Cena
Velikosti

Toccata oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
11 izdelkov
 • Toccata Ženske dvodelne kopalke Silvia zelena
  80,73 €
  Bodite nespregledljive v izvirnih kopalkah Silvia. Zgornji del balkonet kroja prsi podpre in zaobli, push-up košarice jim dodajo polnost. Spodnji del klasičnega kroja čudovito pristaja . Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Push-up košarice Snemljive naramnice Stranske kosti Zavezovanje za vratom Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Toccata Spodnji del ženskih kopalk Avrora, višji barvna
  27,19 €
  Spodnji del ženskih kopalk Avrora izvirnega tropskega dizajna vam bo gotovo pristajal. Klasičen kroj je čudovito nositi, višji pas skrije drobne nepopolnosti na področju trebuščka. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja
 • Toccata Ženske dvodelne kopalke Alexis barvna
  70,38 €
  Dvodelne ženske kopalke Alexis s push-up učinkom. Trikotne podložene košarice so brez kosti. Hlačke se zavezujejo na bokih. Neonske barve so v čudovitem kontrastu z zagorelo kožo. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Toccata Spodnji del ženskih bikink Gloria barvna
  25,59 €
  Spodnji del kopalk Gloria klasičnega kroja z zavezovanjem na bokih. Material, ki se hitro posuši Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Toccata Zgornji del ženskih kopalk Gloria barvna
  44,19 €
  Zgornji del ženskih kopalk Gloria s svojo barvitostjo pritegne na prvi pogled. Predel modrčka, krojen v slogu bandeau, je mehko podložen, naramnice se zavezujejo za vratom. Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Stranske kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Toccata Spodnji del ženskih kopalk Alexis barvna
  22,39 €
  Spodnji del kopalk Alexis. Hlačke se zavezujejo na bokih. Neonske barve so v čudovitem kontrastu z zagorelo kožo. Material, ki se hitro posuši Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Zavezovanje ob straneh Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Toccata Zgornji del ženskih kopalk Lolita barvna
  56,24 €
  Zgornji del ženskih kopalk Lolita očarljivega cvetličnega dizajna z rahlo podloženim zgornjim delom, krojenem v bandeau slogu. Volančki prsim optično dodajajo volumen. Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Po dolžini nastavljiva naramnica, ki poteka okrog vratu Stranske kosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Toccata Spodnji del ženskih kopalk Vivian temno-modra
  12,48 €
  Spodnji del kopalk Vivian klasičnega kroja. Z okrasnim dodatkom na boku. Material, ki se hitro posuši Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Toccata Zgornji del ženskih kopalk Gladys barvna
  47,99 €
  Bodite nespregledljive v izvirnem zgornjem delu kopalk Gladys v etno slogu. Zgornji del balkonet kroja prsi podpre in zaobli, volančki pa jim dodajo slog. Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Snemljive naramnice Stranske kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Toccata Zgornji del kopalk Gloria barvna
  37,69 €
  Zgornji del ženskih kopalk Gloria s svojo barvitostjo pritegnejo na prvi pogled. Podložene košarice s klasičnimi kostmi dajejo prsim trdno obliko. Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtu s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Toccata Zgornji del kopalk Nicole barvna
  51,19 €
  Zgornji del ženskih kopalk Nicole s push-up učinkom. Podložene košarice s klasičnimi kostmi lepo oblikujejo oprsje. Neonske barve so v čudovitem kontrastu z zagorelo kožo. Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Klasična kost Zavezovanje za vratom in na hrbtu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
Vrh