRKENSTOCK X PAPILLIO Theda ženski, bež barva, 1026942
    - Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz pene EVA za mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjeni gležnarji Birkenstock Highwood Lace Mid ženski, črna barva, 1028510
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Klasično vezanje omogoča individualno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Natikači iz semiša Birkenstock Arizona SFB ženski, zelena barva, 1024213
    - Soft Footbed - anatomsko oblikovana plast pene, ki je nameščena v podplatu, zagotavlja dolgotrajno blaženje in udobje uporabe.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Gladek material.- Okrogla kapica.- Nazobčen podplat.- Oblikovan vložek.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Gležnarji iz semiša Birkenstock ženski, oranžna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Stabilen podplat.- Udobna notranjost.- Odstranljiv profiliran vložek.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Natikači iz nubuka Birkenstock BIRKENSTOCK X PAPILLIO Arizona Platform Flex bež barva, 1026924
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Nastavljivi trakovi omogočajo optimalno prileganje nogi.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Lahek podplat iz pene EVA.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjeni natikači Birkenstock Arizona Big Buckle ženski, vijolična barva, 1028611
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Birkenstock Natikači Arizona Shearling LEVE Antique White LAF
    Birkenstock Natikači Arizona Shearling LEVE Antique White LAF Bež Na voljo za žensko velikost. 37,38,39,40,41. Ženske > Čevlji > Natikači
  • Natikači Birkenstock Arizona BF ženski, bela barva, 552683
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Birko-Flor® je koži prijazen sintetični material, ki je odporen na raztrganine in enostaven za nego ter ga uporablja izključno podjetje BIRKENSTOCK.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.
  • Natikači iz semiša Birkenstock Boston ženski, bela barva, Boston
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz pene EVA za mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Japonke iz nubuka Birkenstock Gizeh rjava barva
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači iz semiša Birkenstock Arizona Chunky Birkenstock x Papillio ženski, črna barva, 1028403
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Lahek podplat iz pene EVA.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Nastavljivi trakovi omogočajo optimalno prileganje nogi.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Sneakers Birkenstock Tokio II Suede Leather Taupe EUR 37
    Kupi Sneakers Birkenstock Tokio II Suede Leather Taupe EUR 37 za 160 EUR v Footshopu. Znamka: Birkenstock Barva: Taupe Velikost: 37
  • Birkenstock Sandali & Odprti čevlji Arizona eva
    Birkenstock Sandali & Odprti čevlji Arizona eva Oranžna Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,35. Ženske > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Usnjeni natikači Birkenstock Boston ženski, črna barva, 60193
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači iz semiša Birkenstock Arizona ženski, bež barva, 1026842
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Nastavljivi trakovi omogočajo optimalno prileganje nogi.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Podplat iz materiala EVA.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Birkenstock Natikači Madrid BB BF Patent FuchsiaFusion
    Birkenstock Natikači Madrid BB BF Patent FuchsiaFusion Rožnata Na voljo za žensko velikost. 36,38,39,40. Ženske > Čevlji > Natikači
  • Birkenstock japonke Gizeh
    - Gladek material.- Gumijast podplat.- Model z ravnim podplatom.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 37.
  • Natikači Birkenstock Madrid ženski, bela barva
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Birkenstock natikači Madrid
    - Lahka in oblažna EVA sredinska podložka.- Sponka za sponko.- Stabilen podplat.- Valovit podplat.- Oblikovan vložek.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 37.
  • BIRKENSTOCK Natikači 'London' kremna
    Dizajn: Podplat s profilom, Nastavljiv pas; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Prožen grip, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Japonke Birkenstock Gizeh Eva črna barva, 128201
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Natikači iz semiša Birkenstock Arizona ženski, črna barva, 1027164
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • BIRKENSTOCK Cokle 'Boston' siva
    Dizajn: Podplat s profilom, Nastavljiv pas, Brez robov; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Gladek material, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • BIRKENSTOCK Sandali 'Milano LENA' nude
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Podplat s profilom, Nastavljiv pas, Plutast podplat; Način zapenjanja: Zapiranje na pašček; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Label-potisk, Gladek material; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Natikači Birkenstock Madrid ženski, 1018804
    - Gumijast podplat.- Gladki material.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači iz nubuka Birkenstock Arizona SFB bordo barva, 1028719
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • BIRKENSTOCK Natikač 'Oswego LEVE' črna
    Dizajn: Elastični vložki, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Razteg; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Robusten material, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • BIRKENSTOCK Nizki natikači 'St Barths' bež
    Dizajn: Podplat s profilom, Brez robov; Način zapenjanja: Razteg; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Svetleč, Gladek material; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • BIRKENSTOCK Copat 'Boston Big Buckle' kremna / zlata
    Dizajn: Podplat s profilom, Brez robov, Zaponka; Način zapenjanja: Razteg; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Krzno; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Teddy-podloga, Oblazinjen rob; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • BIRKENSTOCK Nizki natikači zlata / off-bela
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Podplat s profilom, Zapiranje z zaponko; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Krzno; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Strukturirana površina, Label-potisk, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Usnjeni sandali Birkenstock Tulum SFB ženski, bež barva, 1024110
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Soft Footbed - anatomsko oblikovana plast pene, ki je nameščena v podplatu, zagotavlja dolgotrajno blaženje in udobje uporabe.- Podplat iz materiala EVA.- Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači iz semiša Birkenstock Zurich ženski, siva barva, 1025008
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Usnjeni chelsea Birkenstock Highwood ženski, črna barva, 1025781
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Model z nizko peto.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Gležnarji Birkenstock Highwood Lace Mid ženski, črna barva, 1028893
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Gležnarji iz semiša Birkenstock Highwood Lace Mid ženski, bež barva, 1028922
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Okrogla, močno oblazinjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Klasično vezanje omogoča individualno prilagajanje.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Natikači Birkenstock Birki Flow EVA črna barva, 1027684
    - Širina vložka: običajna. Vložek je zasnovan za stopala s standardno širino.- Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.
  • Sneakers Birkenstock Highwood Lace Mid W Leather Velvet Black EUR 38
    Kupi Sneakers Birkenstock Highwood Lace Mid W Leather Velvet Black EUR 38 za 179.95 EUR v Footshopu. Znamka: Birkenstock Barva: Black Velikost: 38
  • Sneakers Birkenstock Boston VL/Shearling Black EUR 43
    Kupi Sneakers Birkenstock Boston VL/Shearling Black EUR 43 za 173.99 EUR v Footshopu. Znamka: Birkenstock Barva: Black Velikost: 43 10
  • Sneakers Birkenstock Boston Suede Leather Mink EUR 36
    Kupi Sneakers Birkenstock Boston Suede Leather Mink EUR 36 za 194.95 EUR v Footshopu. Znamka: Birkenstock Barva: Mink Velikost: 36
  • BIRKENSTOCK Gležnarji z vezalkami 'Highwood LENA' temno rjava
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Proti zdrsavanju; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Birkenstock Natikači Zermatt Standard FE Ecru
    Birkenstock Natikači Zermatt Standard FE Ecru Bež Na voljo za žensko velikost. 36,40. Ženske > Čevlji > Natikači
  • Natikači Birkenstock Birki Flow EVA bež barva, 1027706
    - Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ojačan, široka kapica omogoča, da prsti na nogah ležijo ohlapno, v naravnem položaju.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sneakers Birkenstock Boston VL LAF Black EUR 37
    Kupi Sneakers Birkenstock Boston VL LAF Black EUR 37 za 194.95 EUR v Footshopu. Znamka: Birkenstock Barva: Black Velikost: 37
  • Sneakers Birkenstock Highwood Lace Mid W Leather Velvet Taupe EUR 36
    Kupi Sneakers Birkenstock Highwood Lace Mid W Leather Velvet Taupe EUR 36 za 179.95 EUR v Footshopu. Znamka: Birkenstock Barva: Taupe Velikost: 36
  • BIRKENSTOCK Cokle 'Boston' temno rjava
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Podplat s profilom, Nastavljiv pas, Plutast podplat, Zaponka; Način zapenjanja: Razteg; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Label-potisk, Nubuk usnje, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Natikači iz semiša Birkenstock Arizona ženski, bež barva, 1026174
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Natikači Birkenstock Arizona ženski, bela barva, 1005294
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Birkenstock Natikači ARIZONA SFB
    Birkenstock Natikači ARIZONA SFB Srebrna Na voljo za žensko velikost. 37,38,41. Oglejte si logotip na notranjem podplatu; iz njega razberete širino čevlja. Pri čevlju standardne širine logotip ni obarvan, pri ozkem čevlju pa je logotip obarvan. Ženske > Čevlji > Natikači
  • BIRKENSTOCK Nizki natikači 'Madrid' svetlo zelena / srebrna
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Podplat s profilom, Brez robov; Način zapenjanja: Razteg; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Label-potisk, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Gležnarji iz semiša Birkenstock ženski, rjava barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Stabilen podplat.- Udobna notranjost.- Odstranljiv profiliran vložek.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Natikači Birkenstock Boston EVA ženski, bež barva, 1027382
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • BIRKENSTOCK Japonke 'Gizeh' bež / konjak
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Podplat s profilom, Nastavljiv pas, Plutast podplat, T-trak; Način zapenjanja: Razteg; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje, Semiš; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Used-Look, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • BIRKENSTOCK Sandali 'Arizona' bela
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Podplat s profilom, Zapiranje z zaponko; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Sandali iz semiša Birkenstock Tulum SFB ženski, črna barva
    - Soft Footbed - anatomsko oblikovana plast pene, ki je nameščena v podplatu, zagotavlja dolgotrajno blaženje in udobje uporabe.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Podplat iz materiala EVA.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači iz nubuka Birkenstock Boston SFB rjava barva, 159713
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Natikači iz semiša Birkenstock Boston Braided ženski, bordo barva, 1027925
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Nastavljiv pas za optimalno prileganje stopalu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Natikači iz semiša Birkenstock 1025788 zelena barva, Boston
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Sneakers Birkenstock Tokio II Suede Leather Black EUR 43
    Kupi Sneakers Birkenstock Tokio II Suede Leather Black EUR 43 za 160 EUR v Footshopu. Znamka: Birkenstock Barva: Black Velikost: 43

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh