Največja modna platforma v Sloveniji

Wrangler oblačila, obutev in modni dodatki

978
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kavbojke Wrangler žensko,
    - Kroj skinny.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Zapiranje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Z žepom zadaj.- Elastični material.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dolžina: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Jakna Wrangler Performance moška, črna barva,
    - Material DuPont Sorona vsebuje ekološka vlakna, ki so hkrati mehka in trpežna. Ščiti tkanino pred madeži.- Raven kroj.- Zapiranje na zadrgo.- Zunanji žepi z zadrgo.- Žep na prsih.- Nesnemljiva kapuca z vrvicami.- Raglan rokav.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84,5 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Wrangler kavbojke Bryson
    - Kroj slim.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Wrangler kavbojke W27HJN68M
    - Kroj skinny.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Našitek z logom znamke.- Širina v bedrih: 39 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Wrangler kavbojke Authentic Blue
    - Kroj slim.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler Mom Straight Granite ženske,
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj mom straight.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica.- Z žepi.- Elistični denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler High Rise Skinny Beach Baby ženske
    - Kroj skinny.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Obleka Wrangler zelena barva,
    - Kroj slim.- Okrogli izrez.- Model z naramnicami.- Material s teksturo.- Model z nalepko.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • WRANGLER Kavbojke 'Texas' temno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • WRANGLER Kavbojke 'Texas Stretch' črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Barvast denim; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Kavbojke Wrangler Mom Straight Winter Hue ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj mom straight.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Rahlo elastični denim.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18,5 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler Wild West Prudence ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj straight.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Elistični denim.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 96 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • WRANGLER Kavbojke 'Texas Stretch' moder denim
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Kavbojke Wrangler Redding This Time moške
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj loose fit- Ravna hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Wrangler High Rise Skinny Forkeeps ženske
    - Technologija s peno Indigood™. Pridobivanje kultnega spiranja denima indigo zahteva veliko vode in energije. Indigood™ je pionirska tehnologija za barvanje tkanin. Pri barvanju se uporablja pena, zaradi katere je bilo mogoče zmanjšati porabo vode za 100 %, odpadne vode po proizvodnji pa so bile odpravljene. Tako poraba energije kot proizvodni odpadki sta se zmanjšali za več kot 60 % v primerjavi z običajnimi metodami barvanja denima.- Kroj skinny.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Oprijeta hlačnica.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler Frontier New Favorite moške
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj relaxed straight.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Wrangler Skinny Let It Go ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj skinny.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Rahlo elastični denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • WRANGLER Kavbojke 'Greensboro' črn denim
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Barvast denim; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • WRANGLER Kavbojke 'Greensboro' temno modra
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • WRANGLER Kavbojke 'TEXAS' temno modra
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil, Izrazni šiv; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit
  • WRANGLER Majica limona / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Črtast; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Gležnarji Wrangler Spike Chelsea ženski, bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Model z nizko peto.- Višina pet: 2,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Kavbojke Wrangler Larston Authentic Black moške
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj slim tapered.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Wrangler Texas Slim Silkyway moške
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj slim.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažna kratka majica Wrangler bež barva
    - Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Wrangler Mom Straight Mauna ženske
    - Izolacija THERMOLITE® EcoMade je izdelana iz 100% recikliranih plastenk.- Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Ohlapen model.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler Larston Dark Indigo moške
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažne kavbojke Wrangler Mom Relaxed Patty ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Ohlapen kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 109,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32
  • Kavbojke Wrangler Skinny Footloose ženske
    - Technologija s peno Indigood™. Pridobivanje kultnega spiranja denima indigo zahteva veliko vode in energije. Indigood™ je pionirska tehnologija za barvanje tkanin. Pri barvanju se uporablja pena, zaradi katere je bilo mogoče zmanjšati porabo vode za 100 %, odpadne vode po proizvodnji pa so bile odpravljene. Tako poraba energije kot proizvodni odpadki sta se zmanjšali za več kot 60 % v primerjavi z običajnimi metodami barvanja denima.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 34,5 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32
  • Kavbojke Wrangler Larston Fearless moške
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Wrangler ženke
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 22,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler Bryson This Moment moške
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Oprijet kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Wrangler Texas Taper Okie moške
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Raven kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Wrangler Barrel Ariel ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj barrel.- Ravna hlačnica.- Povišan pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kratka majica Wrangler Atg ženska, bež barva
    - Model iz linije All Terrain Gear by Wrangler®, izdelan iz materialov, ki zagotavljajo suhost in udobje v vseh pogojih.- Kroj regular.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Wrangler Straight River ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30.
  • Kavbojke Wrangler High Rise Skinny Heath ženske
    - Za izdelavo tega izdelka je bila uporabljena tehnika barvanja Indigood™. Gre za inovativno tehnologijo barvanja materialov, ki pri barvanju uporablja peno, zaradi katere se porabi manj vode in električne energije, količina proizvodnih odpadkov pa je minimalna.- Kroj skinny.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Dolžina: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler Wild West Mauna ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Sistem Thermolite® omogoča ohranjanje toplote in zagotavlja udobnost uporabe.- Kroj straight.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Dolžina: 94 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler Skinny Daydream ženski,
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj skinny.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 94 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler Mom Medussa ženske
    - Za izdelavo tega izdelka je bila uporabljena tehnika barvanja Indigood™. Gre za inovativno tehnologijo barvanja materialov, ki pri barvanju uporablja peno, zaradi katere se porabi manj vode in električne energije, količina proizvodnih odpadkov pa je minimalna.- Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Fashion mom.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Rahlo elastični denim.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kratka majica Wrangler Atg ženski, siva barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Wrangler Frontier Cowboy Hero moške
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Sistem Thermolite® omogoča ohranjanje toplote in zagotavlja udobnost uporabe.- Kroj relaxed straight.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Hlače Wrangler Casey Jones Chino Militare Green moške, zelena barva
    - Kolekcija Casey Jones, poimenovana po slavnem železničarju in ljudskem junaku, je poklon blagovni znamki Wrangler delovnim oblačilom, ki so jih nosili pionirji, ki so gradili Zahod.- Dva drsna stranska žepa.- Kroj chinosy.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Wrangler Walker Dirty Girl ženske
    - Za izdelavo tega izdelka je bila uporabljena tehnika barvanja Indigood™. Gre za inovativno tehnologijo barvanja materialov, ki pri barvanju uporablja peno, zaradi katere se porabi manj vode in električne energije, količina proizvodnih odpadkov pa je minimalna.- Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj slim.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 96 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler High Skinny Driveway ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj skinny.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Zalo elastični denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Nogavice Wrangler (2-pack) moške, mornarsko modra barva
    Visoke nogavice iz kolekcije Wrangler. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Nogavice Wrangler (2-pack) moške, siva barva
    Visoke nogavice iz kolekcije Wrangler. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Nogavice Wrangler (2-pack) moške, zelena barva
    Visoke nogavice iz kolekcije Wrangler. Model izdelan iz fleksibilnega, debelega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Nogavice Wrangler (2-pack) moške, črna barva
    Visoke nogavice iz kolekcije Wrangler. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Kavbojke Wrangler High Rise Skinny Ink Spill ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj skinny.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler Skinny Cosmo ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj skinny.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Dolžina: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Brezrokavnik Wrangler Atg ženski, črna barva
    - Model iz linije All Terrain Gear by Wrangler®, izdelan iz materialov, ki zagotavljajo suhost in udobje v vseh pogojih.- Model s polnilom Sorona® Aura, ki je lahek in zagotavlja optimalno izolacijo. Poleg tega je polimer, iz katerega je izdelan, delno rastlinskega izvora, kar zmanjšuje njegov negativni vpliv na okolje.- Oprijet kroj.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Wrangler Atg ženska, črna barva
    - Raven kroj.- Raglan rokav.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Rokavi in ​​kapuca so zaključeni z elastiko, zaradi katere se oblačila bolje prilegajo telesu in jih je enostavno obleči.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Wrangler ženska, vijolična barva,
    - Ohlapen model.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Elegantni škornji Wrangler Jane Hi ženski, črna barva
    - Močno utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Obseg zgornjega dela obutve: 38 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 31 cm.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Bombažna kratka majica Wrangler X Leon Bridges bež barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Wrangler Barrel Coated Black ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj mom straight.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Okrasno spran denim.- Z žepi.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17,5 cm.- Širina hlačnice: 27,5 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler High Rise Skinny Wicked ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Oprijet kroj.- Zaobljena hlačnica.- Rahlo elastični denim.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Material: tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • WRANGLER Majica 'VIBRATIONS' mešane barve / črna
    Dizajn: Raven rob, Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Kavbojke Wrangler Mom Straight Rhea ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj mom straight.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Visok pas.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler Mom Straight Autumn Days ženske
    - Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj mom straight.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Visok pas.- Z žepi.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 115 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Jakna Wrangler moška, rdeča barva,
    - Prešiti model, podložen s sintetičnim polnilom.- Raven kroj.- Model s kapuco, skrit v zaprtem ovratniku.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Model z okrasnimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Širina v ramenih: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kavbojke Wrangler High Rise Skinny Cozy Night ženske
    - Technologija s peno Indigood™. Pridobivanje kultnega spiranja denima indigo zahteva veliko vode in energije. Indigood™ je pionirska tehnologija za barvanje tkanin. Pri barvanju se uporablja pena, zaradi katere je bilo mogoče zmanjšati porabo vode za 100 %, odpadne vode po proizvodnji pa so bile odpravljene. Tako poraba energije kot proizvodni odpadki sta se zmanjšali za več kot 60 % v primerjavi z običajnimi metodami barvanja denima.- Earth Wash je trajnosten način pranja denima. V tem procesu se uporabljajo ekološke metode za varčevanje z vodo, energijo in zmanjšanje uporabe kemikalij.- Kroj skinny.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23,5 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • WRANGLER Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Jeans jakna Wrangler moška
    - Ohlapen kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasno spran denim.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kavbojke Wrangler Straight 658 ženske, damskie high waist
    - Kroj straight.- Ravna hlačnica.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Elistični denim.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 26,5 cm.- Dolžina hlačnice: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler 630 ženske, damskie high waist
    - Kroj skinny.- Oprijeta hlačnica.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 25,5 cm.- Dolžina hlačnice: 96 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler Frontier moške
    - Kroj relaxed straight.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ohlapna hlačnica.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Notranja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažen pulover Wrangler moška, bela barva, s kapuco
    - Kroj regular.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kavbojke Wrangler Larston moške
    - WeCare Wrangler je poslanstvo blagovne znamke na področju trajnosti. Ključni cilji na tem področju med drugim vključujejo manjšo porabo vode, energije in kemikalij v proizvodnih procesih.- Kroj slim tapered.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažen polo Wrangler
    - Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Gladka pletenina.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Wrangler moški, bela barva
    - Kroj relaxed.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Wrangler ženski, roza barva
    - Ohlapen model.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjen pas Wrangler moški, črna barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 105 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 87 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3,5 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 95.
  • Hlače Wrangler Casey Jones Chino moške, bež barva
    - Kolekcija Casey Jones, poimenovana po slavnem železničarju in ljudskem junaku, je poklon blagovni znamki Wrangler delovnim oblačilom, ki so jih nosili pionirji, ki so gradili Zahod.- Kroj chinosy.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Običajen pas.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Jeans srajca Wrangler moška
    - Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Piščančki Wrangler Mounty Peak moški, črna barva
    - Memory Foam System je edinstven vložek, ki si zapomni obliko stopala, kar zagotavlja popolno prileganje, blaži udarce in je odporen na deformacije. Struktura pene omogoča izhlapevanje vlage in uravnavanje temperature.- Okrogla, mehka kapica.- Model z vezalkami.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Povišan zgornji del čevlja.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Kavbojke Wrangler Walker ženske
    - Kroj slim.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Oprijeta hlačnica.- Z žepi.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 29,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Wrangler Walker ženske
    - WeCare Wrangler je poslanstvo blagovne znamke na področju trajnosti. Ključni cilji na tem področju med drugim vključujejo manjšo porabo vode, energije in kemikalij v proizvodnih procesih.- Kroj slim.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 26,5 cm.- Dolžina hlačnice: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Nogavice Wrangler 3-pack moške, črna barva
    Kratke nogavice iz kolekcije Wrangler. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu so trije pari.
  • Kavbojke Wrangler ženski
    - WeCare Wrangler je poslanstvo blagovne znamke na področju trajnosti. Ključni cilji na tem področju med drugim vključujejo manjšo porabo vode, energije in kemikalij v proizvodnih procesih.- Kroj straight.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler 615 ženske
    - WeCare Wrangler je poslanstvo blagovne znamke na področju trajnosti. Ključni cilji na tem področju med drugim vključujejo manjšo porabo vode, energije in kemikalij v proizvodnih procesih.- Kroj skinny.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 25,5 cm.- Dolžina hlačnice: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler 630 ženske
    - WeCare Wrangler je poslanstvo blagovne znamke na področju trajnosti. Ključni cilji na tem področju med drugim vključujejo manjšo porabo vode, energije in kemikalij v proizvodnih procesih.- Kroj skinny.- Oprijeta hlačnica.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 43,5 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 100,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Bombažna bejzbolska kapa Wrangler roza barva
    - Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Zakrivljen šilt.
  • Kavbojke Wrangler Westward ženske
    - Kroj bootcut.- Povišan pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z okrasnimi resicami.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Dolžina: 112 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Bombažen polo Wrangler
    - Kroj regular.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Kratek rokav.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Wrangler moški, bež barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 69,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen polo Wrangler zelena barva
    - Kroj regular.- Žep na prsih.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Gladka pletenina.- Daljši zadnji del.- Dolžina spredaj: 73 cm.- Dolžina zadaj: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kavbojke Wrangler Texas Slim moške
    - WeCare Wrangler je poslanstvo blagovne znamke na področju trajnosti. Ključni cilji na tem področju med drugim vključujejo manjšo porabo vode, energije in kemikalij v proizvodnih procesih.- Tehnologija COOLMAX® EcoMade zagotavlja visoko stopnjo hlajenja in učinkovito odvaja vlago stran od kože. Poleg tega je material v celoti izdelan iz recikliranih virov, vlakna, ki se uporabljajo pri njegovi proizvodnji, pa so narejena iz tekstilnih odpadkov ali recikliranih PET plastenk.- Kroj slim.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Elistični denim.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 28,5 cm.- Dolžina: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Wrangler 11mwz moške
    - WeCare Wrangler je poslanstvo blagovne znamke na področju trajnosti. Ključni cilji na tem področju med drugim vključujejo manjšo porabo vode, energije in kemikalij v proizvodnih procesih.- Kroj slim.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Wrangler Bryson moške
    - WeCare Wrangler je poslanstvo blagovne znamke na področju trajnosti. Ključni cilji na tem področju med drugim vključujejo manjšo porabo vode, energije in kemikalij v proizvodnih procesih.- Kroj skinny.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Dolžina hlačnice: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Wrangler Slim ženske, črna barva
    - Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Oprijeta hlačnica.- Elistični denim.- Povišan pas.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Wrangler Wild West ženske
    - WeCare Wrangler je poslanstvo blagovne znamke na področju trajnosti. Ključni cilji na tem področju med drugim vključujejo manjšo porabo vode, energije in kemikalij v proizvodnih procesih.- Kroj straight.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • WRANGLER Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Used-Look, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • WRANGLER Kavbojke 'Greensboro' moder denim
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • WRANGLER Kavbojke 'TEXAS' moder denim
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Stabilen grip, Zanke pasu; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • WRANGLER Kavbojke moder denim
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • WRANGLER Kavbojke vijolično modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • WRANGLER Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Zip fly, 5-žepni stil, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Regularen; Telesna višina: Srednje visok pas
  • WRANGLER Majica črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Stranska reža, Vložki kontrastnih barv, Trak na vratu; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Piqué; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh