Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

82
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Vivian Gray Crystals Brown gel za prhanje 250 ml
    Vivian Gray Crystals Brown, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Crystals Brown. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger gel za prhanje 300 ml
    Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Crystals Grey gel za prhanje 250 ml
    Vivian Gray Crystals Grey, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Crystals Grey. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Crystals White losjon za telo 250 ml
    Vivian Gray Crystals White, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Vivian Gray Crystals White bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Vivian Gray Crystals White kremno milo 250 ml
    Vivian Gray Crystals White, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Crystals White nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Crystals White gel za prhanje 250 ml
    Vivian Gray Crystals White, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Crystals White. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Crystals Grey kremno milo 250 ml
    Vivian Gray Crystals Grey, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Crystals Grey nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Crystals Black kremno milo 250 ml
    Vivian Gray Crystals Black, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Crystals Black nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Crystals Brown kremno milo 250 ml
    Vivian Gray Crystals Brown, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Crystals Brown nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Crystals Brown losjon za telo 250 ml
    Vivian Gray Crystals Brown, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Vivian Gray Crystals Brown bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Vivian Gray Love Bomb krema za roke 30 ml
    Vivian Gray Love Bomb, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Vivian Gray Love Bomb . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vivian Gray Romance Vanilla & Patchouli darilni set(za roke)
    Vivian Gray Romance Vanilla & Patchouli, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: Romance kremasto tekoče milo 250 ml Romance vlažilni losjon za roke 250 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za nego in regeneracijo kože za temeljito čiščenje kože Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno
  • Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar kremasto tekoče milo 400 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger tekoče milo 350 ml
    Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger, 350 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Wild Flowers luksuzna krema za roke 30 ml
    Vivian Gray Wild Flowers, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Vivian Gray Wild Flowers popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vivian Gray Temptation luksuzna krema za roke 30 ml
    Vivian Gray Temptation, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Vivian Gray Temptation popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vivian Gray Red Christmas darilni set(za roke)
    Vivian Gray Red Christmas, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Vivian Gray Red Christmas. Vsebina seta: kremasto tekoče milo 250 ml vlažilna krema za roke 250 ml Lastnosti: odličen za darilo razveselil bo vsako žensko za intenzivno vlažnost Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Vivanel Vanilla & Patchouli toaletna voda za ženske 100 ml
    Vivian Gray Vivanel Vanilla & Patchouli, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Toaletna voda Vivian Gray Vivanel Vanilla & Patchouli je poplava neverjetne svežine, ki vas bo dolge ure napolnjevala z energijo. sveža dišava sladka dišava za optimistično žensko za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti
  • Vivian Gray Love Bomb kremasto tekoče milo 250 ml
    Vivian Gray Love Bomb, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Love Bomb skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Temptation kremasto tekoče milo 250 ml
    Vivian Gray Temptation, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Temptation skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Gemstone Jasmine & Patchouli darilni set(za nežno in gladko kožo)
    Vivian Gray Gemstone Jasmine & Patchouli, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Vivian Gray Gemstone. Vsebina seta: nežni gel za prhanje 300 ml negovalna krema za telo 300 ml Lastnosti: odličen za darilo razveselil bo vsako žensko za popolnoma mehko in voljno kožo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Vivanel Grapefruit&Vetiver toaletna voda za ženske 10 ml
    Vivian Gray Vivanel Grapefruit&Vetiver, 10 ml, Toaletne vode za ženske, Toaletna voda Vivian Gray Vivanel Grapefruit&Vetiver je poplava neverjetne svežine, ki vas bo dolge ure napolnjevala z energijo. citrusna dišava za optimistično žensko za uporabo vsak dan
  • Vivian Gray Love Bomb toaletna voda za ženske 10 ml
    Vivian Gray Love Bomb, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Parfumska voda Vivian Gray Love Bomb vas bo s svojo čutno aromo ponesla v čaroben orientalski vrt poln cvetočih rož. cvetlična dišava orientalska dišava za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti
  • Vivian Gray Wild Flowers toaletna voda za ženske 10 ml
    Vivian Gray Wild Flowers, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Parfumska voda Vivian Gray Wild Flowers vas bo s svojo čutno aromo ponesla v čaroben orientalski vrt poln cvetočih rož. cvetlična dišava lesna dišava orientalska dišava za čutno žensko za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti
  • Vivian Gray Gemstone Ylang & Vanilla darilni set(z vlažilnim učinkom)
    Vivian Gray Gemstone Ylang & Vanilla, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Vivian Gray Gemstone. Vsebina seta: kremasto tekoče milo 300 ml vlažilna krema za roke 300 ml Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka odličen za darilo razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose darilni set 2x500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose, 2x500 ml, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože v enem paketu. Kozmetični set Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rosebo razveselil vas ali pa bo kot darilo razveselil vaše najbližje. Vsebina seta: osvežujoč gel za prhanje 500 ml losjon za telo 500 ml Lastnosti: darilno pakiranje za popolno nego kože globinsko vlaži kožo hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Brown Glitters Ylang & Vanilla darilni set (za roke)
    Vivian Gray Brown Glitters Ylang & Vanilla, kozmetični seti uniseks, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Vivian Gray Brown Glitters Ylang & Vanilla ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: kremasto tekoče milo 250 ml krema za roke 250 ml torbica 1 kos Lastnosti: prijetno diši razveselil bo vsako žensko kožo osveži in ji doda vitalnost Vlaži in hrani kožo Sestava: dodatna razkošna torbica Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu. Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vivian Gray Botanicals kremasto tekoče milo 250 ml
    Vivian Gray Botanicals, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Botanicals nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Lemon & Green Tea luksuzni gel za prhanje 250 ml
    Vivian Gray Lemon & Green Tea, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Lemon & Green Tea . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Crystals Brown darilni set(za prehrano in hidracijo)
    Vivian Gray Crystals Brown, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: Brown Crystals 250 ml Brown Crystals 250 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za popolnoma mehko in voljno kožo za temeljito čiščenje kože odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Crystals Grey darilni set(za roke)
    Vivian Gray Crystals Grey, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: 250 ml 250 ml Lastnosti: celotna rutina za vsakodnevno nego za nego in regeneracijo kože za temeljito čiščenje kože odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Crystals Grey darilni set(za telo)
    Vivian Gray Crystals Grey, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: Crystals gel za prhanje 250 ml Crystals losjon za telo 250 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo kožo pušča žametno mehko in gladko umiva kožo in odstranjuje umazanijo odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Love Bomb darilni set(za roke)
    Vivian Gray Love Bomb, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: kremno milo za roke 250 ml losjon za roke 250 ml Lastnosti: celotna rutina za vsakodnevno nego za nego in regeneracijo kože za temeljito čiščenje kože Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Wild Flowers darilni set(za roke)
    Vivian Gray Wild Flowers, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: tekoče milo za roke 250 ml losjon za roke 250 ml Lastnosti: celotna rutina za vsakodnevno nego preprečuje suho kožo učinkovito umiva kožo rok odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Wild Flowers kremno milo 250 ml
    Vivian Gray Wild Flowers, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Krema Vivian Gray Wild Flowers popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vivian Gray Crystals White darilni set(za roke)
    Vivian Gray Crystals White, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: kremno milo 250 ml losjon za roke 250 ml Lastnosti: celotna rutina za vsakodnevno nego učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Silver Christmas Orange Blossom darilni set(za roke)
    Vivian Gray Silver Christmas Orange Blossom, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: kremno milo 250 ml krema za roke 250 ml Lastnosti: darilno pakiranje kožo pušča žametno mehko in gladko preprečuje suho kožo hitro se vpija Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Modern Pastel Clean kremno milo 400 ml
    Vivian Gray Modern Pastel Clean, 400 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Modern Pastel Clean nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: prijetna sveža dišava ustvarja bogato peno učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Vivian Gray Modern Pastel Pure kremno milo 400 ml
    Vivian Gray Modern Pastel Pure, 400 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Modern Pastel Pure nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok ustvarja bogato peno prijetna sveža dišava kožo osveži in ji doda vitalnost praktično odmerjanje s pomočjo odmernika Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Vivian Gray Modern Pastel Fresh hranilno kremasto milo 400 ml
    Vivian Gray Modern Pastel Fresh, 400 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Modern Pastel Fresh nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: prijetna sveža dišava ustvarja bogato peno globinsko čisti kožo preprečuje suho kožo nahrani kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Vivian Gray Lemon & Green Tea darilni set za roke 2x250 ml
    Vivian Gray Lemon & Green Tea, 2x250 ml, nega rok in nohtov za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Vivian Gray Lemon & Green Tea ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: hranilno kremasto milo 250 ml krema za roke 250 ml Lastnosti: darilno pakiranje izdelek za globinsko poživitev in vlaženje prijetno diši Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Aroma Selection White Tea & Magnolia gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection White Tea & Magnolia, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection White Tea & Magnolia. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Vivian Gray Modern Pastel Grapefruit & Green Lemon osvežujoče tekoče milo 500 ml
    Vivian Gray Modern Pastel Grapefruit & Green Lemon, 500 ml, Mila za ženske, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Vivian Gray Modern Pastel Grapefruit & Green Lemon. Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: prijetna sveža dišava učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Vivian Gray Modern Pastel Vetiver & Patchouli osvežujoče tekoče milo 500 ml
    Vivian Gray Modern Pastel Vetiver & Patchouli, 500 ml, Mila uniseks, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Vivian Gray Modern Pastel Vetiver & Patchouli. Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: prijetna sveža dišava učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Vivian Gray Gemstone Neroli & Amber darilni set(za roke)
    Vivian Gray Gemstone Neroli & Amber, nega rok in nohtov za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Vivian Gray Gemstone. Vsebina seta: 300 ml 300 ml Lastnosti: razveselil bo vsako žensko mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo praktično odmerjanje s pomočjo odmernika Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Naturals Green Tea gel za prhanje 250 ml
    Vivian Gray Naturals Green Tea, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Naturals Green Tea. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Naturals Garden Roses gel za prhanje 250 ml
    Vivian Gray Naturals Garden Roses, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Naturals Garden Roses. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Romance Vanilla & Patchouli darilni set(za telo)
    Vivian Gray Romance Vanilla & Patchouli, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: Romance kremasti gel za prhanje 250 ml Romance losjon za telo 250 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za popolno nego kože odličen za darilo darilno pakiranje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose kremasti gel za prhanje 300 ml
    Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose kremasto tekoče milo 350 ml
    Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose, 350 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Vivanel Vanilla & Patchouli kremasto tekoče milo 350 ml
    Vivian Gray Vivanel Vanilla & Patchouli, 350 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Vivanel Vanilla & Patchouli nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Aroma Selection White Tea & Magnolia kremasto tekoče milo 400 ml
    Vivian Gray Aroma Selection White Tea & Magnolia, 400 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Aroma Selection White Tea & Magnolia nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije preprečuje suho kožo prijetna sveža dišava Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Naturals Orange Blossom hranilna krema za roke 30 ml
    Vivian Gray Naturals Orange Blossom, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Vivian Gray Naturals Orange Blossom. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vivian Gray Naturals Garden Roses negovalna krema za roke 30 ml
    Vivian Gray Naturals Garden Roses, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Vivian Gray Naturals Garden Roses. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vivian Gray Naturals Green Tea nežna krema za roke 30 ml
    Vivian Gray Naturals Green Tea, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Vivian Gray Naturals Green Tea. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vivian Gray Diamonds White luksuzno tekoče milo 250 ml
    Vivian Gray Diamonds White, 250 ml, Mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Diamonds skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok prijetna sveža dišava nahrani kožo vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem
  • Vivian Gray Gemstone Ylang & Vanilla hranilno kremasto milo 300 ml
    Vivian Gray Gemstone Ylang & Vanilla, 300 ml, Mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Gemstone skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo prijetna sveža dišava praktično odmerjanje s pomočjo odmernika Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Gemstone Ylang & Vanilla luksuzni gel za prhanje 300 ml
    Vivian Gray Gemstone Ylang & Vanilla, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Gemstone je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja kožo pušča žametno mehko in gladko umiva kožo in odstranjuje umazanijo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Gemstone Neroli & Amber luksuzni gel za prhanje 300 ml
    Vivian Gray Gemstone Neroli & Amber, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Gemstone je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Gemstone Jasmine & Patchouli luksuzni gel za prhanje 300 ml
    Vivian Gray Gemstone Jasmine & Patchouli, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Gemstone je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Botanicals darilni set 2x250 ml
    Vivian Gray Botanicals, 2x250 ml, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože v enem paketu. Kozmetični set Vivian Gray Botanicals bo razveselil vas ali pa bo kot darilo razveselil vaše najbližje. Vsebina seta: luksuzni gel za prhanje 250 ml losjon za telo 250 ml Lastnosti: darilno pakiranje za popolno nego kože globinsko vlaži kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Lemon & Green Tea darilni set za telo 2x250 ml
    Vivian Gray Lemon & Green Tea, 2x250 ml, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože v enem paketu. Kozmetični set Vivian Gray Lemon & Green Tea bo razveselil vas ali pa bo kot darilo razveselil vaše najbližje. Vsebina seta: luksuzni gel za prhanje 250 ml intenzivni losjon za telo 250 ml Lastnosti: darilno pakiranje celotna rutina za vsakodnevno nego globinsko vlaži kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Gemstone Neroli & Amber kremno milo za roke 300 ml
    Vivian Gray Gemstone Neroli & Amber, 300 ml, Mila za ženske, Lastnosti: praktično odmerjanje s pomočjo odmernika
  • Vivian Gray Gemstone Jasmine & Patchouli kremno milo za roke 300 ml
    Vivian Gray Gemstone Jasmine & Patchouli, 300 ml, Mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Gemstone skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem prijetna sveža dišava praktično odmerjanje s pomočjo odmernika Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Gemstone Neroli & Amber darilni set (z vlažilnim učinkom)
    Vivian Gray Gemstone Neroli & Amber, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Vivian Gray Gemstone. Vsebina seta: nežni gel za prhanje 300 ml vlažilna krema za telo 300 ml Lastnosti: odličen za darilo razveselil bo vsako žensko mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo izdelek za globinsko poživitev in vlaženje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Glittering Christmas Orange Blossom darilni set (za roke)
    Vivian Gray Glittering Christmas Orange Blossom, kozmetični seti uniseks, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Vivian Gray Glittering Christmas Orange Blossom ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: kremasto tekoče milo 250 ml losjon za roke 250 ml Lastnosti: odličen za darilo razkošna torbica kot darilo prijetno diši ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu. Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar darilni set
    Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: gel za prhanje in kopanje 500 ml losjon za telo 500 ml Lastnosti: darilno pakiranje umiva kožo in odstranjuje umazanijo globinsko vlaži kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver darilni set
    Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: gel za prhanje in kopanje 500 ml losjon za telo 500 ml Lastnosti: darilno pakiranje umiva kožo in odstranjuje umazanijo globinsko vlaži kožo na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Wonderful White Valley luksuzno tekoče milo za roke 500 ml
    Vivian Gray Wonderful White Valley, 500 ml, Tekoča mila uniseks, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Wonderful White Valley nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok neguje kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Wonderful Dark Woods luksuzno tekoče milo za roke 500 ml
    Vivian Gray Wonderful Dark Woods, 500 ml, Tekoča mila uniseks, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Wonderful Dark Woods nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Wonderful White Flowers luksuzno tekoče milo za roke 500 ml
    Vivian Gray Wonderful White Flowers, 500 ml, Tekoča mila uniseks, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Wonderful White Flowers nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Botanicals darilni set (za roke)
    Vivian Gray Botanicals, kozmetični seti uniseks, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Vivian Gray Botanicals ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: luksuzno tekoče milo 250 ml krema za roke 250 ml Lastnosti: darilno pakiranje mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo izdelek za globinsko poživitev in vlaženje prijetno diši Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Gemstone Bergamot & Lemongras kremno milo 300 ml
    Vivian Gray Gemstone Bergamot & Lemongras, 300 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Gemstone Bergamot & Lemongras nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: prijetno diši učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Po potrebi ponovite. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Vivian Gray Gemstone Bergamot & Lemongras osvežujoč gel za prhanje 300 ml
    Vivian Gray Gemstone Bergamot & Lemongras, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: prijetno diši umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Vivian Gray Gemstone White Musc & Ananas kremno milo 300 ml
    Vivian Gray Gemstone White Musc & Ananas, 300 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Gemstone White Musc & Ananas nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: prijetno diši učinkovito umiva kožo rok kožo ščiti pred izsušitvijo koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Gemstone White Musc & Ananas svež gel za prhanje 300 ml
    Vivian Gray Gemstone White Musc & Ananas, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Redno prhanje ali kopanje je zelo pomembno, a če je vaša koža nagnjena k izsuševanju, lahko običajni geli za umivanje porušijo njeno občutljivo ravnovesje. Gel za prhanje Vivian Gray Gemstone White Musc & Ananas je zato obogaten z negovalnimi sestavinami in tako pri umivanju kože zagotavlja potrebno vlaženje in hranjenje. Ustvarja nežno peno, ki nežno odstrani vse nečistoče, hkrati pa kožo navlaži in jo zaščiti pred neželenim izsuševanjem. Nič več lusk, nič več neprijetne napetosti, le popolnoma čista, mehka in navlažena koža. Lastnosti: prijetno diši intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Vivian Gray Crystals White darilni set(za telo)
    Vivian Gray Crystals White, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: gel za prhanje 250 ml losjon za telo 250 ml Lastnosti: izdelek za globinsko poživitev in vlaženje kožo pušča žametno mehko in gladko dobro se nanaša in se enostavno vpija umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Vivian Gray Temptation darilni set(za roke)
    Vivian Gray Temptation, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: Temptation kremno milo za roke 250 ml losjon za roke 250 ml Lastnosti: za nego in regeneracijo kože odstranjuje umazanijo in bakterije učinkovito umiva kožo rok odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh