Firefly Firefly CALI JRS, otroška smučarska jakna, siva

Firefly CALI JRS, otroška smučarska jakna, siva

34,00 € 67,99 € 50% znižanje -50%
Odpri na InterSport.si >
Razpoložljive barve: - Siva
Stroški pošiljanja: Brezplačno *
Dobavni rok: 5 delovnih dni
Rok vračila: 14 dni
Zamenjava: Brezplačno
Znamka: Firefly
Spletna trgovina: InterSport @
Možnosti plačila: Visa American Express Diners Mastercard Maestro Po povzetju Z gotovino v trgovini
* Dostava je zdaj brezplačna!
Otroška smučarska jakna Firefly Cali je večbarvnega trendovskega dizajna, hkrati pa tudi izredno funkcionalna. Izvrstna za različne zimske športe vam bo nudila kvalitetno zaščito pred zunanjimi elementi in toplo zaščito. Bunda ima vodoodporno površino Aquamax Elite in tudi vodoodporne zadrge. Na voljo vam je več praktičnih žepov za enostavno in priročno shranjevanje. Z zadrgo pod pazduhami bunda poskrbi tudi za dobro zračenje, ko ga najbolj potrebujete. Izvrsten zgornji del, s katerim bo gibanje povsem svobodno, vi pa pripravljeni na odlično sezono na snegu.

Podobni izdelki

 • Icepeak KENSETT JR, jakna o.poh, modra
  Icepeak Kensett Jr je otroška softshel jakna s kapuco. Jakna služi kot srednji ali vrhnji del zimske garderobe. Izdelana je iz raztegljive poliesterske tkanine. Ima nastavljivo kapuco ter dva priročna stranska žepa. Rokava se zaključujeta z velkro trakom, ki ščiti pred vdorom hladnega zraka. Jakna je vsestransko uporaben kos zimskega oblačila.
 • McKinley CHLOE II GLS, otroška smučarska jakna, siva
  McKinley Chloe II gls je dekliška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Izdelana je z varjenimi šivi. Opremljena je s kapuco, zadrgo, stranskima žepoma in žepom na prsnem košu. Poleg tega pa ima poseben žep za smučarsko karto in očala. Opremljena je tudi z zaščito proti vdiranju snega v notranjost. Po celotni površini je okrašena z grafičnim vzorcem. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli.
 • McKinley CODY II JRS, otroška smučarska jakna, modra
  McKinley Cody II jrs je otroška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Izdelana je z varjenimi šivi. Opremljena je s kapuco, zadrgo, stranskima žepoma in žepom na prsnem košu. Poleg tega pa ima poseben žep za smučarsko karto in očala. Opremljena je tudi z zaščito proti vdiranju snega v notranjost. Po celotni površini je okrašena z grafičnim vzorcem. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli.
 • Icepeak KELLER JR, jakna o.poh, zelena
  Icepeak Keller Jr je otroška jakna podložena z umetnim polnilom. Ima nastavljivo kapuco in je izdelana iz potiskane poliesterske tkanine. Komolčni del je ergonomsko ukrojen. Dva bočna žepa in prednji del se zapirajo z zadrgo. Je nepogrešljiv in vsestransko uporaben kos zimskega oblačila.
 • Firefly DANIELLE GLS, jakna o.snb, modra
  Firefly Dana gls je dekliška jakna, ki je v osnovi ustvarjena za deskanje, primerna pa je tudi za smučanje in druge zimske aktivnosti. Opremljena je s posebno membrano, ki odvaja vlago, na zunanji strani pa je prevlečena z vodo-odbojnim slojem. Toploto pa ji zagotavlja posebno sintetično polnilo. Oprmeljena je s kapuco, zadrgo, dvema zunanjima in notranjimi žepi. Poleg tega ponuja tudi zaščito, ki preprečuje vdor snega.
 • Icepeak LEAL JR, otroška smučarska jakna, bela
  Icepeak Leal Jr je dekliška smučarska jakna s snemljivo kapuco. Kapuca je obrobljena z umetnim krznom. Rahlo Oprijet kroj nudi udobje in toploto. Jakna je izdelana iz materiala, ki je odporen proti vetru in je hkrati zračen, ter podložena z umetnim polnilom. Pod spodnjim robom ima posebno prepreko proti vdoru snega. Ima mehak in notranji ovratnik, ki nudi dodatno toplino. Jakna ima več žepov za različne namene uporabe. Žepi se zapirajo z zadrgo, rokava pa se zključujeta s patentno manšeto.
 • Icepeak LAVON JR, otroška smučarska jakna, modra
  Icepeak Lavon Jr je fantovska smučarska jakna s kapuco. Rahlo Oprijet kroj nudi udobje in toploto. Jakna je izdelana iz materiala, ki je odporen proti vetru in je hkrati zračen, ter podložena z umetnim polnilom. Pod spodnjim robom ima posebno prepreko proti vdoru snega. Ima mehak in notranji ovratnik, ki nudi dodatno toplino. Jakna ima več žepov za različne namene uporabe. Žepi se zapirajo z zadrgo, rokava pa se zključujeta s patentno manšeto.
 • Icepeak KITTERY JR, jakna o.poh, roza
  Icepeak Kittery Jr je otroška jakna, polnjena z lahkim umetnim ppolnilom. Jakna ima kapuco in je izdelana iz poliesterske tkanine. Dva bočna žepa in prednji del se zapirajo z zadrgo. Jakna je rahlo oprijeto krojena in prečno prešita. Kapuca in rob rokavov sta obrobljena z elastično obrobo. Jakna vsestransko uporaben kos zimskega oblačila.
 • Ziener AMARIA JUNIOR, otroška smučarska jakna, rumena
  Ziener Amaria je trendovska dekliška smučarska jakna, izdelana iz vodoodpornega materiala, ki diha in je hkrati odporen tudi proti vetru. Izolativna podloga ohranja temperaturo v hladnih dneh. Jakna ima lepljene šive in priročne žepa za smučarska očala in karto. Rokava se zaključujeta z elastičnimi manšetami, pod spodnjim robom pa je zaščita proti vdoru snega.
 • McKinley PICHU JRS, jakna o.poh, modra
  McKinley Pichu jrs je vsestransko uporabna otroška pohodniška jakna. Izdelana je iz materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Umetno polnilo pa ji zagotavlja izdatno mero toplote. Opremljena je s kapuco, zadrgo in dvema žepoma.
 • McKinley ELLERY KDS AQ, otroška smučarska jakna, večbarvno
  McKinley Ellery kds AQ je otroška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Opremljena je s kapuco, zadrgo in stranskima žepoma. Poleg tega pa ima nekaj posebnih žepov za drobnarije. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli. Navdušuje tudi s svojo živahno pisano pojavo.
 • Firefly ELISHA GLS, jakna o.snb
  Firefly Elisha gls je dekliška jakna, ki je v osnovi ustvarjena za deskanje, primerna pa je tudi za smučanje in druge zimske aktivnosti. Opremljena je s posebno membrano, ki odvaja vlago, na zunanji strani pa je prevlečena z vodo-odbojnim slojem. Toploto pa ji zagotavlja posebno sintetično polnilo. Oprmeljena je s kapuco, zadrgo, dvema zunanjima in notranjimi žepi. Poleg tega ponuja tudi zaščito, ki preprečuje vdor snega.
 • Energetics CALLIPA 4 JRS, jakna o.fit, modra
  Energetics Callipa 4 jrs je deklišja jopica z zadrgo po celi višini. Jopica je prava izbira za trening v hladnejših razmerah, kot ogrevalno oblačilo ali kot udoben kos za prosti čas. Jopica je izdelana iz mehkega in raztegljivega materiala ter jo odlikuje športni kroj z elastičnim spodnjim robom in patenti. Za dodatno toploto rok pa poskrbijo žepi na sprednjem delu.
 • McKinley COLE JRS STR, otroška smučarska jakna, črna
  McKinley Cole je otroška smučarska jakna z nastavljivo kapuco. Jakna ima tri zunanje in en notranji žep. Izdelana je iz poliesterskega materiala, ki je vodoodbojen in hkrati zračen. Tkanina je obdelana s posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov. Suši se 50% hitreje od neobdelanih tkanin in hkrati omogoča odlično zračenje. Ima oblikovan komolčni del za lažje gibanje rok. Zadrga se zključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože. Reflektivni detajli omogočajo boljšo vidljivost.
 • Icepeak TUUA JR, jakna o.poh
  Icepeak Tuua je dekliški softshell z daljšim hrbtnim delom, ki še dodatno zaščiti križ pred hladom in vetrom. Zagotavlja zelo dobro zaščito pred padavinami, obenem pa tudi dobro diha (7.000 mm/3.000 mm). Za udobje poskrbi udoben kroj s predoblikovanimi rokavi.
 • Icepeak KARNAK JR, jakna o.poh, modra
  Icepeak Karnak Jr je otroška softshel jakna s kapuco. Jakna služi kot srednji ali vrhnji del zimske garderobe. Izdelana je iz raztegljive poliesterske tkanine. Ima snemljivo kapuco ter dva priročna stranska žepa. Rokava se zaključujeta z velkro trakom, ki ščiti pred vdorom hladnega zraka. Jakna je vsestransko uporaben kos zimskega oblačila.
 • McKinley ALEXANDER II JRS, jakna o.poh, modra
  McKinley Alexander II jrs je vsestransko uporabna fantovska pohodniška jakna. Izdelana je iz materiala, ki dobro odvaja vlago, se hitro suši in odbija vodo. Ponuja nastavljivo kapuco in dva stranska žepa. Poleg tega pa je opremljena z velkro trakovi na rokavih in odsevnimi detajli. Membrana Aquamax pa ponuja 3000 mm vodnega stolpca.
 • Energetics FUNDA 4 JRS, jakna o.fit, modra
  Energetics Funda 4 jrs je dekliška jopica s kapuco. Jopica je prava izbira za trening v hladnejših razmerah, kot ogrevalno oblačilo ali kot udoben kos za prosti čas. Jopica je izdelana iz mehkega in raztegljivega materiala ter jo odlikuje športni kroj. Za dodatno toploto rok pa poskrbijo žepi na sprednjem delu. Jopica je izdelana iz raztegljivega materiala s tehnologijo DRY PLUS, ki zagotavlja odvajanje vlage, hitro sušenje in udobje.
 • McKinley ELISABETH GLS, otroška smučarska jakna, modra
  McKinley Elisabeth gls je dekliška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Opremljena je s kapuco, zadrgo, stranskima žepoma in žepom na prsnem košu. Poleg tega pa ima nekaj posebnih žepov za drobnarije. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli. Po celotni površini pa je okrašena z atraktivnim grafičnim potiskom.
 • McKinley CAVAN JRS, otroška smučarska jakna, zelena
  McKinley Cavan je otroška jakna s nastavljivo kapuco. Jakna štiri zunanje in en notranj žep. Izdelana je iz poliesterskega materiala, ki je vodoodbojen in hkrati zračen. Tkanina je obdelana s posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov. Suši se 50% hitreje od neobdelanih tkanin in hkrati omogoča odlično zračenje. Ima oblikovan komolčni del za lažje gibanje rok. Jakna se zapira na zadrgo,ki se zaključje z varnostnim dodatkom. Ta varuje pred odrgninam kože.
 • adidas YG TR WIN FZ HD, jakna o.fit, zelena
  adidas Winterized Hoodie je sodobna ženska jopica s kapuco, ki je primerna za športne in prostočasne aktivnosti v hladnejšem vremenu. Zasnovana je v minimalističnem kroju. Izdelana je iz prijetnega umetnega materiala. Oprmeljena je s kapuco, zadrgo in stranskima žepoma.
 • McKinley CLEMENT GLS, otroška pohodna jakna
  McKinley Clement gls je vodoobojna otroška jakna, odlična za deklice, ki prosti čas rade preživljajo zunaj, ne glede na vreme. Trendovsko jakno odlikuje vrhunska Ventmax Elite membrana, ki odlično diha in je vodoodbojna, zato bo jakna zanesljiva v mrzlem in mokrem vremenu. Narejena je iz poliestra in ima dva stranska žepa za praktično shranjevanje. Glavna zadrga ima na vrhu varovalo za brado. Kapuca je pritrjena.
 • McKinley BIBI GLS, otroška smučarska jakna, modra
  McKinley Bibi je dekliška smučarska jakna, ki je prešita in se zapira na zadrgo. Jakna ima 3 zunanje in en notranji žep. Izdelana je iz poliesterskega materiala, ki je vodoodbojen in hkrati zračen. Tkanina je obdelana s posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov. Suši se 50% hitreje od neobdelanih tkanin in hkrati omogoča odlično zračenje. Ima oblikovan komolčni del za lažje gibanje rok. Zadrga se zključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože.
 • Icepeak TEIKO JR, jakna o.poh, modra
  Icepeak Teiko je fantovski softshell z daljšim hrbtnim delom, ki še dodatno zaščiti križ pred hladom in vetrom. Zagotavlja zelo dobro zaščito pred padavinami, obenem pa tudi dobro diha (7.000 mm/3.000 mm). Za udobje poskrbi udoben kroj s predoblikovanimi rokavi, ima pa tudi nastavljivo snemljivo kapuco, nastavljiv spodnji rob in rokave.
 • Firefly ETIENNE JRS, jakna o.snb
  Firefly Etienne jrs je otroška jakna, ki je v osnovi ustvarjena za deskanje, primerna pa je tudi za smučanje in druge zimske aktivnosti. Izdelana je iz materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Toploto pa ji zagotavlja posebno sintetično polnilo. Oprmeljena je s kapuco, zadrgo, dvema zunanjima in notranjimi žepi. Poleg tega ponuja tudi zaščito, ki preprečuje vdor snega.
 • Pro Touch TOBAGA II GLS, jakna o.tek
  Pro Touch Tobaga III Gls je tekaška jopica za deklice. Izdelana je iz materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Kroj pa omogoča svobodo gibanja. Jopica je opremljena z žepoma z zadrgo in odsevnimi detajli.
 • Protest JEEP JR, otroška smučarska jakna, modra
  Protest Jeep JR je fantovska smučarska jakna, ki je polnjena z umetnim polnilom in vertikalno prešita. Izdelana je iz zračnega, raztegljivega in vodoodpornega poliesterskega materiala. Ima nastavljivo fiksno kapuco na visokem ovratniku, ki nudi dobro zaščito. Rokava imata na robu nastavljiv velkro trak. Jakna ima dva bočna žepa in rokavni žep za smučarsko karto. Na voljo je v različnih barvnih odtenkih.
 • McKinley EKKO KDS, otroška smučarska jakna, večbarvno
  McKinley Egon jrs je otroška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Opremljena je s kapuco, zadrgo in stranskima žepoma. Poleg tega pa ima nekaj posebnih žepov za drobnarije. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli.
Vrh