TIGI TIGI Bed Head For Men stiling kremasta pena za volumen 100 ml

TIGI Bed Head For Men stiling kremasta pena za volumen 100 ml

7,90 €
Odpri na Notino.si >
Razpoložljive velikosti: 100 ML C
Stroški pošiljanja: 3,90 € *
Dobavni rok: 3 delovnih dni
Cena vračila: Brezplačno
Rok vračila: 14 dni
Znamka: TIGI
Spletna trgovina: Notino @
Možnosti plačila: Visa Mastercard Diners Internetno bančništvo Po povzetju
* Način dostave: DPD
TIGI Bed Head For Men, 100 ml, Pene za lase za moške, Utrjevalni pripravek TIGI Bed Head For Men daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:zagotavlja prožnost laszagotavlja volumen od koreninhitro in enostavno oblikovanjepripravek je posebej primeren za fine in tanke laseNavodilo za uporabo:Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.

Podobni izdelki

 • Sebastian Professional SEB MAN The Sculptor mat glina za oblikovanje las 75 ml
  Sebastian Professional SEB MAN The Sculptor, 75 ml, Glina za modeliranje za moške, Izdelek za stajling Sebastian Professional SEB MAN The Sculptor bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:enostavno ustvari želeno pričeskonaravno utrjujemat učinekNavodilo za uporabo:Izdelek ogrejte v dlaneh in nanesite na suhe lase. Nato ustvarite pričesko s pomočjo prstov.
 • Axe Urban Creative Look matirajoči gel za lase 125 ml
  Axe Urban Creative Look, 125 ml, Stiling za moške, Gel za lase Axe Urban Creative Look zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.Lastnosti:ustvarja popoln stajlingnaravno utrjujemočno utrdinemastna teksturalasem dodaja mat videzNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase. Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
 • Apothecary 87 Mogul mat stiling pasta 100 ml
  Apothecary 87 Mogul, 100 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Izdelek za stajling Apothecary 87 Mogul bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:pričeski doda teksturo in oblikoutrdi pričesko v želeni oblikizagotavlja mat videzNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
 • Ducray Neoptide raztopina pri izpadanju las za moške 100 ml
  Ducray Neoptide, 100 ml, Težave z lasmi in lasiščem za moške, Izdelek Ducray Neoptide vam bo zanesljivo pomagal pri težavah z vašimi lasmi.Lastnosti:stimulira rast lasdeluje preventivno proti izpadanju lasNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Schwarzkopf Professional [3D] MEN vosek za lase 100 ml
  Schwarzkopf Professional [3D] MEN, 100 ml, Stiling za moške, Vosek za lase Schwarzkopf Professional [3D] MEN popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo.Lastnosti:enostavno ustvari želeno pričeskonudi srednje utrjevanjene obremenjuje lasne pušča slediNavodilo za uporabo:Izdelek ogrejte v dlaneh in nanesite na suhe lase. Nato ustvarite pričesko s pomočjo prstov.
 • Zew Pomade pomada za lase s srednjim utrjevanjem 100 ml
  Zew Pomade, 100 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling Zew Pomade bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:utrdi pričesko v želeni oblikinudi srednje utrjevanjene obremenjuje laszagotavlja zdrav leskSestava:prijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
 • Londa Professional Men stiling gel z ekstra močnim utrjevanjem 100 ml
  Londa Professional Men, 100 ml, Geli za lase za moške, Gel za lase Londa Professional Men zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.Lastnosti:ustvarja popoln stajlingnaravno utrjujeza vsakodnevno oblikovanje lasNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase. nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
 • Juvena Rejuven® Men hranilno olje za lase in brado 50 ml
  Juvena Rejuven® Men, 50 ml, Olja za moške, Negovalno olje Juvena Rejuven® Men zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos!Lastnosti:ohranja brado zdravo in sijočovlaži in ne izsuši kožedoda lasem vlago in jih nahranizagotavlja zdrav leskNavodilo za uporabo:Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo. Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Lase uredite kot po navadi.
 • American Crew Styling Alternator pršilo za lase za fiksacijo in obliko 100 ml
  American Crew Styling Alternator, 100 ml, Drugo oblikovanje za moške, Izdelek za stajling American Crew Styling Alternator bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:pomaga utrditi in oblikovati pričeskozagotavlja zdrav leskima dolgotrajen učinekenostavno se spiraNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
 • The Bluebeards Revenge Hair & Body gel za lase z močno fiksacijo 100 ml
  The Bluebeards Revenge Hair & Body, 100 ml, Stiling za moške, Gel za lase The Bluebeards Revenge Hair & Body zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.Lastnosti:ustvarja popoln stajlingmočno utrdilasem dodaja mat videzpričeski doda teksturo in oblikoNavodilo za uporabo:Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
 • Reuzel Hollands Finest Pomade High Sheen pomada za lase z visokim sijajem 340 g
  Reuzel Hollands Finest Pomade High Sheen, 340 g, Stiling za moške, Stiling pripravek Reuzel Hollands Finest Pomade High Sheen bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:zagotavlja zdrav leskne pušča sledienostavno se spirapričeski doda teksturo in oblikoprijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
 • Sensai Shidenkai serum proti redčenju in izpadanju las za moške 150 ml
  Sensai Shidenkai, 150 ml, Težave z lasmi in lasiščem za moške, Izdelek Sensai Shidenkai vam bo zanesljivo pomagal pri težavah z vašimi lasmi.Lastnosti:krepi lasna vlaknadeluje preventivno proti izpadanju lasstimulira rast lasNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Reuzel Hair tonik za volumen 100 ml
  Reuzel Hair, 100 ml, Toniki in vode za lase za moške, Izdelek, ki se ne spira, Reuzel Hair , daje vašim lasem potrebno manjkajočo nego.Lastnosti:pomaga utrditi in oblikovati pričeskozagotavlja volumen od koreninlasje se ne mastijokrepi naravni sijaj lasNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
 • Redken Brews ekstra močan gel za sijoče pričeske 150 ml
  Redken Brews, 150 ml, Stiling za moške, Gel za lase Redken Brews zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.Lastnosti:ustvarja popoln stajlingmočno utrdipričeski doda teksturo in oblikoNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre lase in uredite po želji.
 • Londa Professional Men stiling pasta 75 ml
  Londa Professional Men, 75 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Stiling pripravek Londa Professional Men bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:poenostavlja oblikovanjenudi popoln volumen in oblikoprijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
 • American Crew Styling Molding Clay glina za modeliranje z močnim utrjevanjem 85 g
  American Crew Styling Molding Clay, 85 g, Glina za modeliranje za moške, Izdelek za stajling American Crew Styling Molding Clay bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:utrdi pričesko v želeni oblikizagotavlja zdrav leskpričeski doda teksturo in oblikopoenostavlja oblikovanjeSestava:prijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
 • American Crew Styling Boost Powder puder za volumen 10 g
  American Crew Styling Boost Powder, 10 g, Pudri za lase za moške, Izdelek za stajling American Crew Styling Boost Powder bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:lasem doda popoln volumen in oblikozagotavlja mat videzne obremenjuje laspoenostavlja oblikovanjeNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
 • American Crew Styling Grooming Spray pršilo za oblikovanje las za prožno utrjevanje 250 ml
  American Crew Styling Grooming Spray, 250 ml, Drugo oblikovanje za moške, Izdelek za stajling American Crew Styling Grooming Spray bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:ne obremenjuje laszagotavlja zdrav leskpričeski doda teksturo in oblikoima dolgotrajen učinekNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
 • TIGI Bed Head B for Men Power Play stiling gel z močnim utrjevanjem 200 ml
  TIGI Bed Head B for Men Power Play, 200 ml, Stiling za moške, Gel za lase TIGI Bed Head B for Men Power Play zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.Lastnosti:ustvarja popoln stajlingmoker učinek s sijajemzagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel danNavodilo za uporabo:Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
 • American Crew Styling Light Hold Styling Gel gel za lase rahla učvrstitev 250 ml
  American Crew Styling Light Hold Styling Gel, 250 ml, Stiling za moške, Gel za lase American Crew Styling Light Hold Styling Gel zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.Lastnosti:lasem doda popoln volumen in oblikozagotavlja zdrav lesknaravno utrjujepoenostavlja oblikovanjeSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase.
 • Percy Nobleman Hair pomada za lase 100 ml
  Percy Nobleman Hair, 100 ml, Drugo oblikovanje za moške, Izdelek za stajling Percy Nobleman Hair bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:enostavno se spirapričeski doda teksturo in oblikoustvarja popoln stajlingne obremenjuje lasNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
 • Reuzel Hollands Finest Pomade Grease pomada za lase s srednjim utrjevanjem 340 g
  Reuzel Hollands Finest Pomade Grease, 340 g, Drugo oblikovanje za moške, Izdelek za stajling Reuzel Hollands Finest Pomade Grease bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:gladienostavno se spiraprijetno dišipoenostavlja oblikovanjeNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
 • Taylor of Old Bond Street Collection No. 74 lasni tonik 100 ml
  Taylor of Old Bond Street Collection No. 74, 100 ml, Toniki in vode za lase za moške, Izdelek, ki se ne spira, Taylor of Old Bond Street Collection No. 74 , daje vašim lasem potrebno manjkajočo nego.Lastnosti:izdelek je posebej razvit za moške
 • House 99 Seriously Groomed balzam za brado in lase 75 ml
  House 99 Seriously Groomed, 75 ml, Balzami in losjoni za lase za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek House 99 Seriously Groomed jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen.Lastnosti:izdelek je posebej razvit za moškelasem nudi hidratacijo in hraniladaje žametno mehkoboprijetno nadišavi lasev bradi ne pušča ostankov in je ne lepi skupajprijetno dišienostavno se nanašaNavodilo za uporabo:S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brade. Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • American Crew Styling Forming Cream stiling krema s srednjim utrjevanjem 85 g
  American Crew Styling Forming Cream, 85 g, Drugo oblikovanje za moške, Izdelek za stajling American Crew Styling Forming Cream bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:nudi srednje utrjevanjezagotavlja zdrav leskNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
 • Redken Brews pomada za lase za fiksacijo in obliko 100 ml
  Redken Brews, 100 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling Redken Brews bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:nudi srednje utrjevanjezagotavlja mat videzpoenostavlja oblikovanjeutrdi pričesko v želeni oblikigladiNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
 • American Crew Styling Heavy Hold Pomade pomada za lase z močnim utrjevanjem 85 g
  American Crew Styling Heavy Hold Pomade, 85 g, Stiling za moške, Izdelek za stajling American Crew Styling Heavy Hold Pomade bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:utrdi pričesko v želeni oblikinudi posebej močno utrjevanjepoenostavlja oblikovanjezagotavlja zdrav leskNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre lase in uredite po želji.
 • Wella Professionals SP Men Defined Structure stiling krema s srednjim utrjevanjem 100 ml
  Wella Professionals SP Men Defined Structure, 100 ml, Drugo oblikovanje za moške, Izdelek za stajling Wella Professionals SP Men bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:utrdi pričesko v želeni oblikipoenostavlja oblikovanjezagotavlja zdrav lesknudi srednje utrjevanjeNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
Vrh