Največja modna platforma v Sloveniji

Fila online nakup oblačila in obutev za otroke

316
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški pulover Fila BLANKENHAGEN siva barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 158-164 cm.
  • Fila otroški čevlji
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške superge Fila Collene roza barva
    - Mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Fila Nizke superge FILA SEVARO S KIDS
    Fila Nizke superge FILA SEVARO S KIDS Bela Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroška bombažna kratka majica Fila siva barva
    - Kroj regular.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroške superge Fila CROSSCOURT LINE mornarsko modra barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila Disruptor roza barva
    - Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške superge Fila STRADA DREAMSTER CB roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroška bombažna kratka majica Fila črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Okrogli izrez.- Raven kroj.- Model s potiskom.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134/0.
  • Otroški spodnji del trenirke Fila BALBOA roza barva, FAK0124
    - Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 58,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98-104 cm.
  • Otroški pulover Fila BAJONE roza barva, s kapuco, FAK0120
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolgi rokav.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroški pulover Fila BAAR-EBENHAUSEN roza barva, s kapuco, FAK0203
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98-104 cm.
  • Otroške superge Fila STRADA DREAMSTER bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Fila RAY TRACER roza barva
    - Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge Fila CROSSCOURT LINE velcro mornarsko modra barva
    - Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški pulover Fila BAAR-EBENHAUSEN mornarsko modra barva, s kapuco, FAK0203
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 - 116 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh