Največja modna platforma v Sloveniji

Primigi oblačila, obutev in modni dodatki

4747
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • PRIMIGI Sandali pastelno modra / rumena / bela
    Dizajn: Zapiranje na ježka; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Aplikacije; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • PRIMIGI Sandali svetlo roza / rdeča / melona / bela
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Rožast; Material: Semiš; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Aplikacije, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • PRIMIGI Sandali pastelno modra
    Dizajn: Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Svetleč, Aplikacije, Barva-v-barvi-šivi, Label-potisk, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • PRIMIGI Sandali mauve / sivka / rosé / off-bela
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Aplikacije, Oblazinjen rob, Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • PRIMIGI Sandali roza / roza / svetlo roza / črna
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Tisk z motivom; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Bleščeč, Kontrastni šivi, Label-potisk, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • PRIMIGI Superge modra / siva / temno oranžna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 5 luknjami, Podplat s profilom, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Imitirano usnje, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Perforacija, Fleksibilen tekaški podplat
  • PRIMIGI Superge modra / rumena / siva / bela
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Gladko usnje, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka-nalepke, Fleksibilen tekaški podplat
  • PRIMIGI Sandali bež / korala / staro roza
    Dizajn: Podplat s profilom, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Rožast; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Aplikacije, Label-potisk, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • PRIMIGI Sandali puder / pastelno roza / srebrna
    Dizajn: Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Material: Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Bleščeč, Aplikacije, Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroški sandali Primigi črna barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Udoben vložek.- Stabilen podplat.
  • Otroški polškornji iz semiša Primigi roza barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Odstranljiv usnjen vložek.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške balerinke Primigi bež barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški sandali Primigi srebrna barva
    - Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev, ki se nahaja pod peto in podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Odstranljiv usnjen vložek.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroški sandali Primigi srebrna barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Usnjeni, odstranljivi vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Primigi bež barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zapenjanje z ježkom.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški sandali Primigi bež barva
    - Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški sandali Primigi bela barva
    - Lučke na zgornjem delu in podplatu, ki se ob pritisku prižgejo.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Vzorčast material.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Primigi vijolična barva
    - Bypell® je projekt blagovne znamke Primigi, ki odpadke iz usnjarn spreminja v reciklirane zvitke usnja. S tem se prihrani 95 % vode, ki bi se porabila med tradicionalnim postopkom strojenja usnja, in zmanjša uporaba kemikalij.- Ta izdelek je iz linije Primigi For Change - ustvarjen je s trajnostnim proizvodnim procesom, pri katerem so uporabljeni materiali reciklirani in imajo majhen vpliv na okolje.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Primigi bela barva
    - GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Ta izdelek je iz linije Primigi For Change - ustvarjen je s trajnostnim proizvodnim procesom, pri katerem so uporabljeni materiali reciklirani in imajo majhen vpliv na okolje.- Bypell® je projekt blagovne znamke Primigi, ki odpadke iz usnjarn spreminja v reciklirane zvitke usnja. S tem se prihrani 95 % vode, ki bi se porabila med tradicionalnim postopkom strojenja usnja, in zmanjša uporaba kemikalij.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški sandali iz semiša Primigi bež barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Primigi črna barva
    - Memory Foam System je edinstven vložek, ki si zapomni obliko stopala, kar zagotavlja popolno prileganje, blaži udarce in je odporen na deformacije. Struktura pene omogoča izhlapevanje vlage in uravnavanje temperature.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Primigi roza barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Anti Sock - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali iz semiša Primigi zlata barva
    - Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in zelo prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Primigi
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi bež barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali iz semiša Primigi bež barva
    - Memory Foam System je edinstven vložek, ki si zapomni obliko stopala, kar zagotavlja popolno prileganje, blaži udarce in je odporen na deformacije. Struktura pene omogoča izhlapevanje vlage in uravnavanje temperature.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški sandali Primigi siva barva
    - Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi
    - Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Primigi črna barva
    - Memory Foam System je edinstven vložek, ki si zapomni obliko stopala, kar zagotavlja popolno prileganje, blaži udarce in je odporen na deformacije. Struktura pene omogoča izhlapevanje vlage in uravnavanje temperature.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški sandali Primigi siva barva
    - Memory Foam System je edinstven vložek, ki si zapomni obliko stopala, kar zagotavlja popolno prileganje, blaži udarce in je odporen na deformacije. Struktura pene omogoča izhlapevanje vlage in uravnavanje temperature.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški sandali Primigi črna barva
    - Memory Foam System je edinstven vložek, ki si zapomni obliko stopala, kar zagotavlja popolno prileganje, blaži udarce in je odporen na deformacije. Struktura pene omogoča izhlapevanje vlage in uravnavanje temperature.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški sandali Primigi bela barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Prilagodljiv podplat iz pene.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški sandali Primigi zlata barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Anti Sock - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, mehka kapica.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški sandali iz semiša Primigi roza barva
    - Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali iz semiša Primigi vijolična barva
    - Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali Primigi oranžna barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški sandali iz semiša Primigi roza barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi roza barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški sandali Primigi srebrna barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški sandali Primigi srebrna barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški sandali Primigi srebrna barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Primigi
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi zlata barva
    - Memory Foam System je edinstven vložek, ki si zapomni obliko stopala, kar zagotavlja popolno prileganje, blaži udarce in je odporen na deformacije. Struktura pene omogoča izhlapevanje vlage in uravnavanje temperature.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Usnjeni sandali Primigi bela barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Primigi roza barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Narejen je iz materiala, ki ga je enostavno očistiti.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški sandali Primigi zlata barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Oblikovan vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Narejen je iz materiala, ki ga je enostavno očistiti.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Primigi bež barva
    - Ta izdelek je iz linije Primigi For Change - ustvarjen je s trajnostnim proizvodnim procesom, pri katerem so uporabljeni materiali reciklirani in imajo majhen vpliv na okolje.- Bypell® je projekt blagovne znamke Primigi, ki odpadke iz usnjarn spreminja v reciklirane zvitke usnja. S tem se prihrani 95 % vode, ki bi se porabila med tradicionalnim postopkom strojenja usnja, in zmanjša uporaba kemikalij.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški sandali Primigi bela barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Mehka peta.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi mornarsko modra barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi siva barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi bež barva
    - Tehnologija Memory Foam je mehak in inovativen vložek, ki se popolnoma prilagaja telesu.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Primigi oranžna barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Nastavljiv vložek za peto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi roza barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi bela barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi rjava barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Nastavljiv vložek za peto.- Udobna notranjost.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Primigi zelena barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Nastavljiv vložek za peto.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Primigi mornarsko modra barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške usnjene superge Primigi
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški polškornji Primigi mornarsko modra barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški polškornji Primigi mornarsko modra barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške superge Primigi roza barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški zimski škornji Primigi mornarsko modra barva
    - Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški zimski škornji Primigi roza barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Izoliran model.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški zimski škornji Primigi roza barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški zimski škornji Primigi mornarsko modra barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost.- Rahlo podložen model.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški zimski škornji Primigi siva barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Rahlo podložen model.- Tekstilna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški zimski škornji Primigi rjava barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Primigi mornarsko modra barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški polškornji Primigi mornarsko modra barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški polškornji Primigi siva barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški polškornji iz semiša Primigi roza barva
    - Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški polškornji iz semiša Primigi mornarsko modra barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Anatomski podplat močno vpliva na udobje uporabe čevljev.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški usnjeni polškornji Primigi
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Anatomski vložek močno vpliva na udobje uporabe čevljev.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni polškornji Primigi črna barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Model s tehnologijo Anti Shock - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev pritiska in zaščito sklepov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški polškornji iz semiša Primigi bež barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški zimski škornji Primigi
    - Gumijasti podplat MICHELIN® ima posebno strukturo z žlebovi in rezbarijami za odličen oprijem in stabilnost na trdem in neravnem terenu.- Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Izoliran model.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški zimski škornji Primigi siva barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški zimski škornji Primigi
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški polškornji Primigi rjava barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Močno utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Rahlo podložen model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški zimski škornji Primigi rjava barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški zimski škornji Primigi rjava barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški polškornji Primigi
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Fluorescentni model - barva se lahko nekoliko razlikuje od fotografije.- Primigi Dry Effect System - dodatni, antibakterijski, odstranljiv vložek, izdelan iz najkvalitetnejšega naravnega usnja. Zagotavlja maksimalno zračnost.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški zimski usnjeni čevlji Primigi zelena barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški zimski škornji Primigi siva barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Nazobčen podplat.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Primigi mornarsko modra barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški zimski škornji Primigi bež barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški zimski škornji Primigi zlata barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški zimski škornji Primigi vijolična barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Primigi siva barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Odstranljiv usnjen vložek.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Primigi siva barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Rahlo utrjena kapica.- Odstranljiv usnjen vložek.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Primigi roza barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški zimski škornji Primigi bež barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški zimski škornji Primigi
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški zimski škornji Primigi zelena barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški zimski škornji Primigi zelena barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Izoliran model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški zimski škornji Primigi siva barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški zimski škornji Primigi mornarsko modra barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje na zadrgo.- Izoliran model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški zimski škornji Primigi bež barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški zimski škornji Primigi siva barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Izoliran model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški zimski škornji Primigi bež barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh