Firefly Firefly CALI II JRS, jakna o.snb, oranžna

Firefly CALI II JRS, jakna o.snb, oranžna

59,49 € 84,99 € 30% znižanje -30%
Odpri na InterSport.si >
Razpoložljive barve: - Oranžna
Stroški pošiljanja: Brezplačno *
Dobavni rok: 5 delovnih dni
Rok vračila: 14 dni
Zamenjava: Brezplačno
Znamka: Firefly
Spletna trgovina: InterSport @
Možnosti plačila: Visa American Express Diners Mastercard Maestro Po povzetju Z gotovino v trgovini
* Dostava je zdaj brezplačna!
Firefly Cali II jrs je otroška jakna, ki je v osnovi ustvarjena za deskanje, primerna pa je tudi za smučanje in druge zimske aktivnosti. Opremljena je s posebno membrano, ki odvaja vlago, na zunanji strani pa je prevlečena z vodo-odbojnim slojem. Oprmeljena je s kapuco, zadrgo, dvema zunanjima in notranjimi žepi. Poleg tega ponuja tudi zaščito, ki preprečuje vdor snega.

Podobni izdelki

 • McKinley CAVAN II JRS, otroška smučarska jakna
  McKinley Cavan II jrs otroška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Izdelana je z varjenimi šivi. Opremljena je z zadrgo, stranskima žepoma in žepom na prsnem košu. Poleg tega pa ima poseben žep za smučarsko karto. Opremljena je tudi s kapuco z obrobo iz umetnega krzna in zaščito proti vdiranju snega v notranjost. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli.
 • Icepeak LACEY JR, otroška smučarska jakna, rdeča
  Icepeak Lacey Jr je dekliška smučarska jakna s snemljivo kapuco. Rahlo Oprijet kroj nudi udobje in toploto. Jakna je izdelana iz materiala, ki je odporen proti vetru in je hkrati zračen, ter podložena z umetnim polnilom. Pod spodnjim robom ima posebno prepreko proti vdoru snega. Ima mehak in notranji ovratnik, ki nudi dodatno toplino. Jakna ima več žepov za različne namene uporabe. Žepi se zapirajo z zadrgo, rokava pa se zključujeta s patentno manšeto.
 • Energetics TODDY I JRS, jakna o.fit, črna
  Energetics Toddy I jrs je sodoben fantovski kapucar. Je kot ustvarjen za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz kakovostnega umetnega materiala. Zasnovan je v nekoliko bolj oprijetem kroju. Oprmeljen je z visoko kapuco, zadrgo in dvema stranskima žepoma.
 • Protest DOMINIC JR, otroška smučarska jakna, modra
  Protest Dominic Jr. je sodobna otroška deskarsko-smučarska jakna, ki je izdelana iz kakovostnega poliestra, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Zasnovana je v nekoliko daljšem kroju. Odlikuje jo atraktiven večbarvni izgled. Opremljena je s kapuco, dvema stranskima in prsnim žepom.
 • McKinley RICON GLS, jakna o.poh, modra
  McKinley Ricon gls je dekliška jakna s nastavljivo kapuco. Jakna ima dva priročna žepa in oblikovan komolčni del za lažje gibanje. Rokava se končujeta s patentom za boljši oprijem. Material ima posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov in je človeku in okolju prijazen. Suši se 50% hitreje od neobdelanih tkanin in hkrati omogoča odlično zračenje.
 • Icepeak ROURKE JR, jakna o.poh, zelena
  Fatovska jakna Icepeak Rourke Jr zagotavlja prijetno toploto in udobje v jesenskih dneh. Termo material dobro zadržuje toploto, občutek na koži pa je fantastičen. Flis se po celotni dolžini zapenja z zadrgo in ima za boljšo zaščito tudi visok ovratnik. Izdelan je v skladu z varnostnimi predpisi za otroška oblačila in tako nima nevarnih elementov. Kvalitetna izdelava zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
 • Icepeak TEIKO JR, jakna o.poh, modra
  Icepeak Teiko je fantovski softshell z daljšim hrbtnim delom, ki še dodatno zaščiti križ pred hladom in vetrom. Zagotavlja zelo dobro zaščito pred padavinami, obenem pa tudi dobro diha (7.000 mm/3.000 mm). Za udobje poskrbi udoben kroj s predoblikovanimi rokavi, ima pa tudi nastavljivo snemljivo kapuco, nastavljiv spodnji rob in rokave.
 • Icepeak ROURKE JR, jakna o.poh, oranžna
  Fatovska jakna Icepeak Rourke Jr zagotavlja prijetno toploto in udobje v jesenskih dneh. Termo material dobro zadržuje toploto, občutek na koži pa je fantastičen. Flis se po celotni dolžini zapenja z zadrgo in ima za boljšo zaščito tudi visok ovratnik. Izdelan je v skladu z varnostnimi predpisi za otroška oblačila in tako nima nevarnih elementov. Kvalitetna izdelava zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
 • McKinley CODY II JRS, otroška smučarska jakna, modra
  McKinley Cody II jrs je otroška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Izdelana je z varjenimi šivi. Opremljena je s kapuco, zadrgo, stranskima žepoma in žepom na prsnem košu. Poleg tega pa ima poseben žep za smučarsko karto in očala. Opremljena je tudi z zaščito proti vdiranju snega v notranjost. Po celotni površini je okrašena z grafičnim vzorcem. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli.
 • Icepeak LAVON JR, otroška smučarska jakna, črna
  Icepeak Lavon Jr je fantovska smučarska jakna s kapuco. Rahlo Oprijet kroj nudi udobje in toploto. Jakna je izdelana iz materiala, ki je odporen proti vetru in je hkrati zračen, ter podložena z umetnim polnilom. Pod spodnjim robom ima posebno prepreko proti vdoru snega. Ima mehak in notranji ovratnik, ki nudi dodatno toplino. Jakna ima več žepov za različne namene uporabe. Žepi se zapirajo z zadrgo, rokava pa se zključujeta s patentno manšeto.
 • Energetics TODDY I JRS, jakna o.fit, siva
  Energetics Toddy I jrs je sodoben fantovski kapucar. Je kot ustvarjen za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz kakovostnega umetnega materiala. Zasnovan je v nekoliko bolj oprijetem kroju. Oprmeljen je z visoko kapuco, zadrgo in dvema stranskima žepoma.
 • McKinley CARLA II KDS AQ, otroška smučarska jakna, modra
  McKinley Carla II kds AQ otroška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Izdelana je z varjenimi šivi. Opremljena je z zadrgo, stranskima žepoma in žepom na prsnem košu. Poleg tega pa ima poseben žep za smučarsko karto. Opremljena je tudi s kapuco z obrobo iz umetnega krzna in zaščito proti vdiranju snega v notranjost. Po celotni površini je okrašena z grafičnim vzorcem. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli.
 • Icepeak KEMPTON JR, jakna o.poh, modra
  Icepeak Kempton Jr je otroški flis primeren za srednji sloj športe garderobe. Raven kroj nudi udobje in toploto. Flis je izdelan iz poliesterske tkanine in ima dva priročna bočna žepa. Jopa-flis se zapira z zadrgo, ki na vrhu preide v stoječ ovratnik, ki dodatno greje. Je vsestransko uporaben kos zimskega oblačila.
 • Energetics FUNDA 4 JRS, jakna o.fit
  Energetics Funda 4 jrs je dekliška jopica s kapuco. Jopica je prava izbira za trening v hladnejših razmerah, kot ogrevalno oblačilo ali kot udoben kos za prosti čas. Jopica je izdelana iz mehkega in raztegljivega materiala ter jo odlikuje športni kroj. Za dodatno toploto rok pa poskrbijo žepi na sprednjem delu. Jopica je izdelana iz raztegljivega materiala s tehnologijo DRY PLUS, ki zagotavlja odvajanje vlage, hitro sušenje in udobje.
 • McKinley EVAN JRS, otroška smučarska jakna, črna
  McKinley Evan jrs je otroška smučarska jakna s kapuco. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Opremljena je s kapuco, zadrgo in stranskima žepoma. Poleg tega pa ima nekaj posebnih žepov za drobnarije. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli.
 • McKinley BILLY JRS, otroška pohodna jakna, rdeča
  McKinley Billy je otroška pohodna jakna, izdelana iz izolativnega materiala z zaščito proti vetru in vlagi. Zapira se na zadrgo in ima dva bočna žepa ter fiksno kapuco, ki nudi dodatno zaščito.
 • Icepeak LAURENS JR, jakna o.poh, zelena
  Icepack Laurens JR fantovska jakna s kapuco, primerna za namen pohodništva. Izdelana je iz softshela, ki nudi odlično zaščito pred vremenskimi vplivi. Material nudi vodoodbojnost in odpornost proti vetru. Kontrastne barve dajejo jakni dinamičen in športen izgled.
 • McKinley PERRY JRS, otroška pohodna jakna, modra
  McKinley Perry je otroška jakna s kapuco primerna za zimske aktivnosti v naravi in mestu. Na prednji strani ima dva priročna žepa za prenašanje drobnih predmetov. Izolativna jakna je izdelana iz poliesterskega materiala, ki je obdelan z vodoodbojnim premazom. Material ima posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov in je človeku in okolju prijazen. Suši se 50% hitreje od neobdelanih tkanin in hkrati omogoča odlično zračenje. Reflektivni detajli omogočajo boljšo vidljivost v temnejših pogojih.
 • Protest JEEP JR, otroška smučarska jakna, modra
  Protest Jeep JR je fantovska smučarska jakna, ki je polnjena z umetnim polnilom in vertikalno prešita. Izdelana je iz zračnega, raztegljivega in vodoodpornega poliesterskega materiala. Ima nastavljivo fiksno kapuco na visokem ovratniku, ki nudi dobro zaščito. Rokava imata na robu nastavljiv velkro trak. Jakna ima dva bočna žepa in rokavni žep za smučarsko karto. Na voljo je v različnih barvnih odtenkih.
 • McKinley ELLERY KDS AQ, otroška smučarska jakna, večbarvno
  McKinley Ellery kds AQ je otroška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Opremljena je s kapuco, zadrgo in stranskima žepoma. Poleg tega pa ima nekaj posebnih žepov za drobnarije. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli. Navdušuje tudi s svojo živahno pisano pojavo.
 • McKinley ROMY AQ, otroška smučarska jakna, večbarvno
  Otroška smučarska jakna McKinley Romy Aq je primerna za mrzle zimske dni. Jakna ima membrano Ventmax, ki ščiti pred vdorom vetra in mraza in mehak flis na notranjosti ovratnika za toploto in mehkobo. Prav tako ima jakna odstranljivo kapuco in odsevne elemente za boljšo vidnost.
 • McKinley BIBI GLS, otroška smučarska jakna, modra
  McKinley Bibi je dekliška smučarska jakna, ki je prešita in se zapira na zadrgo. Jakna ima 3 zunanje in en notranji žep. Izdelana je iz poliesterskega materiala, ki je vodoodbojen in hkrati zračen. Tkanina je obdelana s posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov. Suši se 50% hitreje od neobdelanih tkanin in hkrati omogoča odlično zračenje. Ima oblikovan komolčni del za lažje gibanje rok. Zadrga se zključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože.
 • McKinley CLEMENT JRS, otroška pohodna jakna, modra
  Jakna McKinley Clement jrs je izvrstna za mlade fante, ki uživajo v naravi, ne glede na vreme. Trendovsko pohodniško jakno odlikuje tehnologija Ventmax Elite, ki zagotavlja da oblačilo diha in je vodoodbojno, tako da je odlično za mokre in hladne pogoje. Jakna je iz poliestra, ima dva zunanja žepa z zadrgo, pa tudi reflektivna telesa, ki izboljšujejo otrokovo vidnost in s tem varnost. Jakna je prožna in nudi veliko svobodo pri gibanju.
 • Energetics HAIMA 4 JRS, jakna o.fit, siva
  Energetics Haima 4 jrs je vsestransko uporaben dekliški kapucar. Primeren je za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz rahlo raztegljivega naravnega materiala. Opremljen je s kapuco, zadrgo in dvema kengorujskima žepoma.
 • McKinley ELLERY KDS AQ, otroška smučarska jakna, večbarvno
  McKinley Ellery kds AQ je otroška smučarska jakna. Odlikuje jo sodobna zasnova in 2-laminatni material, ki zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Opremljena je s kapuco, zadrgo in stranskima žepoma. Poleg tega pa ima nekaj posebnih žepov za drobnarije. Na hrbtu se ponaša tudi z odsevnimi detajli. Navdušuje tudi s svojo živahno pisano pojavo.
 • McKinley RICOS, otroška smučarska jakna, večbarvno
  McKinley Ricos je topla otroška smučarska jakna, ki je kot nalašč za uživanje v zimskih radostih. Jakna ima snemljivo kapuco, vodoodbojno membrano in kvalitetne zadrge.
 • Energetics SVENJA 6 JRS, jakna o.fit
  Energetics Svenja 6 jrs je dekliška jopica s kapuco, ki prepriča z atraktivnim izgledom ter super udobjem med vadbo ali v prostem času. Ima elastične patente na rokavih in v pasu, izdelana pa je iz mehkega materiala, tako da je odlična izbira za vadbo v hladnejših razmerah ali kot ogrevalno oblačilo. Dva žepa poskrbita za tople roke.
 • McKinley COLE JRS STR, otroška smučarska jakna, črna
  McKinley Cole je otroška smučarska jakna z nastavljivo kapuco. Jakna ima tri zunanje in en notranji žep. Izdelana je iz poliesterskega materiala, ki je vodoodbojen in hkrati zračen. Tkanina je obdelana s posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov. Suši se 50% hitreje od neobdelanih tkanin in hkrati omogoča odlično zračenje. Ima oblikovan komolčni del za lažje gibanje rok. Zadrga se zključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože. Reflektivni detajli omogočajo boljšo vidljivost.
Vrh