Znamke 1
Cena

Miradonna spodnje perilo

  • Katalog
  • Lista
  • Miradonna Italijanske enodelne kopalke Veronica za oblikovanje postave
    Kopalke Veronika stavijo na preprostost in udoben kroj. Poseben material Mirashape fino poenoti postavo in pomaga skriti morebitne nepravilnosti. Naramnice so na hrbtu povezane z zanimivo zlato broško. Ekskluzivno od italijanskega proizvajalca Miradonna. Enodelne kopalke Primerne tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Material Mirashape – oblikuje žensko silhueto brez neželenega stiskanja Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Hlačni del klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
  • Miradonna Italijanske enodelne kopalke za oblikovanje Miradonna MI8004AME
    Enodelne kopalke za oblikovanje Miradonna. Za vašo popolno silhueto! Kopalke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala Mirashape, ki dolgoročno ohranja svoje lastnosti in naravno oblikuje žensko silhueto brez neželenega stiskanja Mehko podložene košarice brez kosti so skrite in natančno všite, na spodnjem delu so zaključene s ploščato elastiko Prednji del je prekrižan, podložen z dodatno vrsto, ki rahlo oblikuje Elastičen nožni izrez Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite popoln videz za na plažo!

Nazadnje videno

Spodnje perilo za moške vključuje oblačila kot so spodnje hlače, boksarce in spodnja srajca ter različne vrste nogavic. Spodnje srajce se najpogosteje nosijo pozimi, ko so temperature nižje, ali tudi celo leto izpod lahkih, polprozirnih oblačil kot so bele majice na kratke rokave. Spodnje srajce so lahko ozke, od materiala z elastinom ali nekoliko bolj sproščene, do materiala kot je bombaž. Izberite si tisto, ki vam najbolj odgovarja z oblačili, ki planirate nositi, toda pazite, da je material prijeten na koži in da diha. Spodnje perilo za ženske prihaja v več vrst in možnosti. Prav tako obstajajo spodnje srajce, za podobno funkcijo, toda imajo lahko dodatke kot je čipka ali različne dekoracije. Modrčki so lahko push-up, za nosečnice in dojilje, športni, z žico, brez žice, z naramnicami, brez naramnic, silikonski, s prozirnimi naramnicami in tako dalje. Ženske spodnje hlače prav tako prihajajo v več vrst krojev, imamo na primer brazilke, spodnje hlače klasičnega izreza, »bodyshorts« spodnje hlače, ki prekrivajo več, tangice, spodnje hlače brez vidnega roba in tako dalje. Obstaja možnost kombiniranja spodnjega in zgornjega dela perila za ženske, toda lahko kupimo tudi lepe komplete. Takšni kompleti prihajajo v različnih barvah, narejeni so iz različnih materialov in pogosto imajo okrase in čipkast rob, zanimive vzorce in aplikacije. Izbira je velika, zato pazite na kvaliteto materiala, kroj oziroma model spodnjega perila, za kateri menite, da vam najbolj pristaja, ter barvo in vzorec, ki vam je najbolj všeč.
Vrh