Cena

Primal spodnje perilo

 • Katalog
 • Lista
Spodnje perilo Znamka: Primal 3 izdelkov z 2 trgovin
 • Primal 3 kosi moških boksaric PRIMAL B214 modra-siva
  16,99 €
  Priročno pakiranje moških boksaric iz izredno prijetne bombažne tkanine. Klasičen kroj, ki ga je prijetno nositi. Moške boksarice Priročno pakiranje Pakiranje vsebuje tri kose boksaric različnih barv (glejte fotografijo).
 • Primal 3 kosi moških boksaric PRIMAL B207 modra-siva
  17,99 €
  Priročno pakiranje bombažnih boksaric za vaše udobje. Na pas prišita elastika z logotipom se popolnoma prilagodi postavi. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Zadnji del brez šivov Pakiranje vsebuje tri kose boksaric različnih dizajnov (glejte fotografijo).
 • Primal 3 kosi moških boksaric v sivo-modri kombinaciji večbarvna
  19,99 €
  Priročno pakiranje moških boksaric iz prijetne bombažne tkanine. Zahvaljujoč klasičnemu kroju jih je udobno nositi. Tri bombažne različice za vsak dan. Moške boksarice Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Hlačnice zaključene z robom Zadnji del brez šivov
Spodnje perilo za moške vključuje oblačila kot so spodnje hlače, boksarce in spodnja srajca ter različne vrste nogavic. Spodnje srajce se najpogosteje nosijo pozimi, ko so temperature nižje, ali tudi celo leto izpod lahkih, polprozirnih oblačil kot so bele majice na kratke rokave. Spodnje srajce so lahko ozke, od materiala z elastinom ali nekoliko bolj sproščene, do materiala kot je bombaž. Izberite si tisto, ki vam najbolj odgovarja z oblačili, ki planirate nositi, toda pazite, da je material prijeten na koži in da diha. Spodnje perilo za ženske prihaja v več vrst in možnosti. Prav tako obstajajo spodnje srajce, za podobno funkcijo, toda imajo lahko dodatke kot je čipka ali različne dekoracije. Modrčki so lahko push-up, za nosečnice in dojilje, športni, z žico, brez žice, z naramnicami, brez naramnic, silikonski, s prozirnimi naramnicami in tako dalje. Ženske spodnje hlače prav tako prihajajo v več vrst krojev, imamo na primer brazilke, spodnje hlače klasičnega izreza, »bodyshorts« spodnje hlače, ki prekrivajo več, tangice, spodnje hlače brez vidnega roba in tako dalje. Obstaja možnost kombiniranja spodnjega in zgornjega dela perila za ženske, toda lahko kupimo tudi lepe komplete. Takšni kompleti prihajajo v različnih barvah, narejeni so iz različnih materialov in pogosto imajo okrase in čipkast rob, zanimive vzorce in aplikacije. Izbira je velika, zato pazite na kvaliteto materiala, kroj oziroma model spodnjega perila, za kateri menite, da vam najbolj pristaja, ter barvo in vzorec, ki vam je najbolj všeč.
Vrh