Največja modna platforma v Sloveniji

Trenirke za dekleta črne barve

354
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški pulover adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška majica in pajkice Mayoral črna barva, 7753
    - V kompletu so Majica in pajkice.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška trenirka adidas Originals črna barva
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dolgi rokav.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 54 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance MESSIKT črna barva, IZ2992
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas B TS črna barva, JG1260
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dolgi rokav.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 62 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover Mayoral črna barva, s kapuco, 7317
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Žepi spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.
  • Trenirka za dojenčka adidas I SZN GFX SET črna barva, IW0915
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model z okrasnimi vezeninami.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo oblazinjen model.- Model s kapuco.- Z žepi.- Visok pas z elastičnim trakom.- Debela, elastična pletenina.- Rob s patentom.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE FZ CARGO črna barva, IW1019
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Dolžina hlačnice: 61 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Marc Jacobs črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Tanka, rahlo elastična pletenina.
  • Otroška bombažna trenirka Calvin Klein Jeans črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo oblazinjen model.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Otroški spodnji del trenirke Under Armour UA Rival Fleece črna barva
    - Kroj jogger.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroški pulover adidas LK DY MM TT črna barva, s kapuco, IV9621
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 31 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroški pulover Mini Rodini črna barva, 1100012199
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Visok ovratnik.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroški pulover Marc Jacobs črna barva, s kapuco, W60304
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški pulover Marc Jacobs črna barva, s kapuco, W60304
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.
  • Otroški pulover Marc Jacobs črna barva, s kapuco, W60304
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Pulover Lacoste črna barva, SJ1233
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške hlače Mayoral črna barva, 7551
    - Ravne nogavice po celotni dolžini.- Gladek material.- Cargo žepi.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.
  • Otroška bombažna trenirka The North Face SLIM FIT JOGGERS črna barva, NF0A89PDJK31
    - Kroj jogger.- Dva drsna stranska žepa.- Elastičen pas z vrvico.- Rahlo oblazinjen model.- Debela, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 124-129 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Pinko Up črna barva, F4PIJGFP154
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Ravne nogavice po celotni dolžini.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals TREFOIL PANTS črna barva, IY7484
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model s stranskimi črtami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas B PT CB črna barva, JE0322
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Mini Rodini črna barva, 1100012299
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna trenirka Patrizia Pepe J046 črna barva, 7P0354
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas J HOT FL TIRO črna barva, IX9287
    - Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Zadrge na dnu hlačnic.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Komplet za dojenčka Karl Lagerfeld črna barva, Z30285
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Dolgi rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Model s potiskom.
  • Otroški bombažen pulover Coccodrillo črna barva, s kapuco, EVERYDAY GIRL
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Z žepi.- Gladka pletenina.
  • Otroški spodnji del trenirke Reima Tarvis črna barva, 5200386A
    - Kroj jogger.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.
  • Otroška trenirka Tommy Hilfiger črna barva, KS0KS00580
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Model z ovratnikom.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Dolgi rokav.- Z žepi.
  • Otroški spodnji del trenirke Reima Letkis črna barva, 5200266A
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Tehnologija odvajanja vlage s površine kože in hitro sušenje materiala povečujeta udobje pri nošenju med aktivnostjo.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroški komplet Twinset črna barva, 242GJ3042
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi, razpotegnjeni rokavi.- Visok pas z elastičnim trakom.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni robovi.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET črna barva, IX5150
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroški komplet adidas Originals SHORT TEE SET črna barva, IX7509
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Žep na prsih.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški pulover Marc Jacobs črna barva, s kapuco, W60290
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Z žepi.
  • Otroški pulover Marc Jacobs črna barva, s kapuco, W60290
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Z žepi.
  • Otroški pulover Marc Jacobs črna barva, s kapuco, W60290
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Z žepi.
  • Otroška trenirka adidas G BL črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški komplet Mayoral črna barva
    - Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroški bombažen pulover Guess črna barva, s kapuco, J4YQ07 KA6R3
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 57 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9,5 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 59 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Mini Rodini črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroški spodnji del trenirke Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo oblazinjen model.- Okrasni detajl.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Columbia Steens Mt Overlay črna barva, 2087681
    - Zahvaljujoč tehnologiji Omni-Shield® se oblačila sušijo 3 do 5-krat hitreje. Je tudi ovira za vodo in umazanijo. Materiali s to tehnologijo so prevlečeni s plastjo, ki je odporna na zunanje dejavnike do temperature 76 stopinj C. Ta plast ščiti tudi pred neželenimi madeži na tkanini.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Puma ESS+ TROPICAT Sweatpants črna barva, 681829
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Dolžina hlačnice: 89 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Puma ESS+ LOGO LAB Sweatpants FL cl črna barva, 681844
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Model s potiskom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 89 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess črna barva, J4BQ16 KCKF2
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Patrizia Pepe J046 črna barva, s kapuco, 7M0823
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Z žepi.- Rob s patentom.- Spuščena ramenska linija.- Gladka pletenina.
  • Otroška trenirka adidas Originals črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Elastični material.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Patrizia Pepe J046 črna barva, 7P0316
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Visok pas z elastičnim trakom.- Vrvice v pasu.- Ravne nogavice po celotni dolžini.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.
  • Otroški spodnji del trenirke Fila BREDDORF črna barva
    - Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-116 cm.
  • Otroški bombažen pulover Coccodrillo črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Model s kapuco.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva, HE5447
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Model s stranskimi črtami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm/- Širina hlačnice: 22,5 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke iz velurja Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastičen pas z vrvico.- Model je izdelan iz velurja.- Širina v pasu: 29,5 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24,5 cm.- Širina hlačnice: 25,5 cm.- Dolžina hlačnice: 80,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Pulover iz flisa za dojenčke adidas Originals POLAR FLEECE HZ črna barva, IW1010
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dolgi rokav.- Visok ovratnik.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Under Armour Fleece Pants črna barva, 1356489
    - Oprijet kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 89 cm.- Dimenzije so podane za višino: 137-149 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas J SL FC FL PT črna barva, IW0867
    - Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 20,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 94 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Marc Jacobs črna barva, W60324
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroška bombažna trenirka Marc Jacobs črna barva, W60324
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroška majica in pajkice Mayoral črna barva, 7754
    - V kompletu so Majica in pajkice.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška trenirka Mayoral črna barva, 7845
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Komplet za dojenčka Karl Lagerfeld črna barva, Z30285
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.- Dolgi rokav.- Model s potiskom.- Z žepi.
  • Bombažen spodnji del trenirke United Colors of Benetton črna barva, 33NVCF05D
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Model z drsnimi žepi.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Okrasni šivi.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.- Dolžina: 88 cm.
  • Otroški komplet adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Žep spredaj.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals FIREBIRD TOP črna barva, IY9800
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45,5 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE SET črna barva, IY4785
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 33,5 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals FIREBIRD črna barva, IY4798
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokava: 35,5 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 38,5 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37,5 cm.- Višina pasu: 20,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina hlačnice: 62,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals POLAR FLEECE ST črna barva, IY1757
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, rahlo elastična pletenina.
  • Otroška trenirka adidas Originals FIREBIRD črna barva, IX5203
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, rahlo elastična pletenina.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET črna barva, IY1754
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Tanek material.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15,5 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 61,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Marc Jacobs črna barva, W60307
    - Model s stranskimi črtami.- Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški spodnji del trenirke Marc Jacobs črna barva, W60307
    - Model s stranskimi črtami.- Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški spodnji del trenirke Marc Jacobs črna barva, W60307
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s stranskimi črtami.
  • Otroški spodnji del trenirke Michael Kors črna barva, R30183
    - Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.
  • Otroški spodnji del trenirke Michael Kors črna barva, R30183
    - Ravna hlačnica.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški spodnji del trenirke Mayoral Dresowe jogger črna barva, 7548
    - Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Gladek material.
  • Otroški komplet trenirke Calvin Klein Jeans črna barva, IN0IN00017
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Rob s patentom.
  • Komplet za dojenčka z mešanico volne Tommy Hilfiger 3-pack črna barva, KN0KN01929
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Efektiven vzorec pletenja.
  • Otroški spodnji del trenirke Puma ESS Tape Sweatpants TR cl črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška trenirka Tommy Hilfiger črna barva, KS0KS00580
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z ovratnikom.- Elastični trak v pasu.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolgi rokav.
  • Otroški spodnji del trenirke Lacoste črna barva, XJ1232
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover Michael Kors črna barva, s kapuco, R30163
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški pulover Fila BREDDIN črna barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Visok ovratnik.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess črna barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Visok pas z elastičnim trakom.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Oprijeta hlačnica.- Zadrge na dnu hlačnic.- Okrasni šivi.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover iz flisa Roxy LIKE ELECTRICITY črna barva, ERGPF03070
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 61,5 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka Puma Baseball Tricot Suit G črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals FIREBIRD PANTS črna barva, IY9805
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 26,5 cm.- Dolžina hlačnice: 86,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke EA7 Emporio Armani črna barva, 6DFP07 FJZBZ
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širok, elastičen trak v pasu.- Ima izreze.- Okrasni šivi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 81,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Columbia Columbia Hike črna barva, 2088381
    - Zahvaljujoč tehnologiji Omni-Shield® se oblačila sušijo 3 do 5-krat hitreje. Je tudi ovira za vodo in umazanijo. Materiali s to tehnologijo so prevlečeni s plastjo, ki je odporna na zunanje dejavnike do temperature 76 stopinj C. Ta plast ščiti tudi pred neželenimi madeži na tkanini.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Dkny črna barva, D60226
    - Kroj jogger.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vrvice v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroški spodnji del trenirke Michael Kors črna barva, R30180
    - Kroj jogger.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vrvice v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroški spodnji del trenirke Dkny črna barva, D60226
    - Kroj jogger.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vrvice v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Oprijet kroj.- Razširjena hlačnica.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni šivi.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans črna barva, s kapuco, IG0IG02538
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton črna barva, 3J68C503Y
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Reima Mahin črna barva, 5200038A
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolgi rokav.- Visok ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroški spodnji del trenirke Coccodrillo črna barva, CARTOONS GIRL KIDS
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Kroj jogger.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vrvice v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.
  • Otroška bombažna trenirka Coccodrillo črna barva, WORLD OF PIXEL BOY KIDS
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Kroj jogger.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Gladka pletenina.
  • Otroški spodnji del trenirke Coccodrillo črna barva, WORLD OF PIXEL BOY JUNIOR
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Kroj jogger.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Cargo žepi.- Gladka pletenina.
  • Otroške hlače Coccodrillo črna barva, MYSTIC NATURE GIRL JUNIOR
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Razširjena hlačnica.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Model z drsnimi žepi.- Gladka pletenina.
  • Otroški spodnji del trenirke Puma ESS Logo Pants TR cl B črna barva
    - Elastičen pas z vrvico.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Model s potiskom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 55 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.

Nazadnje videno

Trenirke za dekleta - Trenirke se nosijo za šport in tek, tudi za v naravo. Trenirke so sestavljene iz dveh delov, zgornji in spodnji. Zgornji del ima lahko kapuco, ni pa nujno. Prav tako ima možnost odpenjanja na zadrgo. Model spodnjega dela trenirke je lahko raven ali rahlo stisnjen pri gležnjih. Materiali iz katerih so narejene trenirke so lahko tanjši in debelejši. Trenirke tanjših materialov se ponavadi nosijo v času toplejšega vremena za dejavnosti kot je tek, igranje nogometa, rokometa, planinarjenje ali odhodi v naravo. Debelejši materiali so primerni za hladnejše mesece, ker zadržujejo in dajejo toplino in občutek ugodja. Pri izbiri trenirke je najpomembnejše paziti na kvaliteto materiala. Ne glede na to, če je material tanjši ali debelejši, mora omogočati koži da diha in mora biti ugoden na koži v času ukvarjanja s športnimi dejavnostmi v naravi. Če je material trd, ni raztegljiv in iritira kožo, opravljanje športnih dejavnosti bo otežano in neudobno. Pri ukvarjanju s športom se zaradi fizičnega dela močneje potimo, koža mora imeti možnost dihanja. Dober material nas bo prav tako zaščitil od poškodb in brazgotin. Pred nakupom dobro preverite, kakšen material vam bo odgovarjal in kakšni so primerni za dejavnosti, s katerimi se boste ukvarjali, kot tudi vremenske prilike. Trenirke so zelo praktično in udobno oblačilo, zato jih pogosto ne nosimo samo za športne dejavnosti in dejavnosti v naravi, temveč tudi za vsakodnevne dejavnosti, šola, faks ali potovanja. Prav zato je dobro vložiti v vsaj eno kvalitetno trenirko, ki jo boste lahko nosili za različne prilike. Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh