Cena
Velikosti

Linea Sprint oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Linea Sprint 7 izdelkov z 2 trgovin
 • Linea Sprint Ženske enodelne kopalke Laura siva
  47,24 €
  Ženske enodelne kopalke Laura so oblikovane in izdelane v Italiji. Košarice so bolj primerne za manjše prsi. Cele kopalke so podložene z drugo, tanjšo plastjo materiala. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Skrite podložene košarice Klasična kost Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Linea Sprint Ženske dvodelne kopalke Beatrice oranžna
  50,14 €
  Ženske dvodelne kopalke Beatrice v opazni opečnato oranžni z izvirno oblikovanim modrčkom, bolj primernim za manjše prsi. Naramnice so snemljive le na hrbtu - lahko jih enostavno prekrižate. Obseg modrčka je mogoče nastaviti po dolžini. Oblikovane in sešite v Italiji. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Kopalke so naprodaj kot komplet,
 • Linea Sprint Ženske enodelne kopalke Erica rdeča
  49,59 €
  Ženske enodelne kopalke Erica z optičnim delujejo shujševalno in so bolj primerne za manjše prsi. Sprednja stran je podložena z materialom, ki stisne, zahvaljujoč kateremu bo vaš trebušček videti bolj ploščat. Italijanskega proizvajalca. Kopalke, ki delujejo shujševalno in oblikovalno Material, ki se hitro posuši Skrite podložene košarice Brez kosti Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Linea Sprint Ženske enodelne kopalke Serena rdeča
  40,94 €
  Ženske enodelne kopalke Serena so oblikovane in izdelane v Italiji. Košarice so bolj primerne za manjše prsi. Cele kopalke so podložene z drugo, tanjšo plastjo materiala. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Skrite podložene košarice Brez kosti Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Linea Sprint Ženske tankini Claudia rdeča
  51,84 €
  Ženske tankini Claudia so oblikovane in izdelane v Italiji. Zgornji del s skritimi podloženimi košaricami ima snemljive naramnice in je bolj primeren za ženske z manjšimi prsmi. Kopalke so okrašene reliefnimi črtami. Ženske tankini Material, ki se hitro posuši Skrite podložene košarice Snemljive naramnice Klasična kost Hlačke klasičnega kroja Kopalke so naprodaj kot komplet, zato ni mogoče izbrati različnih številk zgornjega in spodnjega dela.
 • Linea Sprint Ženske enodelne kopalke Silvia modra
  51,84 €
  Ženske enodelne kopalke Silvia so bolj primerne za manjše prsi. Prekrižan material na košaricah oblikuje čudovit dekolte. Cele kopalke so podložene s še eno plastjo materiala. Oblikovane in izdelane v Italiji. Enodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Skrite podložene košarice Brez kosti Navpični šiv na zadnji strani Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Linea Sprint Ženske dvodelne kopalke Giulia modra-bela
  49,59 €
  Ženske dvodelne kopalke Giulia v trendovskem retro slogu so oblikovane in izdelane v Italiji. Modrček s snemljivimi naramnicami je bolj primeren za manjše prsi. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Snemljive naramnice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Kopalke so naprodaj kot komplet, zato ni mogoče izbrati različnih številk zgornjega in spodnjega dela.
Vrh