Znamke 1
Cena

PariPari spodnje perilo

 • Katalog
 • Lista
 • PariPari Tangice Mia
  Elegantne tanga hlačke Mia s čipko. Hlačke so izdelane iz finih mikrovlaken in čipke s finim odsevom Pas in robovi hlačnic so okrepljeni z elastiko, odporno na pranje Sprednja stran je na bokih okrašena s čipko, manjši čipkast vstavek pa najdete tudi na zadnji strani hlačk Učinek lažnega šiva s kontrastno barvo Za večje obdobje je mednožni del podložen z bombažem
 • PariPari Brazilke Cassi
  Očarljive brazil hlačke Cassi. Razkošna čipka je prepletena s fino nitjo barve mesečine. Brazil hlačke Pas iz čipke Kombinacija materialov v sprednjem delu Zadnji del iz čipke Navpični šiv na zadnji strani Z bombažem podložen mednožni del Pakirano v darilni škatli.
 • PariPari Tangice Abby
  Elegantne tangice Abby iz mehke mrežaste tkanine. Prednji del krasi čudovita vezenina z motivom vrtnic, na zadnjem delu v pasu pa se nahaja originalen izrez. Tanga hlačke Prednji in zadnji del iz mehke mrežaste tkanine Z bombažem podložen mednožni del Pakirano v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Tangice Cleo 1
  Edinstven dizajn tanga hlačk z domiselno kombinacijo lesketajoče čipke in mehkih mikrovlaken. Poudarijo lepoto vaše zadnjice. Tanga hlačke Kombinacija materialov na prednjem in zadnjem delu Z bombažem podložen mednožni del Pakirano v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Boksarice Cleo
  Zapeljive boksarice z okrasnim zavezovanjem na prednji strani. Edinstvena kombinacija lesketajoče čipke na trebuščku in gladkih mikrovlaken na zadnjici iz njih ustvarja čuten kos perila. Boksarice Čipkast prednji del Gladek zadnji del Z bombažem podložen mednožni del Pakirano v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Tangice Cassi
  Zapeljive tanga hlačke Cassi v neobičajnem kroju pritegnejo pozornost na prvi pogled. Prednji del iz dveh plasti kombinira mehka mikrovlakna z razkošno čipko, ki je izvezena s svetlečo nitjo. Tanga hlačke Kombinacija materialov na prednjem delu Gladek zadnji del Z bombažem podložen mednožni del Pakirano v darilni embalaži.
 • PariPari Boksarice Abby
  Elegantne boksarice Abby iz mehke mrežaste tkanine. Prednji del krasi čudovita vezenina z motivom vrtnic, na zadnjem delu v pasu pa se nahaja originalen izrez. Boksarice Prednji in zadnji del iz mehke mrežaste tkanine Z bombažem podložen mednožni del Pakirano v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Tangice Athina
  Gladka mikrovlakna na zadnjici, cvetlična vezenina na prednji strani. Predstavljamo vam hlačke Athina, ki vam bodo laskale. Tanga hlačke Kombinacija materialov na prednjem delu Gladek zadnji del Z bombažem podložen mednožni del
 • PariPari Boksarice Vestia
  Ovijte se v tančico zapeljivosti z boksaricami Vestia. Prednji del hlačk predstavlja čutna čipka. Zadnji del je iz gladkih mikrovlaken, ki nežno objamejo in poudarijo vašo zadnjico. Ženske boksarice Čipkast prednji del Gladek zadnji del Z bombažem podložen mednožni del Pakirano v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Modrček Alissa Push-Up
  Gladek push-up modrček Alissa daje vašim prsim željen obseg. Blazinice so integirane v košarice. Osnovna oprema za vsak dan, saj je modrček primeren za nošenje pod oprijetimi oblačili ali bluzami za v službo. Push-up modrček Gladke podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje zadaj z dvema kaveljčkoma s tremi različnimi širinami zapenjanja
 • PariPari Pas z držki Mia
  Eleganten pas za nogavice s čipko. Pas je izdelan iz tankih mikrovlaken in prožne čipke s srebrnim leskom Pas je podložen z elastiko za spodnje perilo Navidezni šivi v kontrastni barvi V spodnjem delu so 4 podvezni trakovi z nastavljivo dolžino (dva spredaj in dva zadaj) Zadnji del ima všiti dve navpični kosti, ki preprečujeta vihanje Zapenjanje zadaj, s petimi zaponkami in tremi stopnjami zapenjanja
 • PariPari Tanga Alissa
  Tangice Alissa za vašo svobodo. Iz dvojnega sloja kakovostnih mikrovlaken. Tanga hlačke Sprednji del iz finih mikrovlaken Navpični šiv zadaj Z bombažem podložen mednožni del
 • PariPari Modrček Vestia Black Push-Up
  Bi se radi razveselili bolj polnega oprsja? S čipkastim modrčkom Vestia lahko enostavno dosežete sanjski dekolte. Push-up modrček Podložene košarice Odstranljive blazinice Bombažna notranja stran košaric Klasična kost Stranska kost Zapenjanje zadaj, z dvema zaponkama in tremi stopnjami zapenjanja Modrček je pakiran v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Zapeljiva spalna srajčka s kostmi Vestia
  Spalna srajčka bo vaše obline ovila v gladko mikrovlakno in prefinjeno čipko. Dopolnjuje jo všit modrček in izrez na hrbtu, ki čutno razkriva telo. Zapeljiva spalna srajčka Pletenina Nastavljiva dolžina naramnic Klasična kost Zapenjanje zadaj, z dvema zaponkama in tremi stopnjami zapenjanja Pakirana v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Brazilke Alissa I
  Brazilke Alissa I nizkega kroja čudovito občrtajo vašo zadnjico. Iz dvojnega sloja kakovostnih mikrovlaken. Hlačke brazilskega kroja Sprednji del iz finih mikrovlaken Navpični šiv zadaj Z bombažem podložen mednožni del
 • PariPari Modrček Cassi, nepodložen
  Impresiven modrček Cassi bo okrasil vaš dekolte. Polprosojna čipka z nežno bleščečo nitjo na nepodloženih košaricah modelu daje eleganco. Nepodložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje zadaj z dvema kaveljčkoma s tremi različnimi širinami zapenjanja Pakirano v darilni škatli.
 • PariPari Modrček Vestia Push-Up
  Bi se radi razveselili bolj polnega oprsja? S čipkastim modrčkom Vestia lahko enostavno dosežete sanjski dekolte. Push-up modrček Podložene košarice Odstranljive blazinice Bombažna notranja stran košaric Klasična kost Stranska kost Zapenjanje zadaj, z dvema zaponkama in tremi stopnjami zapenjanja Modrček je pakiran v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Modrček Abby nepodložen
  Nepodložen modrček Abby s košaricami iz fine mrežaste tkanine. Ovijte svoje obline v čudovito vezenino z motivom vrtnice. Nepodložene košarice Klasična kost Stranska kost Zapenjanje zadaj, z dvema zaponkama in tremi stopnjami zapenjanja Pakiran v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Hlačke Abby klasične
  Eleganca in udobje v enem. To so klasične hlačke Abby, ki jih krasi cvetlična vezenina in privlačen izrez nad zadnjico. Klasične hlačke Kombinacija materialov na prednjem delu Zadnji del iz fine mrežaste tkanine Z bombažem podložen mednožni del
 • PariPari Modrček Athina nepodložen
  Zapeljiv modrček Athina vaše prsi in ramena ovije v nežen izvezen til. Nepodložene košarice se zaradi prefinjenega elastičnega robu rahlo oprimejo prsi in jim prilagodijo svojo obliko. Nepodložene košarice Čipkaste košarice Klasična kost Stranska kost Zapenjanje zadaj, z dvema zaponkama in dvema stopnjama zapenjanja Pakiran v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Boksarice Vestia Black
  Ovijte se v tančico zapeljivosti z boksaricami Vestia. Prednji del hlačk predstavlja čutna čipka. Zadnji del je iz gladkih mikrovlaken, ki nežno objamejo in poudarijo vašo zadnjico. Ženske boksarice Čipkast prednji del Gladek zadnji del Z bombažem podložen mednožni del Pakirano v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Brazilke Vestia Black
  Zapeljive brazilke iz mehkih mikrovlaken. Ob straneh in nad zadnjico hlačke krasi mehka mrežasta tkanina s cvetličnim motivom. Brazil hlačke Kombinacija materialov na prednjem in zadnjem delu Z bombažem podložen mednožni del Pakirano v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Hlačke Vestia Black klasične
  Uživajte v udobju hlačk Vestia. Imajo prijeten klasičen kroj, stranski del pa krasijo elegantni čipkasti vstavki. Klasične hlačke Kombinacija materialov na prednjem delu Gladek zadnji del Z bombažem podložen mednožni del
 • PariPari Modrček Cleo Push-Up
  Povzdignite lepoto vašega dekolteja s push-up modrčkom Cleo. Podložene košarice so prevlečene s čipko, višji sredinski del pa krasi elegantno zavezovanje. Za vsakodnevno nošenje in trenutke zapeljevanja. Podložene košarice Push-up blazinice Bombažna notranja stran košaric Zapenjanje zadaj, s tremi zaponkami in tremi stopnjami zapenjanja Pakiran v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Hlačke Cleo klasične
  Uživajte v udobju s kančkom čipkaste elegance. Prinašajo vam ga hlačke Cleo, narejene iz neizmerno mehkih mikrovlaken. Klasične hlačke Kombinacija materialov na prednjem delu Gladek zadnji del Z bombažem podložen mednožni del
 • PariPari Modrček Mia nepodložen
  Eleganten nepodložen modrček Mia, okrašen s čipko, polno s srebrnimi odsevi. Z naramnicami, ki jih na zadnji strani lahko snamete in prekrižate. Nepodložene košarice Naramnice, snemljive le na zadnji strani Klasična kost Stranska kost Zapenjanje z dvema zaponkama zadaj, z dvema stopnjama zapenjanja> Zavito v razkošni darilni škatlici.
 • PariPari Push-up modrček Cassi
  Impresiven modrček Cassi oblikuje popoln dekolte. Razkošna čipka z nežno bleščečo nitjo daje modelu eleganco. Push-up modrček Podložene košarice Odstranljive blazinice Notranji del košarice je bombažen Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje zadaj z dvema kaveljčkoma s tremi različnimi širinami zapenjanja Pakirano v darilni škatli.
 • PariPari Nepodložen modrček za dojenje Jasmine
  Modrček za dojenje Jasmine je eleganten in udoben hkrati. Mehka cvetlična čipka je prijetna na dotik, košarice, ki se odpenjajo, pa omogočajo da zlahka nahranite svojega otroka. Modrček za doječe mamice Nepodložena košarica Odpenjanje zgornjega dela košaric Bombažna notranja stran košaric Klasična kost Zapenjanje zadaj, z dvema zaponkama in tremi stopnjami zapenjanja Pri večjih velikostih modrčka se število zaponk poveča na tri. Pakirano v darilni embalaži.
 • PariPari Hlačke Vestia klasične
  Uživajte v udobju, ki ga ponujajo hlačke Vestia. Imajo udoben klasičen kroj, boke pa krasijo elegantni čipkasti vstavki. Klasične hlačke Kombinacija materialov na prednjem delu Gladek zadnji del Z bombažem podložen mednožni del
 • PariPari Zapeljiva spalna srajčka s kostmi Vestia Black
  Spalna srajčka bo vaše obline ovila v gladko mikrovlakno in prefinjeno čipko. Dopolnjuje jo všit modrček in izrez na hrbtu, ki čutno razkriva telo. Zapeljiva spalna srajčka Pletenina Nastavljiva dolžina naramnic Klasična kost Zapenjanje zadaj, z dvema zaponkama in tremi stopnjami zapenjanja Pakirana v elegantni darilni škatli.
 • PariPari Hlačke Athina klasične
  Elegantne hlačke Athina v klasičnem kroju. Gladka mikrovlakna se na straneh izmenjujejo z mehkim tilom z izvirno vezenino. Klasične hlačke Kombinacija materialov na prednjem delu Gladek zadnji del Z bombažem podložen mednožni del
 • PariPari Hlačke Jasmine klasične 01
  Hlačke Jasmine v klasičnem kroju so izjemno eleganten kos perila. Prednjo stran krasi fina elastična mrežasta tkanina, ki jo dopolnjuje zapeljiva cvetlična čipka. Klasične hlačke Kombinacija materialov na prednjem delu Gladek zadnji del Z bombažem podložen mednožni del Pakirano v darilni embalaži.
 • PariPari Modrček Cleo nepodložen
  Lahkoten nepodložen modrček Cleo. Košarice iz nežnega mrežastega materiala okrasijo vaše prsi s čudovito cvetlično vezenino in jih zaoblijo s pomočjo kroja v obliki črke T. Nepodložene košarice Klasična kost Zapenjanje zadaj, z dvema zaponkama in tremi stopnjami zapenjanja

Nazadnje videno

Spodnje perilo za moške vključuje oblačila kot so spodnje hlače, boksarce in spodnja srajca ter različne vrste nogavic. Spodnje srajce se najpogosteje nosijo pozimi, ko so temperature nižje, ali tudi celo leto izpod lahkih, polprozirnih oblačil kot so bele majice na kratke rokave. Spodnje srajce so lahko ozke, od materiala z elastinom ali nekoliko bolj sproščene, do materiala kot je bombaž. Izberite si tisto, ki vam najbolj odgovarja z oblačili, ki planirate nositi, toda pazite, da je material prijeten na koži in da diha. Spodnje perilo za ženske prihaja v več vrst in možnosti. Prav tako obstajajo spodnje srajce, za podobno funkcijo, toda imajo lahko dodatke kot je čipka ali različne dekoracije. Modrčki so lahko push-up, za nosečnice in dojilje, športni, z žico, brez žice, z naramnicami, brez naramnic, silikonski, s prozirnimi naramnicami in tako dalje. Ženske spodnje hlače prav tako prihajajo v več vrst krojev, imamo na primer brazilke, spodnje hlače klasičnega izreza, »bodyshorts« spodnje hlače, ki prekrivajo več, tangice, spodnje hlače brez vidnega roba in tako dalje. Obstaja možnost kombiniranja spodnjega in zgornjega dela perila za ženske, toda lahko kupimo tudi lepe komplete. Takšni kompleti prihajajo v različnih barvah, narejeni so iz različnih materialov in pogosto imajo okrase in čipkast rob, zanimive vzorce in aplikacije. Izbira je velika, zato pazite na kvaliteto materiala, kroj oziroma model spodnjega perila, za kateri menite, da vam najbolj pristaja, ter barvo in vzorec, ki vam je najbolj všeč.
Vrh