Firefly Firefly ETIENNE JRS, jakna o.snb

Firefly ETIENNE JRS, jakna o.snb

48,99 € 69,99 € 30% znižanje -30%
Odpri na InterSport.si >
Stroški pošiljanja: Brezplačno *
Dobavni rok: 5 delovnih dni
Rok vračila: 14 dni
Zamenjava: Brezplačno
Znamka: Firefly
Spletna trgovina: InterSport @
Možnosti plačila: Visa American Express Diners Mastercard Maestro Po povzetju Z gotovino v trgovini
* Dostava je zdaj brezplačna!
Firefly Etienne jrs je otroška jakna, ki je v osnovi ustvarjena za deskanje, primerna pa je tudi za smučanje in druge zimske aktivnosti. Izdelana je iz materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Toploto pa ji zagotavlja posebno sintetično polnilo. Oprmeljena je s kapuco, zadrgo, dvema zunanjima in notranjimi žepi. Poleg tega ponuja tudi zaščito, ki preprečuje vdor snega.

Podobni izdelki

 • Icepeak LINTON JR, otroška smučarska jakna, modra
  Icepeak Linton Jr je fantovska smučarska jakna s kapuco. Rahlo Oprijet kroj nudi udobje in toploto. Jakna je izdelana iz materiala, ki je odporen proti vetru in je hkrati zračen, ter podložena z umetnim polnilom. Pod spodnjim robom ima posebno prepreko proti vdoru snega. Ima mehak in notranji ovratnik, ki nudi dodatno toplino. Jakna ima več žepov za različne namene uporabe. Žepi se zapirajo z zadrgo, rokava pa se zključujeta s patentno manšeto.
 • McKinley EKKO KDS, otroška smučarska jakna, modra
  McKinley Egon jrs je otroška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Opremljena je s kapuco, zadrgo in stranskima žepoma. Poleg tega pa ima nekaj posebnih žepov za drobnarije. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli.
 • Protest DISCOVERY JR, otroška smučarska jakna, vzorčasto
  Protest Discovery Jr. je sodobna otroška deskarsko-smučarska jakna, ki je izdelana iz kakovostnega poliestra, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Zasnovana je v nekoliko daljšem kroju. Odlikuje jo atraktiven izgled s kamuflažnim vzorcem. Opremljena je s kapuco, dvema stranskima in prsnim žepom.
 • Icepeak KAPLAN JR, jakna o.poh, modra
  Icepeak Kaplan Jr je otroška jakna podložena z umetnim polnilom. Ima nastavljivo kapuco in je izdelana iz potiskane poliesterske tkanine. Komolčni del je ergonomsko ukrojen. Dva bočna žepa in prednji del se zapirajo z zadrgo. Je nepogrešljiv in vsestransko uporaben kos zimskega oblačila.
 • McKinley EVAN JRS, otroška smučarska jakna, modra
  McKinley Evan jrs je otroška smučarska jakna s kapuco. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Opremljena je s kapuco, zadrgo in stranskima žepoma. Poleg tega pa ima nekaj posebnih žepov za drobnarije. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli.
 • Firefly EMMET JRS, jakna o.snb
  Firefly Emmet jrs je otroška jakna, ki je v osnovi ustvarjena za deskanje, primerna pa je tudi za smučanje in druge zimske aktivnosti. Izdelana je iz materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Toploto pa ji zagotavlja posebno sintetično polnilo. Oprmeljena je s kapuco, zadrgo, dvema zunanjima in notranjimi žepi. Poleg tega ponuja tudi zaščito, ki preprečuje vdor snega.
 • McKinley CARLA II KDS AQ, otroška smučarska jakna, modra
  McKinley Carla II kds AQ otroška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Izdelana je z varjenimi šivi. Opremljena je z zadrgo, stranskima žepoma in žepom na prsnem košu. Poleg tega pa ima poseben žep za smučarsko karto. Opremljena je tudi s kapuco z obrobo iz umetnega krzna in zaščito proti vdiranju snega v notranjost. Po celotni površini je okrašena z grafičnim vzorcem. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli.
 • McKinley CAVAN JRS, otroška smučarska jakna, modra
  McKinley Cavan je otroška jakna s nastavljivo kapuco. Jakna štiri zunanje in en notranj žep. Izdelana je iz poliesterskega materiala, ki je vodoodbojen in hkrati zračen. Tkanina je obdelana s posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov. Suši se 50% hitreje od neobdelanih tkanin in hkrati omogoča odlično zračenje. Ima oblikovan komolčni del za lažje gibanje rok. Jakna se zapira na zadrgo,ki se zaključje z varnostnim dodatkom. Ta varuje pred odrgninam kože.
 • Icepeak KEMPTON JR, jakna o.poh, modra
  Icepeak Kempton Jr je otroški flis primeren za srednji sloj športe garderobe. Raven kroj nudi udobje in toploto. Flis je izdelan iz poliesterske tkanine in ima dva priročna bočna žepa. Jopa-flis se zapira z zadrgo, ki na vrhu preide v stoječ ovratnik, ki dodatno greje. Je vsestransko uporaben kos zimskega oblačila.
 • Lego Tec JORDAN 723, otroška smučarska jakna, zelena
  Lego Jordan 723 je privlačna fantovska jakna za smučarske aktivnosti. Izdelana je iz zračnega izolativnega materiala, odpornega proti vlagi. Rokavi se zaključujejo z nastavljivim robom. Pod spodnjim robom jakne je zaščitni del, ki preprečuje vdor snega ali vlage v notranjost. Vsi šivi so zaščiteni z vodoodpornimi trakovi. Manšetni del na rokavih je nastavljiv, funkcionalni žepi pa poskrbijo za smučarsko karto, mobilni telefon in očala. Jakna je opremljena s snemljivo kapuco. Za atraktiven izgled pa poskrbi sodobni grafični vzorec.
 • McKinley CHLOE GLS, otroška smučarska jakna, modra
  McKinley Chloe je otroška izolativna jakna, primerna za izlete v naravi. Jakna ima nastavljivo kapuco in reflektivne detajle za boljšo vidljivost. Izdelana je iz poliestrerskega materiala, ki zagotavlja hitro sušenje, zračnost in odvaja vlago. Jakna ima tri zunanje žepe in enega notranjega. Zadrga se zaključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninami kože.
 • Icepeak RAKIN JR, jakna o.poh, modra
  Fantovska softshell jakna Icepeak Rakin Jr je idealna izbira za mlade navdušence v naravi. Jakna dobro diha ter zanesljivo ščiti pred dežjem in vetrom. Zares vsestransko oblačilo, ki bi ga moral v omari imeti vsakdo. Kapuca, žepa z zadrgo in vodoodbojen material so nepogrešljivi elementi za kvalitetno rekreacijo na prostem. Produkt je izdelan v skladu z varnostnimi predpisi za otroške obleke.
 • McKinley EMILIA GLS, otroška smučarska jakna, siva
  McKinley Emilia gls je dekliška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Opremljena je s kapuco, zadrgo, stranskima žepoma in žepom na prsnem košu. Poleg tega pa ima nekaj posebnih žepov za drobnarije. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli.
 • Icepeak LAVON JR, otroška smučarska jakna, zelena
  Icepeak Lavon Jr je fantovska smučarska jakna s kapuco. Rahlo Oprijet kroj nudi udobje in toploto. Jakna je izdelana iz materiala, ki je odporen proti vetru in je hkrati zračen, ter podložena z umetnim polnilom. Pod spodnjim robom ima posebno prepreko proti vdoru snega. Ima mehak in notranji ovratnik, ki nudi dodatno toplino. Jakna ima več žepov za različne namene uporabe. Žepi se zapirajo z zadrgo, rokava pa se zključujeta s patentno manšeto.
 • Pro Touch TOBAGA II GLS, jakna o.tek
  Pro Touch Tobaga III Gls je tekaška jopica za deklice. Izdelana je iz materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Kroj pa omogoča svobodo gibanja. Jopica je opremljena z žepoma z zadrgo in odsevnimi detajli.
 • McKinley CODY II JRS, otroška smučarska jakna, modra
  McKinley Cody II jrs je otroška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Izdelana je z varjenimi šivi. Opremljena je s kapuco, zadrgo, stranskima žepoma in žepom na prsnem košu. Poleg tega pa ima poseben žep za smučarsko karto in očala. Opremljena je tudi z zaščito proti vdiranju snega v notranjost. Po celotni površini je okrašena z grafičnim vzorcem. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli.
 • Ziener AVAN JUNIOR, otroška smučarska jakna, modra
  Ziener Avan Junior je otroška smučarska jakna, izdelana iz vodoodpornega materiala, ki diha in je hkrati odporen tudi proti vetru. Izolativna podloga ohranja temperaturo v hladnih dneh. Jakna ima lepljene šive in priročne žepa za smučarska očala in karto. Na psnem delu je dodaten žep, ki se zapira z zadrgo. Rokava se zaključujeta z elastičnimi manšetami, pod spodnjim robom pa je zaščita proti vdoru snega.
 • McKinley MILLA GLS, plašč
  McKinley Milla je dekliška parka z nastavljivo kapuco. Parka je podložena z mehkim kosmatenim flisom. Na prednji strani ima dva priročna žepa za prenašanje drobnih predmetov. Izolativna parka je izdelana iz poliesterskega materiala, ki je obdelan z vodoodbojnim premazom in je hkrati zračen. Material ima posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov in je človeku in okolju prijazen.
 • McKinley CLEMENT GLS, otroška pohodna jakna, modra
  McKinley Clement gls je vodoobojna otroška jakna, odlična za deklice, ki prosti čas rade preživljajo zunaj, ne glede na vreme. Trendovsko jakno odlikuje vrhunska Ventmax Elite membrana, ki odlično diha in je vodoodbojna, zato bo jakna zanesljiva v mrzlem in mokrem vremenu. Narejena je iz poliestra in ima dva stranska žepa za praktično shranjevanje. Glavna zadrga ima na vrhu varovalo za brado. Kapuca je pritrjena.
 • Firefly DANA GLS, jakna o.snb
  Firefly Dana gls je dekliška jakna, ki je v osnovi ustvarjena za deskanje, primerna pa je tudi za smučanje in druge zimske aktivnosti. Opremljena je s posebno membrano, ki odvaja vlago, na zunanji strani pa je prevlečena z vodo-odbojnim slojem. Toploto pa ji zagotavlja posebno sintetično polnilo. Oprmeljena je z odstranljivo kapuco, zadrgo, dvema zunanjima in notranjimi žepi. Poleg tega ponuja tudi zaščito, ki preprečuje vdor snega.
 • Icepeak KIEL JR, jakna o.poh, roza
  Icepeak Kiel Jr je otroška softshel jakna s kapuco. Jakna služi kot srednji ali vrhnji del zimske garderobe. Izdelana je iz raztegljive poliesterske mešanice z bombažem. Ima nastavljivo kapuco ter dva priročna stranska žepa. Reglan rokava se končujeta z manšeto. Jakna je vsestransko uporaben kos zimskega oblačila.
 • Icepeak LAVONIA JR, otroška smučarska jakna, roza
  Icepeak Lavonia Jr je dekliška smučarska jakna s snemljivo kapuco. Rahlo Oprijet kroj nudi udobje in toploto. Jakna je izdelana iz materiala, ki je odporen proti vetru in je hkrati zračen, ter podložena z umetnim polnilom. Pod spodnjim robom ima posebno prepreko proti vdoru snega. Ima mehak in notranji ovratnik, ki nudi dodatno toplino. Jakna ima več žepov za različne namene uporabe. Žepi se zapirajo z zadrgo, rokava pa se zključujeta s patentno manšeto.
 • Icepeak TUUA JR, jakna o.poh, modra
  Icepeak Tuua je dekliški softshell z daljšim hrbtnim delom, ki še dodatno zaščiti križ pred hladom in vetrom. Zagotavlja zelo dobro zaščito pred padavinami, obenem pa tudi dobro diha (7.000 mm/3.000 mm). Za udobje poskrbi udoben kroj s predoblikovanimi rokavi.
 • Icepeak HECTOR JR, otroška smučarska jakna, črna
  Fantovska smučarska bunda Icepeak Hector Jr je s trendovskim videzom, tehničnimi materiali in funkcionalnostjo klasičen Icepeakov model. Softshell površina je odporna proti vetru, mokroti in snegu. Bunda združuje vse z brezskrben dan na belih strminah. Se odlično prilega in se premika z vami, tako da se vedno dobro počutite. Ne le za smučanje, radi jo boste oblekli prav na vsak zimski dan.
 • Etirel MAIK AQ, otroška smučarska jakna, rdeča
  Fantovska smučarska jakna z Disneyjevim motivom Planes za nepozabne zimske vragolije. Jakna je opremljena s fiksno kapuco in številnimi praktičnimi žepi. Dodatne prednosti: zaščita proti vdoru snega, odsevni elementi, praktični žepi.
 • McKinley LOOLU II JRS, jakna o.poh, modra
  McKinley Loolu II jrs je vsestransko uporabna otroška pohodniška jakna, ki je odličen sopotnik pri aktivnostih v naravi. Izdelana je iz prijetnega materiala, ki nudi toploto in udobje. Opremljena je s kapuco, zadrgo in dvema stranskima žepoma.
 • McKinley CLEMENT JRS, otroška pohodna jakna, siva
  Jakna McKinley Clement jrs je izvrstna za mlade fante, ki uživajo v naravi, ne glede na vreme. Trendovsko pohodniško jakno odlikuje tehnologija Ventmax Elite, ki zagotavlja da oblačilo diha in je vodoodbojno, tako da je odlično za mokre in hladne pogoje. Jakna je iz poliestra, ima dva zunanja žepa z zadrgo, pa tudi reflektivna telesa, ki izboljšujejo otrokovo vidnost in s tem varnost. Jakna je prožna in nudi veliko svobodo pri gibanju.
 • Firefly TYSON II JRS, otroška smučarska jakna, črna
  Otroška smučarska jakna Firefly Tyson II JRS je puhasta, topla in trendovska. Odlična bo za zabavo na smučarskih strminah in za prosti čas. Odlikujejo jo detajli iz umetnega usnja, kapuca odlično zaščiti pred zunanjimi elemnti. Posebna površina Aquabase Pro zagotavlja odlično vodoodpornost in zračnost. Na voljo imate več praktičnih žepov, tudi notranji žep za smučarska očala in žep na rokavu za smučarsko karto. Nadvse udobna in vsestranska izbira za zimska doživetja.
Vrh