Največja modna platforma v Sloveniji

Obutev velikosti 24

6270
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški sandali Geox GHITA črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški sandali Pepe Jeans OBAN BAY GK roza barva
    - Gladek material.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Geox srebrna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Model z nizko peto.- Zapiranje s sponko z zatičem.
  • Otroški sandali Geox zlata barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški sandali Geox ADRIEL vijolična barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.
  • Otroški mokasini iz semiša Mayoral bež barva
    - Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.
  • Otroški sandali Melissa JUMP DISNEY 100 BB rdeča barva
    - Čevlji Melissa so veganski in trajnostno proizvedeni in zagotavljajo nizke emisije CO2 in aktivno sodelujejo v procesu recikliranja.- Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25/26.
  • Otroški sandali Keen SEACAMP II CNX zelena barva
    - Model je pralni v pralnem stroju.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Sistem Anti-odor absorbira neprijetne vonjave.- Okrogla, gumirana kapica.- Rahlo utrjena peta.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25/26.
  • Otroški sandali Keen MOTOZOA
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilen vložek.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Keen MOTOZOA roza barva
    - Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Antibakterijska obdelava materiala zmanjšuje razvoj neželenih bakterij, ki se pojavljajo na koži, kar preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Neoznačevalna, posebej žlebljena tekalna plast, izdelana v tehnologiji NON-MARKING.- Za lažje vzdrževanje ga je mogoče prati v pralnem stroju.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25/26.
  • Otroški sandali Keen SEACAMP II CNX oranžna barva
    - Contour Arch je posebej oblikovan vložek, ki podpira stopalo.- Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Sistem Anti-odor absorbira neprijetne vonjave.- Anatomski vložek močno vpliva na udobje uporabe čevljev.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, gumirana kapica.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški sandali Garvalin mornarsko modra barva
    - Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški sandali Geox SANDAL ALUL bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški usnjeni sandali Agatha Ruiz de la Prada bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroške balerinke Melissa ULTRAGIRL LITTLE, x Disney roza barva
    - Čevlji Melissa so veganski in trajnostno proizvedeni in zagotavljajo nizke emisije CO2 in aktivno sodelujejo v procesu recikliranja.- Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški sandali Geox SANDAL ALUL mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Model s tekstilno podlogo.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Okrasni detajli.
  • Otroški sandali Geox SANDAL ALUL roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Rahlo utrjena peta.- Model z nizko peto.- Okrasni detajli.
  • Otroške teniske Geox CIAK
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Model s tekstilno podlogo.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.
  • Otroški sandali Liewood Beau Sandals roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Udoben vložek.
  • Otroški sandali iz semiša Primigi zlata barva
    - Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Liewood Anni Sandals roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Obutev ima mehko oblazinjen trak z velcro na peti.
  • Otroški sandali Liewood Christi Sandals roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Udoben vložek.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroške teniske Liewood Kim Sneakers roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroški sandali Keen NEWPORTEO H2 siva barva
    - Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Antibakterijski rob materiala zmanjšuje razvoj neželenih bakterij, ki se pojavljajo na koži.- Podloga s probiotično tehnologijo Cleansport NXT® pomaga ohranjati svežino in preprečuje neprijetne vonjave.- Vgrajena posebna plošča ESS stabilizira stopalo pri premikanju po neravnih površinah.- Inovativna tehnologija KEEN.PROTECT je plast zaščitne gume na konici čevlja, ki ščiti prste pred morebitnimi poškodbami.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Sistem hitrega vezanja z zamaški in dodatnim zapenjanjem z velcro omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni sandali Garvalin rjava barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški polškornji iz semiša Froddo roza barva
    - Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški sandali zippy bež barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Okrasni vstavki.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški sandali zippy roza barva
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Anatomsko oblikovan vložek iz plute povečuje udobje pri nošenju in podpira stopalo.- Stabilen podplat.- Elastičen petni trak omogoča enostavno oblačenje in drži nogo na mestu.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroški usnjeni sandali Froddo roza barva
    - Vsak čevelj Froddo je izdelan na okolju prijazen način, brez škodljivih snovi in spojin, kot je krom (VI).- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali zippy mornarsko modra barva
    - Svetleč podplat pod pritiskom.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Nastavljiv vložek za peto.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom BOUBA ZIP BOX
    - Blagovna znamka Shoo Pom je sodelovala s francoskimi podiatri, da bi ustvarila popoln čevelj za prve korake.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom GOA SPART zlata barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Usnjeni sandali Shoo Pom GOA TRESSE LOVE zlata barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom BOUBA ZIP BOX bela barva
    - Blagovna znamka Shoo Pom je sodelovala s francoskimi podiatri, da bi ustvarila popoln čevelj za prve korake.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom GOA SALOME bež barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom GOA 4EVER zlata barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali iz semiša Konges Sløjd roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Okrogla kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.
  • Otroški sandali Konges Sløjd mornarsko modra barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Udoben vložek.
  • Otroški sandali Agatha Ruiz de la Prada bela barva
    - Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroški sandali Birkenstock Kumba K BF bela barva
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški sandali Birkenstock Rio Kids BF Patent roza barva
    - Birko-Flor® je koži prijazen sintetični material, ki je odporen na raztrganine in enostaven za nego ter ga uporablja izključno podjetje BIRKENSTOCK.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Zunanji podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA, izdelane iz plastike.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Anatomsko oblikovan vložek iz plute povečuje udobje pri nošenju in podpira stopalo.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni sandali Geox SANDAL SOLEIMA rjava barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Gladek material.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški sandali Birkenstock Rio Kids BF Patent turkizna barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški sandali Ipanema FOLLOW II BA vijolična barva
    - Izdelki blagovne znamke Ipanema so 100 % veganski in jih je mogoče reciklirati. Izdelani so v skladu z načeli trajnostnega razvoja. Ne vsebujejo škodljivih ftalatov.- Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Gladek material.- Zapenjanje z ježkom.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25-26.
  • Otroški sandali Birkenstock Kumba K BF vijolična barva
    - Gladek material.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Hummel Gumijasti škornji temno modra / bela
    Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Bayton Sandali 'Pegase' roza / srebrna
    Način zapenjanja: Zaponka; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api srebrna barva
    - Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Usnjena notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api roza barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Gladek material.- Usnjena notranjost.- Gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api mornarsko modra barva
    - Vložek je izdelan z uporabo snovi rastlinskega izvora.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Gladek material.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api srebrna barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Gumijast podplat.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api oranžna barva
    - Vložek je izdelan z uporabo snovi rastlinskega izvora.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Zapenjanje z ježkom.- Usnjena notranjost.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api srebrna barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške superge adidas GRAND COURT 2.0 CF I bela barva
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje z velcro na peti za enostavno individualno prileganje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Udobna notranjost.- Stabilen podplat.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški natikači Tommy Hilfiger roza barva
    - Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški sandali Geox roza barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške teniske Vans Old Skool V zelena barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroški usnjeni sandali Agatha Ruiz de la Prada roza barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udoben vložek.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroški usnjeni sandali Camper mornarsko modra barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Mehka peta.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Hunter škornji za dež KIDS FIRST CLASSIC
    Hunter škornji za dež KIDS FIRST CLASSIC Črna Na voljo za deško velikost. 24,25,27,29,31,32. Dečki > Čevlji > škornji za dež
  • Birkenstock Sandali & Odprti čevlji MILANO
    Birkenstock Sandali & Odprti čevlji MILANO Modra Na voljo za deško velikost. 24,25,26,27,33. Ožji model Dečki > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Polškornji PAXA
    Citrouille et Compagnie Polškornji PAXA Modra Na voljo za deško velikost. 24,25,26,27,28,30. Dečki > Čevlji > Polškornji
  • Citrouille et Compagnie Nizke superge NEW 53
    Citrouille et Compagnie Nizke superge NEW 53 Modra Na voljo za deško velikost. 20,21,22,23,24. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji WAYO
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji WAYO Bež Na voljo za deško velikost. 22,23,24,25,26,27,28,29,30. Dečki > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Geox Visoke superge J GISLI GIRL
    Geox Visoke superge J GISLI GIRL Bela Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Geox Sandali & Odprti čevlji B ELTHAN GIRL
    Geox Sandali & Odprti čevlji B ELTHAN GIRL Bela Na voljo za dekliško velikost. 18,19,20,21,22,23,24,25,26. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • adidas Nizke superge GRAND COURT SPIDER-MAN CF I
    adidas Nizke superge GRAND COURT SPIDER-MAN CF I Bela Na voljo za deško velikost. 19,20,21,22,23,24,25,26,27,23 1/2,25 1/2,26 1/2. Delno narejeno iz recikliranih izdelkov Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški sandali iz semiša Konges Sløjd roza barva
    - Nastavljiv vložek za peto.- Gumijast podplat.- Okrogla kapica.
  • Otroški usnjeni sandali Birkenstock Kumba Kids BFBC rjava barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški sandali Konges Sløjd roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Gladek material.- Okrogla kapica.
  • Otroški sandali Primigi turkizna barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24 cm.
  • Otroški sandali Birkenstock New York Kids BF bela barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Puma Evolve Summer Camp AC Inf bela barva
    - Elastičen petni trak omogoča enostavno oblačenje in drži nogo na mestu.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Okrogla, mehka kapica.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški sandali Puma Evolve AC Inf turkizna barva
    - Elastičen petni trak omogoča enostavno oblačenje in drži nogo na mestu.- Okrogla, mehka kapica.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Children's Rain Boots Wave Gokids Yellow
    Lemigo children's boots. The shoes are made of SEBS material. It is weather-resistant and has very good elasticity. Footwear marked with the inscription HEALTHY FOOT. The profiled antibacterial insole is sweat-resistant and breathable. It removes the feeling of dampness, contains ingredients that limit the growth of bacteria and help eliminate unpleasant odors. Another advantage of the boots is the possibility of purchasing warmers, which are made of a very fine Buckle material. They can also be used without socks. If you decide to buy an undersuit, don't forget to choose a larger shoe size!! When choosing a size, please refer to the size chart below.24-15/25-15,5/26-16/27-17/28-17,5/29-18/30-19/31-19,5/32-20,5/33-21/34- 22/35-22,5/36- 23/37-24/38-24,5 cm
  • Otroški sandali iz nubuka Camper roza barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo utrjena peta.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GUAFRETTE
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GUAFRETTE Pozlačena Na voljo za dekliško velikost. 22,23,24,25,26,27,28,29,30. [FABRICATION] [TRANSPORT] [ATELIER] [CUIR] [FSC] Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Puma All-Day Active AC+ Inf Peacoat Otroške superge Modra
    All-Day Active AC+ Inf Peacoat Otroške superge - Puma - Modra. Superge
  • Vans Vans x Haribo Classic Slip On otroške Rdeča
    Vans x Haribo Classic Slip On otroške - Vans - Rdeča. Slip on
  • Reima Bouncing Otroške superge Vijolična
    Bouncing Otroške superge - Reima - Vijolična. Superge
  • Otroške superge Garvalin mornarsko modra barva
    - Antibakterijski vložek.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv udoben vložek.- Rahlo podložen model.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške superge Geox ASSISTER
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Hip Polškornji DIRAN
    Hip Polškornji DIRAN Rdeča Na voljo za dekliško velikost. 24,25. Obseg meč primeren za ožje noge. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR CORE HI
    Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR CORE HI Črna Na voljo za deško velikost. 19,20,21,22,23,26. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR CORE OX
    Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR CORE OX Modra Na voljo za deško velikost. 19,20,21,22,23,24,25,26. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Victoria Nizke superge BLUCHER LONA DOS VELCROS
    Victoria Nizke superge BLUCHER LONA DOS VELCROS Siva Na voljo za deško velikost. 18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34. Zgornji del in podloga: bombaž Podplat iz naravne gume Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Pom d'Api Mestni škornji HIKE BIKER
    Pom d'Api Mestni škornji HIKE BIKER Vijolična Na voljo za dekliško velikost. 24,25. Deklice > Čevlji > Mestni škornji
  • Birki's Sandali & Odprti čevlji NEW YORK
    Birki's Sandali & Odprti čevlji NEW YORK Črna Na voljo za dekliško velikost. 24,25,26,27,29,30. Zgornji del: Birko-Flor, mehak in odporen material Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Nizke superge RIVIALELLE
    Citrouille et Compagnie Nizke superge RIVIALELLE Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23,24,25,26,27. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Citrouille et Compagnie Polškornji FEPOL
    Citrouille et Compagnie Polškornji FEPOL Srebrna Na voljo za dekliško velikost. 24,25,26,27. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GUNCAL
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GUNCAL pisana Na voljo za deško velikost. 20,21,22,23,24,25,26,27. Dečki > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GAMELA
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GAMELA Kostanjeva Na voljo za dekliško velikost. 24,25,26,27. [ATELIER] [CUIR] [DOUBLURE CUIR] [FSC] Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GODOLO
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GODOLO Modra Na voljo za deško velikost. 23,24. Dečki > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Kickers Sandali & Odprti čevlji DIXFROUFROU KID
    Kickers Sandali & Odprti čevlji DIXFROUFROU KID Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 24,25. Zgornji del iz kozjega usnja Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Polškornji HAYO
    Citrouille et Compagnie Polškornji HAYO Modra Na voljo za dekliško velikost. 24,25. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Citrouille et Compagnie Nizke superge GLASSIA
    Citrouille et Compagnie Nizke superge GLASSIA Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 20,21,22,23,24,25,26,27. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Be Only škornji za dež ALEXA
    Be Only škornji za dež ALEXA Modra Na voljo za deško velikost. 23,24,27,29,34. ODGOVORNA MODA: Izdelek je narejen v tovarni s certifikatom BSCI z oznako C (kar ustreza izpolnjevanju evropskih etičnih pogojev). BSCI (Business Social Compliance Initiative) je pobuda, ki želi izboljšati socialne pogoje zaposlenih pri proizvajalcih v državah v vzponu. Dečki > Čevlji > škornji za dež

Nazadnje videno

Pri obutvi je najpomembnejše, da je udobna za nošenje, da nas nikjer ne stiska in da ne utruja noge. Obutev je lahko izdelana iz različnih materialov kot je pravo usnje in umetno usnje, gume in raznih tkanin. Za osebe, ki imajo problem s stopali ali hrbtenico, je posebej dizajnirana anatomska obutev. Usnjena obutev je nekoliko dražja, toda zato je bolj vzdržljiva in najpogosteje udobna za nošenje. Če dobro vložite v dobre usnjene čevlje ali škornje, lahko zares dolgo trajajo in vlaganje je še kako uspešno. Obstajajo tudi cenejše izbire, ki prav tako zadovoljujejo s kvaliteto. Cenejša obutev od umetnega usnja lahko prav tako dolgo traja, če je dobro izdelana in se ohranja na pravi način. Obstajajo različni modeli čevljev za različne nemene. Za športne dejavnosti imamo superge in obutev za planinarjenje. Za poslovne in svečane prilike poznamo elegantnejše čevlje, najpogosteje izdelane iz usnja. Ženske in dekleta imajo rade čevlje z visoko peto in salonarje, ker lepo podaljšajo nogo in prihajajo v širokem razponu prelepih barv in dizajnov. Za poletje potrebujemo japonke, natikače in sandale, ki so lahko narejene iz različnih materialov kot je guma, vrvica in pletivo. Pozimi najpogosteje nosimo škornje in gležnjarje. Zadnjih nekoliko let so pri ženskah posebej popularni visoki škornji, ki segajo iznad kolen. Lahko so ravni ali s peto. Posebna kategorija so različna vrsta copatov za nošenje doma. Pri teh je pomembno, da so topli in udobni. Če iščete delovne čevlje , kot so cokle, salonarji in usnjeni čevlji, najpomembneje je paziti, da dobro odgovarjajo vaši nogi. Naj bi omogočali ugodno daljše nošenje brez bolečin in žuljev.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh