Saloos Saloos Shower Oil olje za prhanje Celuline 125 ml

Saloos Shower Oil olje za prhanje Celuline 125 ml

5,15 €
Odpri na Notino.si >
Razpoložljive velikosti: 125 ML C
Stroški pošiljanja: 3,90 € *
Dobavni rok: 3 delovnih dni
Cena vračila: Brezplačno
Rok vračila: 14 dni
Znamka: Saloos
Spletna trgovina: Notino @
Možnosti plačila: Visa Mastercard Diners Internetno bančništvo Po povzetju
* Način dostave: DPD
Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:skrbno umije in očisti kožo celega telesamehča in povečuje elastičnost kožeodstranjuje umazanijokoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.

Podobni izdelki

 • Dr. Feelgood Luiza & Lavender gel za prhanje s sivko 200 ml
  Dr. Feelgood Luiza & Lavender, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Dr. Feelgood Luiza & Lavender je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijohrani in neguje kožokožo pušča žametno mehko in gladkoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Energie Fruit Coconut vlažilen gel za prhanje 500 ml
  Energie Fruit Coconut, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Energie Fruit Coconut je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijohrani in neguje kožointenzivno vlažikožo pušča žametno mehko in gladkoSestava:veganski izdelekNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Farmona Tutti Frutti Grapefruit gel za prhanje in kopanje 300 ml
  Farmona Tutti Frutti Grapefruit, 300 ml, Pene za kopanje za ženske, Gel za kopel Farmona Tutti Frutti Grapefruit bo prijetno dopolnilo vaše vsakodnevne rutine.Lastnosti:čisti in umiva kožo celega telesasprošča telo in duhakoži daje žametno mehkobointenzivno vlažihrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Pripravek dodajte v toplo kopel in se sprostite. Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Kallos Gogo osvežujoč gel za prhanje 200 ml
  Kallos Gogo, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Kallos Gogo je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:hrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Dove Renewing Glow Pink Clay hranilni gel za prhanje 500 ml
  Dove Renewing Glow Pink Clay, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Dove Renewing Glow Pink Clay je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkokoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Lavera Active Touch negovalni gel za prhanje 200 ml
  Lavera Active Touch, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Lavera Active Touch je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkopri umivanju ustvarja bogato penokoži vrača občutek udobjaSestava:veganski izdelekNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Naturalium Fruit Pleasure Raspberry hranilni gel za prhanje Raspberry 500 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Raspberry, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Naturalium Fruit Pleasure Raspberry je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkointenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual osvežujoč gel za prhanje 250 ml
  Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkokoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Eubos Sensitive olje za prhanje za suho do zelo suho kožo 200 ml
  Eubos Sensitive, 200 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Eubos Sensitive Sensitive koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:skrbno umije in očisti kožo celega telesaintenzivno vlažikožo pušča žametno mehko na dotikmehča in povečuje elastičnost kožekoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Eucerin pH5 gel za prhanje za občutljivo kožo 200 ml
  Eucerin pH5, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Eucerin pH5 je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:hrani in neguje kožopomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjemmehča in povečuje elastičnost kožeNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Sebamed Wash nežna emulzija za umivanje tela in obraza za občutljivo kožo 200 ml
  Sebamed Wash, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Sebamed Wash je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažipomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjemkoži vrača občutek udobjadermatološko testiranoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • RYOR Face & Body Care hidrofilno olje za prhanje in kopel 200 ml
  RYOR Face & Body Care, 200 ml, Olja za kopel za ženske, Oljna kopel RYOR Face & Body Care razbremenjuje vaše utrujeno telo in v vas prebuja občutek udobja.Lastnosti:hrani in mehča suho kožomehča kožodeluje sprostitvenoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Nalijte neposredno v kopel in premešajte. Sledite navodilom na embalaži.
 • Energie Fruit Orange Blossom naravni gel za prhanje 200 ml
  Energie Fruit Orange Blossom, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Energie Fruit Orange Blossom je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažikožo pušča žametno mehko in gladkoSestava:veganski izdelekNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Organic Shop Organic Aloe & Minerals harmonični gel za prhanje 280 ml
  Organic Shop Organic Aloe & Minerals, 280 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Organic Shop Organic Aloe & Minerals je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:intenzivno vlažihrani in neguje kožoumiva kožo in odstranjuje umazanijoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Nivea Hawaii Flower & Oil gel za prhanje 250 ml
  Nivea Hawaii Flower & Oil, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Nivea Hawaii Flower & Oil je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažikoži vrača občutek udobjakožo pušča žametno mehko in gladkoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Kallos KJMN hranilni gel za prhanje 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Kallos KJMN je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijomehča in povečuje elastičnost kožeNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Fenjal Moringa negovalna pena za prhanje 200 ml
  Fenjal Moringa, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Izdelek Fenjal Moringa bo popestril vaš vsakodnevni kopalni ritual.Lastnosti:sprošča telo in duhaglobinsko vlaži in hrani kožopri umivanju ustvarja bogato penoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Aēsop Body A Rose By Any Other Name nežni gel za prhanje 500 ml
  Aēsop Body A Rose By Any Other Name, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Aēsop Body A Rose By Any Other Name je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:intenzivno vlažiumiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Green Pharmacy Body Care Rosemary & Lavender gel za prhanje 500 ml
  Green Pharmacy Body Care Rosemary & Lavender, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Green Pharmacy Body Care Rosemary & Lavender je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokoži vrača občutek udobjamehča in povečuje elastičnost kožehrani in neguje kožopomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjemNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Naturalium Fruit Pleasure Peach hranilni gel za prhanje 500 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Peach, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Naturalium Fruit Pleasure Peach je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokoži vrača občutek udobjahrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Ziaja Goat's Milk kremasto milo za prhanje 500 ml
  Ziaja Goat's Milk, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Ziaja Goat's Milk je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:intenzivno vlažihrani in neguje kožomehča in povečuje elastičnost kožeNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Barnängen Sensitive krema za prhanje za občutljivo kožo 400 ml
  Barnängen Sensitive, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila.Lastnosti:skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijokoži vrača občutek udobjahrani in neguje kožodermatološko testiranoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • I love... Mango Cheesecake krema za prhanje in kopanje 500 ml
  I love... Mango Cheesecake, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje I love... Mango Cheesecake bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila.Lastnosti:čisti in umiva kožo celega telesakoži daje žametno mehkobonudi prijetno udobje nežne in dišeče kopeliNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Decléor Infinite Hydration darilni set V. (za intenzivno vlažnost)
  Decléor Infinite Hydration, , kozmetični seti za ženske, Lastnosti:izdelek za globinsko poživitev in vlaženjeza popolnoma mehko in voljno kožoza nego in regeneracijo kožeza temeljito čiščenje kožedarilno pakiranjeNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Mustela Bébé pomirjevalni gel za kopel in prhanje za občutljivo kožo 500 ml
  Mustela Bébé, 500 ml, Kopanje za otroke, Pripravek Mustela Bébé je namenjen umivanju občutljive otroške kože.Lastnosti:vlaži in mehčanežno umije vso umazanijopomirja draženjeNavodilo za uporabo:Nanesite pripravek na kožo celega telesa in nežno vmasirajte. Nato temeljito sperite z vodo.
 • L’Occitane Verveine Agrumes gel za prhanje 250 ml
  L’Occitane Verveine Agrumes, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje L’Occitane Verveine Agrumes je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijohrani in neguje kožokožo pušča žametno mehko in gladkoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Roger & Gallet Thé Vert nežni gel za prhanje 200 ml
  Roger & Gallet Thé Vert, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje Roger & Gallet Thé Vert bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila.Lastnosti:skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkokoži vrača občutek udobjahrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Dove Gentle Exfoliating hranilni gel za prhanje s piling učinkom 250 ml
  Dove Gentle Exfoliating, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Dove Gentle Exfoliating je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkokoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
Vrh